Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 33 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 33 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 2466r05Ady.Biju

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 2quni4z hmshop.wordpress.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 Wkpzltartizele.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 Kaqpztbratari magice

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 69m8w9 Shop/candles

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 2moa4jsbiosens.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 2ef53k2reginamaria.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!

+28
blondyna
claudia_mami
madalina
monica_2008
stefanescu_alina
alinapopa1969
mona_mami
celina74
ellemissela
anka9mai
bebelusha18
sandy
theodora
ari05
popescumelinda
elena
amalia-carmen
florares
paul_A
teodoraion
denisadarius
Maria
panky(Laura)
raruta
muraru raluca
STEF30IASI
dani23ela
adriana
32 participanți

Pagina 19 din 42 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 42  Urmatorul

In jos

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 Empty Re: Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!

Mesaj Scris de adriana Vin Mar 12, 2010 12:29 pm

vai fetele sunteti dementiale....Maria m-ai facut sa rad dis de dimineata
Daca voi vreti sa o angajam o angajam.....maria te las pe tine sa-i citesti C.V. -ul.....daca este in regula o angajam Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 377534

suntem putin cam off topic fetele Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 Empty Re: Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!

Mesaj Scris de teodoraion Sam Mar 13, 2010 1:42 am

astazi am primit cadoul surpriza de la florina,,multumesc frumos florina,,m-ai nimerit si cu alegerea culorii,,si a vestei si a rujului,,insignele cu hanna montana i-au placut mult si larisei si biei...dar larisa le-a acaparat si nu le-a mai dat din mana ,zicea intr-una ana,ana
Si cactusi au ajuns bine,totul e superb

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 CADOURI003

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 CADOURI002

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 CADOURI001

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 CADOURI005

si aici si o poza cu vesta ,,pe mine

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 CADOURI015
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Mar 13, 2010 1:44 am

toate sunt super,si o prinde bine pe sormi,felicitari cuscra,un gest remarcabil Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395 sa ti fie de bn sormi Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Sam Mar 13, 2010 1:47 am

esti frumoasa cuscra ....felicitari florina :pupd: :pupd: :pupd: Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Mar 13, 2010 1:48 am

multumesc cuscra Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Sam Mar 13, 2010 1:53 am

Super iti vine vesta Teo, felicitari Florina Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 210919
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Mar 13, 2010 1:54 am

multumesc mult,Elena Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Sam Mar 13, 2010 2:32 am

frumos cadoul tau Teo si felicitari Florinei Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 210919
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Mar 13, 2010 3:04 am

wow e super cadoul cuscra !!! iar vesta iti vine perfect :pupd:

felicitari florina pt gest Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Mar 13, 2010 3:20 am

Felicitari Florinei si tie Teo Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Sam Mar 13, 2010 3:26 am

ma stardui maine sa cumpar si eu cadoul pt mamica la care ma gandesc eu si luni sper sa ajung la posta sa`l expediez Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Mar 13, 2010 3:31 am

florina iti multumesc din suflet din nou o sa port cu mare drag vestuta si rujul e super..cactusii nu au ajuns la mine ;)) ca i-a pus mama mea direct in pamant...si asa prin cate au trecut ma mir ca au mai trait...deci pana la urma m-ai gasit Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 611610 :rosh:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Mar 13, 2010 4:14 am

adriana a scris:vai fetele sunteti dementiale....Maria m-ai facut sa rad dis de dimineata
Daca voi vreti sa o angajam o angajam.....maria te las pe tine sa-i citesti C.V. -ul.....daca este in regula o angajam Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 377534

suntem putin cam off topic fetele Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 377534

Ma mai gandesc...sa vad daca o pot ajuta Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Mar 13, 2010 4:14 am

pai cum sa nu te gaseasaca,,cuscra mea e un detectiv bun Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Mar 13, 2010 1:05 pm

foarte frumos cadoul teo, sa porti cu placere vestuta Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
felicitari florina pentru gest Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Sam Mar 13, 2010 1:33 pm

multumesc fetelor Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395 oricum a foat placerea mea sa fa asta si ma buur Teo ca ti-am adus macar un zambet mic pe buze :pupd:
si cum sa nu stiu eu ce culori le prind pe cuscra si pe nasa mea? :rosh: :itiofer:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Mar 13, 2010 3:42 pm

asa e cuscra,,mutumim ink o data,,ne-ai inveselit cu malta bucurie in suflet Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Sam Mar 13, 2010 7:55 pm

foarte frumoase cadouri ....
felicitari !!!
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de madalina Sam Mar 13, 2010 8:00 pm

foarte frumoase cadourile,sa porti cu placere vesta Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
madalina
madalina
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

http://in-casuta-cu-povesti.hitforum.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Mar Mar 16, 2010 2:27 am

gata eu am cumparat si inpachetat cadoul surpriza pt mamica aleasa de mine...maine il pun la posta si sper sa ajunga repede si sa fie pe gustul mamicii destinatoare ...asa ca fetele fiti pe faza Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Mar 16, 2010 2:31 am

anka9mai a scris:gata eu am cumparat si inpachetat cadoul surpriza pt mamica aleasa de mine...maine il pun la posta si sper sa ajunga repede si sa fie pe gustul mamicii destinatoare ...asa ca fetele fiti pe faza Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
o sa ajunga cadoul inainte de ai face angajare Andreei Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mar Mar 16, 2010 2:32 am

foarte frumos Anka ,,de abia astept sa vad,cine -i surprinsa Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Mar 16, 2010 2:39 am

de-abia asteptam sa vedem ,despre cine este vorba :pupd: felicitari anka
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Mar 16, 2010 2:41 am

suspans... suspans... Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 611610

felicitari anka pt gest :pupd:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Mar Mar 16, 2010 2:45 am

Maria a scris:
anka9mai a scris:gata eu am cumparat si inpachetat cadoul surpriza pt mamica aleasa de mine...maine il pun la posta si sper sa ajunga repede si sa fie pe gustul mamicii destinatoare ...asa ca fetele fiti pe faza Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 693395
o sa ajunga cadoul inainte de ai face angajare Andreei Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 199844
i`am luat painea de la gura Andreei Marin Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 91489 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 91489
cu mare drag am pregatit cadoul sper sa nu dezamagesc Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 19 257143 :pupicei:
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 19 din 42 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum