Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 74 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 74 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Stirea zilei !!! (2)
+41
lilia
alinagherman
cecilia_7625
narcy
Gianina
crina_oc
Rania
Raluca30
mofturaki
celina74
scumpetea
adriana
swe
tit.ioana
adinutzza
anka9mai
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
madalina
popescumelinda
mary24
bebelusha18
roxanik
claudia_mami
blondyna
izabela08
mona_mami
panky(Laura)
paul_A
elena
amalia-carmen
marccora
sandy
alinapopa1969
flo09
Maria
ari05
STEF30IASI
muraru raluca
teodoraion
45 participanți
Pagina 30 din 44
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Re: Stirea zilei !!! (2)
uff...la noi bate vantul dar e sufocant...nu vreau vijulie cum zice Cris..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
N-are cum Maria, am copertina! Si ... e chiar cald! :soare:Maria a scris:ai grija tu Mona sa nu te prinda la piscina Ilie
mona_mami- Mamica cocheta
la noi inca nu a plouat e bine!!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna tina ..la noi doar a batut un pic vantul dar tot cu un aer sufocant!!
sandy- Mamica cocheta
uh in Arad s-a racorit in sfrasit. era prea cald si sufereau toate plantutele supa ploaie...e minunat ca a plouat va doresc stiri bune azi!!!
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
Algocalminul se va cumpara numai cu reteta obligatorie!
Algocalminul şi alte calmante pentru durere se vor vinde, din toamnă, numai pe baza unei reţete, care se va reţine în farmacii.
Decizia a fost luată de către Consiliul Ştiintific al Agenţiei Naţionale a Medicamentului. Mai exact, toate calmantele care conţin metamizol se vor da numai dacă avem prescripţie de la medic, pentru a scădea consumul mare al acestor medicamente. Metamizolul creşte riscul apariţiei unei boli grave, agranulocitoză, care presupune scăderea masivă a globulelor albe din sânge, care duce la căderea imunităţii organismului.
Algocalminul şi alte calmante pentru durere se vor vinde, din toamnă, numai pe baza unei reţete, care se va reţine în farmacii.
Decizia a fost luată de către Consiliul Ştiintific al Agenţiei Naţionale a Medicamentului. Mai exact, toate calmantele care conţin metamizol se vor da numai dacă avem prescripţie de la medic, pentru a scădea consumul mare al acestor medicamente. Metamizolul creşte riscul apariţiei unei boli grave, agranulocitoză, care presupune scăderea masivă a globulelor albe din sânge, care duce la căderea imunităţii organismului.
Maria- Administrator
mama ce nasol ...........eu am dureri dese de cap .........si asta ma facea bine stai ma ca nu luam ca nebuna ...... vai de capul meu sa va tineti fetele ca va tin in dureri
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
off si eu am dureri de cap ingrozitoare dupa legatul trompelor
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Eu oricum sunt alergica la algocalmin! Din partea mea poate sa-l si scoata de pe piata! Mai nasol de cei care nu-si permit sa-si cumpere medicamente (in special cei batrani) si renunta la tratamente ... si asteapta ... ziua de maine ...
mona_mami- Mamica cocheta
swe a scris:eu nu beau medicamnte...decat daca stau sa mor
tina zici asta ca nu te doare capul sau maselele rau...daca te ia o durere d-aia ingrozitoare te iti vine sa te urci pe pereti iei orice numai sa-ti treaca
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
asa este ...sensibilitatea mea la durere nu este foarte mare. sunt norocoasa. sa ma fi vazut "laudata" cand am nascut... :pentrutine:
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
Tipul mesajului ATENTIONARE METEOROLOGICA
Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Ziua/luna/anul: 23/07/2010 Ora: 12 Numarul mesajului: 1
Fenomene vizate: ploi torentiale, frecvente descarcari electrice, vijelii, grindina
Intervalul: 24 iulie, ora 15 - 25 iulie, ora 10
Zona afectata: conform textului
Textul mesajului:
ATENTIONARE METEOROLOGICA
COD GALBEN
In intervalul mentionat instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in jumatatea de vest a tarii, la deal si la munte. Vor fi averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua trecator aspect de vijelie si izolat caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 60 l/mp.
In cursul zilei de duminica asemenea fenomene vor fi prezente si in restul teritoriului, iar prezenta atentionare va fi actualizata in functie de evolutia si intensitatea fenomenelor.
Nota: Pe parcursul zilei de sambata in regiunile sudice si estice vremea se va mentine calduroasa, caniculara izolat in orele amiezii, cand indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi usor pragul critic de 80, indeosebi la campie.
Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Ziua/luna/anul: 23/07/2010 Ora: 12 Numarul mesajului: 1
Fenomene vizate: ploi torentiale, frecvente descarcari electrice, vijelii, grindina
Intervalul: 24 iulie, ora 15 - 25 iulie, ora 10
Zona afectata: conform textului
Textul mesajului:
ATENTIONARE METEOROLOGICA
COD GALBEN
In intervalul mentionat instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in jumatatea de vest a tarii, la deal si la munte. Vor fi averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua trecator aspect de vijelie si izolat caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 60 l/mp.
In cursul zilei de duminica asemenea fenomene vor fi prezente si in restul teritoriului, iar prezenta atentionare va fi actualizata in functie de evolutia si intensitatea fenomenelor.
Nota: Pe parcursul zilei de sambata in regiunile sudice si estice vremea se va mentine calduroasa, caniculara izolat in orele amiezii, cand indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi usor pragul critic de 80, indeosebi la campie.
Maria- Administrator
uff..e sufocant afara!
sandy- Mamica cocheta
da,si cele mai periculoase sunt radiatiile pe care noi nu le luam acum in seama,dar peste ani isi fac efectul
asta au spus-o medicii nu eu
asta au spus-o medicii nu eu
Maria- Administrator
eu iar am stat pana la 4 in soare azi si fara nimic pe cap ca nu suport
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Medicii sustin ca bebelusul, care a murit inecat la botez, putea fi salvat!
Tragedie de nedescris pentru o familie din comuna Mihăileni, Republica Moldova! Un bebeluş de o lună şi jumătate a murit, chiar în timpul botezului, după ce preotul Valentin Țarălungă l-a scufundat în cristelniţă.
Medicii susţin că băieţelul ar fi putut fi salvat, dacă i se acorda primul ajutor. Alina Vacarciuc, naşa copilului, afirmă că preotul a fost imprudent atunci când l-a băgat în apă. “I-am spus preotului să îi acopere nasul copilului, că plângea îngrozitor! Mi-a zis să tac din gură, că ştie el ce face”, mărturiseşte femeia. Şi tatăl copilului, Dumitru Gaidău, acuză preotul de neglijenţă. “Nu i-a pus mâna la guriţă, aşa cum se procedează cu cei mici, când sunt băgaţi în apă. I-a pus mâna la burtă şi după cap, apoi l-a scufundat de trei ori în apă”, a declarat bărbatul. După îmbăiere, micuţul a început să horcăie, iar medicii care au venit la faţa locului nu l-au putut salva.
Preotul neglijent, urmărit penal
“Copilului i-a pătruns apa în căile respiratorii. Dacă cineva ar fi ştiut să îi acorde măsurile de prim ajutor, de compresiune a toracelui, acum, cel mai probabil că ar fi trăit, deci putea fi salvat”, ne-a declarat Laurenţiu Luca, directorul clinicii Puls. Legiştii au stabilit că bebeluşul a murit din cauza unei asfixieri mecanice prin înec. Procurorii au început urmărirea penală a preotului.
Caz identic, anul trecut, la Sibiu
O tragedie asemănătoare s-a petrecut anul trecut, în octombrie, la Sibiu. Un copil de şase săptămâni din Haşag a intrat în stop cardio- respirator, după ce a fost scos din cristelniţă. Familia copilului nu a depus însă plângere împotriva preotului.
Tragedie de nedescris pentru o familie din comuna Mihăileni, Republica Moldova! Un bebeluş de o lună şi jumătate a murit, chiar în timpul botezului, după ce preotul Valentin Țarălungă l-a scufundat în cristelniţă.
Medicii susţin că băieţelul ar fi putut fi salvat, dacă i se acorda primul ajutor. Alina Vacarciuc, naşa copilului, afirmă că preotul a fost imprudent atunci când l-a băgat în apă. “I-am spus preotului să îi acopere nasul copilului, că plângea îngrozitor! Mi-a zis să tac din gură, că ştie el ce face”, mărturiseşte femeia. Şi tatăl copilului, Dumitru Gaidău, acuză preotul de neglijenţă. “Nu i-a pus mâna la guriţă, aşa cum se procedează cu cei mici, când sunt băgaţi în apă. I-a pus mâna la burtă şi după cap, apoi l-a scufundat de trei ori în apă”, a declarat bărbatul. După îmbăiere, micuţul a început să horcăie, iar medicii care au venit la faţa locului nu l-au putut salva.
Preotul neglijent, urmărit penal
“Copilului i-a pătruns apa în căile respiratorii. Dacă cineva ar fi ştiut să îi acorde măsurile de prim ajutor, de compresiune a toracelui, acum, cel mai probabil că ar fi trăit, deci putea fi salvat”, ne-a declarat Laurenţiu Luca, directorul clinicii Puls. Legiştii au stabilit că bebeluşul a murit din cauza unei asfixieri mecanice prin înec. Procurorii au început urmărirea penală a preotului.
Caz identic, anul trecut, la Sibiu
O tragedie asemănătoare s-a petrecut anul trecut, în octombrie, la Sibiu. Un copil de şase săptămâni din Haşag a intrat în stop cardio- respirator, după ce a fost scos din cristelniţă. Familia copilului nu a depus însă plângere împotriva preotului.
Maria- Administrator
doamane saracii oameni..saracul bb... pling: ....si eu am avut spaima cand l-a bagat pe cris!!
sandy- Mamica cocheta
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Pagina 30 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA