Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 24 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 24 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Stirea zilei !!! (2)
+41
lilia
alinagherman
cecilia_7625
narcy
Gianina
crina_oc
Rania
Raluca30
mofturaki
celina74
scumpetea
adriana
swe
tit.ioana
adinutzza
anka9mai
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
madalina
popescumelinda
mary24
bebelusha18
roxanik
claudia_mami
blondyna
izabela08
mona_mami
panky(Laura)
paul_A
elena
amalia-carmen
marccora
sandy
alinapopa1969
flo09
Maria
ari05
STEF30IASI
muraru raluca
teodoraion
45 participanți
Pagina 8 din 44
Pagina 8 din 44 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
Re: Stirea zilei !!! (2)
SUPERVIDEO / Bianca lu' Bote a fost la "Din Dragoste"
Incepem cu o poveste de amor tocmai din Petrosani, de pe vremea cand Bianca lu' Bote n-ajunsese diva, dar nici n-arata ca o papusa gonflabila, de la un sex shop de pe Magheru. Tanara speranta era in amoruri cu un june din oras. Dragoste mare, dom'le.
http://ligasexy.gsp.ro/stiri/388/supervideo--bianca-lu-bote-a-fost-la-din-dragoste.htm
Incepem cu o poveste de amor tocmai din Petrosani, de pe vremea cand Bianca lu' Bote n-ajunsese diva, dar nici n-arata ca o papusa gonflabila, de la un sex shop de pe Magheru. Tanara speranta era in amoruri cu un june din oras. Dragoste mare, dom'le.
http://ligasexy.gsp.ro/stiri/388/supervideo--bianca-lu-bote-a-fost-la-din-dragoste.htm
panky(Laura)- Mamica cocheta
daaaaaa... oare chiar asa violenta era? chiar a "paruit " o gramada de fete? vai vai Biencutza mama...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
a pus taranca mana pe bote??? a pus,, se afirma ea pe spatele la popanarul ala,, se afirma,,,
izabela08- Mamica incepator
VIDEO Ţânţăreanu îşi transformă moartea într-un spectacol: "Vreau să mă sinucid în direct!"
Cristian Ţânţăreanu ar vrea să-şi transforme moartea într-un spectacol, dacă durerile provocate de cancerul de colon, de care s-a operat la Paris, vor fi de nesuportat.
2010/02/22//256132-cristian-tantareanu-4.jpg
Excentricul miliardar a fost diagnosticat cu cancer de colon în octombrie 2009, boala fiind în stadiu incipient. El a fost operat la Paris şi este optimist, continuându-şi viaţa ca şi până acum, împreună cu familia şi prietenii, chiar dacă este supus şedinţelor de chimioterapie.
"Mă pregătesc de ultimul drum, ultimul drum în Thailanda, nu ăsta, stai un pic, la ce te gândeai? sper că nu te gândeai că mă duc la Belu", a declarat zâmbitor Cristian Ţânţăreanu într-unul dintre restaurantele de la Corbeanca, adăugând apoi stilu-i caracteristic: "Alaltăieri seară aici a fost ziua unui prieten şi la trei dimineaţă ne mutăm în restaurantul acela discotecă. Acum plec în Otopeni la ziua unui prieten şi mâine merg la spital".
În ceea ce priveşte planurile sale de viitor, miliardarul a declarat că "În vară îmi fac parastasul în viu, că nu ştiu, pe ai mei, după ce mă duc eu, poate să-i doară undeva, să îmi mai aprindă o lumânare".
Ţânţăreanu spune că nu îi e frică de moarte. Finalul poate fi un show cu rating bun. Pe care să şi-l regizeze singur. Să se sinucidă la televizor. "Discut, în direct, poate să mă sune, voi, să mă sunaţi, fac un show din propria moarte. Nu e interesant? Pentru că, decât să mor ca boul, că tot mori, măcar mori şi faci un show din asta", a spus Cristian Ţânţăreanu.
Cristian Ţânţăreanu ar vrea să-şi transforme moartea într-un spectacol, dacă durerile provocate de cancerul de colon, de care s-a operat la Paris, vor fi de nesuportat.
2010/02/22//256132-cristian-tantareanu-4.jpg
Excentricul miliardar a fost diagnosticat cu cancer de colon în octombrie 2009, boala fiind în stadiu incipient. El a fost operat la Paris şi este optimist, continuându-şi viaţa ca şi până acum, împreună cu familia şi prietenii, chiar dacă este supus şedinţelor de chimioterapie.
"Mă pregătesc de ultimul drum, ultimul drum în Thailanda, nu ăsta, stai un pic, la ce te gândeai? sper că nu te gândeai că mă duc la Belu", a declarat zâmbitor Cristian Ţânţăreanu într-unul dintre restaurantele de la Corbeanca, adăugând apoi stilu-i caracteristic: "Alaltăieri seară aici a fost ziua unui prieten şi la trei dimineaţă ne mutăm în restaurantul acela discotecă. Acum plec în Otopeni la ziua unui prieten şi mâine merg la spital".
În ceea ce priveşte planurile sale de viitor, miliardarul a declarat că "În vară îmi fac parastasul în viu, că nu ştiu, pe ai mei, după ce mă duc eu, poate să-i doară undeva, să îmi mai aprindă o lumânare".
Ţânţăreanu spune că nu îi e frică de moarte. Finalul poate fi un show cu rating bun. Pe care să şi-l regizeze singur. Să se sinucidă la televizor. "Discut, în direct, poate să mă sune, voi, să mă sunaţi, fac un show din propria moarte. Nu e interesant? Pentru că, decât să mor ca boul, că tot mori, măcar mori şi faci un show din asta", a spus Cristian Ţânţăreanu.
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
pe omul asta nimic nu-l mai schimba ,poate numai moartea regizataari05_Laura a scris:ce cretin :bataie: mare-i gradina Ta ...
Maria- Administrator
ari05_Laura a scris:ce cretin :bataie: mare-i gradina Ta ...
e ...da fetelor pai cum nu prea a m-ai aparut pe la tv a scornit ceva...pai nu asta fac ei tot timpul...si apoi m-ai spun ca nu stiu ce,,ca nu le convibne ca s-a scris cine stie ce...pai lasa ca va place
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Accident pe A1. Două persoane au murit, patru au fost rănite grav
Unul dintre răniţii care au fost transportaţi la spitalul din Găieşti a suferit un traumatism cranio-cerebral, deschis, iar celălalt o fractură de şold .
Accidentul s-a produs în jurul orei 6.10, la kilometrul 77, pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Una dintre maşinile implicate în accident circula pe contrasens, iar şoferul celeilalte nu a putut-o evita.
"În această dimineaţă, pe autostrada Bucureşti-Piteşti s-a produs cel mai grav accident rutier din 2010. Un autoturism Dacia a rulat pe contrasens şi nu a oprit la semnalele echipajului de Poliţie, intrând în coliziune cu un Audi, care circula regulamentar. (...) S-a sesizat faptul că autoturismul rula pe contrasens", a declarat unul dintre poliţiştii rutieri.
Doi dintre răniţi au fost transportaţi la spitalul din Piteşti, iar ceilalţi doi, la spitalul din Găieşti.
Autostrada Bucureşti-Piteşti a fost blocată timp de oră din cauza accidentului.
sursa : realitatea tv .
Unul dintre răniţii care au fost transportaţi la spitalul din Găieşti a suferit un traumatism cranio-cerebral, deschis, iar celălalt o fractură de şold .
Accidentul s-a produs în jurul orei 6.10, la kilometrul 77, pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Una dintre maşinile implicate în accident circula pe contrasens, iar şoferul celeilalte nu a putut-o evita.
"În această dimineaţă, pe autostrada Bucureşti-Piteşti s-a produs cel mai grav accident rutier din 2010. Un autoturism Dacia a rulat pe contrasens şi nu a oprit la semnalele echipajului de Poliţie, intrând în coliziune cu un Audi, care circula regulamentar. (...) S-a sesizat faptul că autoturismul rula pe contrasens", a declarat unul dintre poliţiştii rutieri.
Doi dintre răniţi au fost transportaţi la spitalul din Piteşti, iar ceilalţi doi, la spitalul din Găieşti.
Autostrada Bucureşti-Piteşti a fost blocată timp de oră din cauza accidentului.
sursa : realitatea tv .
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
vede ca in fiecare zi se petrece accidente dar tot nu e lasa lumea asta nu este zi sa nu moara cineva
flo09- Mamica rafinata
pai ala era si nebun !!! cum sa intri frate pe autostrada pe contrasens ????? :bataie: si inca sa mergi 40 km... pai dk a vaz ca a intrat gresit, trebuia sa traga drq pe banda de urgenta... sau aia care erau cu el in masina sa-i fi zis... vai ce tarani !!!! :nervi: dar si intrarile pe autostrada sunt facute aiurea la noi , sincer... dincolo nu prea ai cum sa intri pe contrasens pe autostrazi, sincer nu ai cum ... asa sunt facute ... dar la noi cum nu e nimic k lumea facut ...
ari05- Mamica cocheta
Daniela Crudu i-a luat iubitului de Dragobete 200 de euro din portofel
Daniela Crudu a spulberat toate miturile specifice Dragobetelor şi a găsit o metodă inedită pentru cadouri.
2010/02/24//256654-daniela-crudu-7.jpg
Întrebată de Răzvan ce i-a făcut cadou iubitului ei cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor la români, matinala de la Antena 1 a mărturisit că i-a luat 200 de euro din portofel. Probabil că i s-a părut mai comod să se ducă singură la cumpărături decât să primească un cadou neinspirat.
Daniela Crudu a spulberat toate miturile specifice Dragobetelor şi a găsit o metodă inedită pentru cadouri.
2010/02/24//256654-daniela-crudu-7.jpg
Întrebată de Răzvan ce i-a făcut cadou iubitului ei cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor la români, matinala de la Antena 1 a mărturisit că i-a luat 200 de euro din portofel. Probabil că i s-a părut mai comod să se ducă singură la cumpărături decât să primească un cadou neinspirat.
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
ari05_Laura a scris:ce prostovana .......
da Laura,e asa prostovana ca rade singura de ea...e proasta rau
sandy- Mamica cocheta
prost sa fii noroc sa ai...la ea se vede de la o posta,,,
eu stiuo varianta mai moderna a zicalei"prost sa fii noroc.....ca esti"...si la ea cam asa e ....daia o tin aia de proasta ce e...
sandy- Mamica cocheta
o tin ca apare mai dezbracata si face audienta,,, si din cand in cand mai arata un silicon,, o tanga,,, nu stie ea ce e aia rusine,, iar daca o intrebi sigur va intreba cu ce se mananca?
da... asa e... la noi se promoveaza prostimea si goliciunea...in loc sa promovam adevaratele valori ... asta e
ari05- Mamica cocheta
Curtea de Conturi a descoperit ca 235.000 de angajati au primit ilegal in 2008 sporuri si indemnizatii, iar in urma controlului finalizat la sfarsitul lui 2009 numarul salariatilor ce incasasera ilegal drepturi banesti ajusese la 400.000, a spus miercuri secretarul de stat din MFP Gheorghe Gherghina.
Pierderile statului in urma acordarii ilegale a acestor drepturi s-au cifrat la aproximativ 2 milioane euro, a declarat secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice.
Printre sporurile identificate de Curtea de Conturi se numara: spor pentru imbunatatirea conditiilor de munca, spor pentru refacerea capacitatii de munca, spor pentru refacerea dupa concediul de odihna, spor sau indemnizatie pentru tinuta decenta, norma sau indemnizatie de hrana, sume platite pentru reprezentare, ajutor de casatorie, indemnizatie pentru ziua de nastere, spor de cantina etc.
NewsIn
Pierderile statului in urma acordarii ilegale a acestor drepturi s-au cifrat la aproximativ 2 milioane euro, a declarat secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice.
Printre sporurile identificate de Curtea de Conturi se numara: spor pentru imbunatatirea conditiilor de munca, spor pentru refacerea capacitatii de munca, spor pentru refacerea dupa concediul de odihna, spor sau indemnizatie pentru tinuta decenta, norma sau indemnizatie de hrana, sume platite pentru reprezentare, ajutor de casatorie, indemnizatie pentru ziua de nastere, spor de cantina etc.
NewsIn
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
oare ce-or mai inventa? spor ptr nesimtire nu se da?
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
Atentie mare ! !!!! se poate intampla in orice localitate!!!!!!
http://www.realitatea.net/12-femei-au-fost-injunghiate-in-plina-strada--la-iasi_701857.html
http://www.realitatea.net/12-femei-au-fost-injunghiate-in-plina-strada--la-iasi_701857.html
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
iti e frica sa mai iesi si pana la colt la magazin sa cumperi o paine,,,cand ma gandesc ca am fetita si da de un psihopat innebunesc,,,sigur cu capul are ceva,,, 12 ani puscarie ptr viol..tarumatizatul naibii ,,acolo tb sa putrezeasca in inchisoare,, scuzati limbajul :bataie:
Pagina 8 din 44 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
Pagina 8 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA