Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 92 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 92 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Secrete din bucatarie
+11
deriana
adriana
Maria
STEF30IASI
claudia_mami
mona_mami
dani23ela
Liliana
buburuza
paul_A
teodoraion
15 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Secrete din bucatarie
ASTEPTA AICI PONTURI CA SA NE IASA MAI BINE MANCARURILE..PRAJITURILE,CONSERVELE :floricica roz:
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Secrete din bucatarie
pai ce sa va spun?
la maioneza eu pun o lingurita de mustar de cand incep sa o frec, nu se mai taie
la o prajitura faina treb sa aiba aceeasi temp ca si ouale altfel nu mai creste bine, de asemenea o cern de 2 ori tot pt a creste prajitura frumos
in maiaua de drojdie nu se pune sare,. nu mai creste
blatul de tort se coace in primele 5-10 min la foc iute, apoi la foc domol, ceea ce ii va asigura o crestere frumoasa.
spaghetele vor fi mai gustoase daca in apa in care fierb adaug o foaie de dafin
inainte sa tai ceapa la mancare o tin putin in frigider sau in apa rece pt asi mai pierde din iuteala.
cand imi mai aduc aminte va mai spun
voi ce secrete mai stiti?
la maioneza eu pun o lingurita de mustar de cand incep sa o frec, nu se mai taie
la o prajitura faina treb sa aiba aceeasi temp ca si ouale altfel nu mai creste bine, de asemenea o cern de 2 ori tot pt a creste prajitura frumos
in maiaua de drojdie nu se pune sare,. nu mai creste
blatul de tort se coace in primele 5-10 min la foc iute, apoi la foc domol, ceea ce ii va asigura o crestere frumoasa.
spaghetele vor fi mai gustoase daca in apa in care fierb adaug o foaie de dafin
inainte sa tai ceapa la mancare o tin putin in frigider sau in apa rece pt asi mai pierde din iuteala.
cand imi mai aduc aminte va mai spun
voi ce secrete mai stiti?
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Re: Secrete din bucatarie
- Pâinea proaspătă o poţi tăia uşor în felii subţiri fără să se fărâmţieze dacă încălzeşti cuţitul pe aragaz sau îl scufunzi pentru 1 minut în apă clocotită.
- Pâinea rămâne mai mult timp proaspătă dacă o păstrezi într-un vas smălţuit sau de porţelan acoperit,pe fundul căruia aţi presărat puţină sare.Astfel nu va mai mucegăi.
- Dacă vrei ca blatul prăjiturii să se desprindă mai uşor de tavă , lasă tava cu prăjitura în ea într-o altă tavă cu apă rece , pentru câteva minute.
- Dacă fierbi oul la foc iute , în apă clocotită , albuşul va fi mai tare , iar gălbenuşul mai moale;dacă îl fierbi la foc mic , gălbenuşul va fi mai tare , iar albuşul mai moale.
-Dacă foloseşti ceapă la sosuri , este bine să o fierbi , să o toci sau să o treci prin sită , mai ales dacă ai stomacul sensibil.
-Şniţelele din carne de vită , curcan e mai bine să le ungi cu ulei şi să le laşi 2-3 ore la frigider apoi să le prăjeşti.
-Friptura de pasăre are o aromă deosebită dacă o pui la cuptor şi introduci în pieptul păsării un măr , frunze de mentă şi o linguriţă de unt netopit.
- Pâinea rămâne mai mult timp proaspătă dacă o păstrezi într-un vas smălţuit sau de porţelan acoperit,pe fundul căruia aţi presărat puţină sare.Astfel nu va mai mucegăi.
- Dacă vrei ca blatul prăjiturii să se desprindă mai uşor de tavă , lasă tava cu prăjitura în ea într-o altă tavă cu apă rece , pentru câteva minute.
- Dacă fierbi oul la foc iute , în apă clocotită , albuşul va fi mai tare , iar gălbenuşul mai moale;dacă îl fierbi la foc mic , gălbenuşul va fi mai tare , iar albuşul mai moale.
-Dacă foloseşti ceapă la sosuri , este bine să o fierbi , să o toci sau să o treci prin sită , mai ales dacă ai stomacul sensibil.
-Şniţelele din carne de vită , curcan e mai bine să le ungi cu ulei şi să le laşi 2-3 ore la frigider apoi să le prăjeşti.
-Friptura de pasăre are o aromă deosebită dacă o pui la cuptor şi introduci în pieptul păsării un măr , frunze de mentă şi o linguriţă de unt netopit.
buburuza- Mamica rafinata
- Varsta : 44
Re: Secrete din bucatarie
paul_a nu stiam de spaghete cu foi de dafin?pe bune?sunt mai gustoase?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Secrete din bucatarie
• Pentru a impiedica marul taiat sa se innegreasca, stropeste-l cu putin suc de lamaie.
• Telina ramane proaspata pentru mai mult timp daca este invelita in folie de aluminiu si pusa in frigider.
• Oul fiert se curata mai usor daca inainte de fierbere i se face o gaura in coaja, cu un bold. O alta solutie este sa curati oul tinandu-l intr-un bol cu apa rece.
• Pentru a verifica daca oul este proaspat se pune intr-un bol cu apa sarata. Daca se duce la fund este proaspat, daca pluteste, este vechi.
• Usturoiul se curata mai usor daca este incalzit putin inainte, pe o tabla asezata pe foc.
• Fructele prea verzi se coc daca sunt invelite intr-un ziar si puse intr-un loc caldut timp de 2-3 zile.
• Daca lamaia este prea tare, se tine in apa calda timp de 5-10 minute. Astfel va deveni mai moale si mai usor de stors.
• Laptele nu se mai lipeste de oala cand il fierbi daca tii o lingura in ea, si lasi focul mai mic.
• Laptele nu se strica, chiar daca nu este pus in frigider, daca atunci cand fierbe adaugi in el o jumatate de lingura de bicarbonat de sodiu.
• Pentru a pastra lamele robotului de bucatarie ascutite si in stare buna, se rasneste in el, din cand in cand, putina sare.
• Cand s-au fiert pastele, melcisorii sau taiteii, se scurge apa fiarta si se pune peste ele apa rece, ca sa nu se lipeasca bucatile intre ele.
• Ca sa nu-ti mai lacrimeze ochii de la ceapa, tai-o in doua bucati si tine-le in apa timp de 15 minute inainte de a le taia.
• Pentru a curata mai usor cuptorul, prepara o pasta din apa si bicarbonat de sodiu pe care o intinzi pe locurile murdare. Apoi porneste cuptorul pentru o jumatate de ora. Petele uscate de mancare vor iesi mult mai usor.
• Inainte de face popcorn, tine grauntele in congelator si prepara-le cand sunt inca inghetate.
• Pentru a coace mai usor cartofii, tine-i in apa sarata timp de 15 minute, inainte de a-i baga la cuptor.
• Cartofii se strica mai repede daca sunt tinuti langa ceapa. Deci pune-le locuri separate.
• Inainte sa fierbi orezul, adauga in apa cateva picaturi de suc de lamaie. Astfel orezul va iesi mai alb si mai aspectuos.
• Legumele raman proaspete pentru mai mult timp daca le invelesti intr-un ziar inainte de a le pune in frigider. Nu tine legumele in pungi de plastic pentru ca se vor strica mai repede.
• Nu arunca apa in care ai fiert legumele. O poti folosi pentru o supa sau un sos.
• Daca ti-a iesit mancarea prea sarata, pune in ea bucati de cartof crud. Acestea vor absorbi excesul de sare.
• Ca sa nu se lipeasca recipientele sau pungile de peretii congelatorului, presara putina sare pe ele.
• Telina ramane proaspata pentru mai mult timp daca este invelita in folie de aluminiu si pusa in frigider.
• Oul fiert se curata mai usor daca inainte de fierbere i se face o gaura in coaja, cu un bold. O alta solutie este sa curati oul tinandu-l intr-un bol cu apa rece.
• Pentru a verifica daca oul este proaspat se pune intr-un bol cu apa sarata. Daca se duce la fund este proaspat, daca pluteste, este vechi.
• Usturoiul se curata mai usor daca este incalzit putin inainte, pe o tabla asezata pe foc.
• Fructele prea verzi se coc daca sunt invelite intr-un ziar si puse intr-un loc caldut timp de 2-3 zile.
• Daca lamaia este prea tare, se tine in apa calda timp de 5-10 minute. Astfel va deveni mai moale si mai usor de stors.
• Laptele nu se mai lipeste de oala cand il fierbi daca tii o lingura in ea, si lasi focul mai mic.
• Laptele nu se strica, chiar daca nu este pus in frigider, daca atunci cand fierbe adaugi in el o jumatate de lingura de bicarbonat de sodiu.
• Pentru a pastra lamele robotului de bucatarie ascutite si in stare buna, se rasneste in el, din cand in cand, putina sare.
• Cand s-au fiert pastele, melcisorii sau taiteii, se scurge apa fiarta si se pune peste ele apa rece, ca sa nu se lipeasca bucatile intre ele.
• Ca sa nu-ti mai lacrimeze ochii de la ceapa, tai-o in doua bucati si tine-le in apa timp de 15 minute inainte de a le taia.
• Pentru a curata mai usor cuptorul, prepara o pasta din apa si bicarbonat de sodiu pe care o intinzi pe locurile murdare. Apoi porneste cuptorul pentru o jumatate de ora. Petele uscate de mancare vor iesi mult mai usor.
• Inainte de face popcorn, tine grauntele in congelator si prepara-le cand sunt inca inghetate.
• Pentru a coace mai usor cartofii, tine-i in apa sarata timp de 15 minute, inainte de a-i baga la cuptor.
• Cartofii se strica mai repede daca sunt tinuti langa ceapa. Deci pune-le locuri separate.
• Inainte sa fierbi orezul, adauga in apa cateva picaturi de suc de lamaie. Astfel orezul va iesi mai alb si mai aspectuos.
• Legumele raman proaspete pentru mai mult timp daca le invelesti intr-un ziar inainte de a le pune in frigider. Nu tine legumele in pungi de plastic pentru ca se vor strica mai repede.
• Nu arunca apa in care ai fiert legumele. O poti folosi pentru o supa sau un sos.
• Daca ti-a iesit mancarea prea sarata, pune in ea bucati de cartof crud. Acestea vor absorbi excesul de sare.
• Ca sa nu se lipeasca recipientele sau pungile de peretii congelatorului, presara putina sare pe ele.
Liliana- Mamica rafinata
- Varsta : 51
Joburi/Distractii : mamica de printesa!
Re: Secrete din bucatarie
MIRODENIILE ... CA SAREA IN BUCATE
CARDAMON - condiment parfumat si intepator. Se foloseste la carnea de pui si de miel, precum si la garniturile de orez sau fasole verde
SCORTISOARA - e falsa iede ca se foloseste doar la asezonarea deserturilor. Se potriveste cu carnea de porc. Presarata in cantitati mici are o savoare minunata
CHIMEN - gust oriental, usor amarui, adecvat fripturilor din miel, curcanului sau legumelor
GHIMBIR MACINAT - picant si putin sec. Se foloseste pentru a condimenta carnea de pui si pestele; de asemenea, este gustos in produsele de patiserie
PASTA HARISSA - este un amestec omogen de ardei iute, usturoi, ulei de masline, piper si sare. Utilizabil la marinate sau la condimentarea sosurilor
SOFRANUL - areun gust usor amar, cu iz de mucegai, isa confera o culoare frumoasa galbena. Se foloseste doar in cantitati foarte mici, pentru a obtine un gust foarte fin
NUCSOARA - macinata da o aroma deosebit de placuta umpluturii din carbe tocata, piureului de cartofi, pateului
IENIBAHARUL - se foloseste, cel mai adesea alaturi de piperul boabe, la mancarurile de varza si al muraturi00
CARDAMON - condiment parfumat si intepator. Se foloseste la carnea de pui si de miel, precum si la garniturile de orez sau fasole verde
SCORTISOARA - e falsa iede ca se foloseste doar la asezonarea deserturilor. Se potriveste cu carnea de porc. Presarata in cantitati mici are o savoare minunata
CHIMEN - gust oriental, usor amarui, adecvat fripturilor din miel, curcanului sau legumelor
GHIMBIR MACINAT - picant si putin sec. Se foloseste pentru a condimenta carnea de pui si pestele; de asemenea, este gustos in produsele de patiserie
PASTA HARISSA - este un amestec omogen de ardei iute, usturoi, ulei de masline, piper si sare. Utilizabil la marinate sau la condimentarea sosurilor
SOFRANUL - areun gust usor amar, cu iz de mucegai, isa confera o culoare frumoasa galbena. Se foloseste doar in cantitati foarte mici, pentru a obtine un gust foarte fin
NUCSOARA - macinata da o aroma deosebit de placuta umpluturii din carbe tocata, piureului de cartofi, pateului
IENIBAHARUL - se foloseste, cel mai adesea alaturi de piperul boabe, la mancarurile de varza si al muraturi00
dani23ela- Mamica rafinata
- Varsta : 43
Joburi/Distractii : familia si prietenii, gatitul, desenul...
Re: Secrete din bucatarie
dar asa niste secrete din bucataria ta daniela...sa ne ajutam unele pe altele..ca astea le gasim pe google....practice din viata de zi cu zi
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Secrete din bucatarie
eu ii dau lui David lapte de vaca . mi-l trimite mama de la o verisoara de-a mea de la tara. si imi trimite cam 5 l de lapte (fiert) pe saptamana iar ca sa nu se strice si sa se pastre bine il pun la congelator in sticle de jumatate de litru ca atat bea el pe zi, si scot cu o seara inainte din congelator si-l las in frigider sa se dezghete ca sa am pe a doua zi.
dani23ela- Mamica rafinata
- Varsta : 43
Joburi/Distractii : familia si prietenii, gatitul, desenul...
Re: Secrete din bucatarie
daca vrei ca snitelele sa-ti iasa cu un gust aparte (Adela, fetita mea cea mare le adora) ai doua variante:
- prima: se bate carnea (pui, porc, chiar si pestele se poate face la fel); se amesteca 2 oua cu faina si putin lapte la care se adauga sare si praf de usturoi (la plic) (asta e secretul). se da carnea prin amestec si se prajeste;
- se poate face si fara ou: se presara sare si praf de usturoi peste carne, se da carnea prin lapte, apoi prin pesmet, de doua ori si se prajesc.
snitelele au un gust aparte, chiar si pestele. nici nu se simte. sa stiti ca Adela e tare mofturoasa la mancare, dar le adora.
pofta buna!! :papa:
- prima: se bate carnea (pui, porc, chiar si pestele se poate face la fel); se amesteca 2 oua cu faina si putin lapte la care se adauga sare si praf de usturoi (la plic) (asta e secretul). se da carnea prin amestec si se prajeste;
- se poate face si fara ou: se presara sare si praf de usturoi peste carne, se da carnea prin lapte, apoi prin pesmet, de doua ori si se prajesc.
snitelele au un gust aparte, chiar si pestele. nici nu se simte. sa stiti ca Adela e tare mofturoasa la mancare, dar le adora.
pofta buna!! :papa:
mona_mami- Mamica cocheta
Re: Secrete din bucatarie
fetelor dar ce dea secrete cunoastetii :pupicei:
claudia_mami- Mamica rafinata
- Varsta : 42
Re: Secrete din bucatarie
eu in compozitia pt snitle pun un pic de mustar si o fac un pic mai groasa si ies foarte pufoase
dani23ela- Mamica rafinata
- Varsta : 43
Joburi/Distractii : familia si prietenii, gatitul, desenul...
Re: Secrete din bucatarie
secretul consta intr-o tigaie. adica tigaia doubleta. daca faceti clatitele in aceasta sunt .... delicioase. de ce?? pentru ca nu se foloseste absolut deloc ulei.
mona_mami- Mamica cocheta
Re: Secrete din bucatarie
ioanasimona_pop a scris:secretul consta intr-o tigaie. adica tigaia doubleta. daca faceti clatitele in aceasta sunt .... delicioase. de ce?? pentru ca nu se foloseste absolut deloc ulei.
am sa imi cumpar si eu o astfel de tigaie ,....nu prea aveam incredere ca e chiar asa de buna....
dar vad ca mai sunt care folosesc , ......
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Re: Secrete din bucatarie
stefi, draga, e extraordinara! chiar merita cumparata!!!
mona_mami- Mamica cocheta
Re: Secrete din bucatarie
si eu mai faceam cu laptele asa ca tinedani23ela a scris:eu ii dau lui David lapte de vaca . mi-l trimite mama de la o verisoara de-a mea de la tara. si imi trimite cam 5 l de lapte (fiert) pe saptamana iar ca sa nu se strice si sa se pastre bine il pun la congelator in sticle de jumatate de litru ca atat bea el pe zi, si scot cu o seara inainte din congelator si-l las in frigider sa se dezghete ca sa am pe a doua zi.
Maria- Administrator
Re: Secrete din bucatarie
Solutii pentru pastrarea fructelor si legumelor iarna
De ce mancam fructe si legume? Pentru ca ne plac, dar si pentru ca sunt pline de principii nutritive: fructoza (zaharul "bun"), pectine, fibre, vitamine si minerale etc.
Tu si familia ta va puteti bucura de aceste bunataturi si pe timpul iernii, datorita congelatorului.
Dupa cum bine stii, fructele si legumele congelate pastreaza vii o buna parte din mineralele atat de necesare dezvoltarii armonioase a puiului tau.
Cum pastrezi fructele?
* In congelator: prune vinete sau renglote, jumatati, fara sambure (bune pentru prajituri, placinte, galuste).
* Pe raftul camarii, crude: pere tarzii, mere, gutui.
* Uscate: coacaze, coarne, macese (pentru ceaiuri sau siropuri).
* Peltea, marmelada de gutui, mere, pere sau amestecuri.
* Gem, magiun de prune, pere si gutui.
* Compot de struguri albi si prune.
Anul viitor, incepe din primavara. Poti congela cu succes capsune sau visine pentru prajituri, zmeura sau mure pentru spuma de fructe, piersici felii pentru compot sau inghetata.
Cum congelezi legumele?
* Alege legume cat mai proaspete, bine coapte si nepatate. Cele lovite sau vestede trebuie indepartate.
* Curata-le de codite si spala-le. Conopida se desface buchetele. Spanacul se taie nu prea marunt. Din dovlecei si vinete se fac rondele. Ardeii grasi se curata de seminte si cotor.
* Opareste-le 1-2 minute, apoi scurge-le si raceste-le pe o tava. Dupa oparire, rosiile se curata de coaja.
* Portioneaza-le si ambaleaza-le. Pungile pentru sandvisuri sunt o solutie la indemana. Poti combina zarzavaturile pentru ciorba sau pe cele pentru ghiveci.
* Verdeturile (marar, patrunjel, leustean, tarhon) nu se oparesc. Se spala, se scurg si se ambaleaza strans in pungi.
De ce mancam fructe si legume? Pentru ca ne plac, dar si pentru ca sunt pline de principii nutritive: fructoza (zaharul "bun"), pectine, fibre, vitamine si minerale etc.
Tu si familia ta va puteti bucura de aceste bunataturi si pe timpul iernii, datorita congelatorului.
Dupa cum bine stii, fructele si legumele congelate pastreaza vii o buna parte din mineralele atat de necesare dezvoltarii armonioase a puiului tau.
Cum pastrezi fructele?
* In congelator: prune vinete sau renglote, jumatati, fara sambure (bune pentru prajituri, placinte, galuste).
* Pe raftul camarii, crude: pere tarzii, mere, gutui.
* Uscate: coacaze, coarne, macese (pentru ceaiuri sau siropuri).
* Peltea, marmelada de gutui, mere, pere sau amestecuri.
* Gem, magiun de prune, pere si gutui.
* Compot de struguri albi si prune.
Anul viitor, incepe din primavara. Poti congela cu succes capsune sau visine pentru prajituri, zmeura sau mure pentru spuma de fructe, piersici felii pentru compot sau inghetata.
Cum congelezi legumele?
* Alege legume cat mai proaspete, bine coapte si nepatate. Cele lovite sau vestede trebuie indepartate.
* Curata-le de codite si spala-le. Conopida se desface buchetele. Spanacul se taie nu prea marunt. Din dovlecei si vinete se fac rondele. Ardeii grasi se curata de seminte si cotor.
* Opareste-le 1-2 minute, apoi scurge-le si raceste-le pe o tava. Dupa oparire, rosiile se curata de coaja.
* Portioneaza-le si ambaleaza-le. Pungile pentru sandvisuri sunt o solutie la indemana. Poti combina zarzavaturile pentru ciorba sau pe cele pentru ghiveci.
* Verdeturile (marar, patrunjel, leustean, tarhon) nu se oparesc. Se spala, se scurg si se ambaleaza strans in pungi.
Maria- Administrator
Re: Secrete din bucatarie
eu am congelatorul plin de legume...fructe nu pun..pentru ca fac compturi...desi as pune capsuni...lui gabi ii plac mult, chiar acum cateva zile i-am cumparat o caserola....si ma costat ceva
Re: Secrete din bucatarie
si eu pun dar nu imi intra foarte multe de cand am renuntat la congelator si l-am inlocuit cu combina frigorifica...
Maria- Administrator
Re: Secrete din bucatarie
da si eu am aceeasi problema...nu sunt suficiente sertare....de craciun ma ia groaza pentru ca avem si carne de porc....si nu am loc sa o bag
Re: Secrete din bucatarie
noi la Craciunul trecut am prajit din carne si am pus in borcan,
si acum imi pare rau dupa congelator
si acum imi pare rau dupa congelator
Maria- Administrator
Re: Secrete din bucatarie
si noi avem tot combina si doar 3 rafturi la congelator
unul ocupat cu vinete si altul cu ardei
mai ramane unul pt carne
unul ocupat cu vinete si altul cu ardei
mai ramane unul pt carne
deriana- Mamica eleganta
- Varsta : 45
Re: Secrete din bucatarie
e foarte greu asa,inainte aveam congelator cu 7 sertare si acum cum zici tu combina cu 3 sertare..
Maria- Administrator
Re: Secrete din bucatarie
si eu ma gandesc ca dela anul sa-mi iau un congelator mai micut ca banii-s putini mai ales ca ams i nunta la sora-mea la anul...ca la combina tot 3 sertareb am la congelator dinc are unul e cu legume pt supe, borsuri, pireuri , .... altul cu ardei, vinete si gogosari si unul pt carne...putin loc pt cat de multa nevoie avem noi
dani23ela- Mamica rafinata
- Varsta : 43
Joburi/Distractii : familia si prietenii, gatitul, desenul...
Re: Secrete din bucatarie
mai gasesti la mine! si voi fetelor!adriana a scris:da si eu am aceeasi problema...nu sunt suficiente sertare....de craciun ma ia groaza pentru ca avem si carne de porc....si nu am loc sa o bag
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Flori in glastra....poze si secrete!
» Produse pentru bucatarie
» Produse pentru baie si bucatarie
» Concurs nou- Mamici cochete in bucatarie!
» Concurs***Mamici cochete in bucatarie***
» Produse pentru bucatarie
» Produse pentru baie si bucatarie
» Concurs nou- Mamici cochete in bucatarie!
» Concurs***Mamici cochete in bucatarie***
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA