Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 151 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 151 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți
Pagina 2 din 43
Pagina 2 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
de ce Laura..??ma tot gandeam,,sa intreb????????????sa nu?
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
sper ca nu soacra este de vina iar Laura :bataie:
Maria- Administrator
de aceea mi-era si mie teama..
sandy- Mamica cocheta
nu e scroafa... ca i-am dat ignore
m-a enervat al meu aseara, ca pe langa ca nu mai intru aproape deloc pe forum, aseara intrasem un pic, si a inceput sa comenteze ... :bataie: si m-am, ofticat si nu mai vb cu el acuma se tot baga in seama cu mine da i-am zis cateva de sa ma tina minte ce pisici !!! adik nu am dreptul sa intru macar un pic? dar el poate sa plece hai-hui unde i se scoala (adik fotbal, poker, etc) ??? nah, ii arata eu lui
m-a enervat al meu aseara, ca pe langa ca nu mai intru aproape deloc pe forum, aseara intrasem un pic, si a inceput sa comenteze ... :bataie: si m-am, ofticat si nu mai vb cu el acuma se tot baga in seama cu mine da i-am zis cateva de sa ma tina minte ce pisici !!! adik nu am dreptul sa intru macar un pic? dar el poate sa plece hai-hui unde i se scoala (adik fotbal, poker, etc) ??? nah, ii arata eu lui
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
lasa caci voi le rezolvati Laura,stie el cum sa te ia
Maria- Administrator
lasa ari ca,va trece.............mai bag si eu o
panky(Laura)- Mamica cocheta
da da... stiu ca asa e maria
numai acum, numai de ciuda stau pe forum nah !!!!!!!!!
si ma tot cheama sa vedem nush ce film pe dvd...
numai acum, numai de ciuda stau pe forum nah !!!!!!!!!
si ma tot cheama sa vedem nush ce film pe dvd...
ari05- Mamica cocheta
asa Maria..pai cum...altfel....
sandy- Mamica cocheta
dute la film Laura pana ce doarme Dari
Maria- Administrator
bine faci Laura , sa sti ca si al meu chiar ieri mi-a zis ca nu fac nimic numai pe forum stau si asa m-a enervat :nervi: dar el poate sa mearga unde vrea el si eu nu pot , nu?
brigitta- Mamica de cariera
pai asa=i brigitta
forumul e singura mea placere... si sa renunt si la asta... ca ce? asa vrea domnul? no way !!! atata timp cat eu imi fac toata treaba in casa, si ma ingrijesc de copil, si nu ma duc niciunde, cum merge el... sa ma scuteasca !!!
forumul e singura mea placere... si sa renunt si la asta... ca ce? asa vrea domnul? no way !!! atata timp cat eu imi fac toata treaba in casa, si ma ingrijesc de copil, si nu ma duc niciunde, cum merge el... sa ma scuteasca !!!
ari05- Mamica cocheta
da asa este, eu te las Laura imi termin
imediat vine acasa si.......... :bataie:
imediat vine acasa si.......... :bataie:
vai se vede ca a intrat tartorul aici //ati scris intr-o zi cat in 10 rusinica :nociv:
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
auzi la ea tartorul..
sandy- Mamica cocheta
pai nu e asa ?
la o tigara vin si eu....ma doare maseaua de nu mai pot.... poate imi trece de la pipa
am venit repede la o ca azi am multa treaba
si eu dupa tine sa vad ce faci
Maria- Administrator
oooooooo Maria uite pe aici
te las ca ma afumi
Maria- Administrator
maria ai un merci de la mine pt ajutor urmareste streseaza nu ierta nimik :nociv:
le urmaresc de dimineata sa vad ce fac
Maria- Administrator
ce faci maria?..............nu mai esti cu noi?...........
asa te vreau cand sunt p;ecata sa le penalizezi
ce liniste este azi aici........v-au speriat fetele ..........mai vine cineva la o
Pagina 2 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Subiecte similare
» La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
Pagina 2 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA