Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 46 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 46 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Soacra, soacra, poama acra (2)
+31
mofturaki
adriana
claudia_mami
muraru raluca
emidiaconu
narcy
swe
micka27
Crina
alyna
radumihaela36
anuta22
tit.ioana
roxana ,mamica finuta
blondyna
anka9mai
panky(Laura)
madalina
mary24
Maria
amalia-carmen
paul_A
celina74
elena
popescumelinda
mona_mami
alinapopa1969
STEF30IASI
sandy
ari05
teodoraion
35 participanți
Pagina 15 din 43
Pagina 15 din 43 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43
Re: Soacra, soacra, poama acra (2)
pai ce bun simt, ca toti din familia aia is cam redusi ... singurii care au un pic de creier sunt fratii scroafei ... cei care sunt plecati in Austria... deci nu degeaba au mai multa minte
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
ce tare esti...au fugit la capatl celelalt al pamantului....ca sa nu se molipseasca
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
nu chiar celalalt capat ca e destul de aproape... 5 ore facem cu masina pana la ei ... mai putin decat de aici pana la Bucuresti
dar oricum... se vede ca-s intr-o tara civilizata
ari05- Mamica cocheta
ari05_Laura a scris:nu chiar celalalt capat ca e destul de aproape... 5 ore facem cu masina pana la ei ... mai putin decat de aici pana la Bucuresti
eu am inteles Australia...
sandy- Mamica cocheta
ooo , nici chiar asa
ar fi pacat...ca sunt singurii din familia sotului cu care ma inteleg... singurii ... sunt super ok oamenii ... ma tot mir cum de-s frati cu soacra-mea...
ar fi pacat...ca sunt singurii din familia sotului cu care ma inteleg... singurii ... sunt super ok oamenii ... ma tot mir cum de-s frati cu soacra-mea...
ari05- Mamica cocheta
stii Laura cum se spune sunt 5 degete la o mana...si nici unul nu seamana cu celalalt
sandy- Mamica cocheta
s-a anuntat scroafa in vizita... cica vrea sa-l vada pe Dari de Pasti :nervi: ooff... deja mi-a crescut tensiunea... auzi la ea tembela... cica vrea sa-i aduca la Dari un iepuras viu ce tampita !!! sa si-l ia ea dk vrea :nervi: idioata !!! ce crede??? ca mi-l aduce mie in casa? sa-mi faca mizerie? sa mi se cacareze pe covoare ? sa-mi lase par? sa-mi faca miros ? dk am sta la casa, da, dar nu la apartament !!! :nervi: tampita !!! :nervi: i-am zis la sot sa o sune sa-i zica sa nu indrazneasca ca i-l pun in cap ! :nervi: off ce m-am enervat acuma iar
ari05- Mamica cocheta
da... o fi... nu zic ca nu sunt dragalasi
dar mie nu imi trebuie in casa... nu am nici un balcon ... eu sunt maniaca cu curatenia ... deci clar nu imi trebuie animalut in casa... plus ca l-ar nenoroci Dari pe saracutul iepuras ...
si oricum, nu vreau nimic de la scoafa... nimic !!! :nervi:
dar mie nu imi trebuie in casa... nu am nici un balcon ... eu sunt maniaca cu curatenia ... deci clar nu imi trebuie animalut in casa... plus ca l-ar nenoroci Dari pe saracutul iepuras ...
si oricum, nu vreau nimic de la scoafa... nimic !!! :nervi:
ari05- Mamica cocheta
offf ari.......vrea si ea sa faca un gest frumos..........mai lasa de la tine.........poate ajungeti sa va intelegeti intr-un fel
panky(Laura)- Mamica cocheta
spune-i ca-l tai daca il aduce,e greu la apartament cu iepuras...
sandy- Mamica cocheta
panky esti simpatica cu "lasa de la tine" ...
am mai spus-o de N ori ... nu mai las nimic de la mine, cand e vb de ea... ce gest frumos sa faca? ca imi aduce iepuras la apartament ? nici vorba !!! :nervi: dk vrea sa faca un gest frumos, sa ne dea banii care ni-i datoreaza... ala il consider eu gest frumos , nu ca aduce iepuras... idioata, ca numai ce nu trebuie face :bataie: si de inteles, nu ne vom mai intelege niciodata... prea mult rau mi-a facut ... si eu nu sunt o persoana asa de buna incat s-o iert si sa uit tot...
in general nu port pica la nimeni, nu tin suparare... dar cine ma calca pe coada rau ... a pus-o cu mine... si ea mi-a facut destule incat n-o s-o uit toata viata :bataie:
sandy, cum sa tai bietul iepuras ? mi-ar fi mila...
am mai spus-o de N ori ... nu mai las nimic de la mine, cand e vb de ea... ce gest frumos sa faca? ca imi aduce iepuras la apartament ? nici vorba !!! :nervi: dk vrea sa faca un gest frumos, sa ne dea banii care ni-i datoreaza... ala il consider eu gest frumos , nu ca aduce iepuras... idioata, ca numai ce nu trebuie face :bataie: si de inteles, nu ne vom mai intelege niciodata... prea mult rau mi-a facut ... si eu nu sunt o persoana asa de buna incat s-o iert si sa uit tot...
in general nu port pica la nimeni, nu tin suparare... dar cine ma calca pe coada rau ... a pus-o cu mine... si ea mi-a facut destule incat n-o s-o uit toata viata :bataie:
ari05- Mamica cocheta
stiu ari.......asa suntem noi......cand ne calca cineva pe coadaaaaa......nu uitam.......dar......ce pot sa-ti spun......nu are rost sa te dusmanesti cu ea toata viata......fi tu mai buna.........si lasa de la tine.....nu faci altceva sa te enervezi la maxim.....si pe ea o doare in cot
nu va mai amarati fetelor ...din cauza soacrelor .....
nu rezolvati nimic , decat sa va faceti voua nervi ....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
ari05_Laura a scris:panky esti simpatica cu "lasa de la tine" ...
ii spui doar...ca sa nu-l mai aduk...nu trebuie sa si faci :rosh:
sandy- Mamica cocheta
STEF30IASI a scris:nu va mai amarati fetelor ...din cauza soacrelor .....
ca bine zici ... numai nervi mi-am facut de cand am auzit ca vine la noi :bataie:
ah nu ... eu ii spun pe fata de ce sa nu-l aduca :bataie: nu sunt genul care se ascunde dupa deget... eu spun omului direct in fata ce am de zis ... ca-i convine, ca nu ... asta sunt eu ... din pacatesandy_bell a scris:ari05_Laura a scris:panky esti simpatica cu "lasa de la tine" ...
ii spui doar...ca sa nu-l mai aduk...nu trebuie sa si faci :rosh:
ari05- Mamica cocheta
este bine ari sa ii spui omului in fata........si eu sunt deacord.....nu-mi place sa fiu falsa.........dar uneori este bine in viata sa mai lasi de la tine..........
asa sunt si eu Laura...dar ce sa-i faci...daca totusi il aduce il dai retur ,nu?
sandy- Mamica cocheta
si a mea ma enerveaza ...toata ziua imi bate in geam sa ies ...nu apuc sa intru bine in casa ca tot are ea nevoie de ceva
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
offffff........soacreleeeee.........am noroc.........ca,nu stau cu ea
ce nasol cuscra...
sandy- Mamica cocheta
panky(Laura) a scris:este bine ari sa ii spui omului in fata........si eu sunt deacord.....nu-mi place sa fiu falsa.........dar uneori este bine in viata sa mai lasi de la tine..........
las de la mine ... cand e cazul sa las... in cazul scroafei nici nu se pune problema !!!
am ajuns s-o urasc asa tare incat nu m-ar interesa ca ajung la divort din cauza ei ...
chiar n-o suport !!! :bataie:
nu-l va aduce... nu va indrazni ....sandy_bell a scris:asa sunt si eu Laura...dar ce sa-i faci...daca totusi il aduce il dai retur ,nu?
ari05- Mamica cocheta
tu sti ari mai bine.....dar observ ca o urasti la maxim...........si stiu cum suntem noi berbeci......cand ni se pune pata........nimeni nu ne convinge
eu cu a mea nu am niciodata probleme...doar ea ce ma suna ca eu nu ii duc dorul
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
e bine asa Anka...si eu daca as sta mai departe de ea,,,nu m-as mai stofoca atat
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Pagina 15 din 43 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43
Pagina 15 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA