Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 99 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 99 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Concurs nou *** Alimentatia bio !!!!!***
+8
mofturaki
teodoraion
anka9mai
Maria
raruta
sandy
cecilia_7625
adriana
12 participanți
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: biosens.ro
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Concurs nou *** Alimentatia bio !!!!!***
vin si eu imediat cu cateva poze BIO...
Dl.Oprea band apa minerala direct din pamant!! ( o data la 7 minute urca apa minerala si puteai sa ajungi la ea si sa bei)
... apa rece de izvor..
Dl.Oprea band apa minerala direct din pamant!! ( o data la 7 minute urca apa minerala si puteai sa ajungi la ea si sa bei)
... apa rece de izvor..
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
super pozele ioana , chiar biooooooooooo sa nu uitati de comentariile de pe site
interesanta idee...coc eu ceva acum!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
Am pregatit si noi produse bio! De fapt, noi stand la tara, cred ca avem posibilitatea sa papam produse bio.
Pentru inceput va prezentam PAINE DE CASA BIO pregatita de tati ieri.
E foarte usor de preparat:
1 kg de faina
1 cubulet de drojdie
1 praf de sare
1 lingurita de zahar
2 linguri de ulei
Toate aceste ingrediente se amesteca se lasa la dospit cam o ora. Dupa acest interval o modelam, asezam coca intr-un vas de iena si o aseza la cuptor. Atentie nu la cuptorul de la aragaz ci cel de la soba. Iata ce a iesit:
Pentru inceput va prezentam PAINE DE CASA BIO pregatita de tati ieri.
E foarte usor de preparat:
1 kg de faina
1 cubulet de drojdie
1 praf de sare
1 lingurita de zahar
2 linguri de ulei
Toate aceste ingrediente se amesteca se lasa la dospit cam o ora. Dupa acest interval o modelam, asezam coca intr-un vas de iena si o aseza la cuptor. Atentie nu la cuptorul de la aragaz ci cel de la soba. Iata ce a iesit:
raruta- Mamica eleganta
- Varsta : 43
super pozele..Ana...zambetul lui Rares ..spune totul!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Da mai am inca o reteta Sandy! Acolo sa il vezi!
raruta- Mamica eleganta
Ah, ce-as rupe un colt din ea!!!!
mona_mami- Mamica cocheta
Mai am Mona! Doar ce am scos una de la cuptor acum!!!!!!!!!!! Dar surpriza mare este ca cel care pregateste painea de casa delicioasa este sotul meu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
raruta- Mamica eleganta
Si al meu ... cumpara paine! Felicitarile mele!
mona_mami- Mamica cocheta
wau ana, ce bine arata si ce pofta mi-ai facut ,,,, trebuiesa fac si eu , felicitari sotului .... dar rares ce a patit la obrajor?
Off Adriana! Acolo l-am zgariat eu cu unghia. Am vrut sa ia ceva dupa masata TV si eu am vrut sa iau telecomanda si ne-am ciocnit! La toata lumea m-a zis ca mami l-a zgariat!
raruta- Mamica eleganta
nu ne mai spune nimeni ce reprezinta ali8mentatia bio?..... vrem si pozici cu produse si preparate bio!
ce bine arata Ana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
mai sunt 3 zile si se incheie concursul!
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
haideti fetele mai asteptam pozici .... mai este putin si se termina concursul!
raluca mai pune o data pozele pe forum pentru ca au disparut ...ori le-ai sters ori le-ai mutat in alta parte
raluca mai pune o data pozele pe forum pentru ca au disparut ...ori le-ai sters ori le-ai mutat in alta parte
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
ce bine arata Raluca :trosu: :trosu: :trosu:
Maria- Administrator
super piftia mi-ai facut pofta !!!!.....
marie te asteptam si pe tine cu pozici
avem foarte putine participante la acest concurs! va mai asteptam cu pozici
marie te asteptam si pe tine cu pozici
avem foarte putine participante la acest concurs! va mai asteptam cu pozici
oare de ce am intrat aici? cine m-a pus??? acum mi s-a facut foame... vreau paine din aia de la Ana si salata din aia de beuf si si niste racituri... nu mai pot de pofta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
ioana cred ca nu se face greu painica ..... i-a fa o incercare si fa repejor o painica bio!!!!!!
Ioana cu mare drag iti dau o bucatica de painica! Nu se face greu! Iti trimit repejor un colet!
La mare cautare acum e si salata de varza preparata cu ulei si piper. E delicioasa!
De pe site mi-a atras atentia acest suc:
Produse \\ Sucuri ecologice/biologice
Biotta Bio Energy.
Biotta Bio Energy furnizeaza energie pentru corp si spirit si sustine sanatatea. Acestea datorita continutului de cofeina din extractul de guarana biologica, dextroza si fructoza, precum si vitamina C din sucurile de fructe. Sub presiune pentru a face performanta? Obosit si fara chef? Biotta are ceea ce va lipseste. Biotta Energy este alternativa inteligenta la bauturile energizante si a altor bauturi pick-me-up. Sanatoasa, biologica, proaspata si plina de energie :asa descriem noi hrana unei constiinte sanatoase.
Pe langa sucul de struguri albi, Biotta Bio Energy mai contine: guarana, camu camu, acai, araza, aronia si suc de limete.
Informatie nutritionala:
100 ml contin in medie:
Calorii
263 kJ (62 kcal)
Proteine
0.3 g
Carbohidrati
14.8 g
Grasimi
< 0.2 g
Cofeina
32 mg
BIO Happy Smiles Biscuiţi speltă cu miere
Dulciurile Hans Freitag includ şi biscuiţi speciali doar pentru copii: se numesc Happy Smilies pentru că te lasă cu zâmbetul pe buze.
Ingrediente: Făină integrală de spelta ecologică (25%), faină din spelta ecologică (25%), unt ecologic, zahăr din trestie ecologic, miere ecologică (6%), pudră ouă integrale ecologice, emulgator: lecitină din soia, sare naturală, agent de copt: bicarbonat de amoniu.
A se depozita la loc răcoros şi uscat.
Produs în Germania.
BIO Biscuiti din cereale integrale cu ciocolată
O delicioasă combinaţie de cereale integrale de grâu şi speltă, umplute cu stropi de ciocolată dulce-amăruie.
Ingrediente: Făină integrală de spelta ecologică (30%), zahăr din trestie ecologic, făină integrală de grâu (20%), grăsime vegetală ecologică, ciocolată amăruie 10% (cacao ecologică, zahăr din trestie ecologic, unt de cacao ecologic, lecitină din floarea soarelui, vanilie naturală ecologică, cacao: cel puţin 58%), pudră ouă integrale ecologice, sare de mare, emulgator: lecitină din soia, agent de copt: bicarbonat de amoniu, aromă naturală de vanilie.
Produs în Germania.
La mare cautare acum e si salata de varza preparata cu ulei si piper. E delicioasa!
De pe site mi-a atras atentia acest suc:
Produse \\ Sucuri ecologice/biologice
Biotta Bio Energy.
Biotta Bio Energy furnizeaza energie pentru corp si spirit si sustine sanatatea. Acestea datorita continutului de cofeina din extractul de guarana biologica, dextroza si fructoza, precum si vitamina C din sucurile de fructe. Sub presiune pentru a face performanta? Obosit si fara chef? Biotta are ceea ce va lipseste. Biotta Energy este alternativa inteligenta la bauturile energizante si a altor bauturi pick-me-up. Sanatoasa, biologica, proaspata si plina de energie :asa descriem noi hrana unei constiinte sanatoase.
Pe langa sucul de struguri albi, Biotta Bio Energy mai contine: guarana, camu camu, acai, araza, aronia si suc de limete.
Informatie nutritionala:
100 ml contin in medie:
Calorii
263 kJ (62 kcal)
Proteine
0.3 g
Carbohidrati
14.8 g
Grasimi
< 0.2 g
Cofeina
32 mg
BIO Happy Smiles Biscuiţi speltă cu miere
Dulciurile Hans Freitag includ şi biscuiţi speciali doar pentru copii: se numesc Happy Smilies pentru că te lasă cu zâmbetul pe buze.
Ingrediente: Făină integrală de spelta ecologică (25%), faină din spelta ecologică (25%), unt ecologic, zahăr din trestie ecologic, miere ecologică (6%), pudră ouă integrale ecologice, emulgator: lecitină din soia, sare naturală, agent de copt: bicarbonat de amoniu.
Produs în Germania.
BIO Biscuiti din cereale integrale cu ciocolată
O delicioasă combinaţie de cereale integrale de grâu şi speltă, umplute cu stropi de ciocolată dulce-amăruie.
Ingrediente: Făină integrală de spelta ecologică (30%), zahăr din trestie ecologic, făină integrală de grâu (20%), grăsime vegetală ecologică, ciocolată amăruie 10% (cacao ecologică, zahăr din trestie ecologic, unt de cacao ecologic, lecitină din floarea soarelui, vanilie naturală ecologică, cacao: cel puţin 58%), pudră ouă integrale ecologice, sare de mare, emulgator: lecitină din soia, agent de copt: bicarbonat de amoniu, aromă naturală de vanilie.
Produs în Germania.
raruta- Mamica eleganta
Multumim Adriana! Ni s-au terminat rezervele de varza murata pe anul acesta!
raruta- Mamica eleganta
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» cancerul si alimentatia
» alimentatia sugarului
» Castigatoare concurs ***Alimentatia bio!****
» ATENTIE !!! Sarea in alimentatia noastra !!!
» alimentatia sugarului
» Castigatoare concurs ***Alimentatia bio!****
» ATENTIE !!! Sarea in alimentatia noastra !!!
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: biosens.ro
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA