Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 46 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 46 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
cum slabim?
+25
roxanik
mary83
maximax
crina_oc
Elena23
tunde
scumpetea
panky(Laura)
alinagherman
mona_mami
lilia
narcy
celina74
amalia-carmen
Maria
sandy
Rania
roxana ,mamica finuta
paul_A
swe
elena
anka9mai
mofturaki
teodoraion
Raluca30
29 participanți
Pagina 8 din 19
Pagina 8 din 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: cum slabim?
Florina , eu asa sper...o sa-l folosesc foarte des sa vad ce efect are...ma dispera burta
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
eu am vazut-o pe anka si arata bine ...e inalta si nu mi se pare plinuta dar daca vrea sa fie mai slaba ce sa-i faci....
eu am un relax & tone ...l-am vazut la o prietena si la ea a functionat ...ar functiona si la mine daca l-as folosi in fiecare zi...dar e foarte bun si pt masaje la spate si pt picioare...
eu am un relax & tone ...l-am vazut la o prietena si la ea a functionat ...ar functiona si la mine daca l-as folosi in fiecare zi...dar e foarte bun si pt masaje la spate si pt picioare...
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
Alina , am prins curaj acum ...daca zici ca are totusi efect..cred ca satu numai pe vibratii toata ziua
si pe mine, eu sunt subtire la mijloc, dar cu burta umflata in fata parca sunt gravidacelina74 a scris:Florina , eu asa sper...o sa-l folosesc foarte des sa vad ce efect are...ma dispera burta
deja mi-a pus capac saptamana trecuta cand un om mai in varsta mi-a dat locul in tramvai, crezand ca sunt gravida
cand sunt imbracata mai sumar asa pare
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
celina mai mult de 15 minute pe o anumita zona nu este indicat..eu il tin cam 15 minute pe burta si cate 15 minute pe copse si fund... e bine daca ai si o crema anticelulita..... eu mai folosesc si de asta normala
paul_A a scris:si pe mine, eu sunt subtire la mijloc, dar cu burta umflata in fata parca sunt gravidacelina74 a scris:Florina , eu asa sper...o sa-l folosesc foarte des sa vad ce efect are...ma dispera burta
deja mi-a pus capac saptamana trecuta cand un om mai in varsta mi-a dat locul in tramvai, crezand ca sunt gravida
cand sunt imbracata mai sumar asa pare
si mie mi s-a intamplat ...intrasem sa ii fac o radiografie lui fimea ( acum 1 an si ceva) si medicul mi-a zis ca daca sunt insarcinata sa ies din camera ....nu mai zic e vecini.
alinagherman a scris:celina mai mult de 15 minute pe o anumita zona nu este indicat..eu il tin cam 15 minute pe burta si cate 15 minute pe copse si fund... e bine daca ai si o crema anticelulita..... eu mai folosesc si de asta normala
multumesc de sfat !
Mai fetelor dar ce chef de vorba ati avut..........
Anka dar esti perfecta asa cum esti....
Si eu as vrea un relax &toner dar nu prea am incredere,daca este bun si dati burtile jos sa ne anuntati si pe noi
Anka dar esti perfecta asa cum esti....
Si eu as vrea un relax &toner dar nu prea am incredere,daca este bun si dati burtile jos sa ne anuntati si pe noi
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
asteptam vesti fetele ....si pe mine ma intereseaza , eu am slabit acum si este foarte vizibil doar ca burta a ramas ..... asa ca m-ar interesa si pe mine!
multumesc de vb frumoase fetele...dar si eu la fel ca voi am burta asa ca mi`ar trebui si mie Relax&Toner dar nu am banutii necesari acum eu aparat de msajal am cu benzi....dar cele care m`ar ajuta imi fac rani la burta ( ca eu am vergeturi mari) ....asa ca am sa continui cu mersul pe jos
anka9mai- Mamica cocheta
eu am relax@tone si imi e de folos
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
nu este chiar asa de scumpa dar chiar este adevarat?
adriana a scris:asteptam vesti fetele ....si pe mine ma intereseaza , eu am slabit acum si este foarte vizibil doar ca burta a ramas ..... asa ca m-ar interesa si pe mine!
ai slabit foarte mult adriana........sa nu te recunosc,cand te-am vazut.....iar cu burtica,prin gimnastica reusesti sa o d-ai jos.......
panky(Laura)- Mamica cocheta
Nici eu nu cred,sigur este vrajeala
eu ma duc sa fac o liposuctie, si o marire de sani :3345:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
eu vreau liposuctie si micsorare de sani
o marire de sani si eu vroiam dar acum am ca alaptez, dupa ce termin de alaptat si se micsoreaza sanii si eu as face..si mi-ar prinde bine si o liposuctie dar pana acolo mai bine m-as apuca de sport
Si de mine se lipesc kilogramele in ultimul timp ca scaietii de lana oilor...Si nu se mai dau duse nicicum
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
vorbesti serios Florina?paul_A a scris:eu ma duc sa fac o liposuctie, si o marire de sani :3345:
anka9mai- Mamica cocheta
eeeii , glumeste, oricum exagereaza cu burta...s-a mai ingrasat putin, dar ii sta bine asa, prea era slaba...adica..oricum e slaba... daca ea este slaba eu ce sa mai zic? sunt obeza pe laga ea :fumatoare:
elena- Mamica cocheta
eii, nici chiar asa, noi sa fim sanatoase arati foarte bine si... esti mai slaba decat mine
elena- Mamica cocheta
Pagina 8 din 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Pagina 8 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA