Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 79 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 79 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți
Pagina 41 din 43
Pagina 41 din 43 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
Adriana!!!!!!! te felicit
brigitta- Mamica de cariera
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
multumesc bri ..... desi am 3 saptamani tot ma gandesc la ele din cand in cand! dar in continuare spun NU!!!!!!
este fum pe aici Adriana?
punem flori din nou
punem flori din nou
Maria- Administrator
intru sa te incurajez in fiecare zi..se poate adriana asa ca fii puternica
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
adriana a scris:multumesc bri ..... desi am 3 saptamani tot ma gandesc la ele din cand in cand! dar in continuare spun NU!!!!!!
sunt mandra de tine!
bravo cuscra!
am cea mai desteapta si cea mai puternica cuscra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
cat esti de draguta cuscra .... va multumesc mult fetele ,,,,, voi reusi doar asta mi-am propus , dar imi este greu ! .... cand imi propun ceva reusesc !!!!!! :GHIOCEI: :GHIOCEI: :GHIOCEI:
cuscra stiu ca daca vei vrea sa o iei iar de la capat iti va fi mai greu cand ne vei ddezamagi ..asa ca te laud ca sa nu ma mai poti dezamagi! e psihologie!
bravo Adriana!!
nu as mai vrea sa intru pe aici sa aerisesc,mai bine vin sa pun floricele :tulips: :tulips: :tulips:
nu as mai vrea sa intru pe aici sa aerisesc,mai bine vin sa pun floricele :tulips: :tulips: :tulips:
Maria- Administrator
eram sigura ca iar ma vei santaja cuscra !!!!! drept pedeapsa ti-am luat titlul de a mai pazi acest topic!!!!!
mersic maria pentru floricele
mersic maria pentru floricele
ce faci Adriana?stii vorba ceea lupul paznic la oi,cred ca nu e cazul tau
Maria- Administrator
haha ce m-am amuzat!ma bucur nespus!iti cedez titlul...trebuie sa recunosc ca nu am antticipat miscarea asta!
nu m-am gandit la schimbare asta nici eu,ma gandeam ca e un alt topic
Maria- Administrator
cuscra, pazesti bine?vezi ca te verific daca esti pe faza sau lasi fetele sa faca fum?
pazesc bine cuscra , oricum nu mai era nimeni care fuma ..... sa va spun ceva , ieri am fost la mama , ea fumeaza si ma rugat sa ii cumpar 4 pachete de tigari , am dat poe ele 45 ron , doamne cat de mult mi sa parut ....si cand te gandesti ca asa dadeam si pentru noi tot cate 4 pachete luam ca sa ne ajunga in weekend! acum nu as mai da bani astia nici moarta!
bravo Adriana......acum de banii astia poti cumpara ceva lui Gabita, sau ceva pt voi toti
anka9mai- Mamica cocheta
Felicitari Adriana! :hug: orice este posibil daca iti doresti, desigur...nu exista nu pot....te felicit, sincer!
elena- Mamica cocheta
intr-adevar ..sunt bani da-ti aiurea,si mai mult..apoi mai dai si ptr sanatate!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
nu mai fumeaza nimeni?
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
se pare ca nu ceci .... doar eu mai ramasesem fumatoare si cum m-am lasat si eu nu mai intra nimeni pe aici! :tulips: :tulips:
o veste buna-nu stiam k nu mai fumezi? si cum e?
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
ahhh... am intrat cu teama cuscra..........
si eu am avut o sec impresia ca o sa aflu ca te`ai apucat iar de fumat Adriana
anka9mai- Mamica cocheta
ceci am aproape 2 luni de cand m-am lasat .... acum este mai bine dar mi-a fost foarte greu sa ma las!
vai cuscra si anka nu aveti deloc incredere in mine!
vai cuscra si anka nu aveti deloc incredere in mine!
am intrat si eu sa vad ce vesti ne aduci dar e de bine
Maria- Administrator
Pagina 41 din 43 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43
Subiecte similare
» La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
Pagina 41 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA