Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 30 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 30 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Mesaje scrise in forum
+10
elena
roxanik
Maria
teodoraion
sandy
mary24
ari05
madalina
STEF30IASI
adriana
14 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Mesaje scrise in forum
madalina dar tu daca o vrei poti sa o faci,din cauza asta sunt topicurile specializate in religie,nu te opreste nimeni
sa nu iti faci ganduri negre,poti posta unde vrei si ce vrei,ai si tu aceleasi drepturi ca si noi
sa nu iti faci ganduri negre,poti posta unde vrei si ce vrei,ai si tu aceleasi drepturi ca si noi
Maria- Administrator
multumesc foarte mult Maria si Sandy pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati adresat :pupd: :pupd:
madalina , poti scrie in forum diverse topicuri ......totul e sa te uiti sa nu se repete ceea ce doresti tu sa scrii ......
deasemenea poti face comentarii la orice topic ....numai sa fie la obiect facute ......
deasemenea poti face comentarii la orice topic ....numai sa fie la obiect facute ......
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
ms Stef incerc sa fiu atenta sa nu se repete un lucru de 2 ori si binenteles ca o sa fiu scurta si la obiect,nu ma abat de la subiectSTEF30IASI a scris:madalina , poti scrie in forum diverse topicuri ......totul e sa te uiti sa nu se repete ceea ce doresti tu sa scrii ......
dragele mele se pare ca topicul care l-am deschis si ceea ce am scris sa inteles gresit.....
madalina eu nu am spus nimanui sa nu scrie in forum....sau sa nu scrie mesaje scurte.....nu am interzis nimanui sa nu deschida topicuri sau sa posteze tot felul de mesaje, poezioare, cantecele si alte informati de pe google.....chiar si eu am facut-o de multe ori.....eu nu inteleg de ce te-ai simtit vinovata ca ai postat ....te rog sa nu fi suparata si sa faci si sa scri in forum ceea ce crezi si iti face placere.....eu nu vreau ca voi sa intrati doar in cafenea si atat ci sa scrieti in tot forumul in topicuriule care va intereseaza
madalina eu nu am spus nimanui sa nu scrie in forum....sau sa nu scrie mesaje scurte.....nu am interzis nimanui sa nu deschida topicuri sau sa posteze tot felul de mesaje, poezioare, cantecele si alte informati de pe google.....chiar si eu am facut-o de multe ori.....eu nu inteleg de ce te-ai simtit vinovata ca ai postat ....te rog sa nu fi suparata si sa faci si sa scri in forum ceea ce crezi si iti face placere.....eu nu vreau ca voi sa intrati doar in cafenea si atat ci sa scrieti in tot forumul in topicuriule care va intereseaza
madalina poate oi fi vazut ca am unit eu mesajele de la rugaciuni....ins anu a fost rauvoit...pur si simplu era mai bine sa fie toate intr-un mesaj...
trebuie sa intelegeti ca forumul este pt voi ...si voi ne sunteti dragi..poate uneori sunt probl...suntem incordate si nu intelegem corect ceea ce scriem..dar daca noi comunicam sigur ne vom intelege
trebuie sa intelegeti ca forumul este pt voi ...si voi ne sunteti dragi..poate uneori sunt probl...suntem incordate si nu intelegem corect ceea ce scriem..dar daca noi comunicam sigur ne vom intelege
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Madalina, sper ca nu m-ai inteles gresit in legatura cu subiectele legate de religie ... nu am zis sa nu scrii despre asta...
ei, ca mie nu-mi plac, sau ca nu le consider potrivite e alta problema, cum ziceam mai devreme, cred ca sunt singura de aceasta parere... :facre cu ochiul
si hai sa-ti zic si de ce... pe un alt forum unde intram mai demult s-a ajuns k in loc de forum pt mamici, unde se discutau despre tot felul, copii, familie, etc... s-a ajuns sa predomine discutiile legate de religie... dk scriam ceva, legat de soacra, sot, sau mai stiu eu ce... hop !!! sarea cate una sa ma indoctrineze :nervi: sa ma duc la biserica, sa ma rog, sa fiu mai buna, sa fiu mai toleranta, indulgenta, bla bla...... pai lasa-ma frate cu bisericile, ca stiu eu ce sa fac, nu trebuie sa=mi spuna X si Y sa ma duc la biserica sau sa ma rog ... si de aici au inceput scandaluri in toata regula pe acel forum, de s-a lasat cu banari si blocari de conturi ...
acum, nu vreau sa zic ca aici se va ajunge si la noi , NUUUU !!! DD fereste !!! doar ti-am zis dc am eu parerea asta despre acest gen de subiecte :zambet larg:
in concluzie, tu poti scrie linistita despre ce vrei, unde vrei
pupici !!! :pupd:
ei, ca mie nu-mi plac, sau ca nu le consider potrivite e alta problema, cum ziceam mai devreme, cred ca sunt singura de aceasta parere... :facre cu ochiul
si hai sa-ti zic si de ce... pe un alt forum unde intram mai demult s-a ajuns k in loc de forum pt mamici, unde se discutau despre tot felul, copii, familie, etc... s-a ajuns sa predomine discutiile legate de religie... dk scriam ceva, legat de soacra, sot, sau mai stiu eu ce... hop !!! sarea cate una sa ma indoctrineze :nervi: sa ma duc la biserica, sa ma rog, sa fiu mai buna, sa fiu mai toleranta, indulgenta, bla bla...... pai lasa-ma frate cu bisericile, ca stiu eu ce sa fac, nu trebuie sa=mi spuna X si Y sa ma duc la biserica sau sa ma rog ... si de aici au inceput scandaluri in toata regula pe acel forum, de s-a lasat cu banari si blocari de conturi ...
acum, nu vreau sa zic ca aici se va ajunge si la noi , NUUUU !!! DD fereste !!! doar ti-am zis dc am eu parerea asta despre acest gen de subiecte :zambet larg:
in concluzie, tu poti scrie linistita despre ce vrei, unde vrei
pupici !!! :pupd:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
pai sa te duci cuscra la biserica acum sar eu pe tine sa te indoctrinez
madalina eu o sa citesc ..daca te uiti la religie eu am creat multe topicuri acolo ...acum ..dac ane limitam la a scrie a colo e ok..eu asa am inteles de la adriana..sa scriem acolo dar sa nu scriem peste tot
madalina eu o sa citesc ..daca te uiti la religie eu am creat multe topicuri acolo ...acum ..dac ane limitam la a scrie a colo e ok..eu asa am inteles de la adriana..sa scriem acolo dar sa nu scriem peste tot
hai ca tot sa deschis discutia asta....si suntem offff rau de tot...dupa ce ca aveam o parere super proasta despre popi...ieri unu iar mi-a inselat increderea....am vb cu el sa vina sa imi faca sfestanie....trebuia sa vina la ora 6....ajung acasa la ora 4...pun repede fac ordine dau iar cu aspiratorul spal pe jois....desi facusem cu o zi inainte ....dar se facuse la loc....termi\n totul pana la 6 pregatesc masa pun tot ce trebuie pe ea si astept.....si astept.....si astept....la ora 19.45 ma suna nevasta popi si imi spune ca nhu mai vine ca a re alta treaba.....va imaginati ce am simtit?....a cazut casa pe mine in acel moment....si vorbind serios chiar a cazut o parte din biblioteca si televizorul la cativa milimetri de gabita....chiar in timp ce vorbeam cu preoteasa el a tras foarte tare de un sertar albiblioteci si sa desprins acel raft unde era televizorul....au cazut gramada....la lovit la ochi dara daca era 2-3 mm mai in stanga cadea tv-ul pe el....binenteles ca sa dus naibi televizorul astazi am dat 70 ron ca sal faca....asa ca asta este fetelor cu popi....acesti oameni pentru mine nu exista.....eu am credinta mea in doamne doamne...nu in biserica, nu in popi....o rugaciune spusa in mintea mea si doamne ajuta !!!!. pentru mine este suficient!!!!!
scuzati daca vor fi greseli de ortografie...dar ma apuca nervi cand imi amintesc
scuzati daca vor fi greseli de ortografie...dar ma apuca nervi cand imi amintesc
m-a bufnit rasul ca a cazut casa pe tine..dar apoi mi-am inchipuit ce nervi ai avut din cauza lui....asa e adriana ..in oameni nu te poti increde....ei gresesc..oricine te poate dezamagi
nici o sansa cuscra
nu e vb ca nu sunt credinciosa, dar nu-mi place sa mi se tot spuna ce sa fac, cand sa ma duc la biserica, cand sa ma rog, etc ca nu sunt preoteasa.. sau maicuta de la manastire
scz de off-topic
nu e vb ca nu sunt credinciosa, dar nu-mi place sa mi se tot spuna ce sa fac, cand sa ma duc la biserica, cand sa ma rog, etc ca nu sunt preoteasa.. sau maicuta de la manastire
scz de off-topic
ari05- Mamica cocheta
suntem off topic rau maria
teo dupa cum am spus nu a cazut casa pe mine ci biblioteca pe gabita
teo dupa cum am spus nu a cazut casa pe mine ci biblioteca pe gabita
Adriana, ... na, ce sa zic... naspa saracul Gabita... bine ca nu a cazut direct pe el, DD fereste ...
si exact la fel sunt si eu ... am eu ce am cu preotii, bisericile... prefer sa tin pt mine credinta, ce cred, etc... in fine... nu stiu dk s-a inteles ce am scris, ca sunt incoerenta acum, de la atata alergatura...
si exact la fel sunt si eu ... am eu ce am cu preotii, bisericile... prefer sa tin pt mine credinta, ce cred, etc... in fine... nu stiu dk s-a inteles ce am scris, ca sunt incoerenta acum, de la atata alergatura...
ari05- Mamica cocheta
gata STOP off topic
madalina a scris:multumesc foarte mult Maria si Sandy pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati adresat :pupd: :pupd:
cu mare drag Mada(sper sa nu te superi ca-ti spun asa...)asta-i adevarul ca nuai gresit cu nimik...si rugaciunile ce le-ai scris,mie mi-au placut tare mult,nu tuturor ne place aceleasi lucruri,dar sunt si mamici carora le plac si sa mai scrii tot ce vrei
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
pierdut mesaj,daca-l gasiti intr-un loc nepotrivit,anuntati expeditorul
Maria- Administrator
maria cred ca se va gasi repede mesajul , nu mai sunt multe subiecte pe care se discuta!
glumeam Adriana intrebam daca sunt liberi si vineri copii pe la voi....dar nu stiu unde l-am postat sau nu sa inregistrat pana la urma
Maria- Administrator
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Semnatura in forum
» Mesaje si urari de sarbatori!!!!
» Cum punem poze pe forum?
» Mesaje care circula pe mess!
» Mesaje, topicuri, poze, care trebuiesc sterse sau editate
» Mesaje si urari de sarbatori!!!!
» Cum punem poze pe forum?
» Mesaje care circula pe mess!
» Mesaje, topicuri, poze, care trebuiesc sterse sau editate
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA