Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 74 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 74 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
cum slabim?
+25
roxanik
mary83
maximax
crina_oc
Elena23
tunde
scumpetea
panky(Laura)
alinagherman
mona_mami
lilia
narcy
celina74
amalia-carmen
Maria
sandy
Rania
roxana ,mamica finuta
paul_A
swe
elena
anka9mai
mofturaki
teodoraion
Raluca30
29 participanți
Pagina 13 din 19
Pagina 13 din 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: cum slabim?
AM STUDIAT-O putin Ioana, dar 7 oua intr-o sapt?? nu e cam mult?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
ei fetele , cei mai buna decat papica buna .... offf doamne o viata avem si la unele persoane este asa de chinuita , ,,,, de ce ne-om confrunta cu aceste kg in plus ! ..... mare chin!
cam asa este Adriana..offf kg astea...eu aveam acum 16 ani 52 kg va imaginati cum aratam la 1,75 inaltime??/ fotomodeala eram
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
ei si eu am 62 kg la 1.72,dar ma multumesc cum sunt,eu nu rezist in fata dulciurilor si nici nu incerc
Maria- Administrator
pai Arati bine Maria...deci si tu este inalta....mie mi-e rusine sa spun cate am
Elena23- Mamica eleganta
7 oua pe saptamana?foarte mult,sa nu dati ficatul peste cap.Si fara mancare dimineata,eu una nici nu incerc.eu cum ma scolt trebuie sa mananc.Dar daca o tineti si slabiti sa ma anuntati,pote incerc si eu
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
fetelor am citit comentariile voastre... asa ca sa va raspund, pe rand!!!
anka, m-am hotarat ! NU MA APUC DE DIETA! pt. ca nu pot sa nu mananc dimineata si nu pot sa nu beau cafeluta! si crede-ma ca trebuie sa slabesc , ca am burtoi si am 60 de kile la 160 cm cat am..deci tre sa dau ceva kile ...pe jos
teo draga, n-am numarat cate oua sunt in dieta asta, dar se pare ca sunt multe... asa cum ai zis tu... 7... oricum eu astea le mananc intr-o saptamana... deci, cu sau fara dieta oricum mananc 7-8 oua pe saptamana!!!
maria, tu esti , vb. elenei23..fotomodeala, nu mai tre sa dai sau sa pui kile...nimic...!!! si mare noroc ai ca poti sa halesti dulce fara sa pui nimic macar un gram pe tine.. eu am mancat ieri un borcanel mic de dulceata de visine..si cred ca azi am deja 62 de kile... dar ce conteaza, e asa de buna dulceata fetelorrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!
anka, m-am hotarat ! NU MA APUC DE DIETA! pt. ca nu pot sa nu mananc dimineata si nu pot sa nu beau cafeluta! si crede-ma ca trebuie sa slabesc , ca am burtoi si am 60 de kile la 160 cm cat am..deci tre sa dau ceva kile ...pe jos
teo draga, n-am numarat cate oua sunt in dieta asta, dar se pare ca sunt multe... asa cum ai zis tu... 7... oricum eu astea le mananc intr-o saptamana... deci, cu sau fara dieta oricum mananc 7-8 oua pe saptamana!!!
maria, tu esti , vb. elenei23..fotomodeala, nu mai tre sa dai sau sa pui kile...nimic...!!! si mare noroc ai ca poti sa halesti dulce fara sa pui nimic macar un gram pe tine.. eu am mancat ieri un borcanel mic de dulceata de visine..si cred ca azi am deja 62 de kile... dar ce conteaza, e asa de buna dulceata fetelorrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
chiar asa ? ce dieta? :fumatoare: eu una spun ca trebuie sa ne ponderam sa mancam cate un castronel micut de ceva mancarica , supica , fructe si legume din greu , salate la fel ,FARA -- dulciuri , paine , cartofi , paste fainoase , prajeli ......... si ce-o mai fii .Ultima masa la 18 , si 2 l apa pe zi . Teoretic stiu tot ,practica ma omoara rau .............. si uite am ajuns la 82 kg si 1,73 cm daca nu cumva am mai dat inapoi
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
roxy draga mea toate suntem bune la teorie ...eu ziceam ca am scapat ...ma oprez si gata o sa fiu slaba toata viata ..... insa nu este asa ....cum mananci mai mult cum pun pe mine si inca repede! ....mai repede ca inainte!
offf greu este cu slabitul asta....mancarea buna!!!
Elena23- Mamica eleganta
exact Elena,mancarea e buna pt k o facem cu dragoste si pt cei dragi!preotul mi-a zis intr-un an cand a venit cu botezul pe srtada sa nu fac ce mancare imi place
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
cata dreptate ai Adriana,practica ne omoara.. caci cu teoria stam bine
Maria- Administrator
Hei fetelor cum mai stati cu slabitul?Ati reusit sa mai dati jos ceva?Eu acum incerc iar.
si eu sunt de ieri iar la o cura
eu nu am mai slabit de loc dar trebuie sa tin si eu o cura , prin septembrie merg la o nunta si vreau sa fiu mai slaba putin ...ce cure tineti?
http://prodieta.ro/mihaela-bilic-cura-de-slabire-dieta-mihaelei-bilic-doctor-nutritionist/
Acum 2 ani eram destul de grasa,am cumparat cartea Traiesc deci ma abtin a lui Mihaela Bilic care la mine a dat rezultate bune,acum tot dupa ea merg.3 mese si 2 gustari,nu te infometezi deloc.Am slabit 7 kg acum 2 ani.
Acum 2 ani eram destul de grasa,am cumparat cartea Traiesc deci ma abtin a lui Mihaela Bilic care la mine a dat rezultate bune,acum tot dupa ea merg.3 mese si 2 gustari,nu te infometezi deloc.Am slabit 7 kg acum 2 ani.
bravo Raluca...tine-o tot asa....am spicuit si eu asa putin din aceasta carte.
eu de doua saptamani nu mananc decat fructe,legume,lactate,carne fripta...fara mancare gatita,dulciuri ,paine si nimic dupa ora 18...am slabit 3 kg!
eu de doua saptamani nu mananc decat fructe,legume,lactate,carne fripta...fara mancare gatita,dulciuri ,paine si nimic dupa ora 18...am slabit 3 kg!
Elena23- Mamica eleganta
Ai slabit bine.Cam asta este si in cartea Mihaelei numai ca iti mai cere cele 3 mese.
Tine-o tot asa!
Tine-o tot asa!
cum stati cu slabitul fetelor...!!???...dar cu miscarea/??
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
eu sunt la stadiul de mentinere
eu am slabit 1 kg ..... insa nu am tinut nici o dieta, doar ca nu prea am mancat , am avut atat de multe probleme ca uitam sa mananc ..... cu miscarea nu prea merge , tot zic sa imi cumpar o coarda dar nu mai reusesc
Pagina 13 din 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Pagina 13 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA