Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana



Teodoraion Maria



Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Secrete din bucatarie - Pagina 2 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Secrete din bucatarie - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Secrete din bucatarie - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Secrete din bucatarie - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Secrete din bucatarie - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Secrete din bucatarie - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Secrete din bucatarie - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Secrete din bucatarie - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Secrete din bucatarie - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 14 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 14 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 221, Joi Mar 17, 2011 5:28 pm
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Secrete din bucatarie - Pagina 2 2466r05Ady.Biju

Secrete din bucatarie - Pagina 2 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com



Secrete din bucatarie - Pagina 2 2quni4z hmshop.wordpress.com



Secrete din bucatarie - Pagina 2 Wkpzltartizele.blogspot.com



Secrete din bucatarie - Pagina 2 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot



Secrete din bucatarie - Pagina 2 Kaqpztbratari magice



Secrete din bucatarie - Pagina 2 69m8w9 Shop/candles



Secrete din bucatarie - Pagina 2 25h2tfs art3lier.blogspot.com



Secrete din bucatarie - Pagina 2 2z9hzjkcadouri-handmade.ro



Secrete din bucatarie - Pagina 2 Fko6mqcarteacopiilor.ro



Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro



Secrete din bucatarie - Pagina 2 2moa4jsbiosens.ro



Secrete din bucatarie - Pagina 2 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com



Secrete din bucatarie - Pagina 2 2ef53k2reginamaria.ro



Secrete din bucatarie - Pagina 2 2eyclg9 organicbaby.ro



mastercostymastercosty.blogspot.com



Secrete din bucatarie - Pagina 2 52cm4kmagazinuldebrazi.ro




Secrete din bucatarie

+11
deriana
adriana
Maria
STEF30IASI
claudia_mami
mona_mami
dani23ela
Liliana
buburuza
paul_A
teodoraion
15 participanți

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de alinapopa1969 Mier Noi 04, 2009 1:02 pm

:zambet larg: nu-i asa?!!! :alinta bebe:
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 54
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de STEF30IASI Lun Mar 15, 2010 12:16 am

Usturoiul


- Cand cumparati usturoi pentru gatit evitati sa cumparati capatani foarte mari,oricat ar fi de tentant.
Nu au acelasi gust ca si cel din capatani mai mici.
Cu cat capatanile sunt mai mici, cu atat este mai aromat.

- Puteti recunoaste ca e proaspat dupa cateii tari si albi, acoperiti de o coaja uscata.
Cand cumparati usturoi, apasati cu atentie bulbul ca sa nu fie sec.

- Inainte de a curata de coaja si a taia usturoiul, umeziti mainile si tocatorul, in acest fel mirosul va fi eliberat mai repede.

- Adevarata aroma se simte doar cind e presat sau taiat cu cutitul.
Cind e prajit isi pierde gustul picant.

- Se asociaza bine cu carnea si pestele, sufleurile si supele, salatele sau marinatele .

-Este asociat adesea cu ceapa si rosii, in prepararea oricarui fel de carne .

-Se poate aplica pe paine, obtinand astfel o varietate de retete: paine cu usturoi, bruschete, paine prajita cu usturoi.

-Cu usturoi se poate aromatiza uleiul ce va fi folosit la asezonarea oricarui fel de legume, carne, paine si paste.

-Adevarata aroma se simte doar cind e presat sau taiat cu cutitul.
Cand e prajit isi pierde gustul picant.
Trebuie avut grija sa nu se prajeasca prea tare, astfel gustul sau va deveni amar.
avatar
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de sandy Lun Mar 15, 2010 12:27 am

interesant,,
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 39
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de madalina Dum Mar 21, 2010 4:18 pm

foarte bune aceste sfaturi,unele din ele le stiam si eu si totodata au fost puse si in aplicare Secrete din bucatarie - Pagina 2 693395
multumim fetelor pentru sfaturi
madalina
madalina
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 44

http://in-casuta-cu-povesti.hitforum.ro/forum.htm

Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de sandy Dum Mar 21, 2010 4:30 pm

asa este mereu descoperim ceva nou
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 39
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de paul_A Dum Mar 21, 2010 6:12 pm

este mult mai bun usturoiul din gradina decat cel cumparat , cu toate ca este mai mic...
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de Maria Dum Mar 21, 2010 6:51 pm

asa este Florina :paste:
Maria
Maria
Administrator
Administrator


Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de sandy Mar Mar 23, 2010 4:51 am

nici nu se compara...un gust delicios cel de gradina
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 39
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de ari05 Mar Mar 23, 2010 5:37 am

ce am observat eu... cel cumparat e si mult mai "tare" decat cel din gradina...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de sandy Mar Mar 23, 2010 3:20 pm

dar nu are gust,eu am in gradins usturoi verde,,,si e suer bun
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 39
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de ari05 Mar Mar 23, 2010 3:21 pm

ba cum sa n-aiba gust ... adik nu stiu asta de la noi din magazine cum e... ca eu cumpar din ungaria Secrete din bucatarie - Pagina 2 16974 e bun la gust, doar ca e un pic cam tare... si Dari nu prea-l papa...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de sandy Mar Mar 23, 2010 4:16 pm

cred ca m-a luat durerea de cap...la cate scartoafe mi-ai tras Laura, Secrete din bucatarie - Pagina 2 611610 nici cris nu mananca nimik,ce contine usturoi
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 39
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de madalina Mar Mar 23, 2010 5:49 pm

eu m-ai imi oblig fetita sa manance usturoi,mai mult fortat il mananca,decat de placere
madalina
madalina
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 44

http://in-casuta-cu-povesti.hitforum.ro/forum.htm

Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de ari05 Mar Mar 23, 2010 5:53 pm

eu am noroc ca lui Darius ii place usturoiul... dar culmea... doar cel care e "made in romania" Secrete din bucatarie - Pagina 2 611610 adik cel luat din sat... cultivat in gradina la bunicu Secrete din bucatarie - Pagina 2 355692 nu stiu dc... eu una nu le fac diferenta la gust, doar ca cel cumparat e mai tare... Secrete din bucatarie - Pagina 2 257143
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de sandy Mar Mar 23, 2010 7:00 pm

stie el ce stie...mie imi place mai mult cel de curte
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 39
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de Maria Mier Mar 24, 2010 12:29 am

Cativa pasi utili in prepararea sarmalutelor ,,fermecate”:

1. Cele mai pricepute gospodine spun ca, inainte sa te apuci de treaba, trebuie sa-ti faci ordine in bucatarie. Incearca sa tii toate ingredientele la vedere, ca sa stii exact cat si mai ales ce amesteci in timpul prepararii. Asta e bine de stiut ca nu care cumva sa incurci boiaua cu scortisoara!

2. Apoi, cu migala, pui foile de varza in apa rece, in care ai taiat feliute de cartofi cruzi. Ai sa observi ca pana a doua zi, apa va absorbi toata sarea. Cand le scoti din apa, trebuie sa le mai lasi putin in strecuratoare. Apoi, ca sa le scurgi bine de apa, le presezi usor intre palme. Varza acra rozalie e un deliciu.

3. Ciupercile trebuie spalate tot in strecuratoare, sa nu ai surpriza sa gasesti nisip in ele! Este bine sa le tai marunt, pentru ca unele sunt destul de mari!

4. Ceapa o vei taia foarte marunt si o vei pune intr-un vas, iar peste ea vei adauga morcovul ras. Daca iti place sa mananci mai condimentat, poti pune si o lingurita rasa de vegeta. Ai grija insa, prea multa sare nu-ti face bine!

5. Daca folosesti soia ca inlocuitor pentru carne, e bine sa stii sa alegi specii sanatoase de soia. Citeste cu atentie pe ambalaj!

6. Apoi, langa sarmalutele scufundate in apa, o sa pui orezul. Cumpara orez cu bobul lung, pentru ca se fierbe mai bine si nici nu e lipicios! Atentie cand bagi sarmalutele la cuptor! Pune un capac pe cratita ca va fierbe mai repede si nu uita sa folosesti manusa de bucatarie ca sa verifici din cand in cand daca mai trebuie sau nu sa torni apa.

7. Dupa ce s-au fiert, trebuie sa le mai lasi descoperite, ca sa se rumeneasca vreo zece minute.

8. Ai grija sa nu iti frigi degetele incercand sa pescuiesti cateva sarmalute!

Pofta buna!
Maria
Maria
Administrator
Administrator


Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de Maria Joi Mar 25, 2010 2:17 am

Sfaturi culinare

Supele sunt mai putin gustoase imediat dupa ultimul clocot.


Ele trebuie lasate la cald inca cel putin jumatate de ora inainte de servire, pentru ca aromele componentelor sa aiba timp sa se intrepatrunda mai bine.

Mancarurile de Craciun sau Paste sunt cam grele.


Alege pe langa ele o garnitura sanatoasa pe baza de legume, si neaparat, salata.

Maioneza va fi mult mai usoara daca inlocuiti jumatate din cantitatea de ulei cu iaurt sau sana.

In afara de mazare si de sfecla, legumele proaspete se fierb in apa sarata, ca sa aiba un gust mai bun si sa isi pastreze in proportie cat mai mare substantele nutritive din compozitia lor.

Pentru obtinerea unui pilaf gustos si nezdrobit, se pun o parte orez si trei parti apa si se da la cuptor fara sa se amestece cu lingura.
Astfel bobul nu se 'terciuieste' si produsul finit este aspectuos.

Crusta snitelului va deveni mai crocanta daca, in timp ce-l prajesti, vei picura pe partea de sus a bucatii de carne grasime incinsa din tigaie.

Pentru ca smantana adaugata la mancaruri sa nu se taie, ea nu se adauga rece, ci se incalzeste putin pe o baie de aburi, dupa care se toarna treptat in mancare.
Maria
Maria
Administrator
Administrator


Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de sandy Joi Mar 25, 2010 2:28 am

foarte bune ponturile date...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 39
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de STEF30IASI Vin Mar 26, 2010 12:56 am

ioanasimona_pop a scris:O supă caldă este ceea ce avem nevoie cu toţii
pentru a ne încălzi într-o iarnă atât de rece precum aceasta. Ne-am
gandit să venim în ajutorul vostru cu câteva sfaturi care să vă ajute
când doriţi să pregătiţi o supă.


Pentru un gust aparte, apa se adaugă rece. Dacă folosim rasol alb şi vream să fie acesta cât mai bun, apa se pune fierbinte.


Pentru o supă bună de pasăre se recomandă o pasare mai bătrâna, a cărei carne este mai gustoasă decât a puilor.


La
supa de peşte se poate folosi atât peşte mare cât şi mic. De preferat
este peştele mai gras, în special crapul, din care se obţine o supă
excelentă. Ca să vă daţi seama dacă peştele este proaspăt urmăriţi ca
solzii să fie lucioşi şi bine înfipti în piele, carnea să fie tare şi
dacă se apasă cu degetul urma lăsată să dispară imediat. Bronhiile să
fie roşii, fără miros şi mucozităţi. Când ochii sunt tulburi, urechile
albicioase şi carnea prea moale, peştele înseamnă că nu mai este la fel
de proaspăt.


Nu se recomandă să se fiarba garnitura întâi
în apă şi apoi să se introducă în supă. Este mult mai bine dacă se
fierbe direct în supă.


Dacă veţi pregăti o supă de legume este indicat să ştiţi câteva lucruri şi despre legume:


Înainte de a fi folosite legumele se spală de mai multe ori în apă rece.

Leguma se spală întotdeauna intreagă şi pentru a îndepărta mai repede impurităţiile se adaugă puţină sare în apă.


Zarzavaturile se pun la fiert cu apă rece şi se fierb la foc mic.


Legumele
se fierb într-o oală acoperită complet. Perfectă este oala de fiert sub
presiune pentru ca pierderea de vitamine să fie minimă.


În timpul fierberii, lingura nu se lasa în supă.


Zarzavaturile
nu se folosesc la supe şi la ciorbe în aceeaşi proporţie. Ţelina,
păstârnacul şi pătrunjelul sunt mai aromate şi se pun în cantităţi mai
mici, iar morcovul şi prazul se pun în cantităţi duble.


Pentru
ca supele să fie mai gustoase şi să aibă o valoare nutritivă mai mare
se adaugă în momentul în care se servesc unt proaspat, smântână,
gălbenuş de ou, zeama de lămâie, verdeţuri.


Legumele albe (conopida, prazul) îşi păstrează culoarea la fiert dacă în apa clocotită se pune lapte sau puţin oţet.


Supele se presară cu pătrunjel verde tocat fin şi nu cu leuştean.


Dacă o supă dreasă trebuie încălzită nu o lăsaţi să dea în fiert sau o încălziţi la bain-marie.


Înainte de a servi supa, lasaţi-o deoparte aproximativ o jumătate de oră pentru a avea timp ca aromele să se combine.

http://www.bucataria.net/articole/878/sfaturi-pentru-o-supa-gustoasa
avatar
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de Maria Dum Iul 25, 2010 2:14 pm

10 moduri de a masca dezastrele din bucatarie
Oricat de priceputa ai fi in bucatarie, este inevitabil sa nu faci din cand in cand dezastre culinare. Si daca este exact ziua cand vine soacra in vizita, este usor sa intri in panica.

Nu dispera, exista moduri prin care poti sa salvezi sau sa maschezi anumite mancaruri care par compromise.

1. Pastele fierte prea mult: Pune-le in apa cu gheata sau lasa-le sub jet de apa rece pentru cateva minute pentru a opri procesul de gatire si pentru ca amidonul sa se contracte. Apoi reincalzeste sosul de rosii; acidul va "revitaliza" pastele si mai mult.

2. Taitei lipiti: Pune-i intr-o strecuratoare pana se scurg bine de apa si raceste-i. Pune-i intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline si caleste-i in timp ce se reincalzesc.

3. Friptura aproape arsa:Shine.com recomanda sa freci friptura cu un mix de piper, pudra de chili si usturoi. Poti sa o prezinti ca "bine facuta". O alta varianta este sa o tai in fasii si sa o folosesti incorporata in mancaruri de legume, salate sau shaorma.

4. Supa foarte sarata: Pentru o supa prea sarata, adauga paste nefacute sau un cartof crud in timp ce fierbe. Amidonul va absorbi in mare parte sarea. Scoate pastele sau cartoful dupa 15-20 de minute.

5. Peste uscat: Unge-l cu un amestec de lamaie si unt, apoi condimenteaza-l cu coriandru, oregano sau salvie. Sosul il va fragezi si condimentele racoritoare ii vor da un plus de gust.

6. Legume rascoapte: Raceste-le imediat, in apa cu gheata, la fel ca si cu pastele, apoi reincalzestele putin in supa fierbinte si apoi stoarce peste ele un pic de lamaie, limeta sau portocala inainte sa le servesti.

7. Rulouri statute: Inmoaie-ti degetele in apa si stropeste-le putin, apoi pune-le la cuptorul cu microunde intr-o punga speciala nu mai mult de cinci secunde, sau infasoara-le in folie de aluminiu si incalzeste-le la cuptor pentru zece minute.

8. Legume verzi palite: Pune-le intr-un bol cu apa rece (fara gheata, care va pata frunzele), apoi impatureste-le intr-un prosop umed si refrigereaza-le.

9. Fructe prea coapte: Cand sunt prea coapte pentru a fi folosite la o salata, le poti transforma in suc natural, piure, serbet sau inghetata.

10. Paine arsa: Razuieste coaja arsa, pune ulei de masline cu pensula pe o parte a fiecarei felii de paine, presara niste parmezan si prezinta-le ca fiind crostini, sau foloste-le drept crutoane.
Maria
Maria
Administrator
Administrator


Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de mona_mami Dum Iul 25, 2010 2:56 pm

Sunt bune sfaturile ... mai ales cand vine soacra in vizita, ca tare demult n-a mai fost ... nici nu mai recunoaste casa! fug
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta


Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de Maria Dum Iul 25, 2010 3:09 pm

oricine vine in vizita,atunci cand te straduiesti mai mult,atunci o dai in bara Secrete din bucatarie - Pagina 2 257143
Maria
Maria
Administrator
Administrator


Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de mona_mami Dum Iul 25, 2010 3:16 pm

Asta asa e ... am patit-o si eu! fug
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta


Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de Maria Dum Iul 25, 2010 3:20 pm

si eu o mai patesc la prajituri asa,cand vreau sa iasa mai bine atunci se intampla ceva :tort: :tort: :tort:
Maria
Maria
Administrator
Administrator


Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de Maria Mier Aug 11, 2010 1:55 pm

Curata toata vesela cu produse naturale
Vesela şi-a pierdut din strălucire, iar curăţatul e foarte dificil. Iată câteva trucuri care te vor învăţa s-o cureţi folosind numai produse naturale.

Curăţă răzătoarea cu cartof

Resturile de alimente care s-au lipit pe răzătoare se îndepărtează frecând pe toate părţile cu bucăţi de cartof tăiate, cu lămâie sau cu pâine cu coajă tare.

Bicarbonatul curăţă tocătorul

Bicarbonatul de sodiu este ideal pentru curăţarea tocătorului.

Se pune puţin praf de bicarbonat de sodiu şi se freacă bine cu o cârpă curată.

Zaţ de cafea pentru pahare

Cristalul se curăţă foarte bine folosind zaţ de cafea peste care se adaugă o soluţie din oţet şi apă.

Sare grunjoasă pentru furculiţe

Pentru a curăţa furculiţele, foloseşte sare grunjoasă.

Spală ibricul cu oţet

Pentru curăţarea ibricului se pune înăuntru puţină apă, se fierbe, se ia de pe foc, apoi se adaugă o cantitate egală de oţet.

Soluţia se lasă în ibric mai multe ore. Apoi, se clăteşte bine, se umple din nou cu apă şi se pune iar la fiert.

La sfârşitul acestei operaţiuni, ibricul tau va fi ca nou.

Gheaţă cu sare pentru ceşti

Pentru îndepărtarea petelor rămase pe fundul ceştilor de cafea foloseşte câteva cuburi de gheaţă şi adaugă puţină sare. Amestecă bine, iar apoi clăteşte.
Maria
Maria
Administrator
Administrator


Sus In jos

Secrete din bucatarie - Pagina 2 Empty Re: Secrete din bucatarie

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum