Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 81 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 81 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 2466r05Ady.Biju

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 2quni4z hmshop.wordpress.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 Wkpzltartizele.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 Kaqpztbratari magice

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 69m8w9 Shop/candles

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 2moa4jsbiosens.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 2ef53k2reginamaria.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!

+28
blondyna
claudia_mami
madalina
monica_2008
stefanescu_alina
alinapopa1969
mona_mami
celina74
ellemissela
anka9mai
bebelusha18
sandy
theodora
ari05
popescumelinda
elena
amalia-carmen
florares
paul_A
teodoraion
denisadarius
Maria
panky(Laura)
raruta
muraru raluca
STEF30IASI
dani23ela
adriana
32 participanți

Pagina 16 din 42 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42  Urmatorul

In jos

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 Empty Re: Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Mar 03, 2010 5:56 am

multumesc mult fetelor !!!!!! Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 937148

felicitari adriana pentru mica surptiza primita Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 937148

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 937148 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 937148 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 937148 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 937148 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 937148
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 Empty Re: Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!

Mesaj Scris de adriana Mier Mar 03, 2010 1:25 pm

multumesc mult fetele Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Mar 03, 2010 2:02 pm

felicitari pentru cadouri fetelor! stefi si monica toata admiratia mea spre voi se indreapta! Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Mar 03, 2010 5:05 pm

ioanasimona_pop a scris:felicitari pentru cadouri fetelor! stefi si monica toata admiratia mea spre voi se indreapta! Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395

multumesc mult , cuscra !!!!!!!! :pupd:
:pupd: :pupd: :pupd: :pupd: :pupd:
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de popescumelinda Mier Mar 03, 2010 5:10 pm

ce frumosi sunt pisoii lu Teodor si a lu Maria...tare frumos coloreaza....asa trebuie....frumos cadou Stef.... Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395
popescumelinda
popescumelinda
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Mar 03, 2010 5:14 pm

adriana a scris:fetele eu astazi am avut o surpriza foarte frumoasa, am primit o superba felicitare si un martisor deosebit din partea lui monica2008....pentru mine a fost o surpriza foarte frumoasa si neasteptata....multumesc mult de tot monica, esti o persoana deosebita si iti multumesc ca nu ne-ai uitat Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 30hvfp5
sa te bucuri de surpriza ta Adriana si sa stii caci mi-am adus aminte zilele trecute de Monica caci nu am mai vazut-o deloc Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395
ma bucur caci este bine Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Mar 04, 2010 1:51 pm

multumesc fetele...mai asteptam pozici cu surprize, sa vedem cine mai ofera si cine mai primeste!!!!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de monica_2008 Vin Mar 05, 2010 8:08 pm

adriana a scris:fetele eu astazi am avut o surpriza foarte frumoasa, am primit o superba felicitare si un martisor deosebit din partea lui monica2008....pentru mine a fost o surpriza foarte frumoasa si neasteptata....multumesc mult de tot monica, esti o persoana deosebita si iti multumesc ca nu ne-ai uitat Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395

Ma bucur mult Adriana k ti-am facut o surpriza placuta...pentru mine a fost o placere imensa sa-ti trimit acea felicitare si acel martisor sa-ti ramana amintire...chiar daca nu am mai intrat pe forum eu nu v-am uitat am avut un deces in familie si e foarte greu...
monica_2008
monica_2008
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 54
Joburi/Distractii : mamica de doua printese minunate

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Mar 05, 2010 8:11 pm

imi pare rau monica,,,,eu am tot auzit pe-aici de tine,,,,,Dzeu sa va dea putere
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de monica_2008 Vin Mar 05, 2010 8:15 pm

sandy_bell a scris:imi pare rau monica,,,,eu am tot auzit pe-aici de tine,,,,,Dzeu sa va dea putere

Multumesc tare mult :pupd:
monica_2008
monica_2008
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Mar 05, 2010 8:20 pm

monica_2008 a scris:

Ma bucur mult Adriana k ti-am facut o surpriza placuta...pentru mine a fost o placere imensa sa-ti trimit acea felicitare si acel martisor sa-ti ramana amintire...chiar daca nu am mai intrat pe forum eu nu v-am uitat am avut un deces in familie si e foarte greu...
imi pare rau Monica :pupmare: D-zeu sa-ti dea putere sa treci peste toate :pupmare:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Mar 05, 2010 9:12 pm

nimic nou pe aici? Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 257143
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Mar 05, 2010 9:16 pm

paul_A a scris:nimic nou pe aici? Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 257143
tu trebuie sa ne spui noua nu? :pupd:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Mar 05, 2010 9:18 pm

pai nu, eu astept sa vad cine mai anunta ceva Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 257143
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Vin Mar 05, 2010 9:35 pm

paul_A a scris:nimic nou pe aici? Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 257143
tu ai vreo noutate? :pupd:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Mar 05, 2010 9:35 pm

eu...nu Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 9955
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Mar 05, 2010 9:40 pm

noutati da,,,multumesc tare mult cuscra(florina) ptr cadou ,e superb ,m-ai surprins foarte placut,revin cu poze un picut mai tarziu.... Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Mar 05, 2010 9:45 pm

ma bucur cuscra ca a ajuns :pupd:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Mar 05, 2010 10:48 pm

asa cum am promis,am venit cu poze,,multumesc tare mult ,pentru supriza,imi place super mult,,,si sa stii ca parca e turnata pe mine...o sa o port cu mare drag....

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 Picture456...

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 Picture457

aici duo rujul-gloss si un martisor super,,,care poate fi folosit ca medalion

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 Picture451

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 Picture449
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin Mar 05, 2010 11:46 pm

Felicitari Florina, super iti vine vesta sandy Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 870859 sa o porti sanatoasa :pupd:
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Mar 06, 2010 12:09 am

da,,,imi vn perfect,,,e superba
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Mar 06, 2010 12:10 am

felicitari Florina !!! Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 210919 Sandy, iti vine perfect vesta :pupd: sa o porticu placere Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Mar 06, 2010 12:12 am

sandy_bell a scris:asa cum am promis,am venit cu poze,,multumesc tare mult ,pentru supriza,imi place super mult,,,si sa stii ca parca e turnata pe mine...o sa o port cu mare drag....

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 Picture456...

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 Picture457

aici duo rujul-gloss si un martisor super,,,care poate fi folosit ca medalion

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 Picture451

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 Picture449

FELICITARI Florina pentru gestul tau iar tu Sandy sa te bucuri de surpriza Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Mar 06, 2010 12:50 am

multumesc mult ,fetelor Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de monica_2008 Sam Mar 06, 2010 12:55 am

Sandy sa porti cu mare drag bluza iti vine foarte bine si te prinde super culoarea...felicitari Florina pentru alegerea facuta Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 16 210919 ai gusturi bune
monica_2008
monica_2008
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 42 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum