Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 123 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 123 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )

+27
buburuza
flori
raruta
flo09
marccora
scumpetea
roxanik
cosmedicpetra
amalia-carmen
mona_mami
narcy
alinapopa1969
deriana
david
elena
panky(Laura)
adriana
bellatrix
Maria
celina74
ari05
macoveianca
florares
teodoraion
theodora
lilique
STEF30IASI
31 participanți

Pagina 6 din 24 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )

Mesaj Scris de david Vin Noi 20, 2009 5:15 pm

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 Thumb_gmorning20144
david
david
Mamica incepator
Mamica incepator

Varsta : 43
Joburi/Distractii : familia mea, gastronomia

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )

Mesaj Scris de teodoraion Vin Noi 20, 2009 5:44 pm

panky(Laura) a scris:da teo.....stim noi ca,defapt nu esti asa de rea precum vrei sa pari...... :2 oameni de za

ma bucur ca stiti Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 230899 Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 230899
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Noi 20, 2009 5:57 pm

ce faceti fetelor ? eu am fost pana la cosmetica... si fuga fuga acasa, ca am primit reclamatii ca e f rau Darius Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 199844 Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Noi 20, 2009 6:00 pm

daaa?
pai arca tu erai rea si nu stiai sa te comporti cu el?
ce face bunica mai traieste dupa ce a alergat dupa el?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxanik Vin Noi 20, 2009 6:02 pm

buna fetelor....
roxanik
roxanik
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Vin Noi 20, 2009 6:07 pm

pofta mare la cageluta!
off,teo...sunt prea multe ca sa le mai spun....cele de ieri au ramas,doar ca azi a mai cazut o raza de soare...
IRINA MI-A LUMINAT AZI ZIUA SI II MULTUMESC DIN SUFLET!
a facut un gest minunat,din putinul ei,azi mi-a adus mancare la copii,de aseara eram terminata ca nu aveam azi ce pune in oala si ea mi-a batut la usa cu sacosica plina....am mancare pe 2 zile la copiiiiiiii!!!
SARAMANA SI BODABROSTE IRINA!
ma duc acusi la primarie....mor de nervi,am cheltuit bani,s-a invoit sotul sa duca la iasi actele la alocatii....si surpriza...,,nu mai primim acte,trebuie duse la primarie in localitate si...atat
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 16974 si culmea e ca am fost la primarie,la asistenta....si nimeni nu a spus nimic...
isi bat joc de noi....
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Noi 20, 2009 6:10 pm

pai cusrca... iti dai seama ca bunica mea (adik strabunica lui Darius) are o varsta, si ce sa fuga? Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 199844 vai ca atat se minuneaza de el Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 377534
tocmai ma intreaba, "dar asa fuge toata ziua? nu sta nici un pic in loc? dar asa repede fuge? nu cade?" etc etc... Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 199844
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Noi 20, 2009 6:11 pm

:lacrimi: e groaznic sa nu ai ce pune copiilor pe masa... :lacrimi:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Vin Noi 20, 2009 6:18 pm

acum intelegi de ce pt mine sarbatorile sunt....lacrimi ascunse si...o lupta continua...
dar vom trece....caci trebuie pt ei...
am noroc ca sunt intelegatori...doar ca sufera...
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de david Vin Noi 20, 2009 6:27 pm

lasa anca ca ai niste copilasi minunati si ei merita tot ce e mai bun in lumea asta, e intradevar dureros sa te trezesti si sa te gandesti ca nu ai ce pune pe masa copiilor si d-zeu se foloseste de oameni ca sa te ajute, nu descuraja si n-ti pierde credinta ca intr-o zi lupta aceasta ptr copilasii tai iti va fi rasplatita, te imbratisez stans :pupicei:
david
david
Mamica incepator
Mamica incepator

Joburi/Distractii : familia mea, gastronomia

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Vin Noi 20, 2009 6:29 pm

:pupicei: :thank you:
PUPICI PUFOSULUI!
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Noi 20, 2009 7:24 pm

iar nu vrea sa doarma Darius Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 16974 mai bine sta si imi urla in cap :lacrimi:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin Noi 20, 2009 8:33 pm

eu mai beau o cafea..simt nevoia...
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de scumpetea Vin Noi 20, 2009 8:41 pm

ari05 a scris:iar nu vrea sa doarma Darius Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 16974 mai bine sta si imi urla in cap :lacrimi:

Ari putem da mana..Astia doi ar putea da un concert pe doua voci Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 377534
scumpetea
scumpetea
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Noi 20, 2009 10:41 pm

moamaaa iti dai seama scumpetea ce concert ar fi ?
a dormit intr-un final... dar f putin... bine ca vine WE si e si al mue acasa, ca eu un o iau razna :lacrimi:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Noi 20, 2009 10:57 pm

ari05 a scris:iar nu vrea sa doarma Darius Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 16974 mai bine sta si imi urla in cap :lacrimi:

ce nasol cuscra..
larisa a dormit imediat si a dormit de la 13.00 pana la 16.00 Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 449374 Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 449374
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de marccora Vin Noi 20, 2009 11:02 pm

vin si eu la o cafea dar mai slaba si cu lapte dak se poate! Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 772214 Daria doarme si iau si eu o pauza Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 423715
marccora
marccora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 46
Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Noi 20, 2009 11:33 pm

un capuccino marccora? Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 449374 Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 153776

vai cuscra... ce bine de tine... mie cand imi doarme Darius 3 ore ziua scrijelesc in grinda... inca ma tot duc la el in camera sa vad de ce nu se trezeste, ca -mi fac griji ca a patit ceva Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Noi 21, 2009 3:06 am

a mea asa doarme de obicei...o las dormind cand plec la gradi...si noaptea de la 22-23 pana la 7.30-8.30

se trezeste noaptea o data doar de forma ca nu bea mai mult de 60 ml de lapte..asa sa ma deranjeze
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Noi 21, 2009 3:08 am

aham... si norutza se trezeste deci noaptea... pt laptic... eu ma enervez mai rau cand se trezeste noaptea, cere papa, si pe cand ii fac lapticul ,ca doar nu dureaza mult, ii trece asa zisa foame si ii vine cheful de joaca si fugit prin casa ... la 1-2 sau chiar 3 noaptea Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Noi 21, 2009 3:10 am

nuuu..ea nu fuge prin casa..adoarme imediat dar daca nu-i dau lapte nu mai doarme plange
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de amalia-carmen Sam Noi 21, 2009 3:13 am

si alessia cere lapte pe la 6...dar la 2-3 facem pisu...aproape dormind,dar ma trezeste...
amalia-carmen
amalia-carmen
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 52

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Noi 21, 2009 3:14 am

e bine ca nu-ti fuge...
azi noapte la 2 ... ne trezim amandoi speriati... cineva fugea prin casa Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 16974 oare cine ??? Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 16974 si e prima data cand se da jos din pat si o ia la fuga efectiv prin casa... pana acum ori ne striga , ori venea incet incet in dormitor, si faceam infarct ca new trezeam cu el calare peste noi in pat Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 199844
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de marccora Sam Noi 21, 2009 3:19 am

Norocoselor,ai vostrii se trezesc doar o data pe noapte ,dar Daria se trezeste aproape in fiecare ora pt san si nu suge cine stie ce dar vrea sa o iau in brate si adoarme imediat,dar mie imi strica somnul,si cand adorm si eu ,iar o ia de la capat :bebe in patut:
marccora
marccora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 46
Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Noi 21, 2009 3:41 am

ari05 a scris:e bine ca nu-ti fuge...
azi noapte la 2 ... ne trezim amandoi speriati... cineva fugea prin casa Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 16974 oare cine ??? Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 16974 si e prima data cand se da jos din pat si o ia la fuga efectiv prin casa... pana acum ori ne striga , ori venea incet incet in dormitor, si faceam infarct ca new trezeam cu el calare peste noi in pat Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 6 199844

dar nu are patut? ca am ea sta in patut..se poate da jos din el dar sta acolo

marccora a scris:Norocoselor,ai vostrii se trezesc doar o data pe noapte ,dar Daria se trezeste aproape in fiecare ora pt san si nu suge cine stie ce dar vrea sa o iau in brate si adoarme imediat,dar mie imi strica somnul,si cand adorm si eu ,iar o ia de la capat :bebe in patut:

si tu esti norocoasa ca ii dai san..stiu cum e sa te trezesti cea amare a mea asa facea
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 24 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum