Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 20 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 20 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (4)
+15
teodoraion
sandy
roxanik
roxana ,mamica finuta
Maria
mona_mami
adriana
Elena23
Gianina
brigitta
Raluca30
crina_oc
DaNuTzA
elena
paul_A
19 participanți
Pagina 24 din 42
Pagina 24 din 42 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (4)
daaaa....tare-mi e nici azi nu vine la ea.............
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
poate va veni ,,,, te asteptam cu vesti bune
acum am ajuns si eu acasa, in bucuresti a inceput iar ploaia dar este totusi caldut afara.....ai mei baieti dorm si eu am pus la fiert mazare sa fac mancarica .....
acum am ajuns si eu acasa, in bucuresti a inceput iar ploaia dar este totusi caldut afara.....ai mei baieti dorm si eu am pus la fiert mazare sa fac mancarica .....
Buna fetelor,ce vreme urata!!!Azi am vrb cu doamna invatatoare ,mi a spus ca trebuie sa lucrez cu el mai mult la descompunerea numerelor ca greseste putin si sa l pun sa citeasca in vacanta.Mi a spus ca ridica mana ,ca e destul de activ in clasa si este mai ascultator .Sa stau linistita ca e normal sa uite sa mi transmita toate informatiile date de ea,majoritatea sunt la fel....uituci.Stau mai linistita acum......
nadvio1973- Mamica sexy
Bunaa!Azi a venit si sotul acasa,in rest treburi...ordine prin casa,mancarica...
Adriana,eu nu prajesc de fel...ghebele le-am facut tocanita in sensul ca le-am fiert,am pus usturoi si un picut de sare,marar,si la sfarsit,dupa ce am stins ,am pus un pic de ulei si gata...am pus si eu un borcan,sa vad cum o iesi,ca am mai pus intr-un an si nu mi-a placut,aveau prea mult otet.Soacra mea in schimb a facut si ciorbita si tocanita...prajite...eu n--am inteles niciodata de ce prajeste ingredientele pt ciorba,sau calit cum zice ea dar tot nesanatos e,mai ales daca incingi uleiul rafinat...
Adriana,eu nu prajesc de fel...ghebele le-am facut tocanita in sensul ca le-am fiert,am pus usturoi si un picut de sare,marar,si la sfarsit,dupa ce am stins ,am pus un pic de ulei si gata...am pus si eu un borcan,sa vad cum o iesi,ca am mai pus intr-un an si nu mi-a placut,aveau prea mult otet.Soacra mea in schimb a facut si ciorbita si tocanita...prajite...eu n--am inteles niciodata de ce prajeste ingredientele pt ciorba,sau calit cum zice ea dar tot nesanatos e,mai ales daca incingi uleiul rafinat...
Gianina- Mamica rafinata
buna seara fetelor........gata si noi cu temele pt maine...si asteptam vacanta....maine cred k ne sc d-na notele in carnet...
Larisa se descurca mai bn la mte decat la abecedar......si-mi zicea la inceputul scolii k ei nu-i place sa citeasca...dar azi mi-a spus k o sa invete sa citeasca........a pus-o d-na sa numere fisele pt testul de la abecedar si a intrebat-o daca stie s numere pana la 25 cati copii sunt ei in grupa si Lari ia zis k stie pana la 1000 .ieri a venit acasa cu testul de la mate si a luat b-fb din neatentie...a inceput exercitiu si a uitat sa-l termine in rest nici o greseala ,la descompuneri si la crescator si descrescator pana la 6......si d-na a intrebat-o ce a zis mami cand a vz nota de la test si Lari ia zis k m-am suparat ............si e normal sa ma supar k stiu k-i mereg capu...
Larisa se descurca mai bn la mte decat la abecedar......si-mi zicea la inceputul scolii k ei nu-i place sa citeasca...dar azi mi-a spus k o sa invete sa citeasca........a pus-o d-na sa numere fisele pt testul de la abecedar si a intrebat-o daca stie s numere pana la 25 cati copii sunt ei in grupa si Lari ia zis k stie pana la 1000 .ieri a venit acasa cu testul de la mate si a luat b-fb din neatentie...a inceput exercitiu si a uitat sa-l termine in rest nici o greseala ,la descompuneri si la crescator si descrescator pana la 6......si d-na a intrebat-o ce a zis mami cand a vz nota de la test si Lari ia zis k m-am suparat ............si e normal sa ma supar k stiu k-i mereg capu...
buna fetele cred ca suntem toate cam stresate cu copii, cred ca cerem prea mult de la ei .... astazi gabi a venit acasa cu revistele , cifre si litere, foarte, foarte interesante plus ca au si CD-uri cu jocuri, planse de lucru ....deja am lucrat astazi si pe caiet si pe CD.
gianina eu nu calesc legumele pentru ciorba, doar le fierb
gianina eu nu calesc legumele pentru ciorba, doar le fierb
Adriana,cred ca ai dreptate ,noi mamele ne stresam parca prea mult,vrem sa fie prea perfecti....cred ca i presam prea mult totusi.....bine ca vine vacantaaaa.Copilul si a facut bagajul pt vacanta,hahahhaha.
nadvio1973- Mamica sexy
neata fetewle, va las o cafeluta
in bucuresti ploua si este tare mohorat gata vine iarna!!!!!
in bucuresti ploua si este tare mohorat gata vine iarna!!!!!
Buna dimineata! Vin si eu la o cafea!
Sa va bucurati de prima vacanta,sanatate si numai bine va doresc!
Sa va bucurati de prima vacanta,sanatate si numai bine va doresc!
mona_mami- Mamica cocheta
neata fetelor...eu nu cred k suntem noi mamele exigente....stium valoarea copilului....
acum imi beau pe fuga cafeauaapoi am treaba la buc...vreau sa pun legume si carne la fiert sa fac salata de beof,maine o sa impartim-imi face soacra coliva si mama face sarmale...
Buna dimineata fetelor!
Servesc o cafea si eu alaturi de voi
Vacanta placuta copilasilor!
Servesc o cafea si eu alaturi de voi
Vacanta placuta copilasilor!
Maria- Administrator
multumim la fel
plelcati pe undeva in vacanta?
plelcati pe undeva in vacanta?
Neata!
Noi nu plecam Ceci,la mine Alexandra nu mai are vacanta
Noi nu plecam Ceci,la mine Alexandra nu mai are vacanta
Maria- Administrator
Buna dimineata fetele servesc si eu o cafeluta cu voi e cumva Sambata mortilor maine ?
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
neata Roxana...da e pomenirea mortilor
ce mai faci?
ce mai faci?
bine fetele sa zicem desiimi-am inceput ziua plina dar absolut PLINA DE NERVI pe scumpul meu socru care nu de mult si-a achizitionat niste porumbei , care bineanteles s-au inmultit , si nu fac altceva sa stea decat in fata usei mele . Nu am nimic cu bietele pasari , dar pur si simpluma dsipera :sorry: eu nu mai pot sa am o rufa curata pe sarma , pe deasupra au inceput sa ciugule din pervazul de la fereeastra polistirenul ,praf gainat nu se poate tb sa port o cearta zdravana cu socrul noroc cu voi mai m-am calmat
imi cer scuze pt dublu post , dar va rog din suflet fetele mele , sa ma ajutati si pe mine cu o reteta de rulada cu gem , usor de facut ( mentionez ca pana acum n-am mai facut rulada ) imi amintesc de ruladele acelea micute care se gaseau la cofetarie , cand eram noi mici multumesc anticipat
buna fetele, mona ce mai faceti voi? fetele?
roxy ai mei bunici aveau porumbei si imi aduc aminte ce mizerie era ....te inteleg perfect! cat priveste reteta nu am idee, eu nu am facut niciodata rulada!
nadia ce mai feci? ren????
ceci nu vi si la mine cu imparteala????? sarmalute,,,, papa bun!!!!!
nici noi nu plecam pe nicaieri in vacanta aceasta, eu lucrez asa ca ramanem acasa plus ca avem cursurile de karate in continuare
un inceput de weekend frumos tuturor
roxy ai mei bunici aveau porumbei si imi aduc aminte ce mizerie era ....te inteleg perfect! cat priveste reteta nu am idee, eu nu am facut niciodata rulada!
nadia ce mai feci? ren????
ceci nu vi si la mine cu imparteala????? sarmalute,,,, papa bun!!!!!
nici noi nu plecam pe nicaieri in vacanta aceasta, eu lucrez asa ca ramanem acasa plus ca avem cursurile de karate in continuare
un inceput de weekend frumos tuturor
Buna fetele, va servesc de ziua mea cu un tort si un suculet.
De asemenea ,va invit pe toate dar in special pe cele din Bucuresti,duminica 18 noiembrie la ceremonia religioasa a logodnei noastre :) zona Obor, daca vreti detalii imi scrieti :)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Va pup si va imbratisez cu drag si dor.
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Teoooooooooooooooooo! Esti o minune, ma bucur din suflet pentru tine, sa fii fericita alaturi de cele ... trei iubiri ale tale! :itiofer:
mona_mami- Mamica cocheta
buna fetelor
Teo sa fii fericita
Teo sa fii fericita
sa va fie de bine Teo :flowers: distractie placuta si multe poze :flowers:
felicitari teo , da mi-ar place sa vin daca sunt in bucuresti .... unde faceti logodna .... da-mi cateva detalii te rog!
Teo,esti o minune de mama si o doamna deosebita,ma bucur pt tine. :itiofer:
nadvio1973- Mamica sexy
Pagina 24 din 42 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 24 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA