Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 108 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 108 Vizitatori :: 3 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Barfe din lumea mondena
+38
mofturaki
bebelusha18
cecilia_7625
Rania
Raluca30
scumpetea
swe
anka9mai
tit.ioana
roxanik
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
blondyna
madalina
mary24
popescumelinda
panky(Laura)
izabela08
flo09
adriana
sandy
gepiza
marccora
muraru raluca
buburuza
theodora
mona_mami
elena
teodoraion
paul_A
monicardragan
deriana
amalia-carmen
alinapopa1969
ari05
STEF30IASI
Maria
42 participanți
Pagina 42 din 42
Pagina 42 din 42 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42
Re: Barfe din lumea mondena
Monica Columbeanu divorteaza!
Monica Columbeanu a decis sa divorteze de sotul sau, Irinel. Omul de afaceri nu pare afectat de decizia tinerei sale sotii si prefera sa se odihneasca linistit.
Se pare ca Monica Columbeanu, 24 de ani, a depus deja actele de divort pe 21 februarie la Judecatoria orasului Buftea, dar Irinel nu a dorit sa comenteze pe marginea destramarii casniciei sale. Tanara cere custodia micutei Irina, in varsta de patru ani.
Subiectul a fost tratat in emisiunea "Un show pacatos", iar Dan Capatos a incercat sa afle adevarul de la afaceristul din Izvorani.
"Nu vreau sa comentez nimic, lasati-ma sa dorm in continuare", a declarat Irinel Columbeanu, 53 de ani.
Monica Columbeanu a decis sa divorteze de sotul sau, Irinel. Omul de afaceri nu pare afectat de decizia tinerei sale sotii si prefera sa se odihneasca linistit.
Se pare ca Monica Columbeanu, 24 de ani, a depus deja actele de divort pe 21 februarie la Judecatoria orasului Buftea, dar Irinel nu a dorit sa comenteze pe marginea destramarii casniciei sale. Tanara cere custodia micutei Irina, in varsta de patru ani.
Subiectul a fost tratat in emisiunea "Un show pacatos", iar Dan Capatos a incercat sa afle adevarul de la afaceristul din Izvorani.
"Nu vreau sa comentez nimic, lasati-ma sa dorm in continuare", a declarat Irinel Columbeanu, 53 de ani.
crina_oc- Mamica sexy
pai asta era de asteptat!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
cam toata lumea se astepta sa se intample asta
narcy- Mamica eleganta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER
anka9mai a scris:o fi caderi de tensiune Florina....sa nu`mi zici ca tu crezi in fantome?paul_A a scris:Anka eu ma tot uitam la umbra aia incercuita, cand deodata mi-a sarit in ochi barbatul din spatele babei...pfff si ce m-am speriat...;ptiu ptiu
dar sa va spun ca de ceva timp , mie mi se aprinde tv-ul singur, sau ca se schimba canalele singure, instantaneu, fara sa puna cineva mana pe telecomanda...
eii nuu
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
pai avand in vedere..varsta la care a luat-o de sotie...el om, matur putea sa se astepte...oricum si in urma cu un an s-a zvonit..
oricum ce-s o familie...??..ea sta cu fetita in S.U.A...EL aici!!..
oricum ce-s o familie...??..ea sta cu fetita in S.U.A...EL aici!!..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
eu nu vad pe nici unul din ei afectat de acest divort
anka9mai- Mamica cocheta
ai dreptate Anka..nici nu au de ce..nu s-au iubit vreodata!
sandy- Mamica cocheta
poate ca el a fost atras de ea....si e f posibil sa fi simtit si ea ceva pt el. dar nu cred ca a fost vb de iubire intre ei...desi nu putem sti, iubirea nu are varsta,nu?sandy a scris:ai dreptate Anka..nici nu au de ce..nu s-au iubit vreodata!
anka9mai- Mamica cocheta
asta cu siguranta..dar la ei nu s-a vazut acel clinci!
sandy- Mamica cocheta
Teo Trandafir este la Reanimare. Operaţia s-a terminat24 februarie 2011
Fosta moderatoare TV a ieşit din operaţia care a durat câteva ore bune şi se află în prezent la Terapie Intensivă. Medicii nu au făcut deocamdată nicio declaraţie despre ce se va întâmpla în continuare, sau despre care este starea ei în acest moment.
Teo Trandafir este operată chiar acum la clinica din Austria unde este internată de mai bine de o lună. Medicii au hotărât să o opereze pe Teo după ce starea ei de sănătate s-a agravat, conform Realitatea.
Ca medic tatăl lui Teo, Ion Uţă este conştient că operaţia e foarte grea: "E al dracului de grea. Va rămâne cu sechele!”, a declarat el în exclusivitate pentru Click.
"Eu n-am vorbit cu Teo, am vorbit acum două zile cu soţia, care este în directă legătură cu Teodorescu, persoana are are grijă de Teo. Ştiu că acum o operează, am nişte emoţii cumplite. Operaţia poate dura de la 30 de minute până la şase ore, doar medicul care a deschis-o poate spune. Sper să aflu înaintea presei", a mai adăudat acesta.
Fosta moderatoare TV a ieşit din operaţia care a durat câteva ore bune şi se află în prezent la Terapie Intensivă. Medicii nu au făcut deocamdată nicio declaraţie despre ce se va întâmpla în continuare, sau despre care este starea ei în acest moment.
Teo Trandafir este operată chiar acum la clinica din Austria unde este internată de mai bine de o lună. Medicii au hotărât să o opereze pe Teo după ce starea ei de sănătate s-a agravat, conform Realitatea.
Ca medic tatăl lui Teo, Ion Uţă este conştient că operaţia e foarte grea: "E al dracului de grea. Va rămâne cu sechele!”, a declarat el în exclusivitate pentru Click.
"Eu n-am vorbit cu Teo, am vorbit acum două zile cu soţia, care este în directă legătură cu Teodorescu, persoana are are grijă de Teo. Ştiu că acum o operează, am nişte emoţii cumplite. Operaţia poate dura de la 30 de minute până la şase ore, doar medicul care a deschis-o poate spune. Sper să aflu înaintea presei", a mai adăudat acesta.
narcy- Mamica eleganta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER
eu o admir mult pe teo e o femeie foarte de treaba deschisa si glumeata asta imi place mult la ea As vrea sa o mai vad la tv si mi-e dor de emisiunile ei
lilia- Mamica rafinata
sper sa i fie bine!
sandy- Mamica cocheta
speram sa s refaca repede ..si mie imi place de teo..pacat ca nu mai face televiziune
alinagherman- Mamica de cariera
Pagina 42 din 42 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42
Subiecte similare
» Barfe din lumea mondena(2)
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
Pagina 42 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA