Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 39 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 39 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți
Pagina 33 din 43
Pagina 33 din 43 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 43
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
eu nu cred ca te-a aparat deloc naasica nu!!! ai face bine sa nu mai arzi banii pe tigari si sa faci cont pentru cei doi porumbei ca eu nu imi dau fata asa fara cont fara nimik
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
Nu ti-am luat apararea ... chiar daca sunt nasica ... Ma gandeam ca degeaba iti voi spune sa lasi tigarile, mai ales acum cand nu mai cumperi asa de multa mancare pentru tine ... iar hainele ti le stramtezi ... deci ai bani berechet si de tigari! In concluzie, munca noastra sa te facem sa te lasi de fumat e dusa ... pe apa sambetei ... ca degeaba ... tot iti cumperi tu o tigara ... Poate te vom vedea si cu pipa in gura sau cu vreun trabuc! Doar grija mare cu sanatatea sa aveti voi cele care fumati ... e un esential al vietii - sanatatea!
mona_mami- Mamica cocheta
cuscra poti sta linistita, gabi are deja cont de mult facut si sa strans ceva in el , avem noi grija in fiecare luna de el ......
nasica ai dreptate in ceea ce ai spus, sti poate oricine sa te bata la capo de 10000000 de ori, important este sa ai ambitie si sa iti doresti acest lucru
cuscra poti sa fi fericita si multumita, de 2 zile nu mi-am mai cumparat tigari
nasica ai dreptate in ceea ce ai spus, sti poate oricine sa te bata la capo de 10000000 de ori, important este sa ai ambitie si sa iti doresti acest lucru
cuscra poti sa fi fericita si multumita, de 2 zile nu mi-am mai cumparat tigari
Adriana ai facut un pas foarte important, acela de a nu mai fuma. Acum ai nevoie de VOINTA si MULTA TARIE sa faci ceea ce ti-ai propus. Bafta multa!
raruta- Mamica eleganta
- Varsta : 43
multumesc mulot ana ...imi este greu tare oricum ..... mai m-am lasat eu si dupa cateva luni sau saptamani m-am apucat din nou, asa ca prevad ca nu o sa ma tina mult ....poate pana cand va trece criza
auzi cuscra...nu ti-ai cumparata...dar de fumat ai mai fumat? ca poti fuma si fara sa cumperi macar una....se gasesc pers binevoitoare.....,
eu astept minunae..nu te laud..pana nu trec cativa ani
eu astept minunae..nu te laud..pana nu trec cativa ani
cuscra ce perspicace esti ....cum de mai nimerit?
uite ca am cedat si mi-am cumparta acum tigari, nu am mai rezistat ....am si bagat una
uite ca am cedat si mi-am cumparta acum tigari, nu am mai rezistat ....am si bagat una
am venit si eu sa te cert...ca doar trebuie sa simti ca-s aici!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Sandy ti-ai facut si tu calculatorul??? Ne e tare dor de tine!
raruta- Mamica eleganta
nu si l-a facut.....era la o vecina..
imi place ca sandy a intrat cateva minute de la vecina si unde putea ea sa intre .....??????? la tigarele, repede i-a sarit in ajutor cuscrei .... ufffff acum lupt impotriva a 2 cuscre
si yte asigur ca una e mai periculoasa ca alta!
aaaaaaaaaaa da sunt ferm convinsa ....doar sunteti surori
Domnule Doctor, fumatul afectează gândirea?
- Nu prea, deoarece cel ce gândeste câtusi de putin, nu fumează deloc..
- Nu prea, deoarece cel ce gândeste câtusi de putin, nu fumează deloc..
haaaa bravo TEo, poate asta le pune pe ganduri pe cele ce fumeaza
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
sandy- Mamica cocheta
ha, ha, ha .... nu este amuzant deloc!!!!!!!!!!!!!!!!
dar ai rras..pun pariu!!
sandy- Mamica cocheta
nu este fum pe aici Adriana?
Maria- Administrator
e cred ca fumeaza in locuri interzise s-o prindem mai greu...
sandy- Mamica cocheta
dk vreti , vin eu sa "adulmec" simt mirosul de la kilometri
culmea... fumatoarea de mine... acum nu mai suport mirosul mi se face rau instant de as ramane cu "sensibilitatea" asta si dupa ce nasc, bine ar fi
culmea... fumatoarea de mine... acum nu mai suport mirosul mi se face rau instant de as ramane cu "sensibilitatea" asta si dupa ce nasc, bine ar fi
ari05- Mamica cocheta
razi tu razi.................
nu mai adulmeca..ca tu sinti cel mai tare..
sandy- Mamica cocheta
Doamne tine-i obiceiul lui Ari!!!!!!!!!!!!! amin!
Pagina 33 din 43 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 43
Subiecte similare
» La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
Pagina 33 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA