Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 26 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 26 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Soacra, soacra, poama acra (2)
+31
mofturaki
adriana
claudia_mami
muraru raluca
emidiaconu
narcy
swe
micka27
Crina
alyna
radumihaela36
anuta22
tit.ioana
roxana ,mamica finuta
blondyna
anka9mai
panky(Laura)
madalina
mary24
Maria
amalia-carmen
paul_A
celina74
elena
popescumelinda
mona_mami
alinapopa1969
STEF30IASI
sandy
ari05
teodoraion
35 participanți
Pagina 39 din 43
Pagina 39 din 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
Re: Soacra, soacra, poama acra (2)
Mai fetelor tare va iubiti poamele acre...eu prefer sa ma abtin de la a vorbi despre a mea...mai bine asa
Rania- Mamica incepator
- Varsta : 34
Joburi/Distractii : Studenta
eu cu a mea nu vb f multe de and sunt suparata pe al meu sot acum cateva zile am pierdut nr de telefon pt ca nu l`am reincarcat la timp si taman at m`a sunat si ea si s`a pus pejar ca nu sunt de gasit....intr-un final l`a sunat pe al meu sot sa intrebe de mine si el era la munca si i`a raspuns ca nu stie unde sunt...ea cu mintea de soacra s`a gandit ca am plecat si eu cand am vb cu ea o intreb unde sa plec? (stam in casa alor mei parinti) vaiii sa nu iti pui mintea cu el (adica cu sotul meu)...soacra, soacra dar tot cu mine tine mai mult
Rania tu cu a ta ce ai de imparit?
Rania tu cu a ta ce ai de imparit?
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Pe fi-su dar noi doua ne "iubim" mult de tot
Rania- Mamica incepator
si el cu cine tine??? si eu am o prietena casatorita in Italia dar el tine cu sotia lui...asa ca soacra e SOACRA la eiRania a scris:Pe fi-su dar noi doua ne "iubim" mult de tot
anka9mai- Mamica cocheta
daca era dupa ce vroia soacra-mea nici nu eram casatoriti ....ea ma "iubeste" din principiu si daca ar fi fost oricne altcineva in locul meu la fel ar fi "iubit-o"....Da sa vezi ce mult o "iubeste" mama
Rania- Mamica incepator
voi sa va intelegeti ca oricum soacrele nu`s multumite niciodataRania a scris:daca era dupa ce vroia soacra-mea nici nu eram casatoriti ....ea ma "iubeste" din principiu si daca ar fi fost oricne altcineva in locul meu la fel ar fi "iubit-o"....Da sa vezi ce mult o "iubeste" mama
anka9mai- Mamica cocheta
Noi locuim singuri si parintii fiecaruia dintre noi sunt la mii de km departare asa ca putin imi pasa.
Rania- Mamica incepator
bine ai venit in club Rania!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
asta e tare bine!Rania a scris:Noi locuim singuri si parintii fiecaruia dintre noi sunt la mii de km departare asa ca putin imi pasa.
anka9mai- Mamica cocheta
Rania a scris:Noi locuim singuri si parintii fiecaruia dintre noi sunt la mii de km departare asa ca putin imi pasa.
ce bine de tine....
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
de belea soacrele voastre...
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
cam liniste pe aici, s-au linistit soacrele??
a mea se plange k in 4 luni n-a vb decat de 2 ori cu ea...cate 2 minute
paul_A- Mamica cocheta
eu cu a mea m`am rafuit putin ieri ....azi am nevoie sa imi ia copilul de la gradi si ea imi trimite unul din copii ei care nu e in stare sa mi`l imbrace pe Alex ....
anka9mai- Mamica cocheta
a mea soacra, tot o draguta ramane... cand am timp poate am sa va povestesc cate ceva de draguta de socrela!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
si ce vrea s-o pupi.?paul_A a scris:cam liniste pe aici, s-au linistit soacrele??
ANka//.....cati ani are copilul ei?
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
eu am o soacra de milioane
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
teodoraion a scris:si ce vrea s-o pupi.?paul_A a scris:cam liniste pe aici, s-au linistit soacrele??
mai stii ce vrea??!
paul_A- Mamica cocheta
cecilia,ioana, ma bucur ca nu sunt singura in club...
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
a mea este internata de luni ..... probleme cu diabetul ei , are niste mancarimi pe corp, astazi ma sunat sa-mi spuna ca iese maine din spital si ca se duce acasa sa se apuce de zugravit
Hai sa va povestesc o faza tare tare legat de soacra-ma...As putea sa intitulez povestioara asta : Soacra, catelul si prezervativele
In vara am tinut prin curte un puiut de bichon... o chema Daisy.Catelul asta era un dracusor de catel, numai prostii facea, dar fetele mele erau topite dupa Daisy.... toata bune si frumoase... pana intr-o zi cand m-a strigat soacra-mea sa-mi dea ceva , intind mana si imi da niste... niste...prezervative. Raman muta, le iau si imi spune: le-am gasit prin curte erau imprastiate toate, se juca catelul cu ele... ... noi tineam prezervativele sub pat, sa fie la indemana, daca ne apuca prostiile Fetele nu stiau sa caute sub pat ca erau prea mici atunci... dar de catel am uitat!!! si uite asa mi-am luat eu prezervativele de la soacra din mana si n-am zis nimic...
In vara am tinut prin curte un puiut de bichon... o chema Daisy.Catelul asta era un dracusor de catel, numai prostii facea, dar fetele mele erau topite dupa Daisy.... toata bune si frumoase... pana intr-o zi cand m-a strigat soacra-mea sa-mi dea ceva , intind mana si imi da niste... niste...prezervative. Raman muta, le iau si imi spune: le-am gasit prin curte erau imprastiate toate, se juca catelul cu ele... ... noi tineam prezervativele sub pat, sa fie la indemana, daca ne apuca prostiile Fetele nu stiau sa caute sub pat ca erau prea mici atunci... dar de catel am uitat!!! si uite asa mi-am luat eu prezervativele de la soacra din mana si n-am zis nimic...
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
mofturaki a scris:Hai sa va povestesc o faza tare tare legat de soacra-ma...As putea sa intitulez povestioara asta : Soacra, catelul si prezervativele
foarte tare faza
paul_A- Mamica cocheta
super tare!!....daca era scrofa..cred ca zicea ca s ciocolate..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Pagina 39 din 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
Pagina 39 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA