Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 204 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 204 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
+27
buburuza
flori
raruta
flo09
marccora
scumpetea
roxanik
cosmedicpetra
amalia-carmen
mona_mami
narcy
alinapopa1969
deriana
david
elena
panky(Laura)
adriana
bellatrix
Maria
celina74
ari05
macoveianca
florares
teodoraion
theodora
lilique
STEF30IASI
31 participanți
Pagina 2 din 24
Pagina 2 din 24 • 1, 2, 3 ... 13 ... 24
Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
te primim irina
bun venit
sper sa iti placa la noi
bun venit
sper sa iti placa la noi
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
multumim de primire mamici, cu siguranta imi va placea la voi :thank you:
david- Mamica incepator
- Varsta : 43
Joburi/Distractii : familia mea, gastronomia
bine ai venit alaturi de noi la cafea IRINA
florares- Mamica rafinata
- Varsta : 49
multumesc,,adriana! eu nici nu am observat...adriana a scris:bine ai venit anca la cafeluta :capuccino:
felicitari pentru noul rang si la cat mai multe mesaje :pupicei:
eu sunt un pic...asta noapte pana pe la 2 alexut a plans,singurel,am incercat sa vb cu el,dar nu spunea nimic...intr-un final l-am linistit si a adormit...
azi sa trezit la 122 si cand l-am intrebat de ce ...tot spunea ca nu poate sa spuna...am insistat si raspunsul....,,off,mami,stii cat de dor imi este de lucrurile si ce faceam inainte de operatie?...stii cat de greu e sa nu poti face nimic?"
macoveianca- Mamica rafinata
- Varsta : 50
biune ai venit la cafeluta irina, te asteptam zilnic sa ne ti companie :capuccino:
offff anca, imi pare tare rau o fi visat ceva mititelu, o sa fie totul bine pana la urma :pupicei:
si gabita se mai trezeste din somn plangand, de cateva ori mi-a spus mami ia asta de aici....si ii era frica de patura, acum cateva nopti sa trezit in toiul noptii si mi-a spus sa fac patul in sufragerie si sa ne culcam acolo
offff anca, imi pare tare rau o fi visat ceva mititelu, o sa fie totul bine pana la urma :pupicei:
si gabita se mai trezeste din somn plangand, de cateva ori mi-a spus mami ia asta de aici....si ii era frica de patura, acum cateva nopti sa trezit in toiul noptii si mi-a spus sa fac patul in sufragerie si sa ne culcam acolo
Am venit si eu la o cafea mai tarzie nu am avut timp sa vin mai devreme,am avut musafiri.
Saracutul Alexut!ce o fi visat?Anca sa incerci sa mergi cu el la un preot,acum este post sa-i citeasca poate chiar sa-l impartaseasca.Poate se mai linisteste :pupicei:
Saracutul Alexut!ce o fi visat?Anca sa incerci sa mergi cu el la un preot,acum este post sa-i citeasca poate chiar sa-l impartaseasca.Poate se mai linisteste :pupicei:
theodora- Mamica eleganta
ce faceti mamici ?
eu o sa am parte in sfarsit de putin a liniste, ca a venit al meu acasa, si ii trimit pe amandoi in parc... sa nu-i mai aud... moama cati nervi mi-a facut azi Dariu asa rau nu a mai fost demult
eu o sa am parte in sfarsit de putin a liniste, ca a venit al meu acasa, si ii trimit pe amandoi in parc... sa nu-i mai aud... moama cati nervi mi-a facut azi Dariu asa rau nu a mai fost demult
ari05- Mamica cocheta
dar ce a facut Laura de ai asa nervi? :pupicei:ari05 a scris:ce faceti mamici ?
Maria- Administrator
iar a inceput dari cu bataia??
si larisa s-a trezit azi la 6 plangand...nu stiu ce avea ca dadea din picioare si se tavalea...
am lasat-o langa mine si pana la urma a adormit..pe la 7..apoi eu normal trebuia sa ma trezesc s-o duc pe bia la gradi..si asa s-a dus somnul meu..
si larisa s-a trezit azi la 6 plangand...nu stiu ce avea ca dadea din picioare si se tavalea...
am lasat-o langa mine si pana la urma a adormit..pe la 7..apoi eu normal trebuia sa ma trezesc s-o duc pe bia la gradi..si asa s-a dus somnul meu..
Patricia a dormit in patut asara,fara probleme.De acum gata nu o mai culc in pat cu mine.La ora 5,30 dimineata a fost drepti,avea chef de joaca. Tinand cont ca a dormit singurica sa compensat :bebe in patut:
theodora- Mamica eleganta
fetelor.. .am un copil atat de rau... pe langa ca noapte de noapte i se trezeste, ziua mai imi si urla... urla ca.. asa urla el.. cand nu-i convine ceva tipa de-a dreptu, face niste istericale de imi vine sa ma duc in lume cred ca in curand o iau pe aratura...
ari05- Mamica cocheta
te inteleg Laura foarte bine cat e de greu,am o vecina care are un copil asa de rau si cu fite la mancare,somn,la toateari05 a scris:fetelor.. .am un copil atat de rau... pe langa ca noapte de noapte i se trezeste, ziua mai imi si urla... urla ca.. asa urla el.. cand nu-i convine ceva tipa de-a dreptu, face niste istericale de imi vine sa ma duc in lume cred ca in curand o iau pe aratura...
intr-o zi zicea ca daca ar fii un concurs de miss rautate copilul ei ar lua primul loc
Maria- Administrator
cuscra..si larsa are toane de cateva zile
maraie..tipa..se tavaleste..daca ma enervez o fac sa planga asa ca o ignor sau o iau in brate si ii distrag atentia..stiu ca fiecare copil e altfel si imi pare rau ca darius te supara asa,,..
maraie..tipa..se tavaleste..daca ma enervez o fac sa planga asa ca o ignor sau o iau in brate si ii distrag atentia..stiu ca fiecare copil e altfel si imi pare rau ca darius te supara asa,,..
Fetelor bine v-am regasit , acum am reusit sa intru ca pana acu a facut figuri calculatorul
Abia astept vacanta sa am si eu mai mult timp liber
Dari nu prea mai doarme la amiaza iar seara ma dispera...e 12noaptea si tot nu s-a culcat
azi s-a trezit dimineata cu mine la 8 , n-a dormit la amiaza ca a ramas cu mama si cu ea face ce vrea
sa vedem acum seara ce o face
Abia astept vacanta sa am si eu mai mult timp liber
Dari nu prea mai doarme la amiaza iar seara ma dispera...e 12noaptea si tot nu s-a culcat
azi s-a trezit dimineata cu mine la 8 , n-a dormit la amiaza ca a ramas cu mama si cu ea face ce vrea
sa vedem acum seara ce o face
deriana- Mamica eleganta
- Varsta : 45
maria... zi-i vecinei tale ca mai degraba cred ca va lua locul 2 baietelul ei :raed: ... ca nu cred ca-l intrece careva pe DArius, la rautate, figuri, alint, istericale...
cuscra, bine ca-i poti distrage atentia... la mine nu mai merge faza asta de mai bine de jumate de an :lacrimi:
si sa va zic ce "bine " s-a terminat ziua... in incercarea de a-l prinde pe Darius care fugea k bezmeticu prin casa, al meu si-a spart capu... de fapt e mai mult o julitura... o gaurica mica, langa tampla, k noroc...si a urlat mai rau k o muiere care naste DD iarta-ma, ce m-a enervat... asa a speriat copilul... a inceput asta micu sa tipe TATA TATA !!! si mai culca-l dk poti vaisamar ... k la nebuni a fost azi la noi... mai rau ca-n filmele cu prosti
cuscra, bine ca-i poti distrage atentia... la mine nu mai merge faza asta de mai bine de jumate de an :lacrimi:
si sa va zic ce "bine " s-a terminat ziua... in incercarea de a-l prinde pe Darius care fugea k bezmeticu prin casa, al meu si-a spart capu... de fapt e mai mult o julitura... o gaurica mica, langa tampla, k noroc...si a urlat mai rau k o muiere care naste DD iarta-ma, ce m-a enervat... asa a speriat copilul... a inceput asta micu sa tipe TATA TATA !!! si mai culca-l dk poti vaisamar ... k la nebuni a fost azi la noi... mai rau ca-n filmele cu prosti
ari05- Mamica cocheta
si bineinteles...o ti..re...adica.... o zi minunata tuturor! si rabdare cu micutii vostri!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
Buna dimineata !
Ari ,ti-o aduc si pe Alexia ca sa fie tacamul complet ...si chiar ca o s-o iei pe aratura ... si Alexia face figuri din astea
Ari ,ti-o aduc si pe Alexia ca sa fie tacamul complet ...si chiar ca o s-o iei pe aratura ... si Alexia face figuri din astea
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
am venit la o cafeluta cu voi :capuccino: :capuccino: :capuccino:
panky(Laura)- Mamica cocheta
eu am baut dar beau si cu tine Elena ca arata bine cafeluta ta
Maria- Administrator
Am ajuns si eu la o cafeluta :pupicei:
ari05- Mamica cocheta
buna fetele, am ajuns si eu la cafeluta....si vreau sa va spun ca deja am varsat jumatate din ea pe mine :capuccino:
Pagina 2 din 24 • 1, 2, 3 ... 13 ... 24
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
Pagina 2 din 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA