Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Tratament naturist pentru lipsa de calciu EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Tratament naturist pentru lipsa de calciu EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Tratament naturist pentru lipsa de calciu EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Tratament naturist pentru lipsa de calciu EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Tratament naturist pentru lipsa de calciu EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Tratament naturist pentru lipsa de calciu EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Tratament naturist pentru lipsa de calciu EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Tratament naturist pentru lipsa de calciu EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Tratament naturist pentru lipsa de calciu EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 27 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 27 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Tratament naturist pentru lipsa de calciu 2466r05Ady.Biju

Tratament naturist pentru lipsa de calciu 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Tratament naturist pentru lipsa de calciu 2quni4z hmshop.wordpress.com

Tratament naturist pentru lipsa de calciu Wkpzltartizele.blogspot.com

Tratament naturist pentru lipsa de calciu Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Tratament naturist pentru lipsa de calciu Kaqpztbratari magice

Tratament naturist pentru lipsa de calciu 69m8w9 Shop/candles

Tratament naturist pentru lipsa de calciu 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Tratament naturist pentru lipsa de calciu 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Tratament naturist pentru lipsa de calciu Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Tratament naturist pentru lipsa de calciu 2moa4jsbiosens.ro

Tratament naturist pentru lipsa de calciu W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Tratament naturist pentru lipsa de calciu 2ef53k2reginamaria.ro

Tratament naturist pentru lipsa de calciu 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Tratament naturist pentru lipsa de calciu 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Tratament naturist pentru lipsa de calciu

+8
flo09
theodora
adriana
celina74
paul_A
teodoraion
mona_mami
panky(Laura)
12 participanți

In jos

Tratament naturist pentru lipsa de calciu Empty Tratament naturist pentru lipsa de calciu

Mesaj Scris de panky(Laura) Lun Oct 12, 2009 6:57 am

Maceratul de coji de oua

Este un procedeu care contine calciu sintetizat pe cale naturala (de catre pasari). Acest fapt ii confera, fata de calciul obtinut prin procese chimice, avantaje deosebite: absortie integrala, absenta efectelor secundare si a pericolului hipercalcemiei, reducerea riscului formarii calcifierilor.
Principalele substante active continute sunt acizi (citric si malic), vitamine (C,B, PP si A - ca provitamina), minerale (calciu, indeosebi, si, in mai mica masura siliciu, mangan si fosfor) si enzime. Este indicat in insuficienta paratiroidiana (cu fenomene de hipocalcemie si spasmofilie), tulburari de crestere, osteoperoza, fracturi cu dificultati in sudarea oaselor, paradontoza, gravidie, alaptare. Contraindicatii: diabet zaharat si hipercalcemie.
Se administreaza: 1 lingura, de 3 ori pe zi, la mesele principale, diluat in 100 - 200 ml. apa, sirop sau ceai medicinal. In cazul persoanelor in varsta, doza se reduce la jumatate. Inainte de intrebuintare se agita bine solutia. Durata tratamentului, 2-4 saptamani. Cura se poate relua numai dupa o pauza de 1-2 saptamani.

Pentru preparare este necesar ca, mai intai, cojile de oua sa fie spalate bine pentru indepartarea impuritatilor, dupa care se pun 1-2 zile la uscat. Se maruntesc, apoi, la dimensiunile unui solz de peste de circa 3/3 mm, pisandu-se in pive sau presandu-se pe un fund de lemn, dupa ce, in prealabil, le-ati pus intr-o bucata de panza curata si rezistenta. Cojile astfel faramitate se macina cu rasnita de cafea sau alt dispozitiv, pana cand devin un praf fin, asemanator fainei. Intr-un vas de sticla sau faianta, se combina 2 parti de praf de coji de oua, cu 3 parti de miere si o parte de suc de lamaie sau vin alb. Se omogenizeaza bine amestecul, se toarna intr-o sticla (care se inchide ermetic cu dop) si se pune la macerat timp de o saptamana, la loc intunecos, racoros si uscat (de regula la frigider). Solutia se agita zilnic, de 2-3 ori. Preparatul astfel obtinut se pastreaza in vase de sticla colorata, ermetic inchise, la adapost de lumina, caldura si surse de contaminare. Valabilitate, la frigider, 6 saptamani.
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Tratament naturist pentru lipsa de calciu Empty Re: Tratament naturist pentru lipsa de calciu

Mesaj Scris de mona_mami Mar Oct 20, 2009 2:16 pm

am folosit si eu acest tratament si chiar a dat rezultate bune!
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Tratament naturist pentru lipsa de calciu Empty Re: Tratament naturist pentru lipsa de calciu

Mesaj Scris de teodoraion Mar Oct 20, 2009 3:11 pm

dar ce gust are?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Oct 21, 2009 2:27 am

are gust ingrozitor !!!
ma obliga si pe mine mama sa iau cand eram mica , dar uram sa mananc asa ceva Tratament naturist pentru lipsa de calciu 16974

vroiam sa va intreb daca la bebeii vostrii v-a spus medicul sa le dati calciu in jurul varstei de 1 an?
mie nu mi-a zis nimic, ma gandeam eu k poate are nevoie acum ca incepe sa mearga....si am mai auzit mamici care le dadeau copiilor calcui la 1 an.
voi stiti ceva? lamuriti-ma si pe mine
este nevoie sau nu?
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Oct 24, 2009 2:41 pm

eu i-am dat larisei la 1 an si 4 luni mi-a recomandat medicul ssa ii dau ..larisei ii si trosnesc oasele si ia iesit si la analize lipsa.
nu ia-i facut pana acum analize?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Sam Oct 24, 2009 2:42 pm

nu i-am facut deloc analize pana acum...nu mi-a spus nimeni... :thank you:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Oct 24, 2009 2:54 pm

eu le-am facut fetelor dupa 1 an..macar o data pe an...sunt gratuite si cred ca e bine sa le faci..multi medici nu spun dar eu am cerut si eu mi le fac..
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Dum Noi 08, 2009 9:53 pm

Si noi am facut analize ...dar mi-e groaza de ele ..Alexia s-a speriat foarte tare ,abia au tinut-o doua asistente sa ii ia sange ..iar cea care i-a recoltata ,transpirase de emotie ... i-a fost frica
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Noi 12, 2009 2:36 pm

voi incerca sai dau si eu lui gabita tratamentul acesta...pun astazi cojile de oua la uscat, sa vedem acum daca vrea sa-l ia
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Joi Noi 12, 2009 2:55 pm

Eu ii dau calciu patriciei acum,la recomandarea medicului pentru ca nu- ies dintii.Sa-i dau acum o luna fara intrerupere si pe urma 15 zile pe luna. :bebe in patut:
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Noi 12, 2009 6:43 pm

de 2 luni ii dau si eu calciu lui gabita, dar 10 zile pe luna....asa mi-a recomandat doctora
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de flo09 Joi Ian 07, 2010 4:16 pm

eu stiu ca se da cojile de ou cu miere bineinteles ca le fac prin masina de cafea si le amestec cu miere
flo09
flo09
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Oct 19, 2010 7:35 pm

panky(Laura) a scris:Maceratul de coji de oua

Se administreaza: 1 lingura, de 3 ori pe zi, la mesele principale, diluat in 100 - 200 ml. apa, sirop sau ceai medicinal. In cazul persoanelor in varsta, doza se reduce la jumatate. Inainte de intrebuintare se agita bine solutia. Durata tratamentului, 2-4 saptamani. Cura se poate relua numai dupa o pauza de 1-2 saptamani.

Pentru preparare este necesar ca, mai intai, cojile de oua sa fie spalate bine pentru indepartarea impuritatilor, dupa care se pun 1-2 zile la uscat. Se maruntesc, apoi, la dimensiunile unui solz de peste de circa 3/3 mm, pisandu-se in pive sau presandu-se pe un fund de lemn, dupa ce, in prealabil, le-ati pus intr-o bucata de panza curata si rezistenta. Cojile astfel faramitate se macina cu rasnita de cafea sau alt dispozitiv, pana cand devin un praf fin, asemanator fainei. Intr-un vas de sticla sau faianta, se combina 2 parti de praf de coji de oua, cu 3 parti de miere si o parte de suc de lamaie sau vin alb. Se omogenizeaza bine amestecul, se toarna intr-o sticla (care se inchide ermetic cu dop) si se pune la macerat timp de o saptamana, la loc intunecos, racoros si uscat (de regula la frigider). Solutia se agita zilnic, de 2-3 ori. Preparatul astfel obtinut se pastreaza in vase de sticla colorata, ermetic inchise, la adapost de lumina, caldura si surse de contaminare. Valabilitate, la frigider, 6 saptamani.

o sa fac si eu pt fete zilele astea
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Oct 19, 2010 7:38 pm

am auzit si eu ca este bun acest macerat din coji de oua Tratament naturist pentru lipsa de calciu 870859
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Raluca30 Mar Oct 19, 2010 7:42 pm

intradevar este foarte bun, si este bun si ptr probleme la stomac si ostroporoza :pentrutine:
Raluca30
Raluca30
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Oct 19, 2010 7:44 pm

Raluca sa nu-mi ceri sa pun poze si pe aici Tratament naturist pentru lipsa de calciu 611610
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Raluca30 Mar Oct 19, 2010 7:52 pm

azi nu iti zic nimic,de cateva zile abia daca ai vorbit cu mine si te las putin(doar putin) in pace Tratament naturist pentru lipsa de calciu 199844
Raluca30
Raluca30
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : ador plimbarile

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Oct 19, 2010 7:58 pm

atunci pot rasufla usurata Tratament naturist pentru lipsa de calciu 943159
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Dum Noi 07, 2010 3:50 pm

sincer nu cred ca as face asa ceva!!..
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Noi 08, 2010 3:04 am

haha..eu tocmai am facut...o sa ii dau biancai
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de nadvio1973 Joi Dec 27, 2012 2:24 pm

Macerat din coaja de oua.....imi amintesc ca luam si eu cind eram mica,avea gust oribil,daca a fost folositor???
Teo,cum a fost experienta ta cu Bi?
nadvio1973
nadvio1973
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Dec 28, 2012 1:01 pm

offf nu stiu daca as incerca , gabi nici atat
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum