Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 118 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 118 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Mesaje scrise in forum
+10
elena
roxanik
Maria
teodoraion
sandy
mary24
ari05
madalina
STEF30IASI
adriana
14 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Mesaje scrise in forum
fetele va rog sa nu mai scrieti atat de multe mesaje pe forum formate doar dint-un cuvant doua,,,,, daca aveti ceva de spus va rog sa o faceti daca nu, nu, Nu mai scrieti mesaje doar de dragul de a creste numarul lor....
incepand de astazi vom fi atente la mesajele voastre iar acolo unde nu isi au rostul ele vor fi editate in mesajele anterioare sau sterse.
Va multumesc pentru intelegere!!!!!
incepand de astazi vom fi atente la mesajele voastre iar acolo unde nu isi au rostul ele vor fi editate in mesajele anterioare sau sterse.
Re: Mesaje scrise in forum
asa este adriana , se cam scriu mesaje de dragul de a creste numarul mesajelor ......
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
multumim Adriana pentru ca ne mai atragi atentia din cand in cand,este adevarat ca mai gresim dar speram sa nu se mai intample :pupd:
asa este... nu are rost sa incarcam forumul cu mesaje, dk nu avem nimic de zis :pupd:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
bine fetele, ma bucur ca sunteti de acord cu aceasta decizie...deci va rog sa raspundeti la subiect....nu pe langa el!!!!!
ok adriana am luat si eu la cunostintaadriana a scris:fetele va rog sa nu mai scrieti atat de multe mesaje pe forum formate doar dint-un cuvant doua,,,,, daca aveti ceva de spus va rog sa o faceti daca nu, nu, Nu mai scrieti mesaje doar de dragul de a creste numarul lor....
mary24- Mamica rafinata
- Varsta : 47
pai avand in vedere ca si topicuri sunt multe....desi s-ar putut crea unul singur si incluse toate intr-unul singur....atunci si noi comentam la toate...o sa respect intocmai ....
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
intr-adevar sunt multe topicuri... o sa incercam sa le unim cumva, cele care au legatura intre ele ...
ca altfel se incarca forumul si poate va merge mai greu si sigur nu vrem asta
ca altfel se incarca forumul si poate va merge mai greu si sigur nu vrem asta
ari05- Mamica cocheta
pai asa e normal Laura,uneori chiar vreau sa raspund la ceva,dar raspund evaziv...
sandy- Mamica cocheta
da,la unele,scrii mai pe scurt
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
o sa incerc sa nu mai comentez,nici la horoscop si nici la alte topicuri....
nu vreau cearta,dar nu este corect nici sa deschidem multe topicuri,ca si asta poate fi o strategie,de a scrie multe mesaje,asa si eu am comentat la unele...
eu de obicei spun ce gandesc,si ma gandesc bine daca sa scriu sau nu....dar nu e normal nici asa ,visez astazi sa deschid 30 de topicuri despre nu stiu ce subiect...si tot asa in fiecare zi.....asa nu se fac mesaje???
pe mine asta ma indigneaza,eu recunosc,ca uneori am scris aiurea....dar tocmai ptr ca s-a creat acest mediul
scuzati-mi parerea..
nu vreau cearta,dar nu este corect nici sa deschidem multe topicuri,ca si asta poate fi o strategie,de a scrie multe mesaje,asa si eu am comentat la unele...
eu de obicei spun ce gandesc,si ma gandesc bine daca sa scriu sau nu....dar nu e normal nici asa ,visez astazi sa deschid 30 de topicuri despre nu stiu ce subiect...si tot asa in fiecare zi.....asa nu se fac mesaje???
pe mine asta ma indigneaza,eu recunosc,ca uneori am scris aiurea....dar tocmai ptr ca s-a creat acest mediul
scuzati-mi parerea..
sandy- Mamica cocheta
foarte bine ai zis sandy.....odata ce sunt deschise topicurile, spui ce simti , ce gandesti in momentul cand il deschizi...nu?
k spui un cuvant sau spui o poveste, asta e....asta iti trece prin cap in acel moment.
este o greseala?
k spui un cuvant sau spui o poveste, asta e....asta iti trece prin cap in acel moment.
este o greseala?
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
daca faci referire la mine .......
sa stii ca e normal sa deschid topicuri si sa scriu ....in forum ....multe ...si despre multe subiecte .....
asa va antrenez si pe voi in diverse discutii .....
e normal sa comentati ....asta si vrem sa va antrenam in discutii ......
nu a zis nimeni sa nu scrii la horoscop ,...sau in alta parte .....dar sa fie ok ceea ce scrii ......
asta e valabil pentru toata lumea ......nu , numai pentru tine .....
sa fie in tema cu subiectul .......ceea ce se scrie ....
sa stii ca e normal sa deschid topicuri si sa scriu ....in forum ....multe ...si despre multe subiecte .....
asa va antrenez si pe voi in diverse discutii .....
e normal sa comentati ....asta si vrem sa va antrenam in discutii ......
nu a zis nimeni sa nu scrii la horoscop ,...sau in alta parte .....dar sa fie ok ceea ce scrii ......
asta e valabil pentru toata lumea ......nu , numai pentru tine .....
sa fie in tema cu subiectul .......ceea ce se scrie ....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
asa este Roxanica,nu stiu de ce sa fie o grejeala,ca am comentat Stef la povesti,am comentat tot legat de ele,de subiect
pe unele chiar nu le stiam si asta am scris,altele erau preferatele mele,ale lui Cris
nu am scris nimik neadevarat,daca suntem "acuzate"ca scriem doar de dragul de a scrie....si ca doar nr msj este scopul ptr care scriem,
asa mi se pare si mie ,cand se deschid multe topicuri,si eu ca si membru am dreptul asta sa deschid topicuri,nu???
si ma intreb nu e mai rau asa,sa deschid sute de pagini,decat sa scriu cateva cuvinte despre ce cred,in privinta mai multor subiecte???
dar gata,cum se spune vorba multa saracia omului,si se ajung la altele...
am spus ca respect,sa nu mai comentez evaziv...
pe unele chiar nu le stiam si asta am scris,altele erau preferatele mele,ale lui Cris
nu am scris nimik neadevarat,daca suntem "acuzate"ca scriem doar de dragul de a scrie....si ca doar nr msj este scopul ptr care scriem,
asa mi se pare si mie ,cand se deschid multe topicuri,si eu ca si membru am dreptul asta sa deschid topicuri,nu???
si ma intreb nu e mai rau asa,sa deschid sute de pagini,decat sa scriu cateva cuvinte despre ce cred,in privinta mai multor subiecte???
dar gata,cum se spune vorba multa saracia omului,si se ajung la altele...
am spus ca respect,sa nu mai comentez evaziv...
sandy- Mamica cocheta
e ok asa...sa numai scriem un cuvant si un emoticon de exemplu...am mai scris si eu asa poate, dar nu mi-a trecut prin cap sa scriu doar sa cumulez un numar de mesaje Ce naiva sunt!
elena- Mamica cocheta
am inteles Adriana, o sa tin cont si o sa incerc sa nu scriu aiurea daca da sa ma avertizati
brigitta- Mamica de cariera
va multumesc fetele...eu nu spun sa nu multumiti cuiva de exemplu sau sa nu fie deloc astfel de mesaje....numai sa nu se abuzeze prea mult de ele deoarece nu se mai intelege nimic din subiect
eu zica ca e ok sa scrii si mesaje mai scurte, vb aia "scurt si la obiect"
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
da anka sunt de acord cu tine....dar nu sa se faca abuz de ele....si eu prefer scurt si la obiect...dar daca am de spus intr-adevar ceva
fetelor, revin cu rugamintea de a nu face "dublu-post" adik sa nu mai scrieti un mesaj unul dupa altul
de asemenea am vaz ca s-a discutat si despre emoticoane... nu avem voie sa scriem un mesaj doar cu emoticoane...
sunt niste reguli pe care nu le-am facut noi , si pe care trebuie sa le respectam cat de cat asta este pe aceste forumuri gratuite , nici eu nu stiam la inceput ca nu am voie sa postez doar emoticoane, sau sa scriu un msj dupa altul ... decat dk trec 24 ore... parca sa vazusem in regulament
:pupd:
de asemenea am vaz ca s-a discutat si despre emoticoane... nu avem voie sa scriem un mesaj doar cu emoticoane...
sunt niste reguli pe care nu le-am facut noi , si pe care trebuie sa le respectam cat de cat asta este pe aceste forumuri gratuite , nici eu nu stiam la inceput ca nu am voie sa postez doar emoticoane, sau sa scriu un msj dupa altul ... decat dk trec 24 ore... parca sa vazusem in regulament
:pupd:
ari05- Mamica cocheta
sandy_bell a scris:o sa incerc sa nu mai comentez,nici la horoscop si nici la alte topicuri....
scuzati-mi parerea..
De acord cu tine cuscra...cred ca e mai corect sa comentezi cu cateva cuvinte un subiect decat sa dai "copy-paste" si sa faci 1000 de topicuri multe din ele neinteresante...consider ca multe din ele sunt deschise aiurea, tocmai pentru a creste numarul de mesaje.
Ce ar fi daca fiecare am veni cu cate 100 de ghicitori sau alte subiecte luate de pe internet cu copy-paste doar asa de dragul de a creste numarul mesajelor si a incarca forumul?
Parearea mea este ca nu e corect...
scuzati daca v-am deranjat sau daca m-am bagat ca musca in lapte
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Adriana, asa scrie in regulamentul forumurilor gratuite citisem undeva... deci la un singur topic, se referea sa nu scriem 2 mesaje unul dupa altul, dk nu a raspuns nimeni intre timp si dk nu se raspunde in 24 ore , poti scrie tot tu alt mesaj ... pe bune ca asa scrie, ca mi-a ramas in minteadriana a scris:da laura asa este....dar cum sa cerem sa scrieti un mesaj dupa 24 de ore
paul_A ... nu deranjezi pe nimeni , e parerea ta si e normal sa o spuipaul_A a scris:
De acord cu tine cuscra...cred ca e mai corect sa comentezi cu cateva cuvinte un subiect decat sa dai "copy-paste" si sa faci 1000 de topicuri multe din ele neinteresante...consider ca multe din ele sunt deschise aiurea, tocmai pentru a creste numarul de mesaje.
Ce ar fi daca fiecare am veni cu cate 100 de ghicitori sau alte subiecte luate de pe internet cu copy-paste doar asa de dragul de a creste numarul mesajelor si a incarca forumul?
Parearea mea este ca nu e corect...
scuzati daca v-am deranjat sau daca m-am bagat ca musca in lapte
ari05- Mamica cocheta
atunci fetelor nu va suparati pe mine......ce ati vrea sa existe in acest forum?...........doar subiecte de barfa?..........nu mi se pare corect sa criticatii......mai ales ca,stef apus suflet in acest forum......si a facut tot posibilul sa il faca frumos.......eu nu cred ca,stef a facut totul doar de dragul de a face mesaje.........care este castigul......nu inteleg?........ea a vrut sa -l faca sa ne placa noua ..........nu sunt avocatul ei........dar stiu doar ca a muncit sa faca ceea ce a facut ea.........paula dc ti se pare atat de simplu da d-ai copy si paste.....de ce nu ai facut-o si tu.......dc consideri ca este atat de simplu........nu tin cu nimeni.......tin cu dreptatea......si mi se pare ca nu sunteti corecte fata de ea.
panky(Laura)- Mamica cocheta
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Semnatura in forum
» Mesaje si urari de sarbatori!!!!
» Cum punem poze pe forum?
» Mesaje care circula pe mess!
» Mesaje, topicuri, poze, care trebuiesc sterse sau editate
» Mesaje si urari de sarbatori!!!!
» Cum punem poze pe forum?
» Mesaje care circula pe mess!
» Mesaje, topicuri, poze, care trebuiesc sterse sau editate
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA