Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 68 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 68 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
probleme de PC
+11
adriana
STEF30IASI
alinapopa1969
muraru raluca
celina74
ari05
paul_A
teodoraion
elena
Maria
mona_mami
15 participanți
Pagina 2 din 5
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: probleme de PC
si pe mine m-a cam pierdutt...
nu stiu ce sa zic..ai dat restaart?
nu stiu ce sa zic..ai dat restaart?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
ca sa nu mai apelez la vecini informaticieni .... ca i-am stresat destul ... cum pot sa-mi instalez adobe reader .... am intrat pe programul respectiv, cel free bineinteles .... am dat download .... imi zicea sa astept cateva minute ca va urma downlarea ..... dar minutele au trecut chiar multe .... si nimic, nimic ....
mona_mami- Mamica cocheta
mai incearca o data! In general, download-ul trebuie sa inceapa imediat!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
am incercat de cel putin cinci ori .... chiar am numarat .... nimic, nimic .... si mi-am facut si cont pe download .... mai incerc oricum .... nu situ e sta cu orele ..... chiar asa l-am lasat sa stea pana mi-am pregatit mancarea!
cine ma ajuta si pe mine??a butonat Teodor leptopul asta de l-a zapacit de-a binelea! Nu mai se vad pozele de la avataruri, nici emoticoanele...ati patit vreodata?cine ma invata ce sa fac?
elena- Mamica cocheta
da-i un restart la laptop ......poate isi revine ...
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Nu si-a revenit..ooof..eram sigura ca pana la urma o sa strice el ceva... asta e...deja mi-au stricat cam tot prin casa copiii astia...
elena- Mamica cocheta
Eu am patit asa cum zici tu Elena,nu se mai vedeau toate pozele,dar si-a revenit dupa ce am instalat windowsul din nou
Maria- Administrator
ooo, te cred Maria, dar abia l-am reinstalat si nu mai am chef sa mi se starga iar totul..programe, tot ce am in el...Stau asa...nu vad avatarele, emoticoanele si ce voi mai descoperoi pe parcura ca mi-a dereglat! OOOffff..sunt f nervoasa pe ei...sunt exageratt de rai!
elena- Mamica cocheta
elena ..da click dreapta pe locul unde e avatarul si vezi daca e bifat cumva ..block image for mamicicochete..sau daca e in limba romana blocheaza imaginile de pe site-ul mamici cochete...si debifeaza..
Am incercat Teo, multumesc, dar nu scrie nimic de genul asta...La emoticoane, se deschide fereastra, dar alba, nu se vede nimik, dau la nimereala si vad doar scrisul, atasat aici la mesaj...Lasa...ma descurc asa..asta e...pop!
elena- Mamica cocheta
E VORBA de setarile calc..elena...a patit si sandy asa..a dat cristy click dreapta pe imagine si a blocat imaginile de pe un site...sigur de asta nu vezi incearca sa faci cum ti-am zis....da click dreapta unde ar fi avatarul....
asa a blocat-o, ca acum tot fataindu-l sa fac cum spui tu, am dat clik dreapta langa stelutele de sub avatar(presupusul)si m-a intrebat daca vreau sa blochez imaginile , daca dau da, dispar si stelele respective..oof..dar nu scrie nimic de deblocare, cred ca intrebat atunci ,cand le-a blocat, intreaba la fel ca atunci cand spune daca vrei sa iti memoreze parola pt un anumit site, dai atunci retine, daca nu, nu te mai intreaba...
elena- Mamica cocheta
nasol elena...dar oricum e undeva in setari umblat...pe alte site-uri poti vedea poze?
acum am verificat...numai aici nu vad avatarurile si emoticoanele..
elena- Mamica cocheta
elena s-a rezolvat problema:?
uffff, mie imi merge foarte greu pc de la servici, eu cred ca este de vina unitatea care este foarte veche, cred ca este plina de praf ..... stau de multe ori si 5 minute sa-mi deschida o pagina, plus ca pe forum nu vad pozele si rar emoticoanele
Fetelor, care va pricepeti ... Eu pe rabla mea nu puteam sa vad niciun CD. Nu e o problema pentru mine, dar ar vrea Adela sa vada multe ...
Dimineata cand am deschis calculatorul mi-a aparut sa instalez Adobe Flash Player. Sa-i dau click de instalare? Oare e gratuit? Cand dau sa citesc despre licenta uitati asta imi apare! Sa dau click de acceptare?
http://www.adobe.com/products/eulas/#flash_player
Dimineata cand am deschis calculatorul mi-a aparut sa instalez Adobe Flash Player. Sa-i dau click de instalare? Oare e gratuit? Cand dau sa citesc despre licenta uitati asta imi apare! Sa dau click de acceptare?
http://www.adobe.com/products/eulas/#flash_player
Mona ,parerea mea ca e gratuit,este un program pe care il am si eu si e gratuit
Maria- Administrator
Iar mai am ceva ... Adela are de colorat niste diplome si n-are chef Sunt format adobe. Am incercat sa le transfer in powerpoint dar nu ma lasa. Cica nu le poate citi ... Oare cum as putea face, sa i le colorez ... dar pe calculator!
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 2 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA