Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 92 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 92 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
cum slabim?
+25
roxanik
mary83
maximax
crina_oc
Elena23
tunde
scumpetea
panky(Laura)
alinagherman
mona_mami
lilia
narcy
celina74
amalia-carmen
Maria
sandy
Rania
roxana ,mamica finuta
paul_A
swe
elena
anka9mai
mofturaki
teodoraion
Raluca30
29 participanți
Pagina 7 din 19
Pagina 7 din 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: cum slabim?
bravo Adriana....cate kg ai slabit pana acum? si in cat timp?
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Felicitari Adriana!Sa ne spui si noua ce cura ai tinut
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
multumesc fetele ....pana acum am slabit 22 kg si le-am dat jos in 7 luni ....
raluca tu nu sti ca mi-am facut pliatie la stomac?..... pe 6 august am facut-o si imi este super bine! doar ca mananc foarte putin
raluca tu nu sti ca mi-am facut pliatie la stomac?..... pe 6 august am facut-o si imi este super bine! doar ca mananc foarte putin
Nu am stiut Adriana,ma bucur ca esti bine
bravo adriana!si mai vrei sa slabesti?
narcy- Mamica eleganta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER
spor la slabit Adriana...cat te`a costat operatia? poate ai mai zis dar nu am vazut eu
anka9mai- Mamica cocheta
nu m-a costat nimic anka ...am fost bagata pe un program special ....ma costa doar tratamentul dupa operatie si pentru anestezie ....toate astea ajungand pana in 1.500 ron
eu m-am mai ingrasat un kg....am 55 acum.
inca putin si le dai jos si pe cele 12 kg adriana!
inca putin si le dai jos si pe cele 12 kg adriana!
narcy- Mamica eleganta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER
Fetelor stiti ca inainte de menstruatie o femeie ia in greutate 2-3 kg pe care le da jos dupa ce se termina menstratia?
nu am stiut asta raluca....adica eu acum am 2 kg in plus
anka9mai- Mamica cocheta
daca esti inainte se poate,la mine s-a adeverit in fiecare luna
da raluca stiam asta ..... am observat si eu asta de foarte mult timp , de aceea niciodata nu ma cantaresc in acea perioada ....
Ai avut ... pile! Tine-o tot asa si sigur vei sa jos cat ti-ai propus! Ma bucur pentru tine!adriana a scris:nu m-a costat nimic anka ...am fost bagata pe un program special ....ma costa doar tratamentul dupa operatie si pentru anestezie ....toate astea ajungand pana in 1.500 ron
mona_mami- Mamica cocheta
pai na mona doar aici lucrez nu???? macar atata lucru meritam si eu!
sper sa reusesc mona pentru ca intr0o luna de cand m-am lasat de fumat am luyat vreo 300 de gr! sunt tare suparata .... si imi este foame mereu nu stiu ce se intampla cu mine!
sper sa reusesc mona pentru ca intr0o luna de cand m-am lasat de fumat am luyat vreo 300 de gr! sunt tare suparata .... si imi este foame mereu nu stiu ce se intampla cu mine!
Norocul tau! Mi-ar fi placut si mie sa ma taie colegii ... dar ei au alte ... metode ... "taiatul din ... buget!" ...
Din cauza ca te-ai lasat de fumat ... inlocuiesti tigara cu mancarea! Trebuie sa gasesti o solutie ... inlocuieste cu ... un pahar de apa ... Las' ca vine vara si te alearga Gabita pe afara ... vei avea mai multe sanse la slabit!
Din cauza ca te-ai lasat de fumat ... inlocuiesti tigara cu mancarea! Trebuie sa gasesti o solutie ... inlocuieste cu ... un pahar de apa ... Las' ca vine vara si te alearga Gabita pe afara ... vei avea mai multe sanse la slabit!
mona_mami- Mamica cocheta
da mona asa este ..... insa cand stau in parc cu gabi in loc sa alerg stau pe banca si mananc seminte!!!!!
cat priveste asa asa voi face si am zis sa incep sa mananc fructe , cand mi-e foame sa bag un mar !!!!!!
cat priveste asa asa voi face si am zis sa incep sa mananc fructe , cand mi-e foame sa bag un mar !!!!!!
fetelor am aproape 1 luna si am dat jos 4 kg-pt mine e un succes mai ales k nu am pus
nu am mancat deloc dulciuri-cred k dat pastilei pe care o iau;paine,sucuri nu am baut,am mancat mancare doar fara paine,salate multe cu lamaie,apa la greu si storc cateva picaturi de lamaie in ea si mai nou ma gandesc sa merg si la sala-dar trebuie sa-mi fac mult curaj inainte
nu am mancat deloc dulciuri-cred k dat pastilei pe care o iau;paine,sucuri nu am baut,am mancat mancare doar fara paine,salate multe cu lamaie,apa la greu si storc cateva picaturi de lamaie in ea si mai nou ma gandesc sa merg si la sala-dar trebuie sa-mi fac mult curaj inainte
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
felicitari ceci .... ma bucur enorm de mult pentru tine , stiu exact cat de mult inseamna sa dai jos cateva kg si cata satisfactie poti avea!
si eu am reusit sa dau jos aproape 2 kg (mult prea putine pe langa cate am da dat jos...)..iata`ma:
anka9mai- Mamica cocheta
anka eu nu stiu de ce zici tu ca trebuie sa mai dai jos , din punctul meu de vedere arati foarte bine ..... insa tu sti cel mai bine!
ce te invidiez Anka pt silueta ta
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Eu cum nu reusesc sa ma tin de dieta sau gimnastica mi-am comandat un Relax and tone... mi-am pus toate sperantele in el sa scap de burtica.
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Celina sa-mi spui si mie daca are efact masajul cu el...vreau si eu sa-mi cumpar, tot pentru burta :fumatoare:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Pagina 7 din 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Pagina 7 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA