Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 22 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 22 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Teme pentru acasa
+9
cecilia_7625
adriana
celina74
mona_mami
sandy
teodoraion
elena
ari05
Maria
13 participanți
Pagina 2 din 5
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Teme pentru acasa
Si Madalina stie sa calculeze pe degetele destul de bine ptr varsta ei,dar eu am invatat-o, educatorea la care este ea nu se ocupa prea mult ,dar pe mine nu ma deranjaza ptr ca are timp sa invete si lucram putin si acasa
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
educatoarea de la gradi,a inceput sa lucreze pe caiet de matematica,in afara caietului special..parerea mea este ca e cam mult,parca ar fii la scoala... :ghiocei2:
Maria- Administrator
Am inteles ca asa este acuma Grupa pregatitoare trebuie sa faca ce face clasa a 1 ,si la noi le da teme acasa cate 2-3 pagini de matematica
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
din 2012,gr pregatitoare nu se mai face la gradi,iar copii care implinesc 6 ani vor merge la scoala
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
nu fetelor..nu e asa..nu asta este obligatia educatoarei..ca educ...trrebuie sa-i inveti semnele grafice...plaus sa recunoasca literele..mari si mici de tipar!!...si sa stie sa scrie cifrele...restul...e treaba invatattorului...invatattorul ii invata ..aceste lucruri....dar se merge mai departe..si asa copii ajung la scoala..e bine ca stiu dar exista si riscul...iar facem asta...am fc si lA GRAdi..si isi pierd interesul...pAREREA mea/..e ca ar fi mai bine sa-i lasam sa se joace mai mult..si sa urmam doar programa.....
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
atat ar trebui sa le dea si teme...nici intr-un caz!!!!1
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
oho..si pagini a scris ..!!!
sandy- Mamica cocheta
ieri andreea a invatat la gradi cifra 2 si era foarte incantata. aveau si o plansa la panou ....
narcy- Mamica eleganta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER
noi avem o tema speciala de facut ....o pictura cu iarna , saptamana viitoare ne ocupam de desen
teme avem in fiecare zi,,compunerea si descompunerea cifrei la care este...
si la romana suntem la litera u,,scriem dupa dictare ,,cuvinte scurte din 3 si patru litere!! din cele invatate si citim!!!
si la romana suntem la litera u,,scriem dupa dictare ,,cuvinte scurte din 3 si patru litere!! din cele invatate si citim!!!
sandy- Mamica cocheta
noi am terminat cifrele pana la 10 si ne asteapta testul de evaluare si de asemenea si la abecedar primul capitol,adica literele pana la i ,deci de asemenea test
teme in wekendul asta avem mai putine,dar ne-a recomandat pregatire pentru teste :3345:
teme in wekendul asta avem mai putine,dar ne-a recomandat pregatire pentru teste :3345:
Maria- Administrator
Si Maria a terminat cifrele pana la 10, apoi a urmat evaluarea..inca nu stiu ce nota a luat... La abecedar a ajuns la U , a dat si evaluare, dictare, a luat FB. Pana acum merge bine, ea este nerabdatoare sa treaca la socoteli si ..sa citeasca.
Fetele, ai vostri au participat la concursul Voinicel ? La noi s-a organizat...acum am platit pentru un alt concurs, tot matematica, abecedar si lucru manual, nu stiu sigur....nu am vorbit cu doamna inca
Fetele, ai vostri au participat la concursul Voinicel ? La noi s-a organizat...acum am platit pentru un alt concurs, tot matematica, abecedar si lucru manual, nu stiu sigur....nu am vorbit cu doamna inca
elena- Mamica cocheta
la noi nu au participat la concursuri pana acum,de obicei la noi participa la cangurul,care se desfasoara si la matematica,este cangurul povestilor,dar deocamdata nu ne-a spus nimic...
Gabi are astazi test de evaluare la matematica dupa terminarea cifrelor si dupa recapitulare
apoi trec la socoteli pe care le asteapta cu nerabdare :3345:
Gabi are astazi test de evaluare la matematica dupa terminarea cifrelor si dupa recapitulare
apoi trec la socoteli pe care le asteapta cu nerabdare :3345:
Maria- Administrator
felicitari scolareilor pt FB
si la noi tocmai au terminat pe 10,,si vor trece la adunari si scaderi!!,,deasemenea la evaluarirecapitulative la ambele materii...
sandy- Mamica cocheta
astazi am facut adunarile si scaderile cu 1 si 2,acum facem teme :3345:
Maria- Administrator
La adunare si scadere cu unu suntem si noi... Teme nu prea avut azi..numai pe unul din caietele speciale la abecedar, il face pe N
elena- Mamica cocheta
noi am ajuns la cifra 6, azi au fost cu totii la teatru si nu au facut lectii, iar la litere a ajuns la I
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
vad ca d-na noastra se grabeste cel mai tare,nici clasele paralelele de la noi de la scoala nu au ajuns asa inainte cu lectiile
Maria- Administrator
si la noi la fel....clasa 1d nu au ajuns la 1 si noi azi il facem pe 2...d-na noastra le da teste saptamanal si le verifica la toti caietele de teme.........a zis ca are copii isteti si nu are rost sa stea cu materia-n loc...sunt 25 in clasa dar 20 sunt fb
este foarte important ca o mare parte din copii din clasa sa fie buni ....sa vezi competitie intre ei .....
La noi inca nu a avut loc sendinta nr 2 ,poate o s ne anunte si pe noi cam care e procentul de copii dotati si restul...
nadvio1973- Mamica sexy
noi avem miercuri sedinta , sunt curioasa ce ce va spune....pana in prezenmt doamna nu le-a dat deloc teme acasa si nici nu le va da , a zis ca este suficient cat fac la scoala
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Pizza de acasa!!!!!
» De ce fug copiii de acasa ???
» Shaorma facuta acasa !!!!!
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Pizza de acasa!!!!!
» De ce fug copiii de acasa ???
» Shaorma facuta acasa !!!!!
Pagina 2 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA