Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 135 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 135 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
cancerul si alimentatia
4 participanți
Pagina 1 din 1
cancerul si alimentatia
Congresul cancerului tinut recent la Paris a confirmat capacitatea exceptionala a fructelor si legumelor de a preveni si vindeca tumorile ucigatoare...... „Bomba" ultimului congres mondial al cancerului tinut la Paris a fost victoria morcovului si a rubedeniilor lui impotriva bolilor oncologice. Fructele si legumele au triumfat. Un studiu intins pe o durata de 35 de ani si efectuat pe 500.000 de subiecti, a dovedit fara drept de apel ca alimentatia vegetariana reduce drastic aparitia cancerului. Practicantii terapiilor naturiste au avut dreptate. Cand
Dumnezeu a lasat boala a lasat si leacurile care o pot vindeca.
Vegetalele: bariera impotriva cancerului de colon
Includeti in fiecare din mesele dvs. o leguma sau o salata si un fruct la desert. Care sunt cele mai indicate? Toate fructele contin
combinatii de substante protectoare. Pentru a beneficia de ele, variati culorile: dupa ce mancati un mar rosu, gustati o para aurie
sau un strugure negru. La fel si in cazul legumelor: dupa o tomata rosie, consumati un broccoli verde sau o ridiche neagra. Cel mai
adesea, principiile active care opresc cancerul sunt cuprinse in colorantii din plante. Eficienta lor a fost constatata nu doar in
cancerul de colon, ci si in cel de prostata, pancreas, plamani,
esofag. Uitati carnea, mancati peste!!!
Optati pentru o alimentatie variata
Decat sa mananci un anume aliment, mai bine consumi cate putin din toate... Un alt principiu recomandat priveste alimentele proaspete si
crude, netrecute prin foc. Favorizati, deci, salatele de legume, condimentate cu ierburi aromate, si fructe de toate gusturile si culorile.
O a doua surpriza a congresului de la Paris a fost confirmarea prin studiu a incidentei deosebite pe care sportul, miscarea, o are in
stoparea diverselor tipuri de cancer. Prin urmare, specialistii recomanda includerea lor in viata cotidiana. Nici o zi fara plimbare
in aer liber, fara cateva minute de gimnastica sau de alergat. Miscarea reduce in proportie de 40% incidenta cancerului, mai ales de
san si colon, de prostata, plamani si uter. Diminuarea riscurilor apare si la persoanele subtiri, care fac constant miscare. De unde
ideea ca nici cei ce au o greutate normala nu sunt feriti de teribila maladie.
Un studiu american a demonstrat ca densitatea sanului la mamografie se modifica radical dupa o ora de exercitiu fizic." Si la fel, intreaga structura corporala.
Intrebari pe adresa medicului specialist Dr. CRISTIAN BOERESCU
- Cum se explica efectul protector al vegetalelor?
- Omul a aparut intr-un anumit cadru natural, iar de la facerea lumii, Dumnezeu i-a dat acestuia ca hrana „toata iarba ce are
samanta... si tot pomul ce are rod in el"... Din pacate, foarte putine vegetale din cele pe care le mancam sunt naturale. Roadele de pe
mesele noastre sunt cel mai ades prelucrate de tehnologiile industriei alimentare. Legislatia actuala este mult prea permisiva cu aditivii
alimentari.. Semnalul de alarma a fost tras de specialisti de mai multi ani, iar presa tine sus steagul schimbarii pentru opinia publica. La astfel
de presiuni, agricultura si alimentatia biologica tind sa se afirme tot mai mult, iar prin cercetari de ultima ora, nutritia se contureaza
ca o perspectiva reala a unei noi terapii in boala canceroasa.
- De ce sa consumam legume nefierte?
- Acum 100 de ani, in orasul Zurich din Elvetia, doctorul Bircher-Benner demonstra colegilor sai ca „vegetalele in stare cruda
si proaspete" au o mare putere de vindecare si reprezinta pentru oameni o hrana vie de cea mai buna calitate. Argumentatia se baza pe
numeroase cazuri vindecate in clinica sa, dotata cu cele mai moderne laboratoare din acea vreme. Si nu se descoperisera inca vitaminele,
enzimele, sau agentii antitumorali naturali.
Intuim acum usor de ce curele de cruditati, sucurile de legume si fructe, hrana vie sunt o speranta pentru cei disperati si sunt confirmate din ce in ce mai mult de ultimele comunicari stiintifice. .
- Legumele si fructele de pe piata romaneasca au calitatea de medicament anticancer sau au suferit modificari genetice care le-au
mortificat?
- Puneti aceasta intrebare la granita de vest a tarii si veti auzi un „da" pe sute de mii de voci din piepturile romanilor care vin de la munca din strainatate. Veti putea aduna relatari amanuntite despre parfumul, gustul, vitalitatea si savoarea fructelor si legumelor de la noi. Veritabile declaratii de dragoste pentru mere, prune, gutui, rosii, ardei etc Personal, cunosc multi oameni din Occident care vin special in Romania sa faca o cura cu cruditati.
Intr-o societate bazata pe adevar si intelepciune, cercetarile care demonstreaza potentialul vindecator al dietei anticancer ar trebui utilizate la maximum in folosul bolnavilor, iar procesul de producere, preparare si comercializare al hranei sa fie coordonat cu mai mare grija.
Concluzia dupa ani indelungati de cercetare este ca un bolnav incurabil din doi (sau din trei) ar putea fi salvat.
Stim de mult ca broccoli, dar si alte legume pot preveni aparitia cancerului. Aveti noutati?
Acum stim cum actioneaza ele. Anihileaza, de exemplu, efectul cancerigenelor .Substantele existente in crucifere (varza, conopida, broccoli etc.) si cele din usturoi pot sa impiedice acest proces. Numele enzimei este GST. Acestea stopeaza cancerul de colon.
Dar mirodeniile? Care e contributia lor la prevenirea cancerului?
In aceasta privinta s-au efectuat studii foarte interesante. Mirodeniile ajuta de fapt la "repararea" defectelor ereditare. Printre
candidatii cu perspective stralucite se numara: vinarita, vanilia si scortisoara.
Exista si substante care provoaca "moartea" celulelor canceroase?
Resveratrolul din struguri si, in special, din vinul rosu poate declansa apoptoza celulei canceroase. In laborator s-a descoperit ca acelasi efect il are si varza de Bruxelles.
Deci un pahar cu vin rosu pe zi ne apara de cancer. Dar ce rol are radacina de tataneasa in meniul anticancer?
Radacina de tataneasa se compune in proportie de 30% din inulina, o fibra care fixeaza substantele cancerigene si le "impinge"
spre canale, reducand astfel riscul imbolnavirii de cancer la colon. Conform unor studii canadiene, cresterea consumului zilnic de fibre cu
13 g ar fi suficienta pentru a reduce la jumatate riscul cancerului de colon. Eficiente sunt, de asemenea, cerealele si morcovii.
Un alt medicament "gustos" impotriva cancerului este iaurtul...
Bacilii lactici din alimentele fermentate: varza acra, branza, iaurtul pot fixa si ei substantele toxice din intestin, care sunt, astfel, eliminate. Prin studiile efectuate pe emigranti. In tara lor, barbatii japonezi sufera foarte rar de cancer la prostata, iar femeile japoneze nu prea fac cancer la san. La inceput, oamenii de stiinta au crezut ca acest fapt ar avea legatura cu genele. Dar studiind emigrantii japonezi din SUA, ei au constatat ca numarul celor bolnavi de cancer la prostata (este vorba de cea de-a doua generatie) este egal cu numarul americanilor bolnavi. Japonezii eliminasera din alimentatia lor pestele crud, branza de soia si orezul, inlocuindu-le cu carne de vita si cartofi prajiti..
Exista o planta anume pe care o preferati?
Eu recomand cu caldura ceaiul verde (mult), care ne protejeaza de cancer pe mai multe planuri.
Cercetatorii americani au descoperit faptul ca o substanta componenta a ceaiului verde poate "nimici" tumorile, privandu-le de hrana.
Da. Numele ei prescurtat este GCG. Ea inhiba dezvoltarea de noi vase sanguine. Nemaifiind alimentata cu sange, tumora moare. Dar rezultatele acestor studii indeamna la continuarea cercetarilor. De la experientele in eprubeta sau pe animale pana la studiile efectuate pe oameni e cale lunga. Mai recomand Aloevera pentru detoxifiere in special, dar si pentru multe alte efecte benefice ale acesteia asupra sanatatii noastre.
Farmacia naturii: Ucigasii cancerului
- Varza (si, in general, cruciferele)
Glucosinolatele, adevarate "pesticide naturale" protejeaza
varza de agentii nocivi (bacterii, ciuperci). La oameni, ele activeaza
enzima care previne cancerul (GTS). Fierbeti varza! In felul acesta,
substantele protectoare sunt mai bine valorificate de organism.
- Strugurii
Resveratrol se numeste "medicamentul" anticancer din struguri,
din zeama de struguri si din vin. Aceasta substanta stopeaza
producerea infectiilor si calcifierea arterelor. Pentru frumusete:
samburii (semintele) de struguri impiedica aparitia petelor de
batranete.
- Rosiile
Licopenul este "multimedicamentul" natural pe care-l contin
acestea. Un antioxidant care impiedica aparitia cancerului de
pancreas, de intestin, de prostata, de plamani. Efectul este mai
puternic daca rosiile sunt fierte.
- Cerealele
Seleniul este microelementul care mentine la "turatie maxima"
o enzima ce impiedica dezvoltarea tumorilor. Se gaseste in graul si in
grisul nerafinate industrial.
- Citricele
Vitamina C previne cancerul. Cei care combina, de exemplu la
micul dejun, felia de sunca cu un grapefruit pot preveni formarea
nitrosaminelor cancerigene. In pielita alba a citricelor se gasesc
bioflavonoidele care sporesc de 30 de ori efectul vitaminei C.
Inapoi la natura!
Fiecare om se poate apara si singur de cancer, dar trebuie sa o faca imediat. Iata ce recomanda specialistii:
Alcool cu masura:
- barbatii: maximum 2 pahare/zi;
- femeile: maximum 1 pahar/zi. Ideal: vinul rosu care contine resveratrol.
Carne putina: nu mai mult de 80 g/zi. Mai multa carne de pui
sau peste, decat carne de miel sau de vita. Carnea nu trebuie prajita
prea tare si se consuma bucatile mai slabe. Ideal: somonul, care
contine acizi grasi Omega 3 si vitamina D.
Fara grasimi animale: inlocuiti-le cu grasimi vegetale, mai
ales cu ulei de masline. El contine acizi grasi nesaturati si vitamina
E, care ne protejeaza de cancer.
Sare, cu economie: maximum 6 g/zi. Inlocuiti-o cu mirodenii si
verdeturi, bogate in substante anticancerigene.
Multe cereale si leguminoase: expertii recomanda 600-800 g/zi,
impartite in 7 sau mai multe portii. Optati pentru produsele
integrale. Consumati zilnic produse din soia: lapte, branza (tofu),
iaurt etc..
Multe legume si zilnic, intre 400-800 g, impartite in
5-10 portii. Substante bioactive se gasesc mai ales in crucifere
(varza, conopida, broccoli, gulie etc.) si in usturoi. Citricele
contin vitamina C, la fel si merele (soiurile vechi), afinele, socul,
caisele, morcovii.
Ceaiul verde: bautura ideala..
Zahar, aproape deloc: pentru ca ingrasa, iar supragreutatea sporeste
riscul imbolnavirii de cancer. Inlocuiti-l cu miere!
Dumnezeu a lasat boala a lasat si leacurile care o pot vindeca.
Vegetalele: bariera impotriva cancerului de colon
Includeti in fiecare din mesele dvs. o leguma sau o salata si un fruct la desert. Care sunt cele mai indicate? Toate fructele contin
combinatii de substante protectoare. Pentru a beneficia de ele, variati culorile: dupa ce mancati un mar rosu, gustati o para aurie
sau un strugure negru. La fel si in cazul legumelor: dupa o tomata rosie, consumati un broccoli verde sau o ridiche neagra. Cel mai
adesea, principiile active care opresc cancerul sunt cuprinse in colorantii din plante. Eficienta lor a fost constatata nu doar in
cancerul de colon, ci si in cel de prostata, pancreas, plamani,
esofag. Uitati carnea, mancati peste!!!
Optati pentru o alimentatie variata
Decat sa mananci un anume aliment, mai bine consumi cate putin din toate... Un alt principiu recomandat priveste alimentele proaspete si
crude, netrecute prin foc. Favorizati, deci, salatele de legume, condimentate cu ierburi aromate, si fructe de toate gusturile si culorile.
O a doua surpriza a congresului de la Paris a fost confirmarea prin studiu a incidentei deosebite pe care sportul, miscarea, o are in
stoparea diverselor tipuri de cancer. Prin urmare, specialistii recomanda includerea lor in viata cotidiana. Nici o zi fara plimbare
in aer liber, fara cateva minute de gimnastica sau de alergat. Miscarea reduce in proportie de 40% incidenta cancerului, mai ales de
san si colon, de prostata, plamani si uter. Diminuarea riscurilor apare si la persoanele subtiri, care fac constant miscare. De unde
ideea ca nici cei ce au o greutate normala nu sunt feriti de teribila maladie.
Un studiu american a demonstrat ca densitatea sanului la mamografie se modifica radical dupa o ora de exercitiu fizic." Si la fel, intreaga structura corporala.
Intrebari pe adresa medicului specialist Dr. CRISTIAN BOERESCU
- Cum se explica efectul protector al vegetalelor?
- Omul a aparut intr-un anumit cadru natural, iar de la facerea lumii, Dumnezeu i-a dat acestuia ca hrana „toata iarba ce are
samanta... si tot pomul ce are rod in el"... Din pacate, foarte putine vegetale din cele pe care le mancam sunt naturale. Roadele de pe
mesele noastre sunt cel mai ades prelucrate de tehnologiile industriei alimentare. Legislatia actuala este mult prea permisiva cu aditivii
alimentari.. Semnalul de alarma a fost tras de specialisti de mai multi ani, iar presa tine sus steagul schimbarii pentru opinia publica. La astfel
de presiuni, agricultura si alimentatia biologica tind sa se afirme tot mai mult, iar prin cercetari de ultima ora, nutritia se contureaza
ca o perspectiva reala a unei noi terapii in boala canceroasa.
- De ce sa consumam legume nefierte?
- Acum 100 de ani, in orasul Zurich din Elvetia, doctorul Bircher-Benner demonstra colegilor sai ca „vegetalele in stare cruda
si proaspete" au o mare putere de vindecare si reprezinta pentru oameni o hrana vie de cea mai buna calitate. Argumentatia se baza pe
numeroase cazuri vindecate in clinica sa, dotata cu cele mai moderne laboratoare din acea vreme. Si nu se descoperisera inca vitaminele,
enzimele, sau agentii antitumorali naturali.
Intuim acum usor de ce curele de cruditati, sucurile de legume si fructe, hrana vie sunt o speranta pentru cei disperati si sunt confirmate din ce in ce mai mult de ultimele comunicari stiintifice. .
- Legumele si fructele de pe piata romaneasca au calitatea de medicament anticancer sau au suferit modificari genetice care le-au
mortificat?
- Puneti aceasta intrebare la granita de vest a tarii si veti auzi un „da" pe sute de mii de voci din piepturile romanilor care vin de la munca din strainatate. Veti putea aduna relatari amanuntite despre parfumul, gustul, vitalitatea si savoarea fructelor si legumelor de la noi. Veritabile declaratii de dragoste pentru mere, prune, gutui, rosii, ardei etc Personal, cunosc multi oameni din Occident care vin special in Romania sa faca o cura cu cruditati.
Intr-o societate bazata pe adevar si intelepciune, cercetarile care demonstreaza potentialul vindecator al dietei anticancer ar trebui utilizate la maximum in folosul bolnavilor, iar procesul de producere, preparare si comercializare al hranei sa fie coordonat cu mai mare grija.
Concluzia dupa ani indelungati de cercetare este ca un bolnav incurabil din doi (sau din trei) ar putea fi salvat.
Stim de mult ca broccoli, dar si alte legume pot preveni aparitia cancerului. Aveti noutati?
Acum stim cum actioneaza ele. Anihileaza, de exemplu, efectul cancerigenelor .Substantele existente in crucifere (varza, conopida, broccoli etc.) si cele din usturoi pot sa impiedice acest proces. Numele enzimei este GST. Acestea stopeaza cancerul de colon.
Dar mirodeniile? Care e contributia lor la prevenirea cancerului?
In aceasta privinta s-au efectuat studii foarte interesante. Mirodeniile ajuta de fapt la "repararea" defectelor ereditare. Printre
candidatii cu perspective stralucite se numara: vinarita, vanilia si scortisoara.
Exista si substante care provoaca "moartea" celulelor canceroase?
Resveratrolul din struguri si, in special, din vinul rosu poate declansa apoptoza celulei canceroase. In laborator s-a descoperit ca acelasi efect il are si varza de Bruxelles.
Deci un pahar cu vin rosu pe zi ne apara de cancer. Dar ce rol are radacina de tataneasa in meniul anticancer?
Radacina de tataneasa se compune in proportie de 30% din inulina, o fibra care fixeaza substantele cancerigene si le "impinge"
spre canale, reducand astfel riscul imbolnavirii de cancer la colon. Conform unor studii canadiene, cresterea consumului zilnic de fibre cu
13 g ar fi suficienta pentru a reduce la jumatate riscul cancerului de colon. Eficiente sunt, de asemenea, cerealele si morcovii.
Un alt medicament "gustos" impotriva cancerului este iaurtul...
Bacilii lactici din alimentele fermentate: varza acra, branza, iaurtul pot fixa si ei substantele toxice din intestin, care sunt, astfel, eliminate. Prin studiile efectuate pe emigranti. In tara lor, barbatii japonezi sufera foarte rar de cancer la prostata, iar femeile japoneze nu prea fac cancer la san. La inceput, oamenii de stiinta au crezut ca acest fapt ar avea legatura cu genele. Dar studiind emigrantii japonezi din SUA, ei au constatat ca numarul celor bolnavi de cancer la prostata (este vorba de cea de-a doua generatie) este egal cu numarul americanilor bolnavi. Japonezii eliminasera din alimentatia lor pestele crud, branza de soia si orezul, inlocuindu-le cu carne de vita si cartofi prajiti..
Exista o planta anume pe care o preferati?
Eu recomand cu caldura ceaiul verde (mult), care ne protejeaza de cancer pe mai multe planuri.
Cercetatorii americani au descoperit faptul ca o substanta componenta a ceaiului verde poate "nimici" tumorile, privandu-le de hrana.
Da. Numele ei prescurtat este GCG. Ea inhiba dezvoltarea de noi vase sanguine. Nemaifiind alimentata cu sange, tumora moare. Dar rezultatele acestor studii indeamna la continuarea cercetarilor. De la experientele in eprubeta sau pe animale pana la studiile efectuate pe oameni e cale lunga. Mai recomand Aloevera pentru detoxifiere in special, dar si pentru multe alte efecte benefice ale acesteia asupra sanatatii noastre.
Farmacia naturii: Ucigasii cancerului
- Varza (si, in general, cruciferele)
Glucosinolatele, adevarate "pesticide naturale" protejeaza
varza de agentii nocivi (bacterii, ciuperci). La oameni, ele activeaza
enzima care previne cancerul (GTS). Fierbeti varza! In felul acesta,
substantele protectoare sunt mai bine valorificate de organism.
- Strugurii
Resveratrol se numeste "medicamentul" anticancer din struguri,
din zeama de struguri si din vin. Aceasta substanta stopeaza
producerea infectiilor si calcifierea arterelor. Pentru frumusete:
samburii (semintele) de struguri impiedica aparitia petelor de
batranete.
- Rosiile
Licopenul este "multimedicamentul" natural pe care-l contin
acestea. Un antioxidant care impiedica aparitia cancerului de
pancreas, de intestin, de prostata, de plamani. Efectul este mai
puternic daca rosiile sunt fierte.
- Cerealele
Seleniul este microelementul care mentine la "turatie maxima"
o enzima ce impiedica dezvoltarea tumorilor. Se gaseste in graul si in
grisul nerafinate industrial.
- Citricele
Vitamina C previne cancerul. Cei care combina, de exemplu la
micul dejun, felia de sunca cu un grapefruit pot preveni formarea
nitrosaminelor cancerigene. In pielita alba a citricelor se gasesc
bioflavonoidele care sporesc de 30 de ori efectul vitaminei C.
Inapoi la natura!
Fiecare om se poate apara si singur de cancer, dar trebuie sa o faca imediat. Iata ce recomanda specialistii:
Alcool cu masura:
- barbatii: maximum 2 pahare/zi;
- femeile: maximum 1 pahar/zi. Ideal: vinul rosu care contine resveratrol.
Carne putina: nu mai mult de 80 g/zi. Mai multa carne de pui
sau peste, decat carne de miel sau de vita. Carnea nu trebuie prajita
prea tare si se consuma bucatile mai slabe. Ideal: somonul, care
contine acizi grasi Omega 3 si vitamina D.
Fara grasimi animale: inlocuiti-le cu grasimi vegetale, mai
ales cu ulei de masline. El contine acizi grasi nesaturati si vitamina
E, care ne protejeaza de cancer.
Sare, cu economie: maximum 6 g/zi. Inlocuiti-o cu mirodenii si
verdeturi, bogate in substante anticancerigene.
Multe cereale si leguminoase: expertii recomanda 600-800 g/zi,
impartite in 7 sau mai multe portii. Optati pentru produsele
integrale. Consumati zilnic produse din soia: lapte, branza (tofu),
iaurt etc..
Multe legume si zilnic, intre 400-800 g, impartite in
5-10 portii. Substante bioactive se gasesc mai ales in crucifere
(varza, conopida, broccoli, gulie etc.) si in usturoi. Citricele
contin vitamina C, la fel si merele (soiurile vechi), afinele, socul,
caisele, morcovii.
Ceaiul verde: bautura ideala..
Zahar, aproape deloc: pentru ca ingrasa, iar supragreutatea sporeste
riscul imbolnavirii de cancer. Inlocuiti-l cu miere!
mona_mami- Mamica cocheta
Re: cancerul si alimentatia
Gingko Biloba combate cancerul
Reputatia plantei gingko biloba este in continua crestere, dupa ce s-a demonstrat ca reduce semnificativ riscul femeilor de a face cancer ovarian si lupta cu succes contra dementei si a sclerozei in placi.
Noi cercetari arata ca planta incetineste foarte mult dezvoltarea tumorilor canceroase care apar la nivelul sanilor sau creierului.
Testele pe soareci carora li s-au implantat celule de cancer mamar arata ca gingko opreste dezvoltarea acestora in 80% din cazuri.
Si asta datorita efectului plantei asupra receptorului PBR care transporta colesterolul in mitocondrii, stopand multiplicarea haotica a celulelor maligne.
Precauţii:
inhibarea de către extractul de Ginkgo biloba a factorului de activare a trombocitelor ar putea fi periculoasă pentru persoanele cu probleme de coagulare a sângelui.
Pentru a evita sângerarea, pacienţii care urmează să suporte intervenţii chirurgicale sau stomatologice trebuie să întrerupă administrarea de Gingko Biloba cu 36 de ore in avans.
Este de asemenea folosit şi pentru îngrijirea corporală.
Gingko este foarte bun pentru activarea microcirculaţiei cutanate şi pentru descongestionarea ţesuturilor, în componeţa cremelor sau gelurilor anticelulitice. Şi nu în ultimul rând, extractul de Ginkgo biloba, este utilizat şi în fabricarea săpunurilor, şampoanelor, cremelor, etc.
:doctor: :doctor: :doctor:
Reputatia plantei gingko biloba este in continua crestere, dupa ce s-a demonstrat ca reduce semnificativ riscul femeilor de a face cancer ovarian si lupta cu succes contra dementei si a sclerozei in placi.
Noi cercetari arata ca planta incetineste foarte mult dezvoltarea tumorilor canceroase care apar la nivelul sanilor sau creierului.
Testele pe soareci carora li s-au implantat celule de cancer mamar arata ca gingko opreste dezvoltarea acestora in 80% din cazuri.
Si asta datorita efectului plantei asupra receptorului PBR care transporta colesterolul in mitocondrii, stopand multiplicarea haotica a celulelor maligne.
Precauţii:
inhibarea de către extractul de Ginkgo biloba a factorului de activare a trombocitelor ar putea fi periculoasă pentru persoanele cu probleme de coagulare a sângelui.
Pentru a evita sângerarea, pacienţii care urmează să suporte intervenţii chirurgicale sau stomatologice trebuie să întrerupă administrarea de Gingko Biloba cu 36 de ore in avans.
Este de asemenea folosit şi pentru îngrijirea corporală.
Gingko este foarte bun pentru activarea microcirculaţiei cutanate şi pentru descongestionarea ţesuturilor, în componeţa cremelor sau gelurilor anticelulitice. Şi nu în ultimul rând, extractul de Ginkgo biloba, este utilizat şi în fabricarea săpunurilor, şampoanelor, cremelor, etc.
:doctor: :doctor: :doctor:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Re: cancerul si alimentatia
interesanta planta asta Ginkgo biloba. da' ce nume are! e bestial!!
mona_mami- Mamica cocheta
Re: cancerul si alimentatia
foarte interesante articolele ..... voi incerca si eu sa respect cate ceva din ce scrie acolo , adica sa mananc mai multe fructe si legume, sa beau iaurt mai des .... la vin nu ma bag pentru ca nu-mi place deloc!
Re: cancerul si alimentatia
TOT MAI MULTA LUME MOARE DE CANCER...si foarte multi sunt tineri....cumnatul meu DD SA-L IERTE A MURIT ACUM 3 LUNI DE CANCER....
narcy- Mamica eleganta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER
Re: cancerul si alimentatia
imi pare foarte rau narcy ..... ai dreptate aici , foarte mult tineret este bolnav ....boli crunte, fara scapare din pacate!
Subiecte similare
» alimentatia sugarului
» Concurs nou *** Alimentatia bio !!!!!***
» Castigatoare concurs ***Alimentatia bio!****
» ATENTIE !!! Sarea in alimentatia noastra !!!
» Concurs nou *** Alimentatia bio !!!!!***
» Castigatoare concurs ***Alimentatia bio!****
» ATENTIE !!! Sarea in alimentatia noastra !!!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA