Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 130 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 130 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
adriana- retete
+15
roxanik
roxana ,mamica finuta
cecilia_7625
alinagherman
sandy
elena
crina_oc
nadvio1973
Raluca30
Gianina
Maria
Elena23
anka9mai
teodoraion
STEF30IASI
19 participanți
Pagina 16 din 16
Pagina 16 din 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: adriana- retete
lasa k va invit la mine martea viitoare...k e ziua mea...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Re: adriana- retete
Salata de sfecla rosie si hrean
Ingrediente
3-4 sfecle rosii
3- 4 fire hrean
1 lingura sare grunjoasa
1 lingura miere de albine
5-6 linguri otet
Mod de preparare
Sfecla se coace in cuptor , apoi se da prin razatoarea mica , hreanul la fel se da prin razatoarea mica , apoi am adaugat sarea, mierea si otetul. Daca doriti sa fie mai iute puneti mai mult hrean. Se amesteca bine si se pune in borcane. Se tine in camara sau frigider la rece!
Pofta buna!!!!!
Ingrediente
3-4 sfecle rosii
3- 4 fire hrean
1 lingura sare grunjoasa
1 lingura miere de albine
5-6 linguri otet
Mod de preparare
Sfecla se coace in cuptor , apoi se da prin razatoarea mica , hreanul la fel se da prin razatoarea mica , apoi am adaugat sarea, mierea si otetul. Daca doriti sa fie mai iute puneti mai mult hrean. Se amesteca bine si se pune in borcane. Se tine in camara sau frigider la rece!
Pofta buna!!!!!
Ultima editare efectuata de catre adriana in Mier Oct 03, 2012 8:40 pm, editata de 1 ori
Re: adriana- retete
wow ce bn arata...nu ma mancat niciodata asa...doar separate...si sotul meu face hrean la borcan...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Re: adriana- retete
este foarte buna asa facuta ceci ....pana anul acesta nici eu nu am facut dar am mai mancat .....
Re: adriana- retete
pune-ne si noua reteta...banuiesc k specla e fiarta in prealabil si data prin raz mica k si hreanul,nu?
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Re: adriana- retete
ceci sfecla este coapta in cuptor data prin razatoarea mica , hreanul la fel dat prin razatoarea mica , am adaugat o lingura sare, una de miere si vreo 5-6 linguri otet ..... acum fiecare o face dupa gust , mie imi place mai dulceaga ..... se pune in borcane si se tine in frigider sau camara
Re: adriana- retete
peste da!!! cartofi prajiti da!!! ...carnaciori nu sunt amantoare...
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Re: adriana- retete
biscuiti de casa
2 oua,
1 cana zahar
1 cana lapte
1 pachet praf de copt
1 pachet amoniac stins in 2 linguri otet
1/2 pachet margarina unirea sau delma
vanilie, coaja de lamaie si portocala
faina cat cuprinde
Se amesteca ingredientele si se intinde o foaie de 2 cm grosime, se face diferite forme sau cu forma care se ataseaza la masina de tocat . Se tin in cuptor 10-13 min la 170 gr
2 oua,
1 cana zahar
1 cana lapte
1 pachet praf de copt
1 pachet amoniac stins in 2 linguri otet
1/2 pachet margarina unirea sau delma
vanilie, coaja de lamaie si portocala
faina cat cuprinde
Se amesteca ingredientele si se intinde o foaie de 2 cm grosime, se face diferite forme sau cu forma care se ataseaza la masina de tocat . Se tin in cuptor 10-13 min la 170 gr
Re: adriana- retete
TORT CIOCOLATA
Blat - 4 oua, 4 linguri apa clocotita, 1 pahar zahar , 200 gr faina, ½ plic praf de copt
Albusurile se bat spuma cu 2 linguri zahar.
1 pahar zahar se mixereste cu 4 galbenusuri, se adauga 4 linguri apa clocotita si 200 gr faina. Se adauga o lingura faina una din albusurile spuma si ½ plic praf de copt, atentie se amesteca incet cu telul.
Se coace la 180 gr timp de 40 minute.( se incearca blatul cu scobitoarea)
Crema – 4 oua, 1 cana zahar, 5 linguri cacao, 1 pachet unt, ½ sticluta rom.
Se pun la foc mic ouale, zaharul, cacaoa si se amesteca pana se ingroasa ca o smantana.
Se i-a dupa foc si se lasa sa se raceasca, apoi se adauga pachetul de unt, putin rom si se mixereste.
Sirop – 600 ml apa, 6 linguri zahar, 1/2 sticluta rom, ½ sticluta vanilie , 1 lingura nes, se pun la fiert .
Glazura – 50 gr unt, 100 gr zahar, 6 linguri apa, 2 linguri cacao, se fierb la foc mic pana se ingroasa.
Mod de preparare
Este de preferat ca tortul sa fie montat in tava ( detasabila) in care am facut blatul ca sa nu curga crema si sa iasa perfect rotund.
Blatul dupa ce sa racit se taie in 3 parti egale pe orizontala . Adaugam siropul fierbinte si lasam sa se raceasca. Apoi adaugam crema rece de la frigider. Se lasa la frigider aproximativ 1 ora dupa care se pune glazura si se orneaza.
Blat - 4 oua, 4 linguri apa clocotita, 1 pahar zahar , 200 gr faina, ½ plic praf de copt
Albusurile se bat spuma cu 2 linguri zahar.
1 pahar zahar se mixereste cu 4 galbenusuri, se adauga 4 linguri apa clocotita si 200 gr faina. Se adauga o lingura faina una din albusurile spuma si ½ plic praf de copt, atentie se amesteca incet cu telul.
Se coace la 180 gr timp de 40 minute.( se incearca blatul cu scobitoarea)
Crema – 4 oua, 1 cana zahar, 5 linguri cacao, 1 pachet unt, ½ sticluta rom.
Se pun la foc mic ouale, zaharul, cacaoa si se amesteca pana se ingroasa ca o smantana.
Se i-a dupa foc si se lasa sa se raceasca, apoi se adauga pachetul de unt, putin rom si se mixereste.
Sirop – 600 ml apa, 6 linguri zahar, 1/2 sticluta rom, ½ sticluta vanilie , 1 lingura nes, se pun la fiert .
Glazura – 50 gr unt, 100 gr zahar, 6 linguri apa, 2 linguri cacao, se fierb la foc mic pana se ingroasa.
Mod de preparare
Este de preferat ca tortul sa fie montat in tava ( detasabila) in care am facut blatul ca sa nu curga crema si sa iasa perfect rotund.
Blatul dupa ce sa racit se taie in 3 parti egale pe orizontala . Adaugam siropul fierbinte si lasam sa se raceasca. Apoi adaugam crema rece de la frigider. Se lasa la frigider aproximativ 1 ora dupa care se pune glazura si se orneaza.
Ultima editare efectuata de catre adriana in Mier Noi 21, 2012 7:10 pm, editata de 1 ori
Re: adriana- retete
arata bine bine
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Re: adriana- retete
a iesit foarte bun ...crema de cacao fiarta , nu a mai ramas deloc desi a fost foarte mare!
Re: adriana- retete
normal daca l-ai facut deliciosssssssssss
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Pagina 16 din 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Subiecte similare
» Retete fara carne .......retete de post
» Retete cu peste
» retete Sandy!!!
» Retete Raluca30
» Scumpetea -retete
» Retete cu peste
» retete Sandy!!!
» Retete Raluca30
» Scumpetea -retete
Pagina 16 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA