Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 45 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 45 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Pozne in timpul sarcinii
5 participanți
Pagina 1 din 1
Pozne in timpul sarcinii
fetelor, voi ati facut ceva boacane in perioada cand ati fost insarcinate? ce ar fi sa ni le povestiti. orice femeie gravida are ceva traznaie de relatat.
eu, de exemplu am facut, la prima sarcina,.... inundatie
cum? simplu? ma uitat la un serial - Salome - in timp ce spalam spanac. am uitat sa opresc apa si chiuveta s-a umplut cu apa. aceasta a venit pana in camera, iar eu ma uitat ciudat cum de e mai inchisa jumatatea de covor din camera. apoi am sesizat ca e plin de apa. am tot incercat sa strang apa cu mopul, am reusit, dar covorul nu-l puteam ridica. atunci l-am sunat pe sotul la servici si i-am spus repere "haide ca e plin de apa" si atat. el a venit cu taxi atat de repede, crezand ca mi s-a rupt apa, eu fiind in luna a 7-a in acea perioada.
iar cu Lavinia - spargeam toata vesela. nimic nu-mi statea in maini!
voi fetelor ce ati facut?? poate ne povestiti! :pupicei:
eu, de exemplu am facut, la prima sarcina,.... inundatie
cum? simplu? ma uitat la un serial - Salome - in timp ce spalam spanac. am uitat sa opresc apa si chiuveta s-a umplut cu apa. aceasta a venit pana in camera, iar eu ma uitat ciudat cum de e mai inchisa jumatatea de covor din camera. apoi am sesizat ca e plin de apa. am tot incercat sa strang apa cu mopul, am reusit, dar covorul nu-l puteam ridica. atunci l-am sunat pe sotul la servici si i-am spus repere "haide ca e plin de apa" si atat. el a venit cu taxi atat de repede, crezand ca mi s-a rupt apa, eu fiind in luna a 7-a in acea perioada.
iar cu Lavinia - spargeam toata vesela. nimic nu-mi statea in maini!
voi fetelor ce ati facut?? poate ne povestiti! :pupicei:
mona_mami- Mamica cocheta
Re: Pozne in timpul sarcinii
eu , nimic iesit din comun , am fost "cuminte"
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
pe mine m-a muscat un caine
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Eu eram ...imensa in luna a 8-a! Il intrebam pe sotul meu:sunt mare,nu?! El: a...nu...esti numai bine! Si cand mergeam afara ma oprea lumea pe strada si ma felicita pentru "gemeni"! Va inchipuiti ca veneam acasa suparata foc!...
Liliana- Mamica rafinata
- Varsta : 51
Joburi/Distractii : mamica de printesa!
si eu am fost imensa si mi se spunea de fiecare data ca voi face baieti (si am fete ) si ca voi naste foarte usor, fiind lata in bazin. da de unde! nu s-a putut nastere normala, ci cezariana! deci numai usor nu a fost!
si o alta boacana de-a mea am dat o tranta cand eram insarcinata cu adela (cam in luna a saptea!!!!), m-am dus vreo cativa metri ca o saniuta poana cand m-am oprit intr-o masina parcata!!! dar sa fi vazut ce de omuleti au venit in jurul meu atunci. care mai de care sa ma ajute.
dar ... nu am patit nimic si .... nici urma de contractii! nici macar atunci! tot la cezariana am ajuns din lipsa lor!
si o alta boacana de-a mea am dat o tranta cand eram insarcinata cu adela (cam in luna a saptea!!!!), m-am dus vreo cativa metri ca o saniuta poana cand m-am oprit intr-o masina parcata!!! dar sa fi vazut ce de omuleti au venit in jurul meu atunci. care mai de care sa ma ajute.
dar ... nu am patit nimic si .... nici urma de contractii! nici macar atunci! tot la cezariana am ajuns din lipsa lor!
mona_mami- Mamica cocheta
eu am fost cuminte
paula_mami- Mamica eleganta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete
Subiecte similare
» Somnul in timpul sarcinii
» Cofeina , in timpul sarcinii
» Analize in timpul sarcinii
» Emotiile din timpul sarcinii
» Cofeina , in timpul sarcinii
» Emotiile din timpul sarcinii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA