Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 52 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 52 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Stirea zilei !!! (2)
+41
lilia
alinagherman
cecilia_7625
narcy
Gianina
crina_oc
Rania
Raluca30
mofturaki
celina74
scumpetea
adriana
swe
tit.ioana
adinutzza
anka9mai
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
madalina
popescumelinda
mary24
bebelusha18
roxanik
claudia_mami
blondyna
izabela08
mona_mami
panky(Laura)
paul_A
elena
amalia-carmen
marccora
sandy
alinapopa1969
flo09
Maria
ari05
STEF30IASI
muraru raluca
teodoraion
45 participanți
Pagina 29 din 44
Pagina 29 din 44 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Re: Stirea zilei !!! (2)
da..tina e mai rau ca tace si sufera...e nevoie doar de un gest necugetat intr-o clipa de slabiciune si faci asta...nu stiu ce sa mai zic!!!...clar este ca e moarta..pacat daca a ales sa moara asa...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
sora mea a murit acum 2 luni si sotul ei s-a sinucis in jumate de ora dupa decesul ei...nu era depresiv...era impulsiv
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
Prea perfecta e moartea ei ... pastile, recipiente, sms, depresii, sot care doarme si nu aude, etc, etc ... Dar copilul?????
Tina, imi pare si mie tare rau!
Tina, imi pare si mie tare rau!
mona_mami- Mamica cocheta
din cate am auzit copilul nu a fost acasa ..... mona este clar ca ea asta avea de gand sa faca .... si-a ales perfect momentul
poate ca ma credeti prea rece, eu insa nu prea ii compatimesc pe acesti oameni, care isi iau zilele ..... .... ii compatimesc pe cei care raman in urma lor.... parintii, copii
poate ca ma credeti prea rece, eu insa nu prea ii compatimesc pe acesti oameni, care isi iau zilele ..... .... ii compatimesc pe cei care raman in urma lor.... parintii, copii
Ultima editare efectuata de catre adriana in Joi Iul 15, 2010 2:32 pm, editata de 1 ori
copilul era lasat la cineva sa faca ei cumparaturi pt.ziua ei,daca e adevarat ce zicea la TV
Ne pare rau Tina,cred ca a fost cumplit
Ne pare rau Tina,cred ca a fost cumplit
Maria- Administrator
multumesc fetelor...concluzia era ca ...uneori se intampla pur si simplu...pe el cred ca l-a apucat disperarea ca nu mai are cine sa-i poarte de grija...iar Madalina cred ca era disperata din cauza faptului ca imbatranea...a tinut toata viata diete sa arate bine...e greu ca femeie sa imbatranesti sa nu-ti mai recunosti corpul...trebuie sa ai un bun echilibru interior sa sti sa acecpti fiecare rid...fiecare vergetura...fiecare an adaugat ...trebuie sa fi inteleapta...e prea tarziu dupa ce ai lasat disperarea si uratenia sa ti se strecoare in suflet ...mult prea tarziu
swe- Mamica eleganta
nu stiu tina, ... madalina era tanara si foarte frumoasa, asta nu este un motiv ca sa-ti iei zilele
asa este Adriana doac ca psihicul uman este foarte labil...de la extaz la agonie e doar un pas...ca si de la normalitate la nebunie de altfel :lacrimi: ma gandesc la Petru...dar tot degeaba...una e sa-i fi mama si alta e sa-l compatimesti...mama lui deja a ales acest destin pentru el...va creste orfan. pentru asta nu o iert desi ca femeie o pot intelege
swe- Mamica eleganta
pacat.....pacat....mare pacat ca a ales aceea cale......
radumihaela36- Mamica eleganta
Joburi/Distractii : doar mamika
cred ca e foarte usor sa cazi dintr-o extrema in alta....pt asta exista Dumnezeu.....conteaza enorm sa te increzi in Dumnezeu!SI SA IL tii aproape in orice situatie!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Asa este fetele ..........mare pacat ...........nu o credeam ca este in sate sa faca asa ceva .........imi placea mult o admiram pt ca era frumoasa , pt ca era desteapta , culta ,pt ca era fericita , pt ca era in sfarsit mama ................si acum o plangem ........ne-a ranit pe toti ...... in urma ei au ramas numai lacrimi suspine si melodiile ei superbe ..........restul a luat cu ea .Numai ea stie ce a indemnat-o sa faca asa ceva ......... un pacat atat de mare numai DUMNEZEU POATE S-O IERTE SI S-O ODIHNEASCA IN PACE!.........................
stiu ca-i placeau mult .......
Offffffff Tina ...... ce tragedie la tine in familie SINCERE CONDOLEANTE PT SORA SI CUMNATUL TAU , DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA ............si sper sa nu se termine niciodata povestea lor de iubire ..............sa continue si acolo sus unde sunt ....
stiu ca-i placeau mult .......
Offffffff Tina ...... ce tragedie la tine in familie SINCERE CONDOLEANTE PT SORA SI CUMNATUL TAU , DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA ............si sper sa nu se termine niciodata povestea lor de iubire ..............sa continue si acolo sus unde sunt ....
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
multumesc draga mea. nu stie nimeni ce leaga 2 oameni...
swe- Mamica eleganta
tragic tot ce am citit aici....Tina imi pare foarte rau pt voi (familia voastra) ...sotul meu in dimineata cand a ajuns la servici si a auzit ca s`a sinucis Madalina Manole ma sunat sunat sa`mi zica..."te`am sunat mi`ai placit! ce ramane de facut? indraznesc sa`ti vorbesc TE IUBESC" exact asta mi`a zis in zilele cand ne`am cunoscut....ascultam melodia asta pe REPETE in masina...mare pacat de ea! D-ZEU S`O IERTE!
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
eu cred ca era o depresie post partum pe care nimeni nu a bagat-o in seama...dar noi nu putem decat sa presupunem...ce a fost stie doar ea si Dumnezeu.
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
asta zic si eu Amalia!!
a avut ea ceva!!!..ca sa stam sa o judecam..nici nu se pune problema...cert este ca e moarta..cred ca a platit destul!!!!!!!!!
a avut ea ceva!!!..ca sa stam sa o judecam..nici nu se pune problema...cert este ca e moarta..cred ca a platit destul!!!!!!!!!
sandy- Mamica cocheta
cad rauri de lacrimi ptr tine..astazi va fi durere mare!!...
Dzeu sa aiva grija de toti ai tai!!
mama ta a ajuns la spital...a lesinat!!...
Dzeu sa aiva grija de toti ai tai!!
mama ta a ajuns la spital...a lesinat!!...
sandy- Mamica cocheta
ce pacat ca nu sa gandit la durerea imensa ce o lasa in urma ei :lacrimi:
Maria- Administrator
Azi n e luam ADIO de la MADA ,........ pacat s-a grabit ........ pacat ca a fost singura , si ca aplecat cu un SUFLET GOL ........ deja este la Ploiesti , va fii inmormantata in jurul orei 18 , poate de undeva din umbra am s-o conduc si eu pe ultimul drum , va fii inmormantata la Cimitirul Bolovani , culmea langa un mare ziarist ploiestean , mai tanar decat ea .....care a luptat mult cu viata , care a vrut sa traiasca dar din pacate a murit la 32 ani de cancer . Sper ca BUNUL DUMNEZEU S-O IERTE , SI S-O ODIHNEASCA IN PACE .........
te duci la inmormantare Roxi?
as fi mers si eu daca era sotul acasa , dar asa nu am cum sa ajung
as fi mers si eu daca era sotul acasa , dar asa nu am cum sa ajung
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Florina , nu am sa ma duc la BISERICA , nu am cu cine lasa copii , dar la cimitir unde in umbra am sa fiu si eu . O inmormanteaza la Bolovani , la ora 18 sunt destul de aproape si am sa ma duc . Se duce mama si matusa mea , o sa ne ducem noi alta data ,sa -i punem o floare , sa-i aprindem o lumanare , si sa-i spunem 2 cuvinte .............
si eu ies in oras . ma duc sa o vad pe madalina manole . este adusa la o capela deja.
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
Informare ANM: Ploi torentiale si vijelii in estul si sud-estul tarii
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informate privind ploi torentiale, frecvente descarcari electrice, vijelii si grindina.
Informarea este valabila pentru intervalul 19 iulie, ora 21,00, - 20 iulie, ora 23,00, timp in care in estul si sud-estul tarii, precum si in zonele de deal si de munte (indeosebi zona Carpatilor Orientali, inclusiv Carpatii de Curbura), instabilitatea atmosferica se va mentine accentuat.
Potrivit ANM, se vor semnala ploi cu caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de vant ce vor lua trecator aspect de vijelie si izolat va cadea grindina.
Luni seara, ANM a emis trei avertizari tip nowcasting, una valabila in intervalul 21,30 - 22,30 pentru zona de munte a judetului Bacau (in special partea sudica a zonei montane - la sud de Targu Ocna) unde sunt preconizate ploi torentiale - cantitati de apa insemnate, frecvente descarcari electrice si posibil grindina, o alta valabila pentru zona municipiului Focsani, pentru intervalul 21,05 - 22,05, tot de ploi torentiale si intensificari de vant cu aspect de vijelie, si o a treia pentru judetele Vrancea, Galati, Vaslui si zona de munte a judetului Suceava.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informate privind ploi torentiale, frecvente descarcari electrice, vijelii si grindina.
Informarea este valabila pentru intervalul 19 iulie, ora 21,00, - 20 iulie, ora 23,00, timp in care in estul si sud-estul tarii, precum si in zonele de deal si de munte (indeosebi zona Carpatilor Orientali, inclusiv Carpatii de Curbura), instabilitatea atmosferica se va mentine accentuat.
Potrivit ANM, se vor semnala ploi cu caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de vant ce vor lua trecator aspect de vijelie si izolat va cadea grindina.
Luni seara, ANM a emis trei avertizari tip nowcasting, una valabila in intervalul 21,30 - 22,30 pentru zona de munte a judetului Bacau (in special partea sudica a zonei montane - la sud de Targu Ocna) unde sunt preconizate ploi torentiale - cantitati de apa insemnate, frecvente descarcari electrice si posibil grindina, o alta valabila pentru zona municipiului Focsani, pentru intervalul 21,05 - 22,05, tot de ploi torentiale si intensificari de vant cu aspect de vijelie, si o a treia pentru judetele Vrancea, Galati, Vaslui si zona de munte a judetului Suceava.
Maria- Administrator
Pagina 29 din 44 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Pagina 29 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA