Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 110 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 110 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 2466r05Ady.Biju

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 2quni4z hmshop.wordpress.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 Wkpzltartizele.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 Kaqpztbratari magice

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 69m8w9 Shop/candles

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 2moa4jsbiosens.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 2ef53k2reginamaria.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!

+28
blondyna
claudia_mami
madalina
monica_2008
stefanescu_alina
alinapopa1969
mona_mami
celina74
ellemissela
anka9mai
bebelusha18
sandy
theodora
ari05
popescumelinda
elena
amalia-carmen
florares
paul_A
teodoraion
denisadarius
Maria
panky(Laura)
raruta
muraru raluca
STEF30IASI
dani23ela
adriana
32 participanți

Pagina 6 din 42 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Urmatorul

In jos

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 Empty Re: Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!

Mesaj Scris de teodoraion Mar Ian 12, 2010 11:25 pm

sunt convinsa celina ca e o surpriza placuta

si sotul meu zice c anu sunt normala..mai ales cand vreau sa cumpar ceva pt copii necunoscuri sau sa ma intalnesc..dar s-a obisnuit mai ales de cant cu dana si anays ca am tot mers la ele si adriana ca am mers cu ea la tara...cu masina..facea urat prima data ca unde plec eu cu niste necunoscuti...apoi s-a lamurit el...
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 Empty Re: Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!

Mesaj Scris de celina74 Mar Ian 12, 2010 11:44 pm

Paul_A multumim tare mult pt cadou ! Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 DSCN0739

o bluzita superba
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 DSCN0741

aici am si o felicitare cu un mesaj care m-a impresionat mult

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 DSCN0740

carticica este foarte frumos ilustrata...pana sa o pozez o luase deja Alexia ...acum am pus-o sus ,pt ca are multe povesti si poezii frumoase..asta este una dintre ele

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 DSCN0742

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Ian 13, 2010 12:09 am

Felicitari fetelor pentru gestul vostru in sfarsit ne-am astamparat si noi curiozitatea
bravo Florina pentru gestul tau!
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 06a22176bdec65160c28b782c8608db9Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 06a22176bdec65160c28b782c8608db9Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 06a22176bdec65160c28b782c8608db9
super cadoul!!
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Ian 13, 2010 12:32 am

ma bucur ca in sfarsit a ajuns si ca a fost pe placul tau si al Alexiei Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Ian 13, 2010 12:35 am

superb cadoul...frumoasa bluzica, colierul , carticica si tot ce contine el.....felicitari Florina pentru alegerea facuta :pupicei:
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Ian 13, 2010 12:36 am

felicitari florina esti o dulce sunt super atentiile tale..mai mult decat orice faptul ca doar te-ai gandit..si imi place bluzita cu stephanie
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Ian 13, 2010 12:37 am

Felicitari fetelor pentru gestul vostru ..........superb cadoul....... Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Ian 13, 2010 12:41 am

macar atunci cand se poate , daca nu mereu sa facem ceva frumos pentru cei de langa noi...iar pe Celina o consider una dintre cele mai bune prietene virtuale Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 nu mai spun ca pentru Alexia am avut de la inceput o slabiciune Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 :pupmare:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Ian 13, 2010 12:44 am

excelent cadoul! sa-l folosesti cu placere celina, si bineinteles alexia! florina, ce sa zic, cred ca ne-ai uimit pe toate! felicitarile mele! Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395
alexia pentru ... alexia ... cam asa a fost cadoul!
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 642704
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Ian 13, 2010 12:48 am

merci Ioana...un simplu gest care cred eu ca , conteaza... :inimpt:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Mier Ian 13, 2010 2:14 am

paul_A a scris:macar atunci cand se poate , daca nu mereu sa facem ceva frumos pentru cei de langa noi...iar pe Celina o consider una dintre cele mai bune prietene virtuale Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 nu mai spun ca pentru Alexia am avut de la inceput o slabiciune Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 :pupmare:

Multumesc Florina !...noi ne cunoastem de pe Hi5 ,nici nu se nascuse Alexia ta pe atunci...mi-aduc aminte cu placere primul mesaj trimis de tine ,in care spuneai ca iti place numele fetitei mele , si ca fetita ta va avea acelasi nume... ..pupici pt tine si Alexia Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Ian 13, 2010 2:19 am

Felicitari fetelor Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 foarte frumos Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 210919
:pupmare:
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de amalia-carmen Mier Ian 13, 2010 3:23 am

de celina ma leaga initierea in ale forumului...tot ea m-a adus si aici...am incercat sa ne intalnim cand am fost eu in bucuresti,dar a venit furtuna ...sper sa ne intalnim data viitoare ...si cu toate mamicile...imi voi programa cateva zile..va pup! Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 0130 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 0130 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 0130 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 0130 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 0130
amalia-carmen
amalia-carmen
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 52

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Ian 13, 2010 12:26 pm

frumoase amintiri fetele...s-au legat foarte multe prietenii prin intermediul forumurilor
si eu am cateva prietene dragi mie...din pacate nu reusesc sa vorbesc cu ele atat de mult pe cat mi-as dori...dar ele sunt prezente mereu in inima mea.....iar saptamana viitoare trimit si eu un cadou catre una dintre ele Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Mier Ian 13, 2010 2:59 pm

amalia-carmen a scris:de celina ma leaga initierea in ale forumului...tot ea m-a adus si aici...am incercat sa ne intalnim cand am fost eu in bucuresti,dar a venit furtuna ...sper sa ne intalnim data viitoare ...

Amalia si eu sper acelasi lucru....ma anunti mai din timp cand vii....atunci tocmai ma intorceam din oras ,chiar ma apucasem sa o imbrac pe Alexia,cand sotul meu mia zis ca sunt nebuna ...unde plec pe vremea aia...era seara si se apropia ploaia (fimiu ma astepta jos sa vin cu Alexia)...daca nu ma temeam de tunete si ploaie (in special pt Alexia)...si daca locatia era mai aproape ....veneam cu siguranta atunci....
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Joi Ian 14, 2010 3:41 am

celina74 a scris:
paul_A a scris:macar atunci cand se poate , daca nu mereu sa facem ceva frumos pentru cei de langa noi...iar pe Celina o consider una dintre cele mai bune prietene virtuale Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 nu mai spun ca pentru Alexia am avut de la inceput o slabiciune Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 :pupmare:

Multumesc Florina !...noi ne cunoastem de pe Hi5 ,nici nu se nascuse Alexia ta pe atunci...mi-aduc aminte cu placere primul mesaj trimis de tine ,in care spuneai ca iti place numele fetitei mele , si ca fetita ta va avea acelasi nume... ..pupici pt tine si Alexia Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395

asa este Celina, si tot tu m=ai initiat si pe mine in ale "forumitului" ... Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 377534 k eu habar nu aveam ca exista asa ceva, dar de atunci asa tare m-am molipsit... Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Ian 14, 2010 3:57 am

foarte frumoase cadourile ........ :pupicei: :pupicei: :pupicei:

felicitari paul_A pentru gestul frumos !!!!!!!!!!!!!!!!! :pupicei: :pupicei: :pupicei:

smileyssmileyssmileys
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Joi Ian 14, 2010 3:58 am

myltumesc Stefy...oricum tu ne-ai intrecut pe toate Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 693395
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de amalia-carmen Joi Ian 14, 2010 4:27 am

eu pot sa strabat clujul de la un capat la altul in 30 de min...cu bucurestiul e altceva...iar cumnaul meu mi-a explicat ca stai in celelalt capat de oras si poate dura 2 ore pana ajungi asa ca am inteles...oricum,data viitoare sigur voi sta mai mult asa ca vom avea timp sa ne intalnim...pup!
amalia-carmen
amalia-carmen
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de bebelusha18 Joi Ian 14, 2010 6:14 am

foarte frumoase cadourile ...si nepotica mea e cu hannah Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 377534
bebelusha18
bebelusha18
Mamica sexy
Mamica sexy

Joburi/Distractii : medic / multe

Sus In jos

Mesaj Scris de amalia-carmen Sam Ian 16, 2010 3:50 am

hannah...oaraselul lenes...barbie...oare pe mine ca ma asteapta?
amalia-carmen
amalia-carmen
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Sam Ian 16, 2010 4:34 am

vei vedea ... depinde de anturajul; alessiei ... adela la un moment dat, dupa ce a stat intr-o vacanta cu verisorii ei ... mi-a venit acasa numai cu karate in cap, fotbal ... power rangers ... si tot felul de activitati baietesti .... Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 377534
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Sam Ian 16, 2010 6:04 am

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 377534 ...m-ati amuzat fetelor !....Alexia adora orice haine care au fetite ,respectiv printese...spune ca e "mai mai" si foarte mandra de ea....si eu sunt curioasa sa vad ce personaj ii place mult...deocamdata Hanah Montana ii place lui fimiu ..... nu pierde nici-un episod ...chiar daca e reluare
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de amalia-carmen Sam Ian 16, 2010 11:56 pm

alessia nu are preferinte la imprimeuri...adora in schimb galbenul de mititica...si sa se "asorteze"...stau si ma mir cum intra in dulapul ei si isi alege hainutele si,culmea!nu da gres!
amalia-carmen
amalia-carmen
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Ian 18, 2010 2:20 am

are instinct! Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 6 377534
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 42 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum