Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 54 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 54 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (4)
+15
teodoraion
sandy
roxanik
roxana ,mamica finuta
Maria
mona_mami
adriana
Elena23
Gianina
brigitta
Raluca30
crina_oc
DaNuTzA
elena
paul_A
19 participanți
Pagina 25 din 42
Pagina 25 din 42 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (4)
Buna seara!
Teodora,la multi ani inca o data si aici,multumim de tratatie,si sa va fie de bine...eu pe 17 vin la Bucuresti dar nu stiu daca stau pana duminica...poate ne vedem un pic sambata.
Eu azi a fost plecata de dimineata prin oras,pe la scoala,apoi dupa amiaza am fost iar dupa ghebe ca a fost cald la noi,soare,frumos.
Am facut baita la copii si acum am intrat si eu un pic pe aici.
Vacanta placuta copilasilor!
Teodora,la multi ani inca o data si aici,multumim de tratatie,si sa va fie de bine...eu pe 17 vin la Bucuresti dar nu stiu daca stau pana duminica...poate ne vedem un pic sambata.
Eu azi a fost plecata de dimineata prin oras,pe la scoala,apoi dupa amiaza am fost iar dupa ghebe ca a fost cald la noi,soare,frumos.
Am facut baita la copii si acum am intrat si eu un pic pe aici.
Vacanta placuta copilasilor!
Gianina- Mamica rafinata
neata fetele, va astept la cafeluta
eu ca de obicei nu am somn!!!!!!
gianina aveti padurea langa voi de adunati ghebe?
vacanta placuta piticilor multa relaxare si joaca!
eu ca de obicei nu am somn!!!!!!
gianina aveti padurea langa voi de adunati ghebe?
vacanta placuta piticilor multa relaxare si joaca!
neata fetelor
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
bine v`am regasit fetele!!! week-end`ul asta sunt libera si in sfarsit stau acasa, nu am vrut sa mai merg la ai mei.
am fost dimineata cu Alex la LIDL si am facut ceva mici cumparaturi...tati e la nanu la cabinet, il ajuta la ceva. Aseara am facut un taraboi monstru,mi-am iesit din minti....Alex nu`i atent deloc la lectii si tati nu are rabdare deloc cu el...am obosit sa le fac doar eu pe toate si tati sa stea la TV. asa ca am inchis usa la camera noastra l`am rugat pe Alex sa de`a Tv lui mai tare si i-am spus sotului meu tot ce am avut pe suflet....am fost un uragan!!! simt ca o iaurazna daca nu se implica si el mai mult...
Dimineata cand s`a trezit era schimbat complet....mi`a propus azi sa ma odihnesc pana vine el si dupa-amiaza sa iesim in Gradina Copou, la expozitia de crizanteme eu sunt convinsa ca "Lupul isi schimba parul dar naravul ba" dar mai sper intr-o minune.
Felicitari Teo pt planurile de viitor...ma bucur mult pt tine! meriti sa fii iubita si fericita alaturi de un suflet ca al tau...
noi vacanta asta facem analize...o sa merg luni sa ii iau sange si sumarul de urina lui Alex si apoi urmez eu.
p.s. sa nu uit sa va spun ca am inceput de pe 31.oct Dieta Dukan si chiar functioneaza. azi dimineata cantarul meu arata -2kg stiu ca o sa zambiti gandindu`va ca am mai tinut eu cure de slabire sidegeaba...sper de data asta functioneze si sa tina mai mult. am 10 zile de atac si daca la sfarsitul acestor zile am - 5kg! sunt multumita si foarte sigura ca voi slab cele 15 kg care le am in plus.
Acum va las, dau fuga sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut! va pup pe toate week-end placul!
am fost dimineata cu Alex la LIDL si am facut ceva mici cumparaturi...tati e la nanu la cabinet, il ajuta la ceva. Aseara am facut un taraboi monstru,mi-am iesit din minti....Alex nu`i atent deloc la lectii si tati nu are rabdare deloc cu el...am obosit sa le fac doar eu pe toate si tati sa stea la TV. asa ca am inchis usa la camera noastra l`am rugat pe Alex sa de`a Tv lui mai tare si i-am spus sotului meu tot ce am avut pe suflet....am fost un uragan!!! simt ca o iaurazna daca nu se implica si el mai mult...
Dimineata cand s`a trezit era schimbat complet....mi`a propus azi sa ma odihnesc pana vine el si dupa-amiaza sa iesim in Gradina Copou, la expozitia de crizanteme eu sunt convinsa ca "Lupul isi schimba parul dar naravul ba" dar mai sper intr-o minune.
Felicitari Teo pt planurile de viitor...ma bucur mult pt tine! meriti sa fii iubita si fericita alaturi de un suflet ca al tau...
noi vacanta asta facem analize...o sa merg luni sa ii iau sange si sumarul de urina lui Alex si apoi urmez eu.
p.s. sa nu uit sa va spun ca am inceput de pe 31.oct Dieta Dukan si chiar functioneaza. azi dimineata cantarul meu arata -2kg stiu ca o sa zambiti gandindu`va ca am mai tinut eu cure de slabire sidegeaba...sper de data asta functioneze si sa tina mai mult. am 10 zile de atac si daca la sfarsitul acestor zile am - 5kg! sunt multumita si foarte sigura ca voi slab cele 15 kg care le am in plus.
Acum va las, dau fuga sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut! va pup pe toate week-end placul!
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Anka,bafta la dieta,am auzit si eu multe persoane care vin la sala ca tin aceasta dieta si chiar da rezultate ......sa faci poze la expozitie....
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetele, acum am reusit si noi sa ajungem acasa , am fost la cimitir, pe la matusa mea si in parc cu gabi ....nu mai am nici un chef de nimic!
ceci ati terminat de impartit????? a venit pana la urma mama adoptiva a lui stefy?
nadia ce mai faci? ren?
anka poate se va schimba totusi ..... trebuie sa se ocupe de copil nu se poate sa le faci tu pe toate!..... asteptam poze de la expozitie si vreau si eu acea dieta ....ne-o poti scrie?
ceci ati terminat de impartit????? a venit pana la urma mama adoptiva a lui stefy?
nadia ce mai faci? ren?
anka poate se va schimba totusi ..... trebuie sa se ocupe de copil nu se poate sa le faci tu pe toate!..... asteptam poze de la expozitie si vreau si eu acea dieta ....ne-o poti scrie?
buna fetelor..da search pe google cu dieta dunkan si apare dieta...
Buna seara!am iesit si eu dintre"ghebe",azi am bagat tot la spalat,am fost si la o pomana...
Da,Adriana,si avem si padurea noastra
Da,Adriana,si avem si padurea noastra
Gianina- Mamica rafinata
Neata!Va astept la o cafea o zi cit mai frumoasa!!!
nadvio1973- Mamica sexy
neata ..am ajuns si eu ..ce mai faceti?
alinagherman- Mamica de cariera
am venit si eu la cafea...neagra si fara zahar!
Adriana eu am dieta de la o clienta dar este si pe net vb lui Ceci..iti las link pe pm
Adriana eu am dieta de la o clienta dar este si pe net vb lui Ceci..iti las link pe pm
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetelor.noi am fost la lidl dupa ceva cumparaturi...si acum mai stau fetele in curte si le bag la nani apoi o sa le ducem in parc...
Buna ziua tuturor!
Am venit si noi de la cumparaturi de la lidl si am intrat sa imi termin cafeaua cu voi
Am venit si noi de la cumparaturi de la lidl si am intrat sa imi termin cafeaua cu voi
Maria- Administrator
buna dragelor!!!!!! acum sunt si eu la o cafeluta
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
salutare..noi azi nu am iesit din casa ..am zis ca dupa ce mancam dar s-a intunecat si nu mai avem chef ..am dormit tare mult la pranz ..vreo 3 ore si ma smt de parca as fi dormit toata ziua . sotul e in concediu si sta cu baietii asa ca de maine sunt singura care merge la munca
buna fetelor...........
buna cuscra ce mai faci? ce face lari/ bucuroasa ca e in vacanta?
buna...m-au innebunit amandoua si ea si stefy...e bucuroasa k doarme mai tarziu dim si nu trebuie sa faca teme in fiecare zi...dar de maine ii fac program k nu se mai poate asa...ce suntem ,,sta fara caini,,?
voi sunteti bn sanatosi?
voi sunteti bn sanatosi?
da suntem bine sanatosi ..eu cam obosita dar nu conteaza ..astept zilele de craciun sa stau mai mult acasa
Bunaaa!Azi au venit nasii cu mama nasei si am fost...dupa ghebe...de data asta am gasit mai faine ,bune,le-a curatat sotul,nu mai stau s ale fierb in seara asta ....ma gandesc sa le fac si eu zacusca...azi iar a fost o zi calduroasa la noi.
Gianina- Mamica rafinata
buna giania ..si sotul a fost la bureti si curata de zor ..dar nu stiu de care a cules ..eu ii vreu facuti cu smantana si mamaliguta
Neata fetelor, ceata la Bucuresti,azi am dormit si eu mai mult...o sapt cit mai buna ,sanatate si spor la serviciu.
Ieri am lucrat la mate ,azi o sa citim putin .Maine vreai sa l duc la Muzeul Antipa ,o sa mergem cu citiva vecini . :flowers:
Ieri am lucrat la mate ,azi o sa citim putin .Maine vreai sa l duc la Muzeul Antipa ,o sa mergem cu citiva vecini . :flowers:
nadvio1973- Mamica sexy
neata fetele, va invit la o cafeluta
eu ieri am avut o zi tare plina, a venit mama si tata si am avut de gatit , apoi am mers in vizita la fratemiu ,,,,,si uite asa a trecut ziua
gabi si astazi s-a trezit de la 6.15 si ma intrebat daca merge la scoala ....obisnuinta
in bucuresti este ceata si cam frig dar din cate am auzit se va incalzi!
o zi frumoasa va doresc
eu ieri am avut o zi tare plina, a venit mama si tata si am avut de gatit , apoi am mers in vizita la fratemiu ,,,,,si uite asa a trecut ziua
gabi si astazi s-a trezit de la 6.15 si ma intrebat daca merge la scoala ....obisnuinta
in bucuresti este ceata si cam frig dar din cate am auzit se va incalzi!
o zi frumoasa va doresc
buna nadia ...si duminica ati scris???? nu il lasi pe ren deloc!
sa sti ca si eu zic de mult ca il duc pe gabi la antipa insa nu am reusit pana acum ..... sa vedem poate ajungem si noi saptamana asta!
sa sti ca si eu zic de mult ca il duc pe gabi la antipa insa nu am reusit pana acum ..... sa vedem poate ajungem si noi saptamana asta!
Pagina 25 din 42 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 25 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA