Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 178 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 178 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
probleme de PC
+11
adriana
STEF30IASI
alinapopa1969
muraru raluca
celina74
ari05
paul_A
teodoraion
elena
Maria
mona_mami
15 participanți
Pagina 4 din 5
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: probleme de PC
merci mofturaki, te poop, merge asa cum ai spus tu..dar nu si-a revenit..scriu asa, mai cu greutate, trebuie sa tastez la fiecare litera FnF4..macar am reusit sa ma loghez pe yahoo merci , pop :hug:
elena- Mamica cocheta
elena
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Vai, si eu am patit-o la rabla (ghiciti cine-i autorul), voi incerca si eu combinatiile.
Insa mai am o problema. Cand am sosit acasa de la spital, Adela m-a asteptat cu o surpriza (superba), am scanat-o ca nu gasesc aparatul foto, e "pus bine" ...dar nu pot sa-l postez, e format tagged. Cum sa-l fac jpg?
Insa mai am o problema. Cand am sosit acasa de la spital, Adela m-a asteptat cu o surpriza (superba), am scanat-o ca nu gasesc aparatul foto, e "pus bine" ...dar nu pot sa-l postez, e format tagged. Cum sa-l fac jpg?
mona_mami- Mamica cocheta
incearca aici http://media-convert.com/
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
am rezolvat si eu problema cu tastatura, am un nepot f talentat, a intrat sotul pe mas cu el si i-a spus cum sa faca
fetelor,am si eu un cd inscriptionat din tara, plin cu , colinde romanesti, dar nu il citeste , nu stiu ce am setat la incepu, ati vazut, ca intreaba la inceput cand e cd-ulnou, e format vreti, sau ceva de gnul asta...eu nu am fost atenta sau nu am dat importanta si acum nu se deschide....am unu cu poze, la fel nu se mai deschide...sunt de aruncat???
fetelor,am si eu un cd inscriptionat din tara, plin cu , colinde romanesti, dar nu il citeste , nu stiu ce am setat la incepu, ati vazut, ca intreaba la inceput cand e cd-ulnou, e format vreti, sau ceva de gnul asta...eu nu am fost atenta sau nu am dat importanta si acum nu se deschide....am unu cu poze, la fel nu se mai deschide...sunt de aruncat???
elena- Mamica cocheta
sunt bune dar la pc-uri care citesc formatul lor...
fetelor eu am o problema cu calculatorul,imi da o eroare Avertisment-un script nu raspunde si imi blocheaza toata activitatea calculatorul minute in sir,pana acum imi aparea in general pe facebook,acum imi apare tot pe mai multe situri si pur si simplu nu imi merge calculatorul...
voua nu va apare acest avertisment?si pe zi ce trece tot mai des apare,pe cand incepe sa lucreze apare din nou avertismentul...
voua nu va apare acest avertisment?si pe zi ce trece tot mai des apare,pe cand incepe sa lucreze apare din nou avertismentul...
Maria- Administrator
SI MIE IMI APARE MEREU.. daca dai continua se deblocheaza, daca nu se deblocheaza dupa ce dai continuu apasa in acelasi timp CTRL+SHIFT+ESC
stiti cumva cum sa imi pun iar FB pe mess? a disparut de pe unul din ID-uri...pe celalalt apare
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
de doua ori am scris aseara aici un mesaj si nu am reusit sa-l trimit,cand dadeam trimite nu reusea sa se trimita...
mersi Teo,dar aveam si eu problema asta demult dar acum se blocheaza tot timpul cu eroarea asta
daca merge pana in wekend trebuie sa-i chem un meserias sa vada de ce merge asa incet
mersi Teo,dar aveam si eu problema asta demult dar acum se blocheaza tot timpul cu eroarea asta
daca merge pana in wekend trebuie sa-i chem un meserias sa vada de ce merge asa incet
Maria- Administrator
am reusit sa-mi rezolv calculatorul,am scapat de vesnica mea eroare
am formatat calculatorul si am scapat de ea,imi mergea super greu pana atunci,parca nu imi vine a crede ca e calculatorul meu acum
am formatat calculatorul si am scapat de ea,imi mergea super greu pana atunci,parca nu imi vine a crede ca e calculatorul meu acum
Maria- Administrator
si eu am inceput sa am ceva probleme pe la calculator,acum mai nou nu imi mai apare bara de meniu nici jos si nici sus cand am deschisa foaia de internet.Trebuie sa il duc sa il repar sa vedem unde.
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
poti sa-l aduci la mine Raluca eu m-am chinuit cu al meu o perioada buna si imi mergea foarte greu si odata am zis sa vad ce este si uite ca a tinut asa
Maria- Administrator
mersi Maria,il trimit prin posta
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
raluca daca ii instalezi din nou windowsul nu merge? stiu ca emil asa face ori de cate ori nu merge ceva
FETELOR,AM O NELAMURIRE,poate ati patit si voi,am facut un DVD cu poze,acum cand vreau sa vad pozele,nu se mai vad doar o parte din ele,oare de ce?
DVD sa putut face doar partial si sa-mi arate caci sa terminat cu succes?
imi pare asa rau,erau pozele cu Gabi din prima zi de scoala,folderul acela nu se mai deschide,nu am patit niciodata asa desi am mai pus poze pe DVD-uri
DVD sa putut face doar partial si sa-mi arate caci sa terminat cu succes?
imi pare asa rau,erau pozele cu Gabi din prima zi de scoala,folderul acela nu se mai deschide,nu am patit niciodata asa desi am mai pus poze pe DVD-uri
Maria- Administrator
poate trebuia formatat inainte...
nu stiu Teo,daca formatam inainte pierdem tot,sa se fii schimbat ceva odata cu formatarea de nu le mai citeste DVD-urile..
o sa intreb pe cineva ce sa pricepe,daca nu asta e,desi imi pare rau caci pierd pozele
o sa intreb pe cineva ce sa pricepe,daca nu asta e,desi imi pare rau caci pierd pozele
Maria- Administrator
maria si mie mi sa intamplat la feo o data , emil zicea ca este dvd-ul zgariat si de aceea nu se vad pozele
probabil Adriana,am umplut DVD-ul cu poze si jumatate merg si jumatate nu
curios caci cand l-am pus prima data nu a deschis nici un folder cu poze,dupa aceea a reusit sa deschida cateva
curios caci cand l-am pus prima data nu a deschis nici un folder cu poze,dupa aceea a reusit sa deschida cateva
Maria- Administrator
Fetelor, care va aveti cu facebook-ul, am o intrebare. Cum pot sa scriu pe perete la o persoana, care are doar abonati. E o veche prietena si nu pot sa iau legatura cu ea. M-am abonat la ea, dar nu pot sa scriu nimic, si nu are vreo chestie cu "trimite invitatie" ... Help!!!
mona_mami- Mamica cocheta
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA