Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 57 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 57 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete (14)
+24
mona_mami
ancamos
nicoletadina
roxanik
blondyna
celina74
amalia-carmen
anka9mai
marccora
brigitta
adriana
mary24
teodoraion
paul_A
muraru raluca
claudia_mami
sandy
Maria
panky(Laura)
madalina
popescumelinda
elena
ari05
STEF30IASI
28 participanți
Pagina 21 din 41
Pagina 21 din 41 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41
Re: Cafeluta mamicilor cochete (14)
imi pare rau Laura,da asa este,tu mi-ai spus ca nu va tine mult..dar chiar scum de Paste,de ziua ta..,nu se poate asa...,nu mai inteleg nimik..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
tot timpul asa se intampla sandy ... cand ar trebui sa fim linistiti, fericiti, adik de sarbatori sau alte evenimente, incepe scandalul ...
pt ca atunci isi baga scroafa coada mai tare :bataie: atunci se victimizeaza mai tare si al meu pune botul, si vine pus pe harta ...
vai ce-o urasc !!!
pt ca atunci isi baga scroafa coada mai tare :bataie: atunci se victimizeaza mai tare si al meu pune botul, si vine pus pe harta ...
vai ce-o urasc !!!
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
neata fetelor, ce mai faceti?
ieri am fost sa ma tund putin ca aveam parul prea mare, si azi imediat ma apuc si eu de treburi, numai stau putin si cu voi :pupd:
ieri am fost sa ma tund putin ca aveam parul prea mare, si azi imediat ma apuc si eu de treburi, numai stau putin si cu voi :pupd:
brigitta- Mamica de cariera
asai ARI stiu cum este,eu sunt simaisi mai ales ca stau cu ea,deci....stiu cum este..offf.lua-rea-ar naiba sa le ia odata de nesimtite!!!!....si mai zice cica"pai sa fie bine si liniste in casa" :bataie: :bataie: ,imi vine so iau de ciuf...cum zicea ea...dar asta e...cica stau in casa ei"vai doamne"....dar fac pacat!,chiar acum in saptamana mare.... si mai bine nuu..ca eu nu sunt batausa ca ea!!! :lim:
am venit si eu alaturi de voi putin..pana pap si eu ceva....apoi am treaba multa...o sa fac sarmalutele azi si supica cu galusti...si maine vopsesc ouale....si azi mai aspir daca mai am timp....
am venit si eu alaturi de voi putin..pana pap si eu ceva....apoi am treaba multa...o sa fac sarmalutele azi si supica cu galusti...si maine vopsesc ouale....si azi mai aspir daca mai am timp....
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
neata brigitta, meli ...
eu am aspirat deja... azi nu stiu ce mai fac... as avea de calcat cate ceva... dar vad eu ... poate le las pe sambata dimineata ...
eu am aspirat deja... azi nu stiu ce mai fac... as avea de calcat cate ceva... dar vad eu ... poate le las pe sambata dimineata ...
ari05- Mamica cocheta
fetelor eu va las caci mai am de calcat o perdea si alte nimicuri din astea :paste:
va zic spor la treaba si voua
pe mai tarziu,sa vad cum am azi chef de lucru :pupd:
va zic spor la treaba si voua
pe mai tarziu,sa vad cum am azi chef de lucru :pupd:
Maria- Administrator
deci putem calca azi ...
spor la treaba maria
sieu as avea de calcat niste servete care le pun pe masa din living, ca le-am spalat si trebuie putin calcate... camasile sotului mai pot astepta... oricum, sa-si calce el dk ii trebuie
spor la treaba maria
sieu as avea de calcat niste servete care le pun pe masa din living, ca le-am spalat si trebuie putin calcate... camasile sotului mai pot astepta... oricum, sa-si calce el dk ii trebuie
ari05- Mamica cocheta
eu calc azi.....camasile sotului vine masa si i le calca Lauraari05_Laura a scris:deci putem calca azi ...
spor la treaba maria
daca tot vine pe la voi
Maria- Administrator
DD fereste maria nu pune ea mana pe nimic din casa mea, ca ii rup degetele :bataie:
ari05- Mamica cocheta
buna fetele....eu acum cos si fac ordine in sifoniere....sortez lucrusoarele lui gabita....deja am facut un sac cu lucrusoare mici....cred ca maine le duc la biserica si le las acolo sa le dea preotul cui crede...
astazi nu m-am dus la servici pentru ca este greva si nu am avut cu ce ajunge asa ca mi-a prins tare bine....
astazi nu m-am dus la servici pentru ca este greva si nu am avut cu ce ajunge asa ca mi-a prins tare bine....
tare adriana am vazut si eu la stiri ... s-a blocat capitala
ari05- Mamica cocheta
buna Adriana
spor la treaba si eu la fel si nu ma pot abtine sa nu mai trag cu ochiul sa vad ce faceti
spor la treaba si eu la fel si nu ma pot abtine sa nu mai trag cu ochiul sa vad ce faceti
Maria- Administrator
mi-a prins bine acest blocaj.....daca tineam neaparat sa ajung puteam ajunge nu erau de mers pe jos pana la metrou decat vreo 5 statii.....darrrrrrrrrr
asa si eu maria am intrat cateva minute sa vad ce mai faceti....ma intorc iar la treaba....ca am destula!!!!!!
asa si eu maria am intrat cateva minute sa vad ce mai faceti....ma intorc iar la treaba....ca am destula!!!!!!
buna fetelor! ce mai faceti?
blondyna- Mamica incepator
- Joburi/Distractii : imi place sa citesc foarte mult
si ce au zis cei de la servici Adriana ? sau ti-ai luat o zi concediu ?
ceau roxana tu ce faci ?
uuff,,, eu am terminat acumd e calcat ce aveam pe aici ... plus zecile de camasi ale sotului ... i le-am calcat pana la urma ... desi nu merita... ar trebui sa-l las sa se descurce singur cu toate... ca prea bun e de gura :nervi:
ceau roxana tu ce faci ?
uuff,,, eu am terminat acumd e calcat ce aveam pe aici ... plus zecile de camasi ale sotului ... i le-am calcat pana la urma ... desi nu merita... ar trebui sa-l las sa se descurce singur cu toate... ca prea bun e de gura :nervi:
ari05- Mamica cocheta
buan ,fetele,noi am venit de vreo jumatate de ora de la gradi..spre dezamagirea copiilor,am fost eu si sormi dupa ei,,,
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
ai vazut Laura caci nu te-a lasat inima sa nu-i calci camasile...ari05_Laura a scris:si ce au zis cei de la servici Adriana ? sau ti-ai luat o zi concediu ?
ceau roxana tu ce faci ?
sandy_bell a scris:buan ,fetele,noi am venit de vreo jumatate de ora de la gradi..spre dezamagirea copiilor,am fost eu si sormi dupa ei,,,
buna Sandy
ai terminat treaba?
Maria- Administrator
mda... le-am calcat Maria ca ma enerva sa le vad pe aici
sandy, dc au fost dezamagiti copiii ? vroiau sa ramana la gradi ?
sandy, dc au fost dezamagiti copiii ? vroiau sa ramana la gradi ?
ari05- Mamica cocheta
fetelor ce faceti?cum este vremea la voi?
la noi bate grindina si ploua si este asa de frig
la noi bate grindina si ploua si este asa de frig
Maria- Administrator
buna.....foarte cald este la noi, soare.
am fost deja la plimbarica.
acum servesc un 3 in 1.
am fost deja la plimbarica.
acum servesc un 3 in 1.
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
ceau roxanik
maria, la noi aseara a fost potop
azi a fost destul de frumos, soare... dar vad ca acum se cam innoreaza ... pe la 6 dupa-masa se anunta cica ploi ... si maine...
maria, la noi aseara a fost potop
azi a fost destul de frumos, soare... dar vad ca acum se cam innoreaza ... pe la 6 dupa-masa se anunta cica ploi ... si maine...
ari05- Mamica cocheta
Pagina 21 din 41 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
Pagina 21 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA