Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 79 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 79 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți
Pagina 43 din 43
Pagina 43 din 43 • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
a...tacut si a facut Anka...zi si tu nu merita sa divortez de ea?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
eu sincer am fumat o singura data, o singura tigara la 20 de ani si de atunci AMIN!!! mi-a fost in seara aia rau de numa si gata...am promis ca numai pun gura pe tigari si asa a fost!!!! s-a terminat cu ele....atatia bani irositi degeaba....in plus si sanatatea asta , nu-i de joaca cu ea, dar stiu cum e!!! il am exemplu clar pe sot....o data ce te apuci de ele si cu cat fumezi mai mult, cu atat e mai greu sa le lasi!!!! dar sunt foarte daunatoare si sincer ma bucur ca nu am cazut in capcana lor....
ioanna- Mamica rafinata
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : in special familia
Doamne da-i si ADrianeiiiiiiiii.amin.
ufff....chiar acum vorbeam cu sotul de banii cheltuiti pe tigari, si cu banii aia am putea face altceva, sa le luam copiilor ceva, de exemplu! dar e f greu sa te lasi...el fumeaza de vreo 10 ani...a mai incercat dar din pacate nu a reusit!!
dar totusi...a zis ca mai incearca...ptr ca se pare ca tigarile astea nenorocesc cat mai multa lume....atat la partea cu sanatatea cat si la cea cu banii!! iar la partea cu banii se pare ca o luam din ce in ce mai rau asa ca necesita o schimbare radicala.....i-am zis ca ii voi fi si eu alaturi, ii trebuie mai ales vointa, vointa proprie, si dupa vin si celelalte, asa ca ptr toata fumatoarele e valabil asta!!!! vointa e cheia....
dar totusi...a zis ca mai incearca...ptr ca se pare ca tigarile astea nenorocesc cat mai multa lume....atat la partea cu sanatatea cat si la cea cu banii!! iar la partea cu banii se pare ca o luam din ce in ce mai rau asa ca necesita o schimbare radicala.....i-am zis ca ii voi fi si eu alaturi, ii trebuie mai ales vointa, vointa proprie, si dupa vin si celelalte, asa ca ptr toata fumatoarele e valabil asta!!!! vointa e cheia....
ioanna- Mamica rafinata
cu rugaciune a incercat? sa citeasca Biblia si sa se roage sincer si eu ii garantez ca va scapa.
e greu sa te lasi de fumat..dar sincera sa fiu, ma apuca asa un dor sa trag o pipa....
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
chiar nu m`am asteptat la asta...teodoraion a scris:a...tacut si a facut Anka...zi si tu nu merita sa divortez de ea?
anka9mai- Mamica cocheta
ce comice sunteti fetele ,,,,, doar stiti bine ca le las iar ma apuc , iar le las si tot asa ...... asta este viata , fiecare are cate un viciu , al meu este asta!
sotul meu, obisnuit ca in fiecare dimineata sa fumeze...azi cand si-a baut cafeaua n-a fumat...m-am bucurat mult!!
l-am sunat la servici si mi-a zis ca a tras o pipa...dar...totusi...e un pas mare...incearca sa se abtina!!
Doamne ajuta-l...
cuscra sincer eu am fost cea care m-am rugat sa scape de acest viciu!!...dar lasa ca il pun si eu la punct
Adriana...ai dreptate!!...dar vezi tu...mai importanta este sanatatea ta si banii tai!!...imi imaginez cat de greu este sa scapi de ele...dar...tare daunatoare sunt!!...
l-am sunat la servici si mi-a zis ca a tras o pipa...dar...totusi...e un pas mare...incearca sa se abtina!!
Doamne ajuta-l...
cuscra sincer eu am fost cea care m-am rugat sa scape de acest viciu!!...dar lasa ca il pun si eu la punct
Adriana...ai dreptate!!...dar vezi tu...mai importanta este sanatatea ta si banii tai!!...imi imaginez cat de greu este sa scapi de ele...dar...tare daunatoare sunt!!...
ioanna- Mamica rafinata
Mofturoaso nici in gluma sa nu zici ca te apuca dorul!!
Adriana, ma faci tu sa ma rog sa iti fie rau de la ele, vorbesc serios...o sa te pun pe lista de rugaciune ca nu se mai poate.
Ioana, eu am vb ff serios cu rugatul , dar ar fi ideal sa vrea si el si sa se roage, poate vi se pare ciudat dar e adevarat, cunosc oameni care dupa o rugaciune NU au mai putut pune tigarea in gura, de asemenea cunosc personal oameni care aveau cancer si doctorii le mai dadeau cateva luni, si ne-am rugat cu toata biserica si acum dupa ani de zile sunt sanatosi si doctorii au fost nevoiti sa recunoasca ca au de-a face cu o putere mai mare .....Dumnezeiasca... trebuie doar sa CREZI!
Adriana, ma faci tu sa ma rog sa iti fie rau de la ele, vorbesc serios...o sa te pun pe lista de rugaciune ca nu se mai poate.
Ioana, eu am vb ff serios cu rugatul , dar ar fi ideal sa vrea si el si sa se roage, poate vi se pare ciudat dar e adevarat, cunosc oameni care dupa o rugaciune NU au mai putut pune tigarea in gura, de asemenea cunosc personal oameni care aveau cancer si doctorii le mai dadeau cateva luni, si ne-am rugat cu toata biserica si acum dupa ani de zile sunt sanatosi si doctorii au fost nevoiti sa recunoasca ca au de-a face cu o putere mai mare .....Dumnezeiasca... trebuie doar sa CREZI!
da , nu stiu ce sa zic teo , roagate pentru mine poate scap de acest viciu
Cuscra ne-am gandit si la optiunea cu un preot, Bibilia...o sa incercam, speram sa dea rezultate!!...
ioanna- Mamica rafinata
ce liniste este pe aici,nu mai fumeaza nimeni,caci nu este fum pe aici,doar aer curat
Maria- Administrator
m-ai facut sa rad Maria!!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
vai maria va este dor de putin fum????? :fumatoare:
pai la acest topic trebuia alt subiect ca de exemplu ESTI FUMATOR TRECI AICI LA PURICAT :fumatoare:
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
nu imi era dor de fum Adriana,dar vorba Tinei,nu mai avem pe cine purica
Maria- Administrator
cred ca fetele nu mai au timp sa treaca si pe aici dar mai fumeaza...
alinagherman- Mamica de cariera
cum de le sti tu alina pe toate daca nu mai trecem pe aici nu mai dam de banuit
cred ca fumati mai mult de nu mai aveti timp sa treceti pe aici sau nu?
Maria- Administrator
hmmmm..ADRIANA!!!!!!!!!!!!??
Pagina 43 din 43 • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Subiecte similare
» La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
Pagina 43 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA