Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 109 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 109 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 2466r05Ady.Biju

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 Kaqpztbratari magice

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 69m8w9 Shop/candles

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 2moa4jsbiosens.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 2ef53k2reginamaria.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san

+20
sandy
crysa80
celina74
Rody
marccora
buburuza
Hutzanca
alinapopa1969
mona_mami
florares
acesta_masculin
ari05
adriana
Maria
theodora
teodoraion
muraru raluca
bebelusha18
panky(Laura)
STEF30IASI
24 participanți

Pagina 29 din 41 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Urmatorul

In jos

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 Empty Re: La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Feb 04, 2010 9:31 pm

alinapopa1969 a scris:buna, as fuma si eu dar tusesc ca un tractor si-mi curge nasul! Asa ca ma abtin! ...hai bine, doar una virtuala.... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 423715

pana te faci bine ....lasa tigarile ...... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 693395

smiliesmiliesmilie
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 Empty Re: La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san

Mesaj Scris de adriana Vin Feb 05, 2010 1:13 pm

multa sanatate alina...eu si cand sunt racita trag tare....nu le las deloc
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 199844 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 423715 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Feb 05, 2010 1:45 pm

as fi fumat si eu dar tuseam asa rau ca ma inecam cu fumul! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 377534 ! asa ca m-am lasat 2 zile! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 377534
dar azi nu ma las! :pupicei:
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Feb 05, 2010 1:48 pm

ce faceti fetelor? am venit si eu la o La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Feb 05, 2010 1:54 pm

neata Ari! repede pana se scoala seriful! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 377534
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de marccora Vin Feb 05, 2010 1:55 pm

Neata,fetelor!Am venit si eu la o pipa cu voi La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 257143
marccora
marccora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Feb 05, 2010 2:01 pm

bine ai venit! o cafelutza La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 694215 si o tigare La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 423715
si apoi aerisim!....
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Feb 05, 2010 2:45 pm

pai atunci sa bag si eu repede una...deja am deschis geamul sa nu simta seriful fumu La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 199844 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Feb 05, 2010 2:59 pm

ce de fum aici ... vin si eu la inca una, ca mi-am terminat curatenia... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Feb 05, 2010 3:01 pm

hop si eu La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 748454 :nociv:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Vin Feb 05, 2010 3:01 pm

trebuie aerisi ca sa trezit bibanul La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 496116
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Vin Feb 05, 2010 3:04 pm

nu prea mult cu tigarile .... ca tusesc ... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 611610
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Feb 05, 2010 3:08 pm

gata fetelor, aerisim si parfumam :zambet larg:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Feb 05, 2010 4:09 pm

:itiofer: La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 101120
.....si una mica...doar virtuala!...La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 423715 stai nu mai da! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 407405
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Vin Feb 05, 2010 4:35 pm

am sosit si eu la La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 423715 .....una si atat ......mai am un pachet .....si dupa ce il termin.....vreau fetelor sa ma las de tigarii......sper sa ma pot lasa
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Feb 05, 2010 4:38 pm

am venit si eu la o La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 423715
bine ar fi LAura sa ne putem lasa... si eu zic ca term pachetul si gata, nu mai iau altul La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 611610
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Feb 05, 2010 4:42 pm

panky(Laura) a scris:am sosit si eu la La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 423715 .....una si atat ......mai am un pachet .....si dupa ce il termin.....vreau fetelor sa ma las de tigarii......sper sa ma pot lasa

ari05_Laura a scris:am venit si eu la o La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 423715
bine ar fi LAura sa ne putem lasa... si eu zic ca term pachetul si gata, nu mai iau altul La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 611610

bafta Laura!
stiu cum e Ari! Si eu as vrea sa fie asa usor! Vointza zero la mine!
in schmib sunt bucuroasa ca mi-a iesit chestia cu mesaje multiple!
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 91489
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Vin Feb 05, 2010 4:44 pm

sunt hotarata laura.......niiciodata nu am fost asa de hotarata.......sper ..........cu ambitia pe care o am sa reusesc
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Feb 05, 2010 4:46 pm

super Alina La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 611610
nicieu nu prea am vointa... acum... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 16974 dar poate lipsa banilor ma va face sa ma las... ca is scumpe k saracia La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 16974

bafta Laura !!! dk ti s-a pus pata acum sa te lasi, acum e momentul La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 257143
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Vin Feb 05, 2010 4:51 pm

pai.....mi sa pus rau de tot.........si sotul meu sa lasatde fumat.....am vb ieri cu el.......si asta este bine.........cand vine acasa nu ma mai provoaca........
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Vin Feb 05, 2010 7:06 pm

este foarte bine daca ai vointa si macar incerci .....panky .....
incet , incet ,....vei reusi !!!!!! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 693395

smilessmilessmiles
smiliesmiliesmilie
smileysmileysmiley
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de marccora Vin Feb 05, 2010 7:22 pm

STEFY DE BINE CE AI AERISIT CU ATATEA FLORI,EU VIN AKU SI-MI APRIND UNA...DE NERVI...MI-A VENIT O VECINA CU SCANDAL CA EA NU SE ODIHNESTE DIN CAUZA FETEI ,CA PREA IZBESTE SI TIPA...LUA-O-AR DRK DE PROASTA...
CE VREA SA O LEG..?
E MICA SI CAT INTELEGE EA?.
UNELE BABE,NU MAI STIU DE CE SA SE LEGE PT A SIMTI CA MAI TRAIESC,FOSILE CE-S ELE!!! :bataie:
marccora
marccora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Vin Feb 05, 2010 7:54 pm

marccora a scris:STEFY DE BINE CE AI AERISIT CU ATATEA FLORI,EU VIN AKU SI-MI APRIND UNA...DE NERVI...MI-A VENIT O VECINA CU SCANDAL CA EA NU SE ODIHNESTE DIN CAUZA FETEI ,CA PREA IZBESTE SI TIPA...LUA-O-AR DRK DE PROASTA...
CE VREA SA O LEG..?
E MICA SI CAT INTELEGE EA?.
UNELE BABE,NU MAI STIU DE CE SA SE LEGE PT A SIMTI CA MAI TRAIESC,FOSILE CE-S ELE!!! :bataie:

vai , cora da ce vecine ai .......
trebuie batute in cap ...sa le mai vina mintea la cap....
orice copil face galagie ,...mai ales daca e micut .....
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 407405 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 407405 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 407405 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 407405 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 407405 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 407405

smileysmileysmiley
smiliessmiliessmilies
smilessmilessmiles
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Feb 05, 2010 10:01 pm

am venit si eu la La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 423715

vai cora ce idioata !!! cretini is unii oameni !!! :bataie:
sa iti zic ca la noi in bloc s-a chemat politia, un vecin tampit... ca o micuta facea cica prea mare galagie, si prea plangea... da i-au zis politistii la ala de a facut reclamatie, ca ii tampit ??? pai e copil !!! ce poti face cu ei? doar nu le pui calus la gura si-i legi de calorifer ... moamaaa de imi vinea mie careva, apoi ii porcaiam de nu se vedeau bine !!! :bataie:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Feb 05, 2010 10:06 pm

cora nu te mai supara....este o cretina, nu am cuvinte, eu am avut noroc de vecini foarte draguti....saraci de ei timp de 1 an de zile cred ca nu au dormit noaptea....plangea gabi al meu de tremurau peretii....mereu imi ceream scuze....iar ei spuneau....eiiiiiiiiii, nu-i adevarat nu l-am auzit plangand deloc....eu stau la 7 si o vecina de la 3 mi-a spus ca il aude cum plange....deci va imaginati cei de sub mine sau de langa mine pe palier prin ce treceau?....dar niciodata nu mi-au zis nimic.....hai ca m-am enervat si eu!!!! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 29 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 29 din 41 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum