Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 237 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 237 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Barfe din lumea mondena
+38
mofturaki
bebelusha18
cecilia_7625
Rania
Raluca30
scumpetea
swe
anka9mai
tit.ioana
roxanik
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
blondyna
madalina
mary24
popescumelinda
panky(Laura)
izabela08
flo09
adriana
sandy
gepiza
marccora
muraru raluca
buburuza
theodora
mona_mami
elena
teodoraion
paul_A
monicardragan
deriana
amalia-carmen
alinapopa1969
ari05
STEF30IASI
Maria
42 participanți
Pagina 1 din 42
Pagina 1 din 42 • 1, 2, 3 ... 21 ... 42
Barfe din lumea mondena
fetelor aici putem discuta despre vedetele autohtone cu bune si cu rele
Dupa ce s-a reintors in tara, Mihaela Radulescu a imbracat din nou hainele care ii pun in valoare trupul de invidiat si, de manuta cu Dani, a iesit fericita la plimbare.
Iesirea romantica a descurs pana in mall-ul Plaza Romania unde cei doi au fost sa vizioneze filmul "This is it" care-l are ca protagonist pe Michael Jackson.
Inainte de inceperea filmului, in jurul orei 20:30 cand si-au facut aparitia in mall, cei doi s-au intalnit cu un prieten la o cafenea.
Cuplul a dat dovada de bun-gust adoptand un stil vestimentar perfect pentru doua persoane publice ce se iubesc ca doi adolescenti.
Mihaela a purtat un sacou negru care lasa la vedere o bluza transparenta si sutienul, asortandu-se cu o pereche de pantaloni scurti.
E clar ca vedeta nu a uitat ca a fost candva o diva sexy si arata ca inca mai poate.
Dani a incercat sa tina pasul cu iubita lui si a lasat pentru o seara stilul vestimentar si obscen optand pentru o geaca din piele, camasa si vesta.
Dupa film fericita pereche s-a indreptat spre garsoniera lui Dani unde au petrecut noaptea pana in zori.
Dupa ce s-a reintors in tara, Mihaela Radulescu a imbracat din nou hainele care ii pun in valoare trupul de invidiat si, de manuta cu Dani, a iesit fericita la plimbare.
Iesirea romantica a descurs pana in mall-ul Plaza Romania unde cei doi au fost sa vizioneze filmul "This is it" care-l are ca protagonist pe Michael Jackson.
Inainte de inceperea filmului, in jurul orei 20:30 cand si-au facut aparitia in mall, cei doi s-au intalnit cu un prieten la o cafenea.
Cuplul a dat dovada de bun-gust adoptand un stil vestimentar perfect pentru doua persoane publice ce se iubesc ca doi adolescenti.
Mihaela a purtat un sacou negru care lasa la vedere o bluza transparenta si sutienul, asortandu-se cu o pereche de pantaloni scurti.
E clar ca vedeta nu a uitat ca a fost candva o diva sexy si arata ca inca mai poate.
Dani a incercat sa tina pasul cu iubita lui si a lasat pentru o seara stilul vestimentar si obscen optand pentru o geaca din piele, camasa si vesta.
Dupa film fericita pereche s-a indreptat spre garsoniera lui Dani unde au petrecut noaptea pana in zori.
Maria- Administrator
Re: Barfe din lumea mondena
ce sa-i faci ,....dragoste mare ....
si apoi fiecare cu iubirea si cu dragostea lui ... :pupicei: :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
si apoi fiecare cu iubirea si cu dragostea lui ... :pupicei: :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
dar .... astia doi mai sunt impreuna ???????
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
da,dar nu iti place cuplul lor Laura?
Mihaela a venit in Romania si au iesit si ei la un film..
Mihaela a venit in Romania si au iesit si ei la un film..
Maria- Administrator
sincer.... sincer... NU mie nu-mi place Raduleasca defel
ari05- Mamica cocheta
pai da... Dani ala e simpatic... mie una nu mi se pare ca se potrivesc.. .dar ... gusturile nu se discuta, corect? :zambet larg:
ari05- Mamica cocheta
"ce stupizi!" ca sa citez dintr-o reclama celebra!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
"Adriana Bahmuteanu si-a facut 42 de avorturi"
2009-10-30 13:17:55
Aseara s-au facut declaratii incendiare la show-ul pacatos al lui Dan Capatos.
Invitata in emisiune sa discute despre conflictul dintre ea si Oana Roman, ziarista Mara Banica a intrat in legatura directa prin telefon cu Ali Zivari, sotul Mirelei Zivari.
Dupa ce Mara a declarat ca s-a retras din campania Mirelei pentru ca anumite lucruri nu erau in ordine, privind fondurile stranse pentru campania de ajutorare a copiilor, ziarista a vorbit si despre discutia pe care Adriana Bahmuteanu a avut-o cu sotul Mirelei, Ali, care ar fi avut angajata la o gradinita o femeie bolnava de sifilis. In acest moment Ali a decis sa faca niste dezvaluiri si mai socante decat cele pe care le expusese ziarista pana in acel moment:
"Adriana Bahmuteanu, daca si-a pierdut copilul, l-a pierdut pentru ca si-a facut 42 de avorturi - cuvintele ei, spuse de ea... 100 de martori ca Adriana Bahmuteanu s-a culcat cu cel putin 6 oameni din Ferentari. S-a culcat cu tot Ferentariul. Va aduc martori. Din cauza asta a pierdut sarcina. Nu din magie alba, magie neagra..."
Invitata in emisiune sa discute despre conflictul dintre ea si Oana Roman, ziarista Mara Banica a intrat in legatura directa prin telefon cu Ali Zivari, sotul Mirelei Zivari.
Dupa ce Mara a declarat ca s-a retras din campania Mirelei pentru ca anumite lucruri nu erau in ordine, privind fondurile stranse pentru campania de ajutorare a copiilor, ziarista a vorbit si despre discutia pe care Adriana Bahmuteanu a avut-o cu sotul Mirelei, Ali, care ar fi avut angajata la o gradinita o femeie bolnava de sifilis. In acest moment Ali a decis sa faca niste dezvaluiri si mai socante decat cele pe care le expusese ziarista pana in acel moment:
"Adriana Bahmuteanu, daca si-a pierdut copilul, l-a pierdut pentru ca si-a facut 42 de avorturi - cuvintele ei, spuse de ea... 100 de martori ca Adriana Bahmuteanu s-a culcat cu cel putin 6 oameni din Ferentari. S-a culcat cu tot Ferentariul. Va aduc martori. Din cauza asta a pierdut sarcina. Nu din magie alba, magie neagra..."
ari05- Mamica cocheta
tocmai de aceea imi place cuplul asta caci noi nu le dadeam multe sanse sa ramana impreuna si uite ca rezista...ari05 a scris:pai da... Dani ala e simpatic... mie una nu mi se pare ca se potrivesc.. .dar ... gusturile nu se discuta, corect? :zambet larg:
Maria- Administrator
Maria a scris:tocmai de aceea imi place cuplul asta caci noi nu le dadeam multe sanse sa ramana impreuna si uite ca rezista...ari05 a scris:pai da... Dani ala e simpatic... mie una nu mi se pare ca se potrivesc.. .dar ... gusturile nu se discuta, corect? :zambet larg:
da ... probabil si dc nu au mai fost i ncentrul atentiei... cel putin eu una nu am mai auzit de ei pana acum... de aceea credeam ca s-au despartit...
ari05- Mamica cocheta
ari05 a scris:"Adriana Bahmuteanu si-a facut 42 de avorturi"
am vazut si eu ceva din emisiunea respectiva era un dezastru acolo..
Maria- Administrator
pe bune ??? eu am prins in fuga ceva... se certau k la piata acolo... si ce sa mai ma uit la emisiune, ca eu cum pun capu pe perna, in 10 secunde sforai
dar oare o fi adevarat ???? eu nu prea cred... adik 42 avorturi !?!!?!? e exagerat de mult... hai ca poate o fi facut femeia... 1-2 ... dar 42 ... nu cred... n-ar fi avut cum... sau ? ,,,
dar oare o fi adevarat ???? eu nu prea cred... adik 42 avorturi !?!!?!? e exagerat de mult... hai ca poate o fi facut femeia... 1-2 ... dar 42 ... nu cred... n-ar fi avut cum... sau ? ,,,
ari05- Mamica cocheta
nici eu nu cred este exagerare....ari05 a scris:pe bune ??? eu am prins in fuga ceva... se certau k la piata acolo... si ce sa mai ma uit la emisiune, ca eu cum pun capu pe perna, in 10 secunde sforai
Maria- Administrator
daca e sa calculam si dupa varsta, nu ar fi avut cum... nah... sa mai credem ce citim
ari05- Mamica cocheta
MAI BINE LUAM TOTUL CA PE UN FAPT DIVERS...SI APOI,E VIATA LOR...IAR "ZIARISTII"CASTIGA O PAINE...
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
Andreea Marin nu se lasă.
Revista VIVA! o aduce din nou pe Zâna Surprizelor în centrul atenţiei. Ea apare în postura de mămică fericită alături de fiica ei, Violeta, pe coperta revistei VIVA!.
De ce spun că nu se lasă?
Pentru că de ceva vreme Andreea meştereşte la mai multe proiecte. Una dintre ele este cartea Preţuieşte viaţa pe care o va lansa în curând. Un alt proiect de-al ei este punerea pe picioare a unei linii de îmbrăcăminte pentru bebeluşi, Violet by Andreea Marin Bănică, la care colaborează cu Irina Schrotter.
Şi desigur, mai sunt şi şedinţele foto menite să o ţină pe prima pagină de revistelor.
Se pare că se descurcă şi în lipsa unei emisiuni tv, deşi gurile rele spun că urmează să revină pe sticlă la Kanal D.
Revista VIVA! o aduce din nou pe Zâna Surprizelor în centrul atenţiei. Ea apare în postura de mămică fericită alături de fiica ei, Violeta, pe coperta revistei VIVA!.
De ce spun că nu se lasă?
Pentru că de ceva vreme Andreea meştereşte la mai multe proiecte. Una dintre ele este cartea Preţuieşte viaţa pe care o va lansa în curând. Un alt proiect de-al ei este punerea pe picioare a unei linii de îmbrăcăminte pentru bebeluşi, Violet by Andreea Marin Bănică, la care colaborează cu Irina Schrotter.
Şi desigur, mai sunt şi şedinţele foto menite să o ţină pe prima pagină de revistelor.
Se pare că se descurcă şi în lipsa unei emisiuni tv, deşi gurile rele spun că urmează să revină pe sticlă la Kanal D.
Maria- Administrator
Mircea Badea suspect de gripa porcina
Am fost la spital, mi s-au luat probe, am unele simptome, altele nu. Am semnat un “angajament” ca stau izolat pana la stabilirea diagnosticului. Rezultatul analizelor le primesc maine in jurul pranzului. La radio fac emisiune ca intru prin telefon. La televizor se va prelungi Sinteza Zilei si probabil ca voi intra din nou prin telefon. Sunt aproape convins ca nu am gripa porcina si ma enerveaza foarte rau ca trebuie sa stau izolat.
Am fost la spital, mi s-au luat probe, am unele simptome, altele nu. Am semnat un “angajament” ca stau izolat pana la stabilirea diagnosticului. Rezultatul analizelor le primesc maine in jurul pranzului. La radio fac emisiune ca intru prin telefon. La televizor se va prelungi Sinteza Zilei si probabil ca voi intra din nou prin telefon. Sunt aproape convins ca nu am gripa porcina si ma enerveaza foarte rau ca trebuie sa stau izolat.
blog Mircea Badea
Maria- Administrator
bietu de el... ce-l mai enerveaza ca nu poate aparea "pe sticla" ... ce conteaza ca dk chiar are gripa, infecteaza si alti oameni...
ari05- Mamica cocheta
aseara l-am vazut la emisiune si facea misto pe seama gripei porcine....si uite la el
sanatate multa ca eu sun fan Mircea Badea
sanatate multa ca eu sun fan Mircea Badea
Maria- Administrator
ah, pai nici eu nu-i doresc sa fie bolnav doar ca mi-e antipatic rau !!! adik ii asa de ingamfat de imi vine sa iau TVu la pumni cand il vad
ari05- Mamica cocheta
si mie imi place "Mirciulica" cum ii zice Teo
spune lucrurilor pe nume si asta deranjeaza pe multi
apropo , stiti cu cine e combinat Badea?
cu d-ra carmen bruma, arata bine tipa se si potrivesc ,
in plus Mirciulica ar cam tb sa se insoare are ceva ani vreo 35 oare?
cat maria nu scrie pe blog?
spune lucrurilor pe nume si asta deranjeaza pe multi
apropo , stiti cu cine e combinat Badea?
cu d-ra carmen bruma, arata bine tipa se si potrivesc ,
in plus Mirciulica ar cam tb sa se insoare are ceva ani vreo 35 oare?
cat maria nu scrie pe blog?
deriana- Mamica eleganta
- Varsta : 45
ma faci sa rad Laura,esti culmea.
da are 35 de ani, cred ca e nascut in 1974 in 24 februarie...
da are 35 de ani, cred ca e nascut in 1974 in 24 februarie...
Maria- Administrator
pai la cate figuri are, cine sa se insoare cu el ?
nu zic, e ok din unele pcte de vedere... dar .... totusi... e prea ingamfat
nu zic, e ok din unele pcte de vedere... dar .... totusi... e prea ingamfat
ari05- Mamica cocheta
Am primit telefonic rezultatul. E negativ. Deci, nu am gripa porcina. Inca. O sa primesc si rezultatul scris.
Sper ca se termina isteria in randul cetatenilor de la Antena3 si Realitatea TV. Ne putem imbolnavi impreuna incepand de acum.
P.S. Ma duc la radio.
P.S.2 Dupa care o sa mananc intr-un loc public pentru a baga in panica cetatenii. Pe urma am o emisiune de facut la Antena3.
Sper ca se termina isteria in randul cetatenilor de la Antena3 si Realitatea TV. Ne putem imbolnavi impreuna incepand de acum.
P.S. Ma duc la radio.
P.S.2 Dupa care o sa mananc intr-un loc public pentru a baga in panica cetatenii. Pe urma am o emisiune de facut la Antena3.
blog Mircea Badea
Maria- Administrator
Pagina 1 din 42 • 1, 2, 3 ... 21 ... 42
Subiecte similare
» Barfe din lumea mondena(2)
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
Pagina 1 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA