Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 16 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 16 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 221, Joi Mar 17, 2011 5:28 pm
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Secrete din bucatarie
+11
deriana
adriana
Maria
STEF30IASI
claudia_mami
mona_mami
dani23ela
Liliana
buburuza
paul_A
teodoraion
15 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Secrete din bucatarie
- Pâinea proaspătă o poţi tăia uşor în felii subţiri fără să se fărâmţieze dacă încălzeşti cuţitul pe aragaz sau îl scufunzi pentru 1 minut în apă clocotită.
- Pâinea rămâne mai mult timp proaspătă dacă o păstrezi într-un vas smălţuit sau de porţelan acoperit,pe fundul căruia aţi presărat puţină sare.Astfel nu va mai mucegăi.
- Dacă vrei ca blatul prăjiturii să se desprindă mai uşor de tavă , lasă tava cu prăjitura în ea într-o altă tavă cu apă rece , pentru câteva minute.
- Dacă fierbi oul la foc iute , în apă clocotită , albuşul va fi mai tare , iar gălbenuşul mai moale;dacă îl fierbi la foc mic , gălbenuşul va fi mai tare , iar albuşul mai moale.
-Dacă foloseşti ceapă la sosuri , este bine să o fierbi , să o toci sau să o treci prin sită , mai ales dacă ai stomacul sensibil.
-Şniţelele din carne de vită , curcan e mai bine să le ungi cu ulei şi să le laşi 2-3 ore la frigider apoi să le prăjeşti.
-Friptura de pasăre are o aromă deosebită dacă o pui la cuptor şi introduci în pieptul păsării un măr , frunze de mentă şi o linguriţă de unt netopit.
- Pâinea rămâne mai mult timp proaspătă dacă o păstrezi într-un vas smălţuit sau de porţelan acoperit,pe fundul căruia aţi presărat puţină sare.Astfel nu va mai mucegăi.
- Dacă vrei ca blatul prăjiturii să se desprindă mai uşor de tavă , lasă tava cu prăjitura în ea într-o altă tavă cu apă rece , pentru câteva minute.
- Dacă fierbi oul la foc iute , în apă clocotită , albuşul va fi mai tare , iar gălbenuşul mai moale;dacă îl fierbi la foc mic , gălbenuşul va fi mai tare , iar albuşul mai moale.
-Dacă foloseşti ceapă la sosuri , este bine să o fierbi , să o toci sau să o treci prin sită , mai ales dacă ai stomacul sensibil.
-Şniţelele din carne de vită , curcan e mai bine să le ungi cu ulei şi să le laşi 2-3 ore la frigider apoi să le prăjeşti.
-Friptura de pasăre are o aromă deosebită dacă o pui la cuptor şi introduci în pieptul păsării un măr , frunze de mentă şi o linguriţă de unt netopit.
mona_mami- Mamica cocheta
Re: Secrete din bucatarie
nasa stie!!!!!!!!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Flori in glastra....poze si secrete!
» Produse pentru bucatarie
» Concurs***Mamici cochete in bucatarie***
» Produse pentru baie si bucatarie
» Concurs nou- Mamici cochete in bucatarie!
» Produse pentru bucatarie
» Concurs***Mamici cochete in bucatarie***
» Produse pentru baie si bucatarie
» Concurs nou- Mamici cochete in bucatarie!
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA