Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 41 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 41 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Plante si copaci pentru gradina
+20
paul_A
ari05
sandy
muraru raluca
flo09
panky(Laura)
elena_florescu
alinapopa1969
nestian
monica_2008
teodoraion
Maria
mona_mami
anuta22
pupkiss
ioanamanuela76
STEF30IASI
elena
roxanik
adriana
24 participanți
Pagina 4 din 7
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Plante si copaci pentru gradina
imi pare rau dar la mine curtea este mica si nu am decat un mar mic,trandafirisimulte flori dar sunt a lui soacra mea
flo09- Mamica rafinata
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
mai e putin si prin martie se ivesc lalelele!
mona_mami- Mamica cocheta
Abia astept! :pupicei:ioanasimona_pop a scris:mai e putin si prin martie se ivesc lalelele!
si eu! mai ales ca, ieri, sotul mi-a dat o veste grozava! renovam casa (nu mai facem pe cea planificata - hartii, asteptari, avize, bla, bla, bla), iar bucataria va fi in fata gradinii mici unde am lalelele si lililiacul. e locul pe care mi l-am dorit mereu sa fie bucatarie: spatios (vreo 25 mp), lumina, florile mele preferate .... si multe altele!!! e super! :lroz: :lroz: :lroz: :lroz: :lroz:
super Mona! Cred ca abia astepti! :pupicei:
cred ca iti dai seama! si ce a fost asta noapte in capsorul meu .. idei-idei ... pentru fiecare coltisor!
:2 omuleti dans :2 omuleti dans
:3inim: :3inim: :3inim:
Te cred! si eu fac asa! desenez scheme, planuri, colorez! Radu zice da la tot ce-i propun... Atat doar ca nu ne putem permite tot ce visez eu ziua...cu ochii deschisi! :pupicei:ioanasimona_pop a scris:cred ca iti dai seama! si ce a fost asta noapte in capsorul meu .. idei-idei ... pentru fiecare coltisor!
mi-au iesit ghioceii in curte! pacat ca nu pot sa mai pun poze pe rabla mea de calculator! sunt asa de dragalasi!
nu maria! sunt o curiozitate ghioceii ... cel putin pentru mine .... plapanzi .... si stau in zapada fara sa inghete ....
am primit zilele trecute niste ghiocei! a doua zi dimineata cand m-am trezit ninsese si am crezut ca visez!...nu-mi venea sa cred! urasc iarna!
cred ca aucm cu frigul asta ... mai sunt si altii carora nu le place iarna!
Mona, mai e putin! Si vine primavara!
Abia astept! Lalele, zambile, ghiocei! Pomi infloritzi! Iti dai seama? !!!!!
Abia astept! Lalele, zambile, ghiocei! Pomi infloritzi! Iti dai seama? !!!!!
abia astept si eu! in gradina deja sunt de vreo 5-7 cm lalelele si narcisele!
mi-am comandat astazi catalogul bakker ... vreau sa-mi amenajez gradina din spate ... sper sa reusesc ... cu finantele stau prost .... dar ma descurc eu cumva!
Cum imi repar masina, cum dau o fuga la tara! Off! Abia astept! :lroz: :lroz: :lroz: :lroz: :lroz:
Ar fi iesit si ale mele?
Ar fi iesit si ale mele?
sunt sigura ca au iesit! :3 :3 :3 brandusele imi sunt inflorite, doar cele galbene! urmeaza si celelalte ... dar mai tarziu ca le am in spatele casei si au umbra ...
ce fericite trebuie sa fiti cu gradinile voastre cu flori sa va bucurati de ele si de flori :lroz: :lroz: :lroz:ioanasimona_pop a scris:sunt sigura ca au iesit! :3 :3 :3 brandusele imi sunt inflorite, doar cele galbene! urmeaza si celelalte ... dar mai tarziu ca le am in spatele casei si au umbra ...
Maria- Administrator
Mona, poze neaparat!ioanasimona_pop a scris:sunt sigura ca au iesit! :3 :3 :3 brandusele imi sunt inflorite, doar cele galbene! urmeaza si celelalte ... dar mai tarziu ca le am in spatele casei si au umbra ...
Multumim Maria! Chiar e o fericire! Eu mi-s asa mandra de gradina me...Maria a scris:ce fericite trebuie sa fiti cu gradinile voastre cu flori sa va bucurati de ele si de flori :lroz: :lroz: :lroz:ioanasimona_pop a scris:sunt sigura ca au iesit! :3 :3 :3 brandusele imi sunt inflorite, doar cele galbene! urmeaza si celelalte ... dar mai tarziu ca le am in spatele casei si au umbra ...
alinapopa1969 a scris:Mona, poze neaparat!ioanasimona_pop a scris:sunt sigura ca au iesit! :3 :3 :3 brandusele imi sunt inflorite, doar cele galbene! urmeaza si celelalte ... dar mai tarziu ca le am in spatele casei si au umbra ...Multumim Maria! Chiar e o fericire! Eu mi-s asa mandra de gradina me...Maria a scris:ce fericite trebuie sa fiti cu gradinile voastre cu flori sa va bucurati de ele si de flori :lroz: :lroz: :lroz:ioanasimona_pop a scris:sunt sigura ca au iesit! :3 :3 :3 brandusele imi sunt inflorite, doar cele galbene! urmeaza si celelalte ... dar mai tarziu ca le am in spatele casei si au umbra ...
Va cred,este minunat sa ai un colt verde numai al tau :pupd:
Maria- Administrator
of, alinush draga ... cum sa fac poze! nu le pot pune pe rabla mea de calculator! nu mai pot posta nicio poza! :lacrimi: :lacrimi: :lacrimi:alinapopa1969 a scris:Mona, poze neaparat!ioanasimona_pop a scris:sunt sigura ca au iesit! :3 :3 :3 brandusele imi sunt inflorite, doar cele galbene! urmeaza si celelalte ... dar mai tarziu ca le am in spatele casei si au umbra ...Multumim Maria! Chiar e o fericire! Eu mi-s asa mandra de gradina me...Maria a scris:ce fericite trebuie sa fiti cu gradinile voastre cu flori sa va bucurati de ele si de flori :lroz: :lroz: :lroz:ioanasimona_pop a scris:sunt sigura ca au iesit! :3 :3 :3 brandusele imi sunt inflorite, doar cele galbene! urmeaza si celelalte ... dar mai tarziu ca le am in spatele casei si au umbra ...
o sa-mi iau calculator mai incolo ... insa acum sunt alte prioritati in familie ... ma rezum doar la scris ... ca daca imi scot cablurile din mufe ... dezastru ... si mai bine le las asa cum sunt ... si de praf imi e teama cand sterg! nu risc! altfel nu mai pot sta pe forum! btaia e pentru fetele mele autoarele stricarii calculatorului! :bataie: :bataie:
Tu fa-le poze! Le vedem ...mai tarziu!
Poate nu infloresc, inca o data, pana iti iei calculator nou!
Poate nu infloresc, inca o data, pana iti iei calculator nou!
oricum fac poze ... doar Adelei ii plac pozele langa flori! :noroc2: :ghiveci cu flo :3 :noroc2: dar pana imi cumpar mai dureaza ...
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Ceaiuri din plante medicinale pentru slabit
» Plante in apartament(2)
» Plante in apartament
» Cum sa ne amenajam gradina...
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Plante in apartament(2)
» Plante in apartament
» Cum sa ne amenajam gradina...
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
Pagina 4 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA