Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 91 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 91 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Tricotaje unice pentru copilul tau
+24
popescumelinda
raruta
paul_A
teodoraion
Maria
roxana ,mamica finuta
Crina
anka9mai
anuta22
claudia_mami
brigitta
madalina
flo09
alinapopa1969
mary24
elena
STEF30IASI
mona_mami
panky(Laura)
tricotajecopii
muraru raluca
ari05
sandy
adriana
28 participanți
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: tricotajecopii.
Pagina 1 din 5
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Tricotaje unice pentru copilul tau
Tricotaje unice pentru copilul tau http://tricotajecopii.ucoz.com/
Produsele noastre sunt create in primul rand cu dragoste si din pasiune pentru lucrul de mana,un hobby minunat,dar si din dorinta de a oferi parintilor posibilitatea de alegere a calitatii,originalitatii si unicitatii pentru imbracamintea copiilor.Materialele folosite la realizarea hainutelor sunt de cea mai buna calitate si aveti avantajul de a putea opta pentru personalizarea acestora.Sunt realizate 100% manual si tocmai acest lucru le aduce unicitate si originalitate.
In acest magazin veti gasi atat modele de hainute create de mine cat si modele de hainute create de alte maini dibace dar care ne servesc noua ca model pentru realizarea lucrusoarelor pentru copilasii dumneavoastra.Puteti opta pentru oricare dintre aceste modele si,impreuna (mereu ma consult cu parintii,pe intreaga desfasurare a procesului de realizare a hainutelor) vom face ca produsele sa fie exact asa cum vi le doriti.
Speram sa va placa ceea ce veti gasi pe site si va asteptam cu comenzi si pareri
http://tricotajecopii.ucoz.com/
Produsele noastre sunt create in primul rand cu dragoste si din pasiune pentru lucrul de mana,un hobby minunat,dar si din dorinta de a oferi parintilor posibilitatea de alegere a calitatii,originalitatii si unicitatii pentru imbracamintea copiilor.Materialele folosite la realizarea hainutelor sunt de cea mai buna calitate si aveti avantajul de a putea opta pentru personalizarea acestora.Sunt realizate 100% manual si tocmai acest lucru le aduce unicitate si originalitate.
In acest magazin veti gasi atat modele de hainute create de mine cat si modele de hainute create de alte maini dibace dar care ne servesc noua ca model pentru realizarea lucrusoarelor pentru copilasii dumneavoastra.Puteti opta pentru oricare dintre aceste modele si,impreuna (mereu ma consult cu parintii,pe intreaga desfasurare a procesului de realizare a hainutelor) vom face ca produsele sa fie exact asa cum vi le doriti.
Speram sa va placa ceea ce veti gasi pe site si va asteptam cu comenzi si pareri
http://tricotajecopii.ucoz.com/
Re: Tricotaje unice pentru copilul tau
Set "Rares"
Cod produs: 2516 Denumire : Set "Rares" Preţ: 80,00 lei Un set format din pulover,pantalonasi si caciulita,foarte comod si potrivit anotimpului rece. Material >>Lana + acril ce dragut e asta...dar sunt multe lucruri frumoase...... Culori disponibile >> la cererea clientului |
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
sunt intradevar foarte frumoase sandy....eu le admir de foarte mult timp.....imi plac foarte multe.....
ce frumoase lucrusoare au pt copii
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
intradevar frumoase ia uite cuscra ...ce zici
Set "Ariana"
Cod produs: 2241
Denumire : Set "Ariana"
Preţ: 125,00 lei
Fetita dumneavoastra va fi mai mult decat incantata sa-l astepte pe Mos Craciun imbracata cu aceasta rochita si purtand pe cap palarioara asortata iar Mosul va fi foarte placut surprins cand va gasi o micuta printesa.
Material >> acril
Culori disponibile >> alb cu grena
Dimensiuni >> pentru cca.2-2,5 ani dar se potriveste si pentru fetite mai mici sau chiar putin mai mari de 2,5 ani.
Setul nu mai este disponibil in stoc insa se poate realiza pe comanda in cel mult 30 de zile .
Set "Ariana"
Cod produs: 2241
Denumire : Set "Ariana"
Preţ: 125,00 lei
Fetita dumneavoastra va fi mai mult decat incantata sa-l astepte pe Mos Craciun imbracata cu aceasta rochita si purtand pe cap palarioara asortata iar Mosul va fi foarte placut surprins cand va gasi o micuta printesa.
Material >> acril
Culori disponibile >> alb cu grena
Dimensiuni >> pentru cca.2-2,5 ani dar se potriveste si pentru fetite mai mici sau chiar putin mai mari de 2,5 ani.
Setul nu mai este disponibil in stoc insa se poate realiza pe comanda in cel mult 30 de zile .
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Buna seara !
Vreau sa va spun ca am ramas foarte frumos impresionata cand am vazut ce ati facut pentru mine.Ii multumesc in primul rand Adrianei pentru ca ea a fost cea care mi-a facut aceasta oferta minunata,de a face reclama hainutelor mele pe acest forum.
Multumesc din suflet si celorlalte mamici cochete care au adus si laudat aici aceste hainute.Sunteti nemaipomenite.
Desi i-am promis Adrianei ca si pe site-ul meu va fi realizata o pagina de prezentare a frumoaselor bijuterii pe care le realizeaza,sper din suflet sa nu se supere pentru ca n-am apucat sa fac acest lucru in seara asta si va fi realizata abia in cursul zilei de maine pentru ca acum sunt tare obosita si vreau sa iasa ceva frumos ce,cu siguranta ca la ora asta n-ar iesi.
Va poopik si va multumesc din suflet inca o data
Vreau sa va spun ca am ramas foarte frumos impresionata cand am vazut ce ati facut pentru mine.Ii multumesc in primul rand Adrianei pentru ca ea a fost cea care mi-a facut aceasta oferta minunata,de a face reclama hainutelor mele pe acest forum.
Multumesc din suflet si celorlalte mamici cochete care au adus si laudat aici aceste hainute.Sunteti nemaipomenite.
Desi i-am promis Adrianei ca si pe site-ul meu va fi realizata o pagina de prezentare a frumoaselor bijuterii pe care le realizeaza,sper din suflet sa nu se supere pentru ca n-am apucat sa fac acest lucru in seara asta si va fi realizata abia in cursul zilei de maine pentru ca acum sunt tare obosita si vreau sa iasa ceva frumos ce,cu siguranta ca la ora asta n-ar iesi.
Va poopik si va multumesc din suflet inca o data
tricotajecopii- Sponsor
woauuuuu.......ce frumoase lucrusoare au pt copii
panky(Laura)- Mamica cocheta
Multumesc frumos panky (Laura) pentru aprecieri :pupd:
Acum vreau sa intrati pe urmatorul link si veti gasi pagina pe care trebuia sa o realizez ieri dar nu am apucat (cu bijuteriile Adrianei) :pupmare: Sper sa va placa,ii voi mai aduce eu cateva imbunatatiri in timp
http://tricotajecopii.ucoz.com/index/adybijuro/0-109
Acum vreau sa intrati pe urmatorul link si veti gasi pagina pe care trebuia sa o realizez ieri dar nu am apucat (cu bijuteriile Adrianei) :pupmare: Sper sa va placa,ii voi mai aduce eu cateva imbunatatiri in timp
http://tricotajecopii.ucoz.com/index/adybijuro/0-109
tricotajecopii- Sponsor
sunt tare dragutele! setul "Ariana" e superb! felicitari pentru produsele realizate! :buchet:
mona_mami- Mamica cocheta
ioanasimona_pop ,ma bucur ca-ti plac hainutele,eu sunt innebunita dupa ele si de aceea le si fac cu foarte multa dragoste
Vreau sa va prezint 2 rochite pentru micile bebeluse.Ambele sunt disponibile in stoc asa ca,daca le vreti....... :pupicei:
Cod produs: 204
Denumire : Rochita "Raspberry mousse"
Preţ: 40,00 lei
O "delicioasa" rochita care ne duce cu gandul la pufoasa spuma de zmeura asteapta sa fie imbracata de mica dumneavoastra printesa.La cerere se poate accesoriza su o bascuta asortata si/sau cu o pereche de botosei..
Material >> acril
Culori disponibile >> roz + alb sau alte culori ori combinatii,la alegere
Dimensiuni >> pentru cca.6-9 luni dar se potriveste fetitelor mai mici sau chiar putin mai mari,cam pana la 1 an dar se poate realiza si pe dimensiuni mai mari (pretul variaza in functie de dimensiuni,cel afisat este pentru 6-9 luni).Lungime >> 37 cm ; Circumferinta bust >> 46 cm ; Latime umeri >> 18 cm
In stoc >> 1buc. (cea din imagine)
Pentru mai multe detalii,imagini si comanda,dati click pe link-ul de sub fotografii
http://tricotajecopii.ucoz.com/index/rochita_raspberry_mousse/0-107
Cod produs: 257
Denumire : Set "Pink pearls"
Preţ: 65,00 lei
O rochita dulcica in care bumbacul si matasea se imbina cu eleganta iar fetita Dumneavoasta va arata si se va simti minunat iar pentru a completa tinuta,aceasta mica basmaluta este exact accesoriul potrivit.
Material >> bumbac + vascoza si matase
Culori disponibile >> roz + culoarea perlelor
Dimensiuni >> pentru cca.10-16 luni ( LUNGIME = 43 CM. ; LATIME UMERI = 23 CM ; CORCUMFERINTA BUST = 56 CM.>> baticutul este reglabil )
In stoc >> 1 set
http://tricotajecopii.ucoz.com/index/set_pink_pearls/0-75
Vreau sa va prezint 2 rochite pentru micile bebeluse.Ambele sunt disponibile in stoc asa ca,daca le vreti....... :pupicei:
Cod produs: 204
Denumire : Rochita "Raspberry mousse"
Preţ: 40,00 lei
O "delicioasa" rochita care ne duce cu gandul la pufoasa spuma de zmeura asteapta sa fie imbracata de mica dumneavoastra printesa.La cerere se poate accesoriza su o bascuta asortata si/sau cu o pereche de botosei..
Material >> acril
Culori disponibile >> roz + alb sau alte culori ori combinatii,la alegere
Dimensiuni >> pentru cca.6-9 luni dar se potriveste fetitelor mai mici sau chiar putin mai mari,cam pana la 1 an dar se poate realiza si pe dimensiuni mai mari (pretul variaza in functie de dimensiuni,cel afisat este pentru 6-9 luni).Lungime >> 37 cm ; Circumferinta bust >> 46 cm ; Latime umeri >> 18 cm
In stoc >> 1buc. (cea din imagine)
Pentru mai multe detalii,imagini si comanda,dati click pe link-ul de sub fotografii
http://tricotajecopii.ucoz.com/index/rochita_raspberry_mousse/0-107
Cod produs: 257
Denumire : Set "Pink pearls"
Preţ: 65,00 lei
O rochita dulcica in care bumbacul si matasea se imbina cu eleganta iar fetita Dumneavoasta va arata si se va simti minunat iar pentru a completa tinuta,aceasta mica basmaluta este exact accesoriul potrivit.
Material >> bumbac + vascoza si matase
Culori disponibile >> roz + culoarea perlelor
Dimensiuni >> pentru cca.10-16 luni ( LUNGIME = 43 CM. ; LATIME UMERI = 23 CM ; CORCUMFERINTA BUST = 56 CM.>> baticutul este reglabil )
In stoc >> 1 set
http://tricotajecopii.ucoz.com/index/set_pink_pearls/0-75
tricotajecopii- Sponsor
foarte frumoase , imi plac mult de tot ....
felicitari pentru rabdare !!!
felicitari pentru rabdare !!!
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Palarieoara "Little princess"
e superba
http://tricotajecopii.ucoz.com/index/palarioara_little_princess/0-103
Cod produs: 653 ODenumire : Palarioara "Little princess" Preţ: 35.00 lei palarioara eleganta care va infrumuseta aproape orice tinuta a fetitei dumneavoastra.Este ideala in zilele frumoase ale primaverii.Modelul cu mici gaurele permite foarte bine caputului sa respire. Material >> acril Culori disponibile >> alb sau alte culori ori combinatii,la alegere Dimensiuni >> La cererea clientului (cea din imagine este pentru cca.2-2,5 ani CIRCUMFERINTA >> 50 CM ) |
http://tricotajecopii.ucoz.com/index/palarioara_little_princess/0-103
sandy- Mamica cocheta
sandy_bell ,iti multumesc din suflet
tricotajecopii- Sponsor
pentru fetite ... mai marisoare aveti produse?
Datorita faptului ca eu marea majoritate le realizez pe comanda,se pot face pentru orice varstaioanasimona_pop a scris:pentru fetite ... mai marisoare aveti produse?
tricotajecopii- Sponsor
multumesc pentru amabilitate! ma mai gandesc si va voi comunica! spor la treaba sa aveti si cat mai multe modele dragalase! :buchet:
tricotajecopii a scris:sandy_bell ,iti multumesc din suflet
cu multa placere...sunt super toate...faceti o treaba excelenta,acum nu stau prea bn financiar dar cum ma redresez ii cumpar ceva baietelului,...ca nu se compara cu nimik fc din alte materiale ...multa bafta in continuare si vanzari pe masura
sandy- Mamica cocheta
Buna ziua dragi mamici cochete !
Am venit sa va arat ce am mai mesterit si eu in ultimele 3 zile.Toate sunt pentru o fetite frumoasa de 2 anisori
In curand le veti gasi si pe site si o sa le puteti comanda daca doriti.
ioanasimona_pop si sandy_bell va astept cu mare drag sa faceti comenzi pentru pitici si,de ce nu,si pentru voi sau sotiori.
As dori sa va mai spun ca mi-ar placea sa ne tutuim,daca si voi vreti,normal
Am venit sa va arat ce am mai mesterit si eu in ultimele 3 zile.Toate sunt pentru o fetite frumoasa de 2 anisori
In curand le veti gasi si pe site si o sa le puteti comanda daca doriti.
ioanasimona_pop si sandy_bell va astept cu mare drag sa faceti comenzi pentru pitici si,de ce nu,si pentru voi sau sotiori.
As dori sa va mai spun ca mi-ar placea sa ne tutuim,daca si voi vreti,normal
tricotajecopii- Sponsor
Buna ziua mamici !
Daca dorit sa faceti un cadou mai special de iepuras unei fetite dragi,va recomand urmatorul set (piesele se pot comanda si separat sau cate doua) Cel disponibil in stoc este pentru fetite de cca. 3 anisori
Set "Little princess"
Pentru mai multe detalii despre set si mai multe fotografii,dati click AICI
Daca dorit sa faceti un cadou mai special de iepuras unei fetite dragi,va recomand urmatorul set (piesele se pot comanda si separat sau cate doua) Cel disponibil in stoc este pentru fetite de cca. 3 anisori
Set "Little princess"
Pentru mai multe detalii despre set si mai multe fotografii,dati click AICI
tricotajecopii- Sponsor
SUNT FOARTE FRUMOASE FELICITARI
mary24- Mamica rafinata
- Varsta : 47
foarte frumoase....felicitari
sandy- Mamica cocheta
Atat de frumoase si delicate! Felicitari! :itiofer:
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
Va multumesc pentru aprecieri si cuvintele frumoase :itiofer:
tricotajecopii- Sponsor
sunt foarte,foarte frumoase......felicitari........imi plac enorm de mult
panky(Laura)- Mamica cocheta
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Carti educative personalizate pentru copilul tau!
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Pestisorii si copilul
» ARTA DE A-TI CERTA COPILUL
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Pestisorii si copilul
» ARTA DE A-TI CERTA COPILUL
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: tricotajecopii.
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA