Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 109 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 109 Vizitatori :: 3 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
probleme de PC
+11
adriana
STEF30IASI
alinapopa1969
muraru raluca
celina74
ari05
paul_A
teodoraion
elena
Maria
mona_mami
15 participanți
Pagina 3 din 5
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: probleme de PC
AI INCERCAT cu photoshop?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Multumesc Teo! Nu am incercat ... O sa incerc sa descarc vreun program de acolo, dar dupa-masa ... Ca trebuie sa plecam din Cluj, imediat! Si am bagaje de facut!
mona_mami- Mamica cocheta
format adobe se pot colora in photoshop direct eu asa imi aduc aminte...cred ca are dreptate Teo
Maria- Administrator
Si eu o problema cu calculatorul meu ...nu mai citeste si nu ma copiaza nnimic de pe CD..... Nici stikul de memorie nu-l mai citeste ..si chiar nu aveam probleme cu el..trebuie instalat ceva?......am avut cativa virusi o perioada ..nu era buna antivirusul ...i-am dat sa stearga tot ce era infectat ..credeti ca mi-a sters ceva din program?
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Maria, imi dai un link de photoshop? Am intrat, dar nu stiu care sa-l iau!Maria a scris:format adobe se pot colora in photoshop direct eu asa imi aduc aminte...cred ca are dreptate Teo
nu pot sa ti-l trimit pe al tau din nou?
daca intri pe mess eu incerc...
daca intri pe mess eu incerc...
Maria- Administrator
Mona,Alexandra a colorat o diploma de a Adelei,am sa ti-o trimit si tie sa o vezi cand esti pe mess
sunt curioasa voi ce ati reusit
sunt curioasa voi ce ati reusit
Maria- Administrator
si eu am probleme la pc , o data ce-l inchid se sterge tot, nu mai pot tine foldere cu poze .........trebuie sa chem un "doctor "cat de curand
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Oare de ce suna laptop-ul? O fi slab semnalul pe aici? Parca s-ar auzi vreun telefon mobil ... asa vibreaza!
S-a cam linistit de vreo ora ... i-am schimbat putin si pozitia ... poate nu-i place semnalul ... si zona
Am luat Registry Wizard ... si mi-a gasit peste 3000 de probleme la calculator ...a reparat si el vre-o 30 ,dar restul a ramas asa ,asta imi mai lipseste sa trebuiasca sa reinstalez iar windowsul
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Mi s-a dus rabla ... a aranjat-o Lavinia, bineinteles ... Nu stiu pe ce a apasat ce toate s-au dat peste cap ... nu mai pot sa scriu nimic, accesez iconitele si se dubkeaza, se tripleaza ... se acceseaza cate doua-trei deodata ... iar de scris daca vreau ceva pe google, pot scrie doar de pe iconita de tastatura cu mouse-ul, tastele nu merg ... si tot ce deschid se pun in bara de sus toate ... L-am chemat pe nenea, i-am dat o gramada de bani ... l-a facut, iar dupa ce a plecat ... iar a fost la loc ... tot Lavinia a fost autoarea ... nu mai merge nimic ... Nici sa-i mai dau Adelei un vot de acolo nu am reusit, pastrasem un ultim vot de rezerva, dar se pare ca nu a fost dupa gandul meu!
Am si eu o problema cu unul din laptopuri, poate stiti careva ce a patit - jumatate de tastatura nu mai bate litere, doar cifre,nu il mai pot folosi, nu pot scrie asa....nu stiu ce s-a intamplat asa dintr-o data..poate s-a activat ceva?? ce parere aveti?
elena- Mamica cocheta
sau ai picat ceva pe ea?
Nu Teo, nu a cazut nimic pe ea...aseara am scris, pe urma a intrat nepotul meu, si dintr-o data a remarcat ca tasteaza doar cifrele, numai pe jumatate de tastatura, din partea dreapta....se poate activa ceva , tastand repede? stiu ca sunt anumite comenzi care se activeaza apasand mai multe taste cocomitent..nu stiu cum s-a intamplat asta, cum a tastat el, cu viteza..... Il am pe asta de rezerva, dar ma enerveaza ca merge tare greu iar messengerul nu il pot instala deloc aici, l-am sters din progaame ca nu ma mai puteam loga iar acum nu il mai pot instala, cu toate ca l-a sters din programe..hai ca m-am dat in alta...prima problema ma intereseaza, ca merge mai bine laptopul acela..
elena- Mamica cocheta
la laptop nu stiu daca e ca la pc..totusi la pc cand nu merg tastele au luatt contact cu apa de aceea intreb.....ma mai documentez si daca aflu ceva iti spun
ok, multumesc Teo Sigur nu a varsat nimeni nimic pe el, cu mine de fata s-a intamplat..
elena- Mamica cocheta
elena, incearca combinatia asta : apasa pe tasta "Fn "si una dintre tastele alea de sus... de la F1 la F12... nu stiu care, dar una dintre ele te va lasa sa tasetzi!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA