Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 65 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 65 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 2466r05Ady.Biju

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 2quni4z hmshop.wordpress.com

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 Wkpzltartizele.blogspot.com

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 Kaqpztbratari magice

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 69m8w9 Shop/candles

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 2moa4jsbiosens.ro

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 2ef53k2reginamaria.ro

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Stirea zilei !!! (2)

+41
lilia
alinagherman
cecilia_7625
narcy
Gianina
crina_oc
Rania
Raluca30
mofturaki
celina74
scumpetea
adriana
swe
tit.ioana
adinutzza
anka9mai
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
madalina
popescumelinda
mary24
bebelusha18
roxanik
claudia_mami
blondyna
izabela08
mona_mami
panky(Laura)
paul_A
elena
amalia-carmen
marccora
sandy
alinapopa1969
flo09
Maria
ari05
STEF30IASI
muraru raluca
teodoraion
45 participanți

Pagina 16 din 44 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44  Urmatorul

In jos

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 Empty Re: Stirea zilei !!! (2)

Mesaj Scris de STEF30IASI Lun Mar 22, 2010 10:50 pm

A murit Mile Carpenisan

Jurnalistul Mile Carpenisan a incetat din viata astazi, la spitalul din Timisoara. El fusese internat vineri, in stare grava, fiind diagnosticat cu hemoragie interna si septicemie.

Surse medicale, citate de MEDIAFAX, au precizat ca decesul a survenit in urma unui stop cardiac.

Mile
Carpenisan avea 34 de ani si a fost, mai bine de 10 ani, corespondent
al posturilor TV Antena 1 si Antena 3, realizand numeroase reportaje
din zonele de razboi. Din 2008, Carpenisan a incheiat colaborarea cu posturile TV, devenind freelancer.
Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 B.300.300.16777215.0.stories.mile_carpenisan
dumnezeu sa-l odihneasca ....
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Mar 22, 2010 10:53 pm

D-zeu sa-l ierte!Nu stiam nimic de el in ultimul timp Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 740747
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Lun Mar 22, 2010 10:54 pm

Maria a scris:D-zeu sa-l ierte!Nu stiam nimic de el in ultimul timp Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 740747

pacat , era foarte tanar... :lacrimi:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de madalina Lun Mar 22, 2010 10:58 pm

D-zeu sa-l ierte si sa se odihneasca in pace! :lacrimi:
madalina
madalina
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

http://in-casuta-cu-povesti.hitforum.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de madalina Lun Mar 22, 2010 11:03 pm

"În urmă cu o lună, Cărpenişan a făcut o campanie umanitară pentru a-l ajuta pe Daniel Răduţă, un tânăr diagnosticat cu “leucemie acută limfoblastică”, care are nevoie de bani pentru un transplant de măduvă."
eu stirea asta am citit-o azi pe net,un om mare cu o valoare de neegalat,pacat ca s-a stins din viata asa tanar
madalina
madalina
Mamica eleganta
Mamica eleganta

http://in-casuta-cu-povesti.hitforum.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Mar 23, 2010 12:42 am

DD sa-l ierte Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 740747

saracul... asa tanar...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mar Mar 23, 2010 1:13 am

Dzeu sa-l ierte,ce groaznic
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Mar 23, 2010 1:59 am

Un motiv să preţuieşti viaţa

Viaţa e atît de ciudată! Şi nu vorbim de statistici, nu vorbim de ştiri terne difuzate la televizor, nu discutăm despre poveşti care ne fac să zîmbim sau să rîdem, atunci cînd ne sînt narate de oameni pe care fie-i cunoaştem, fie-i întîlnim pentru prima oară.
Cu toate astea, statisticile zic aşa: 90% dintre oamenii care fac septicemie nu mai trăiesc mult. Rar ai drept de apel. Şi-atunci, nu mai rîzi, te opreşti brusc. Deh, cifre… am scris doi ani pe Sănătate, defect profesional. Da, viaţa e ciudată. Uneori, ai impresia că cineva îşi bate joc de noi.
Mile Cărpenişan a murit. Nu l-am cunoscut, nu sînt neapărat şocat. Mai degrabă am fost atunci cînd am aflat că e în comă. M-aş fi aşteptat să-l fi căutat nişte rakeţi ucrainieni şi să-l fi băgat în spital. În nici un caz nu m-aş fi aşteptat ca soarta lui să depindă de… un furuncul. E ciudat şi în acelaşi timp ironic. Să-ţi vîjîie săptămîni întregi gloanţele pe lîngă urechi şi să mori… . E o ironie tîmpită, pe care nu-şi doreşte nimeni s-o simtă, dar iată că.
Mile a fost un jurnalist extraordinar. Atît cît l-am văzut la TV, atît cît l-am citit, atît cît am auzit despre el. Sau mai mult, nu ştiu. Dar toată povestea asta nu mă face decît să preţuiesc mai mult viaţa. Păcat. Odihnească-se-n pace!
de Alex Mihaileanu HotNews.ro
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mar Mar 23, 2010 3:15 am

eu il stiam de la stirile antena 1...era corespondent de la timisoara parca
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Mar 23, 2010 3:15 am

da... din timisoara era...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mar Mar 23, 2010 3:17 am

Dumnezeu sa il ierte! Pacat! Ma deprima astfel de stiri.De asta nu ma mai uit la stiri Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 740747
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Mar 23, 2010 3:19 am

e chiar ciudat... bine a scris cel de mai sus... sa stai atatia ani sa faci reportaje pe fronturi... si sa mori aiurea... de la un nimic aproape...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mar Mar 23, 2010 3:32 am

asa e viata...azi esti...maine Doamne fereste
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Mar 23, 2010 4:55 am

Criza din spitalele de stat pe placul patronilor de clinici private

Romanii vor plati in acest an 420 milioane euro pentru servicii medicale in sistemul privat de sanatate, cu 13% mai mult decat in 2009, iar in 2012 vor ajunge sa scoata din buzunare si mai mult - peste 600 de milioane de euro!

Estimarea apartine firmei poloneze de cercetare de piata PMR. Cauza este una evidenta: nemultumirea fata de starea jalnica si tratamentul mizerabil aplicat pacientilor in majoritatea unitatilor sanitare publice.

In prezent, un medic dintr-o institutie publica este platit cu 200-350 euro, in timp ce unul dintr-o clinica privata poate ajunge destul de usor la un salariu de 1.000 de euro.

In ceea ce priveste abonamentele, tot mai oferite de anumite companii, cele mai multe vizeaza servicii stomatologice, de laborator, diagnostic, maternitate sau ginecologie.

Anul trecut, aproximativ 380.000 de romani erau abonati in sistemul privat de sanatate, potrivit datelor PMR.

Citeste mai multe despre acest articol pe www.incont.ro
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxanik Mar Mar 23, 2010 11:03 pm

O fetiţă de şase săptămâni, în stare gravă după ce a fost muşcată de şobolani

O copilă de doar şase săptămâni, din localitatea harghiteană Ocland, a ajuns la spital cu răni grave la nivelul feţei, după ce a fost muşcată de şobolani.

Mama fetiţei a lăsat-o singură acasă, timp în care aceasta a fost muşcată pe faţă de şobolani. Micuţa a fost internată, în primă fază, la secţia de boli infecţioase a Spitalului Municipal din Odorheiu Secuiesc, unde medicii au constatat că are mai multe muşcături în zona buzei superioare şi a nasului. I-a fost administrat tratament profilactic antirabic şi a fost transferată apoi la secţia pediatrie.

Potrivit reprezentanţilor spitalului, copila nu poate mânca din cauza rănilor şi este hrănită cu ajutorul unei sonde gastrice. Ea a fost consultată şi de un chirurg maxilo-facial care o va supune pe micuţă, în cursul zilei de marţi, unei operaţii de reconstrucţie.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Harghita s-au sesizat şi au declanşat o anchetă, în urma căreia nu ar putea fi plasată în regim de urgenţă, la un asistent maternal.
roxanik
roxanik
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mar Mar 23, 2010 11:06 pm

Doamne Dzeule...ce oroare,dar cum aveau in casa sobolani...unde traia???
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Mar 23, 2010 11:08 pm

ce intrebare Sandy?traim in Romania unde in unele locuri din tara se traieste in conditii mizerabile :paste:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de roxanik Mar Mar 23, 2010 11:14 pm

Şi-a omorât soţia în faţa copilului lor

O femeie de 34 de ani, din oraşul Uricani, a fost omorâtă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de soţul său cu mai multe lovituri de cuţit, fapta petrecându-se sub privirile unuia dintre copiii familiei, acesta fiind şi cel care a cerut ajutor autorităţilor la numărul de urgenţă 112.

După ce şi-a ucis soţia, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a încercat să se sinucidă, folosindu-se de acelaşi cuţit, pe care şi l-a înfipt în abdomen. Agresorul a scăpat cu viaţă, fiind supus unei intervenţii chirurgicale şi internat în spitalul din Petroşani.

"Faptele s-au petrecut pe fondul consumului de alcool. Unul dintre cei doi copii minori ai familiei, care a asistat la altercaţie, a solicitat sprijinul autorităţilor, folosind numărul de urgenţă 112", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.

O echipă a Poliţiei Uricani, coordonată de un procuror criminalist, a început cercetările în acest caz, autorul crimei fiind învinuit de omor calificat.

Ce lume nebuna, fetelor!!!
roxanik
roxanik
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mar Mar 23, 2010 11:25 pm

vai ...doamne ....
unii parca nu au crier in cap .....
multe cazuri de acest gen ......
si culmea mor oameni nevinovati ...ca unii au pitici pe creier in unele momente .....

Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 594803 Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 594803 Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 594803
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Mar 24, 2010 1:32 am

roxanik a scris:Şi-a omorât soţia în faţa copilului lor

O femeie de 34 de ani, din oraşul Uricani, a fost omorâtă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de soţul său cu mai multe lovituri de cuţit, fapta petrecându-se sub privirile unuia dintre copiii familiei, acesta fiind şi cel care a cerut ajutor autorităţilor la numărul de urgenţă 112.

După ce şi-a ucis soţia, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a încercat să se sinucidă, folosindu-se de acelaşi cuţit, pe care şi l-a înfipt în abdomen. Agresorul a scăpat cu viaţă, fiind supus unei intervenţii chirurgicale şi internat în spitalul din Petroşani.

"Faptele s-au petrecut pe fondul consumului de alcool. Unul dintre cei doi copii minori ai familiei, care a asistat la altercaţie, a solicitat sprijinul autorităţilor, folosind numărul de urgenţă 112", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.

O echipă a Poliţiei Uricani, coordonată de un procuror criminalist, a început cercetările în acest caz, autorul crimei fiind învinuit de omor calificat.

Ce lume nebuna, fetelor!!!

asta e realitatea,pe care o traim,si noi ne suparam ptr prostii,dar viata e mai mult de atat
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Mar 24, 2010 1:50 am

roxanik a scris:O fetiţă de şase săptămâni, în stare gravă după ce a fost muşcată de şobolani

O copilă de doar şase săptămâni, din localitatea harghiteană Ocland, a ajuns la spital cu răni grave la nivelul feţei, după ce a fost muşcată de şobolani.

Mama fetiţei a lăsat-o singură acasă, timp în care aceasta a fost muşcată pe faţă de şobolani. Micuţa a fost internată, în primă fază, la secţia de boli infecţioase a Spitalului Municipal din Odorheiu Secuiesc, unde medicii au constatat că are mai multe muşcături în zona buzei superioare şi a nasului. I-a fost administrat tratament profilactic antirabic şi a fost transferată apoi la secţia pediatrie.

Potrivit reprezentanţilor spitalului, copila nu poate mânca din cauza rănilor şi este hrănită cu ajutorul unei sonde gastrice. Ea a fost consultată şi de un chirurg maxilo-facial care o va supune pe micuţă, în cursul zilei de marţi, unei operaţii de reconstrucţie.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Harghita s-au sesizat şi au declanşat o anchetă, în urma căreia nu ar putea fi plasată în regim de urgenţă, la un asistent maternal.

DD fereste !!!!!! Stirea zilei !!! (2) - Pagina 16 587635 cand te gandesti cum traiesc unii... :lacrimi:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Mar 24, 2010 2:20 am

astea sunt stiri ca cele de la ora 17...si pe care am inceput sa le evit, nu-mi place sa mai aud numai de rau
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Mar 24, 2010 4:09 am

paul_A a scris:astea sunt stiri ca cele de la ora 17...si pe care am inceput sa le evit, nu-mi place sa mai aud numai de rau

eu nu ma mai uit de mult...inainte ma tot uitam,pana am vazut ca numai asa arata
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Mar 24, 2010 6:29 pm

Va fi sau nu premiera in Romania? La ora 14 aflam daca e arestat un senator

Decizia va fi luata cu acordul majoritatii senatorilor, care isi vor exprima optiunile prin vot secret.

Comisia Juridica din Senat a facut deja o recomandare senatorilor, de incuviintare a arestarii lui Catalin Voicu.

Directia Nationala Anticoruptie a cerut ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, sa sesizeze Senatul in vederea incuviintarii arestarii senatorului PSD Catalin Voicu, acuzat de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Potrivit Constitutiei, deputatii si senatorii nu pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati fara incuviintarea Camerei din care fac parte, dupa ascultarea lor.

Conform Regulamentului Senatului, cererea de arestare a unui senator se adreseaza de catre ministrul Justitiei presedintelui Senatului, acesta o aduce la cunostinta in sedinta publica, dupa care o trimite Comisiei juridice, raportul comisiei fiind trimis de BP plenului, care hotaraste cu votul secret al majoritatii senatorilor.

Senatorii din Comisia juridica au desigilat, joi dimineata, cele doua cutii de documente primite de la Ministerul Justitiei, care contin si cererea de incuviintare a arestarii preventive a senatorului PSD Catalin Voicu, cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenta si fals in inscrisuri.

Cele doua cutii contin 11 volume, un referat al procurorilor, precum si cererea de incuviintare a arestarii preventive a senatorului.
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Mar 24, 2010 6:31 pm

Salariul directorului de la Poşta Română va fi majorat cu peste 500%

În prezent, directorul Poştei câştigă cât un secretar de stat,
adică 4.800 de lei, urmând ca din luna iulie salariul acestuia să fie
majorat până la 30.000 de lei.

Salariul directorului de la Poşta Română va fi de 30.000 de lei,
începând din luna iulie a acestui an. Asta reiese din bugetul companiei
de stat care a fost adoptat de Guvern.

În acest moment,
directorul Poştei câştigă 4.800 de lei adică salariului unui secretar
de stat.Majorarea este posibilă deorece ordonanţa care plafonează
salariile expiră pe 30 iunie.

"Ordonanţa, până la mijlocul anului, limiteaza aceste cheltuieli.
În clipa în care Guvernul reviziteaza acestă ordonanţă şi îşi extinde
limitele salariale, bugetul nu se mai execută aşa acum arăta în
propunerea de buget şi asta şi sper să se întâmple", a spus consilierul
premierului Emil Boc, Andreea Paul Vass.

sursa : realitatea tv
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 44 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum