Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 97 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 97 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 2466r05Ady.Biju

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 2quni4z hmshop.wordpress.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 Wkpzltartizele.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 Kaqpztbratari magice

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 69m8w9 Shop/candles

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 2moa4jsbiosens.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 2ef53k2reginamaria.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!

+28
blondyna
claudia_mami
madalina
monica_2008
stefanescu_alina
alinapopa1969
mona_mami
celina74
ellemissela
anka9mai
bebelusha18
sandy
theodora
ari05
popescumelinda
elena
amalia-carmen
florares
paul_A
teodoraion
denisadarius
Maria
panky(Laura)
raruta
muraru raluca
STEF30IASI
dani23ela
adriana
32 participanți

Pagina 8 din 42 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Urmatorul

In jos

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 Empty Re: Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!

Mesaj Scris de ari05 Mier Ian 20, 2010 1:52 am

felicitari fetelor pt surprizele pe care vi le faceti :pupicei:

eu totusi nu m-am lamurit ce-i cu flacara violeta Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 407405 credeam ca e un personaj din "Inima de tigan" ... si acu citesc ca are de-a face cu Base ... Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 91489
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 Empty Re: Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!

Mesaj Scris de teodoraion Mier Ian 20, 2010 2:26 am

nici eu nu m-am prins..de aia le intrebam...
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Ian 20, 2010 2:29 am

am dat search pe google ... deci flacara violet nu e o persoana / o tanti /.... Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 16974 cum credeam eu... pffff ce blonda-s Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 91489
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Ian 20, 2010 2:32 am

ati vazut daca nu urmariti si voi stirile :pupicei:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Ian 20, 2010 2:32 am

vai de mine...v-ati molipsit si voi?
numai aici nu mai auzeam de flacara violeta...in rest pe orice canal dau tot despre asta se vorbeste Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 407405

Ari ma faci sa rad...cum sa crezi ca este o femeie Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 91489 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 91489 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 91489
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Ian 20, 2010 2:34 am

paul_A a scris:vai de mine...v-ati molipsit si voi?
numai aici nu mai auzeam de flacara violeta...in rest pe orice canal dau tot despre asta se vorbeste Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 407405

Ari ma faci sa rad...cum sa crezi ca este o femeie Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 91489 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 91489 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 91489
nici mie nu-mi venea sa cred caci nu au vazut caci de cateva zile e un subiect tare aprins de discutie Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Ian 20, 2010 2:36 am

pai ... credeam ca este o tanti ... adik personajul jucat de Carmen Tanase in "inima de tigan" , ca o vazusem zilele astea la emisiunea lui Maruta, imbracata in tiganca si scria in josul ecranului "flacara violet" ... nah , si credeam ca asa o cheama in film Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 16974 apoi auzisem ceva de Base, si atnci am crezut ca este o tanti... sau ceva tiganca care face farmece... nah ... Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 407405 :bataie: Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 407405 informata-s si eu Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 377534
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Ian 20, 2010 2:46 am

ma faceti curioasa..dau si eu search Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 91489

hai ca ne-am facut off topic rau....
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Ian 20, 2010 2:50 am

teodoraion a scris:ma faceti curioasa..dau si eu search Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 91489

cred ca ar trebui un topic despre flacara violeta Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Ian 20, 2010 3:19 am

doamne fetelor ce tot vorbiti aici ... de flacari ... daca eu vad si scriu numai liniute si cifre si stiti voi clasa I ... pai, ari, draga ii fi tu blonda ... dar eu ce sa mai zic ... aproapre blonda ... Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 377534 nu inteleg ce tot o dati cu flacara!!! Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 407405
sa dau si eu search?? Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 407405
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Ian 20, 2010 3:21 am

ioanasimona_pop a scris:doamne fetelor ce tot vorbiti aici ... de flacari ... daca eu vad si scriu numai liniute si cifre si stiti voi clasa I ... pai, ari, draga ii fi tu blonda ... dar eu ce sa mai zic ... aproapre blonda ... Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 377534 nu inteleg ce tot o dati cu flacara!!! Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 407405
sa dau si eu search?? Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 407405
intrebati-l pe goagal sau cum ii zice Vanghelie si va spune el tot... Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 91489
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Ian 20, 2010 3:22 am

o culc pe lavinia si pe urma caut! ... ca urla si nu ma lasa sa fac nimic!! Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 407405
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Ian 20, 2010 3:43 am

Maria a scris:
teodoraion a scris:ma faceti curioasa..dau si eu search Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 91489

cred ca ar trebui un topic despre flacara violeta Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 377534

chiar te rog sa faci ..serios..fa-l la cafenea..ca eu nu am timp sa caut Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Ian 20, 2010 4:42 am

da.... sa vorbim in alta parte de flacari Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 91489
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de amalia-carmen Mier Ian 20, 2010 4:46 am

mai,dar ati luat-o pe langa...
amalia-carmen
amalia-carmen
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 52

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Ian 20, 2010 1:54 pm

ma bucur ca ai primit cadoul paula....abia asteptam sa vedem ce ai primit....
felicitari teo pentru surpriza frumoasa facuta paulei Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 693395
fetele vad ca v-ati distrat pe aici Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Ian 20, 2010 1:56 pm

vine si prima bijuterie pe ziua de astazi
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 Deli0z
http://bijuhoby.shopmania.biz/store.html?c=50007
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Ian 20, 2010 2:00 pm

multe noutati sunt pe site, adriana! si atragatoare! Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 693395
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Ian 20, 2010 3:28 pm

amalia o luam pe aratura ca suntem femei..din orice gasim motiv de discutie..ma duc sa caut topicul cu flacara violet..sper ca l-ai creat maria...

mona ai luat-o si tu pe aratura...cu noutatile Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 377534
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Ian 20, 2010 4:13 pm

Felicitari Teo pentru gestul tau Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 210919 super gestul tau!
Felicit si pe celelalte mamici care au procedat la fel ca si tine! :3inim:
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Ian 20, 2010 4:49 pm

elena a scris:Felicitari Teo pentru gestul tau Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 210919 super gestul tau!
Felicit si pe celelalte mamici care au procedat la fel ca si tine! :3inim:

multumes elena..e o mare p;acere...daca as avea bani...of cate nu as face..
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Mier Ian 20, 2010 4:58 pm

felicitari teo,frumos gest
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 210919 :pupmare:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de amalia-carmen Mier Ian 20, 2010 11:10 pm

bravo teo!te-ai miscat repede! Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 813973
amalia-carmen
amalia-carmen
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 52

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Ian 21, 2010 12:48 pm

mai asteptam mamici care fac surprize....sunt curioasa sa vad cine mai ofera si cine primeste
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Ian 21, 2010 3:14 pm

amalia-carmen a scris:bravo teo!te-ai miscat repede! Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 813973

tu vorbesti??tu ai fost cea mai rapida Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 8 693395

adriana a scris:mai asteptam mamici care fac surprize....sunt curioasa sa vad cine mai ofera si cine primeste

daaaa....sunt curioasa!!!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 42 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum