Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 110 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 110 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!
+28
blondyna
claudia_mami
madalina
monica_2008
stefanescu_alina
alinapopa1969
mona_mami
celina74
ellemissela
anka9mai
bebelusha18
sandy
theodora
ari05
popescumelinda
elena
amalia-carmen
florares
paul_A
teodoraion
denisadarius
Maria
panky(Laura)
raruta
muraru raluca
STEF30IASI
dani23ela
adriana
32 participanți
Pagina 6 din 42
Pagina 6 din 42 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42
Re: Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!
sunt convinsa celina ca e o surpriza placuta
si sotul meu zice c anu sunt normala..mai ales cand vreau sa cumpar ceva pt copii necunoscuri sau sa ma intalnesc..dar s-a obisnuit mai ales de cant cu dana si anays ca am tot mers la ele si adriana ca am mers cu ea la tara...cu masina..facea urat prima data ca unde plec eu cu niste necunoscuti...apoi s-a lamurit el...
si sotul meu zice c anu sunt normala..mai ales cand vreau sa cumpar ceva pt copii necunoscuri sau sa ma intalnesc..dar s-a obisnuit mai ales de cant cu dana si anays ca am tot mers la ele si adriana ca am mers cu ea la tara...cu masina..facea urat prima data ca unde plec eu cu niste necunoscuti...apoi s-a lamurit el...
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Paul_A multumim tare mult pt cadou !
o bluzita superba
aici am si o felicitare cu un mesaj care m-a impresionat mult
carticica este foarte frumos ilustrata...pana sa o pozez o luase deja Alexia ...acum am pus-o sus ,pt ca are multe povesti si poezii frumoase..asta este una dintre ele
o bluzita superba
aici am si o felicitare cu un mesaj care m-a impresionat mult
carticica este foarte frumos ilustrata...pana sa o pozez o luase deja Alexia ...acum am pus-o sus ,pt ca are multe povesti si poezii frumoase..asta este una dintre ele
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
ma bucur ca in sfarsit a ajuns si ca a fost pe placul tau si al Alexiei
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
superb cadoul...frumoasa bluzica, colierul , carticica si tot ce contine el.....felicitari Florina pentru alegerea facuta :pupicei:
felicitari florina esti o dulce sunt super atentiile tale..mai mult decat orice faptul ca doar te-ai gandit..si imi place bluzita cu stephanie
Felicitari fetelor pentru gestul vostru ..........superb cadoul.......
panky(Laura)- Mamica cocheta
macar atunci cand se poate , daca nu mereu sa facem ceva frumos pentru cei de langa noi...iar pe Celina o consider una dintre cele mai bune prietene virtuale nu mai spun ca pentru Alexia am avut de la inceput o slabiciune :pupmare:
paul_A- Mamica cocheta
excelent cadoul! sa-l folosesti cu placere celina, si bineinteles alexia! florina, ce sa zic, cred ca ne-ai uimit pe toate! felicitarile mele!
alexia pentru ... alexia ... cam asa a fost cadoul!
alexia pentru ... alexia ... cam asa a fost cadoul!
mona_mami- Mamica cocheta
merci Ioana...un simplu gest care cred eu ca , conteaza... :inimpt:
paul_A- Mamica cocheta
paul_A a scris:macar atunci cand se poate , daca nu mereu sa facem ceva frumos pentru cei de langa noi...iar pe Celina o consider una dintre cele mai bune prietene virtuale nu mai spun ca pentru Alexia am avut de la inceput o slabiciune :pupmare:
Multumesc Florina !...noi ne cunoastem de pe Hi5 ,nici nu se nascuse Alexia ta pe atunci...mi-aduc aminte cu placere primul mesaj trimis de tine ,in care spuneai ca iti place numele fetitei mele , si ca fetita ta va avea acelasi nume... ..pupici pt tine si Alexia
Felicitari fetelor foarte frumos
:pupmare:
:pupmare:
elena- Mamica cocheta
de celina ma leaga initierea in ale forumului...tot ea m-a adus si aici...am incercat sa ne intalnim cand am fost eu in bucuresti,dar a venit furtuna ...sper sa ne intalnim data viitoare ...si cu toate mamicile...imi voi programa cateva zile..va pup!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
frumoase amintiri fetele...s-au legat foarte multe prietenii prin intermediul forumurilor
si eu am cateva prietene dragi mie...din pacate nu reusesc sa vorbesc cu ele atat de mult pe cat mi-as dori...dar ele sunt prezente mereu in inima mea.....iar saptamana viitoare trimit si eu un cadou catre una dintre ele
si eu am cateva prietene dragi mie...din pacate nu reusesc sa vorbesc cu ele atat de mult pe cat mi-as dori...dar ele sunt prezente mereu in inima mea.....iar saptamana viitoare trimit si eu un cadou catre una dintre ele
amalia-carmen a scris:de celina ma leaga initierea in ale forumului...tot ea m-a adus si aici...am incercat sa ne intalnim cand am fost eu in bucuresti,dar a venit furtuna ...sper sa ne intalnim data viitoare ...
Amalia si eu sper acelasi lucru....ma anunti mai din timp cand vii....atunci tocmai ma intorceam din oras ,chiar ma apucasem sa o imbrac pe Alexia,cand sotul meu mia zis ca sunt nebuna ...unde plec pe vremea aia...era seara si se apropia ploaia (fimiu ma astepta jos sa vin cu Alexia)...daca nu ma temeam de tunete si ploaie (in special pt Alexia)...si daca locatia era mai aproape ....veneam cu siguranta atunci....
celina74 a scris:paul_A a scris:macar atunci cand se poate , daca nu mereu sa facem ceva frumos pentru cei de langa noi...iar pe Celina o consider una dintre cele mai bune prietene virtuale nu mai spun ca pentru Alexia am avut de la inceput o slabiciune :pupmare:
Multumesc Florina !...noi ne cunoastem de pe Hi5 ,nici nu se nascuse Alexia ta pe atunci...mi-aduc aminte cu placere primul mesaj trimis de tine ,in care spuneai ca iti place numele fetitei mele , si ca fetita ta va avea acelasi nume... ..pupici pt tine si Alexia
asa este Celina, si tot tu m=ai initiat si pe mine in ale "forumitului" ... k eu habar nu aveam ca exista asa ceva, dar de atunci asa tare m-am molipsit...
paul_A- Mamica cocheta
myltumesc Stefy...oricum tu ne-ai intrecut pe toate
paul_A- Mamica cocheta
eu pot sa strabat clujul de la un capat la altul in 30 de min...cu bucurestiul e altceva...iar cumnaul meu mi-a explicat ca stai in celelalt capat de oras si poate dura 2 ore pana ajungi asa ca am inteles...oricum,data viitoare sigur voi sta mai mult asa ca vom avea timp sa ne intalnim...pup!
foarte frumoase cadourile ...si nepotica mea e cu hannah
bebelusha18- Mamica sexy
Joburi/Distractii : medic / multe
hannah...oaraselul lenes...barbie...oare pe mine ca ma asteapta?
vei vedea ... depinde de anturajul; alessiei ... adela la un moment dat, dupa ce a stat intr-o vacanta cu verisorii ei ... mi-a venit acasa numai cu karate in cap, fotbal ... power rangers ... si tot felul de activitati baietesti ....
mona_mami- Mamica cocheta
...m-ati amuzat fetelor !....Alexia adora orice haine care au fetite ,respectiv printese...spune ca e "mai mai" si foarte mandra de ea....si eu sunt curioasa sa vad ce personaj ii place mult...deocamdata Hanah Montana ii place lui fimiu ..... nu pierde nici-un episod ...chiar daca e reluare
alessia nu are preferinte la imprimeuri...adora in schimb galbenul de mititica...si sa se "asorteze"...stau si ma mir cum intra in dulapul ei si isi alege hainutele si,culmea!nu da gres!
are instinct!
Pagina 6 din 42 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42
Subiecte similare
» Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! (2)
» CONCURS - cadou surpriza pentru o mamica draga mie !!!
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Concurs nou,,Mamica si culoarea preferata
» CONCURS - cadou surpriza pentru o mamica draga mie !!!
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Concurs nou,,Mamica si culoarea preferata
Pagina 6 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA