Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 62 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 62 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 2466r05Ady.Biju

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 2quni4z hmshop.wordpress.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 Wkpzltartizele.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 Kaqpztbratari magice

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 69m8w9 Shop/candles

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 2moa4jsbiosens.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 2ef53k2reginamaria.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Soacra, soacra, poama acra (2)

+31
mofturaki
adriana
claudia_mami
muraru raluca
emidiaconu
narcy
swe
micka27
Crina
alyna
radumihaela36
anuta22
tit.ioana
roxana ,mamica finuta
blondyna
anka9mai
panky(Laura)
madalina
mary24
Maria
amalia-carmen
paul_A
celina74
elena
popescumelinda
mona_mami
alinapopa1969
STEF30IASI
sandy
ari05
teodoraion
35 participanți

Pagina 27 din 43 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43  Urmatorul

In jos

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 Empty Re: Soacra, soacra, poama acra (2)

Mesaj Scris de paul_A Joi Iun 10, 2010 9:10 pm

nuuu ...nu m-a gasit pe mine sa-i fac toate poftele si sa fac pe servitoarea, de asta nu ma suporta Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 407405
cand a venit azi , cuscra cea favorita (nu Elena) s-a si prezentat la apel...i-a facut curateanie, i-a spalat pe jos, vasele, si asta doar dadea comanda :bataie: si se uita ca eu nu ma duc sa o ajut k eu mi-am vazut de treaba mea , apoi am intrat in casa si am stat cu voi aici :lim: ...nu m-a gasit pe mine aia sa-i spal pe jos Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 9955 doamne fereste Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 369508
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 Empty Re: Soacra, soacra, poama acra (2)

Mesaj Scris de swe Vin Iun 11, 2010 3:27 am

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 377534 asa da...rebela imi place de tine!!!
swe
swe
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de tit.ioana Vin Iun 11, 2010 3:46 am

apoi atata timp cat are 2 maini si 2 picioare sa isi faca ... u iti faci tie ...pe mine nu m- a ajutat la nimic si atunci eu sa merg sa o ajut? Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 9955
tit.ioana
tit.ioana
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Iun 11, 2010 3:50 am

cica e iesita din spital...toata ziua s-a vaitat prin curte, dar nu si-a gasit la cine, ca de cum incepea sa se miorlaie, eu schimbam subiectul , sau vorbeam cu Alexia :zambet larg: cred ca i-am facut azi un car de nervi Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 199844
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de tit.ioana Vin Iun 11, 2010 4:00 am

las nu ii plange de mila ca si ea iti face tie ... stii ceva?si eu am fost iesita din spital dupa nastere si pt aia o data nu s-a invitat sa vina sa ma ajute la nimic si atunci eu sa merg? Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 9955
tit.ioana
tit.ioana
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila

Sus In jos

Mesaj Scris de swe Vin Iun 11, 2010 10:47 am

eu am mers la a mea...si am stat si am vegheat-o in spital dupa operatie...si am vorbit cu medicul si m-am ocupat de toae detaliile...si m-am lecuit Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 9955 pana la urma strainul e tot strain...si iti intoarce fundul 😠 asa ca faceti cum va spune inima :nervi:
swe
swe
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Iun 11, 2010 12:59 pm

ai dreptate..ptr unele orice ai fgace...valoreaza nimik...asa ca mai bine le tinem la distanta...eu asa fac...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de swe Vin Iun 11, 2010 7:35 pm

buna idee...mie mi-a venit abia dupa vreo 10 ani Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 211629
swe
swe
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Sam Iun 12, 2010 1:16 pm

eu ma inteleg cu soacra tocmai pt ca stau la distanta de ea, nu o vizitez prea des si nici ea la mine nu vine ne invitata Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 199844
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Sam Iun 12, 2010 7:13 pm

pai asta e secretul...eu daca dau nas in nas cu ea de 1000 de ori pe zi :bataie:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Iun 12, 2010 7:20 pm

eu am vazut-o in piata pe scroafa sapt trecuta...i-am spus buna ziua...si cam atat...Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 611610
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Sam Iun 12, 2010 7:47 pm

sa se multumeasca si cu atat
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Dum Iun 13, 2010 10:07 pm

pai e mai bine decat deloc...Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 611610
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Joi Iun 17, 2010 2:59 am

eu azi nu am avut chef sa`i raspund soacrei mele la telefon Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 199844
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Iun 17, 2010 3:00 am

frumos Anka,biata femeie Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Joi Iun 17, 2010 3:01 am

Maria a scris:frumos Anka,biata femeie Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 377534
daaaa sigur ca daaa Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 611610
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi Iun 17, 2010 3:24 am

A mea a venit dimineata sa o duc la dispensar cu masina, ca nu poate merge ,zicea.Am fost prea slaba sa o refuz., pt ca nu merita, nu m-a intrebat o data in trei luni de cand este plecat sotul daca suntem bine sau avem nevoie de ajutor..dar..mai bine tac..imi fac pacate doar...
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Iun 17, 2010 3:29 am

tu conduci elena?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de swe Joi Iun 17, 2010 2:11 pm

e ok daca pastram o relatie de bun simt cu ele...atat...nu merita sa ne consumam nervii pentru ele!
swe
swe
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Iun 17, 2010 2:20 pm

depinde si ded soacra-..in cazul meu nu ma plang ca ei spun ca sunt fata lor mai ales acum dupa ce a murit sotul meu..... dar unele care nu au ele bun simt si te penalizeaza la fiecare pas nu prea ai cum sa nu fi deranjat.
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Iun 17, 2010 2:24 pm

da sormi..daca eram eu in locul tau,zicea ca e vina mea..si imi zbiera ca eu am facut...nici nu vreau sa-mi imaginez...cred ca trebuia sa-i pun poxipolll sa taca...Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 199844
asa e scroafa mea...o...tembela
care acum incearca prin orice sa se apropie..dar eu...interzis i-am pus...nu mai am ce calca la ea..Nik se poate duce,nu i zic nimik..dar eu i-am zis ca nu mai calc pe acolo..
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Iun 17, 2010 2:43 pm

pai de aia am zis si eu c amai cunosc si cazuri din astea ..nu e toata lumea cu tigla pe casa
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi Iun 17, 2010 2:51 pm

da, de cativa ani am permis..
Ai dreptate..sunt anumite specimene....A noastra, ca suntem trei nurori, este absurda..trebuie sa te gandesti bine inainte ce spui, ca ea intoarce vorbele si le rastalmaceste, ca sa gaseasca ceva rau in ele...bine ca o vad rar..dar tot imi fac nervi cand aud de ea, de nedreptatea ei si cand apeleaza sa ii fac mici favoruri..,mai bine ajut pe cineva strain., nu am nevoie de intoarcerea serviciului, dar sa vad ca e multumit, atat..Pe ea o ajuti si tot gaseste ceva, sa spuna ca da..m-ai ajutat, dar...
gata..nu mai intru la topicul asta, ca ma enervez si nu merita
aaa si pe noi ne acuza ca ne-am trimis barbatii in strainatate, sa se chinuie saracii pe aklo si bla, bla bla... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 369508
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Iun 17, 2010 3:02 pm

nu-i normala Elena..lkasati-o in pace imaginati-va ca e un radio stricat..si curenteaza asa,,ca nu-l puteti oprii!!!!!!!!!!!!Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 27 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Iun 17, 2010 3:19 pm

e greu,dar nu o mai baga in seama,nu se merita
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 43 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum