Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 97 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 97 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 2466r05Ady.Biju

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 2quni4z hmshop.wordpress.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 Wkpzltartizele.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 Kaqpztbratari magice

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 69m8w9 Shop/candles

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 2moa4jsbiosens.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 2ef53k2reginamaria.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Soacra, soacra, poama acra (2)

+31
mofturaki
adriana
claudia_mami
muraru raluca
emidiaconu
narcy
swe
micka27
Crina
alyna
radumihaela36
anuta22
tit.ioana
roxana ,mamica finuta
blondyna
anka9mai
panky(Laura)
madalina
mary24
Maria
amalia-carmen
paul_A
celina74
elena
popescumelinda
mona_mami
alinapopa1969
STEF30IASI
sandy
ari05
teodoraion
35 participanți

Pagina 38 din 43 Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43  Urmatorul

In jos

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 Empty Re: Soacra, soacra, poama acra (2)

Mesaj Scris de paul_A Lun Sept 13, 2010 6:49 pm

eu n-am mai vazut-o pe a mea de 2 saptamani si nici n-am sunat-o Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 390583
s-a plans ieri la fisu ca eu nu o sun deloc sa vorbeasc si eu cu ea Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 663254 cica ii e dor de Alexia
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 Empty Re: Soacra, soacra, poama acra (2)

Mesaj Scris de elena Mar Sept 14, 2010 4:14 am

mda...sa-si mai puna pofta^n cui, nu?
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Mar Sept 14, 2010 1:59 pm

eu m`am enervat ieri dimineata pe ea ca ma astepta pe starda ca sa mearga si ea cu Alex in prima zi de gradi fug
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Sept 18, 2010 2:51 am

e si cu tine..altele nu se itereseaza deloc..a ta e prea posesiva fug
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Dum Sept 19, 2010 2:33 am

uneori posesivitatea e mai rea decat indiferenta....de un om posesiv scapi greu , unul indiferent exista sanse sa`l cuceresti...
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Sept 19, 2010 2:46 am

asta asa e...e o boala grea!!!!!!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Lun Noi 01, 2010 2:04 am

a cam ramas in urma toppic-ul asta, se pare ca ati dat soacrele pe brazda Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 12642

eu am vorbit in seara asta cu a mea, 5 minute nu mai mult si asta k m-a bagat sotul pe teava, i-a zis ca vreau sa ii spun ceva si mi-a pus telefonul in mana Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 350964 asa ca a trebuit sa vorbesc putin cu ea Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 71489
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Noi 01, 2010 2:07 am

te pomenesti ca i-o fi dor de tine Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Lun Noi 01, 2010 2:11 am

ooo cred ca imi duce lipsa, se tot vaita de toate k a ramas ea cu toate ca nu mai poate ...acum cred ca vede ea ce faceam eu acasa, dar oricum nu recunoaste Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 527967
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Noi 01, 2010 2:15 am

asa poate te apreciaza mai mult...desi nu cred :Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 963865 Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 9955
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Lun Noi 01, 2010 2:21 am

nici eu nu cred, dar nici nu ma strofoc prea tare...sunt asa linistita in privinta asta...
ma mai enerveaza vecinii aici dar si eu stiu sa fiu rea cand e nevoie Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 307664
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Lun Noi 01, 2010 2:21 am

dar tu nu mai puteai de ea!!dar a trebuit!!sa vb ce drag...ti-a fost!!

scroafa mea e bolnava...o doare fierea...si atat s-a vaitat la tot neamul!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Lun Noi 01, 2010 4:06 am

nici eu nu`i duc lipsa soacrei ca ma mai suna ea din 2 in 2 zile sa mai vada ce fac
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de amalia-carmen Mier Noi 03, 2010 6:14 pm

se dau pe brazda? ma indoiesc...dar cine stie? :floridar:
amalia-carmen
amalia-carmen
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 52

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Mier Noi 03, 2010 6:19 pm

sandy a scris:dar tu nu mai puteai de ea!!dar a trebuit!!sa vb ce drag...ti-a fost!!

scroafa mea e bolnava...o doare fierea...si atat s-a vaitat la tot neamul!!

sandy.... saracuta scroafa ta...dar ce a patit de e bolnavioara??? Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 199844 du-o la doctor, mama draga, sa nu pateasca ceva si mai rau...si sa ramai fara ea, doamne feri!!!
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Noi 03, 2010 7:22 pm

e deja la doctor ..cred ca nu s-a vaitat degeaba...
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Noi 03, 2010 7:31 pm

ei nici chiar asa sormi ...i s-a spus clar ca are probleme cu fierea...si poate sa i se administreze si medicatie..dar daca ea vrea o opereaza..ea a optat ptr asta...in plus cand i s-au dat medicamente si regim a mintit ca nu i-a dat regim si nu a tinut deloc..a mancat cu nemiluita sunca si tot ce nu avea voie asa..ca de ce i-as plange de mila acum?>?>.eu i-am spus in fata ca nu o cred ca nu i-a dat regim o data ce avea si colesterolul mare..dar ea..a continuat cu minciunile 2 ani..pana ce s-a descoperit!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Noi 03, 2010 7:54 pm

acum na, si tu esti subiectiva...doar n-o sa tii cu ea Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 663254
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Mier Noi 03, 2010 8:32 pm

mie tot mi-e mila de soacra-ta, sandy..parca o vad cum manca pe sub mustata sunca aia..saracuta, nu se putea abtine... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 199844

Cand o sa am timp am sa va povestesc si eu despre soacra mea, cat e de minunata!!!! Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 693395
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Noi 03, 2010 9:33 pm

da cuscra..e singura persoana in viata asta pe care o urasc...nu pot fi subiectiva si recunosc...eu cand eramm in stare critica..cand mi s-a intamplat ceva ce ptr o femeie e teribil mi a zis ca e mai bine...ca nu eram pregatit ptr un copil...Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 740747...stia ea!!...din momentul ala am zis ca a murit!!..ptr mine!!..eu sufeream..desi au trecut 7 ani sufar si acum!!!..si atunci dioar ce se intamplase nu vroiam sa aud asta...ea spera sa ne despartim..nici nu stiti cate a facut sa ne desparta...ce mi-a facut in sarcina sa-l p[ierd si pe cris...sunt multe..si normal ca nu pot fi obiectiva cand vine vorba de ea!!!...vad rosu

m-ai facurt sa rad Ioana...desi plang..iar mi-am amintit!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Noi 03, 2010 11:06 pm

cuscra eu am glumit....imi pare rau ca ti-ai amintit asta, lasa-o incolo, acum ea are nevoie de tine...o ajuti si tu cum zi primit ajutor din partea ei Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 869129
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Noi 04, 2010 12:54 am

ei stiu cuscra..dar v-am spus cand vine vorba de ea..zici ca nu mai sunt eu!!...Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 38 16974
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Noi 04, 2010 1:09 am

las-o Sandy..e o cauza pierduta..cred ca oricine in locul tau ar simti la fel..parca nu ar fi fost mama..
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Noi 04, 2010 1:11 am

da..ai dreptate..cred ca ar fi trebuit sa ma obisnuiesc ...ca mie mi-ar face rau fara sa clipeasca..ea si la propriul fiu e in stare..dar gata e prea mult si sa scriu despre ea..de acum inainte nu ma mai ostenesc sa fac nici asta!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de raruta Joi Noi 04, 2010 2:11 am

Ei Sandy cred ca nu ar trebui sa pui la suflet ceea ce spune"mamicuta socruta". Si mama mea soacra a avut momente cand m-a suparat foarte tare. Nu mai departe in vara asta cand m-a lasat cu toate pe cap si a plecat in Italia la fiica ei ( eu cu a mea cumnata nu ma inteleg deloc - nu imi plac deloc persoanele u nasul pe sus si arogante). Si dupa 10 zile a venit inapoi ca de....nu mai putea de dor...
raruta
raruta
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 38 din 43 Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum