Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 62 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 62 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 2466r05Ady.Biju

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 Kaqpztbratari magice

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 69m8w9 Shop/candles

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 2moa4jsbiosens.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 2ef53k2reginamaria.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san

+20
sandy
crysa80
celina74
Rody
marccora
buburuza
Hutzanca
alinapopa1969
mona_mami
florares
acesta_masculin
ari05
adriana
Maria
theodora
teodoraion
muraru raluca
bebelusha18
panky(Laura)
STEF30IASI
24 participanți

Pagina 30 din 41 Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Urmatorul

In jos

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 Empty Re: La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san

Mesaj Scris de STEF30IASI Vin Feb 05, 2010 10:12 pm

dar asa se intampla cand sunt copii mici ....oameni suntem ....cum adica ..?
toti am avut sau vom avea copii si vor tipa si vor plange ...
ce ...doar nu o sa ne ducem in padure cu - copii ?
nu e posibil asa ceva ..... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 407405 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 407405 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 407405 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 407405

smileysmileysmiley
smileysmileysmiley
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 Empty Re: La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Feb 05, 2010 11:07 pm

ari05_Laura a scris:super Alina La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 611610
nicieu nu prea am vointa... acum... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 16974 dar poate lipsa banilor ma va face sa ma las... ca is scumpe k saracia La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 16974

bafta Laura !!! dk ti s-a pus pata acum sa te lasi, acum e momentul La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 257143

ei tot din cauza asta cred ca le voi lasa si eu in curand La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 377534
panky(Laura) a scris:pai.....mi sa pus rau de tot.........si sotul meu sa lasat de fumat.....am vb ieri cu el.......si asta este bine.........cand vine acasa nu ma mai provoaca........
asta e foarte bine! Asa iti va fi si tie mai usor!multa bafta!
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Feb 05, 2010 11:37 pm

multa bafta fetele....in primul rand sanatatea va avea de castigat si apoi si buzunarul....sper sa reusiti La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Feb 05, 2010 11:44 pm

cred ca in curand desfintam topicul asta caci vad ca una cate una renuntati la tigari si nu ne mai este de folos La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 748454
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Feb 05, 2010 11:50 pm

marccora a scris:STEFY DE BINE CE AI AERISIT CU ATATEA FLORI,EU VIN AKU SI-MI APRIND UNA...DE NERVI...MI-A VENIT O VECINA CU SCANDAL CA EA NU SE ODIHNESTE DIN CAUZA FETEI ,CA PREA IZBESTE SI TIPA...LUA-O-AR DRK DE PROASTA...
CE VREA SA O LEG..?
E MICA SI CAT INTELEGE EA?.
UNELE BABE,NU MAI STIU DE CE SA SE LEGE PT A SIMTI CA MAI TRAIESC,FOSILE CE-S ELE!!! :bataie:
o cretina ! nu merita sa te enervezi!
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Feb 06, 2010 12:44 am

eeiiii,,, dar virtual tot o sa mai fumam La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 611610 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 325273 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Sam Feb 06, 2010 6:55 am

fetelor , am aerisit , parfumez si va las si cafeluta sa va serviti de dimineata !!! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 693395

smilessmilessmiles
smileysmileysmiley
smileyssmileyssmileys

smileyssmileyssmileyssmileyssmileyssmileys
smileysmileysmiley
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Feb 06, 2010 12:26 pm

Maria cum crezi tu ca renuntam la fumat?????...cum sa desfintam topicul???????????? La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 199844
uite stefy ne-a adus floricele, cafeluta calda ne asteapta.....asa ca eu bag una mica La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 199844 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Sam Feb 06, 2010 2:27 pm

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 423715 una mica si eu...doar la cafea! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 4527
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Feb 06, 2010 3:01 pm

si eu ! si eu ! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 611610 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 423715 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Sam Feb 06, 2010 3:29 pm

vad ca va place .....smiliesmiliesmilie
smilessmilessmiles
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Feb 06, 2010 4:55 pm

care mai e pe aici ?? La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 813973 :matur: :nociv:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Sam Feb 06, 2010 5:40 pm

eu mai sunt teo........doar azi mai La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 423715 ......si de maine ma las de fumat La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 870859
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Feb 06, 2010 6:11 pm

panky(Laura) a scris:eu mai sunt teo........doar azi mai La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 423715 ......si de maine ma las de fumat La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 870859

sa te vad!!
vezi ca aici ai dat declaratie pe proprie raspundere La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 611610 :zambet larg: :pls:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Sam Feb 06, 2010 6:16 pm

da teo......sunt hotarata ca niciodata.......am o ambitieee.........o sa-mi fie greu.......dar am sa reusesc........ La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 870859
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Feb 06, 2010 6:27 pm

bravo!! ma bucur mult!!! o sa reusesti daca esti asa increzatoare La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 85035
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Feb 06, 2010 6:52 pm

bravo cuscra....as vrea sa am si eu ambitia sa le las!!!!!...acum iti tin companie la una!!!! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 423715
teo se face ca nu ne vede La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 91489
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Sam Feb 06, 2010 7:03 pm

hai ca va tin si eu companie La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 748454
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Feb 06, 2010 7:06 pm

ma..oi avea eu probl cu ochii dar nici chiar asa La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Feb 06, 2010 7:10 pm

am venit si eu la o ultima pipa La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 611610 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 423715 gata ... am terminat pachetul, si nu mai cumpar altul... oricum nuam cu ce... asa ca... vreau nu vreau, nu mai fumez La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 85035
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Sam Feb 06, 2010 7:15 pm

bafta Ari! :itiofer: in curand voi ramane singura pe aici...
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Dum Feb 07, 2010 4:17 am

fetelor , va tin pimnii ......care va lasati de fumat ...... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 693395

smilessmilessmiles
smileysmileysmiley

smileyssmileyssmileyssmileyssmileyssmileys
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Feb 07, 2010 12:38 pm

cum alina sa ramai singura?????...pai eu nu sunt aici????????????/ La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 199844 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 423715 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Dum Feb 07, 2010 5:29 pm

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 611610 am venit si eu ... a luat sotul un pachet de tigari ...La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 16974 ca doar e WE...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Dum Feb 07, 2010 5:30 pm

si eu La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 611610 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 30 748454
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 30 din 41 Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum