Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 18 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 18 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 221, Joi Mar 17, 2011 5:28 pm
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Gogosari pentru iarna
+7
mona_mami
popescumelinda
pupkiss
teodoraion
elena
paul_A
STEF30IASI
11 participanți
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Gogosari pentru iarna
MARINATA DE GOGOSARI
INGREDIENTE :
-5 kg de gogosari
-450 grame de bullion
-450 grame de zahar
-450 ml de ulei
-450 ml de otet
-sare dupa gust
-piper boabe
-foi de dafin
MOD DE PREPARARE :
Se amesteca ingredientele din componenta sosului si se pune la fiert pana se face o pasta , cam 15-20 minute .
Gogosarii se curata de samanta , se spala si se taie fideluta .
Apoi se pun gogosarii in sos si se fierb cam 10-15 minute .
Gogosarii se pun in borcane , se toarna sosul fierbinte peste ei .
Se leaga borcanele cu celofan si se pun la sterilizat in tava de la cuptor cu apa rece in ea cam 30 minute .
POFTA MARE SI BUNA !!!!
SALATA DE GOGOSARI PENTRU IARNA
INGREDIENTE :
-250 ml de otet
-250 ml de apa
-250 ml de ulei
-5 linguri mustar pasta
-5 linguri de bullion
-5 linguri de zahar
-sare dupa gust
-piper boabe si boabe de mustar
-foi de dafin
MOD DE PREPARARE :
Se amesteca ingredientele din compozitia sosului si se pune la fiert cam 15-20 minute .
Se pun gogosarii in sos si se lasa cam 10-15 minute .
Gogosarii se pun in borcane , se toarna sosul fierbinte peste ei si apoi se leaga borcanele si se pun la sterilizat in tava aragazului cu apa rece in ea , cam 30 minute .
POFTA MARE SI BUNA !!!!!
GOGOSARI INTREGI MURATI
Ingrediente :
Pentru un borcan de 10 l:
-6 - 8 kg gogosari
-frunze telina
Pentru 1 l de otet de murat:
-300 ml oţet (9 grade)
-700 ml apa
-30 g sare
-1 foaie de dafin
-5 boabe de piper
-1 boaba enibahar
-optional: 10 g zahar
Modul de preparare :
In functie de marime, forma si cat de sanatosi sunt, intr-un borcan de 10 l pot fi pusi la murat cam 6- 8 kg de gogosari.
Se aleg gogosarii, se reteaza codita si se spala. Se aranjeaza apoi gogosarii in borcane si se indeasa in gura borcanului cozi de telina sau ramuri de visin. Acestea se pot pune si dupa ce turnam otetul, ca sa fie mai usor sa il turnam in borcan (altfel trebuie turnat incet si va stropi).
Se fierbe apa cu otet, sare, zahar (optional) si mirodenii apoi se toarna peste gogosari. Pentru a nu crapa, se aseaza borcanul pe o tabla metalica sau lama a doua cutite puse in cruce. Se lasa borcanul sa se raceasca in bucatarie, apoi se leaga cu celofan si se dau la rece. Gogosarii murati pot fi consumati in cca. 4 saptamani.
POFTA MARE SI BUNA !!!!
GOGOSARI LA OTET
Ingrediente :
-1 kg gogosari
-3-4 lingurite zahar
-1/2 lingurita sare
-100 ml otet
-frunze telina
-10 boabe piper
Mod de preparare :
Se pun ingredientele la fiert .
Se curata si se spala gogosarii foarte bine , se taie in 4 sau in 6 sau in 8 daca sunt foarte mari , si se pun in zeama si se oparesc .
Se scot se lasa la racit .
Se pun in borcane cu hrean si frunze de telina si se toarna zeama peste ei si se leaga borcanele si se pun in camara .
Deasemenea daca va place puteti opari si conopida si o puneti printre gogosari in borcane .
POFTA BUNA SI MARE !!!!
BULION DE GOGOSARI
Ingrediente :
-5 kg gogosari
-50 - 100 g sare
Mod de preparare :
Se curata si se spala foarte bine gogosarii si se taie in bucati si se dau prin masina de tocat carne sau robotul electric .
Se pun la fiert cu sare , pana mai scade din zeama , la fel ca la bulionul de rosii .
Se lasa la racit , se pune in borcane , se leaga si se pune la sterilizat in tava de aragaz cu apa rece , cam 30 minute .
Se foloseste la orice mancare in loc de bulion de rosii .
POFTA MARE SI BUNA !!!!
GOGOSARI IN OTET CU STRUGURI
INGREDIENTE :
- 5kg gogosari
-2,5 kg struguri albi
-2,5 kg struguri negri
-2 l otet
-4 l apa
-500g zahar
-6 lingurite varfuite sare
-50g piper
-4 legaturi hrean
-3 legaturi frunze de telina
-500g morcov
-3 buc conopida
MOD DE PREPARARE :
Se scot cu grija coditele si semintele gogosarilor, astfel incat acestia sa ramana intregi.
Se pun la fiert apa, otetul, sarea, zaharul, si piperul. Cand amestecul clocoteste, gogosarii se introduc pe rand, timp de 4-5 min.
Se umplu cu boabe de struguri albi si negrii si in fiecare gogosar, se adauga o bucatica de hrean. Deasupra se pune o bucata de conopida si cateva frunze de telina.
Se aseaza in borcane si se decoreaza cu feliute de morcov. Se toarna in borcane amestecul caldut in care au fost opariti gogosarii.
POFTA MARE SI BUNA !!!!
GOGOSARI CU FRUCTE IN OTET
INGREDIENTE :
-5kg gogosari
-1kg struguri
-1kg prune
-1kg gutui
-1kg nectarine
-1kg pere
-2 l otet
-4 l apa
-500g zahar
-6 linguri varfuite sare
-50g piper
-4 legaturi hrean
-3 legaturi frunze de telina
-500g morcov
-3 buc conopida
MOD DE PREPARARE :
Se scot cu grija coditele si semintele gogosarilor, astfel incat acestia sa ramana intregi.
Se pun la fiert apa, otetul, sarea, zaharul, si piperul. Cand amestecul clocoteste, gogosarii se introduc pe rand, timp de 4-5 min.
Se umplu cu fructele taiate cublete si cu boabele de struguri.In fiecare gogosar, se adauga o bucatica de hrean. Deasupra se pune o bucata de conopida si cateva frunze de telina.
Se aseaza in borcane si se decoreaza cu feliute de morcov. Se toarna in borcane amestecul caldut in care au fost opariti gogosarii.
POFTA MARE SI BUNA !!!!
ARDEI CAPIA IN OTET
INGREDIENTE :
Ardeii bine spalati se taie in jumatati, pe lungime, se curata de cotoare si seminte, apoi se cintaresc.
Intr-o cratita 3 l, se pun otetul, apa si toate ingredientele, afara de hrean si se acopera cu capac.
Cind lichidul clocoteste, se pun ardeii capia, citi incap, ca sa intre bine in lichid, apoi se acopera si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Dupa aceea se scot cu spumiera si se pun intr-o cratita, acoperiti, continuindu-se la fel, pina cind se termina toata cantitatea. Se asaza apoi in trei borcane de cite 1 l fiecare sau intr-un borcan de 3 l. Dupa ce ardeii s-au asezat pina la jumatatea borcanului, se toarna circa 1/2 din lichid, ca sa intre bine printre felii; se completeaza cu ceilalti ardei si, la urma, se toarna tot lichidul, presarindu-l cu cite doua felii de hrean, ca lichidul sa iasa deasupra. Borcanele se leaga cu celofan dublu si se asaza in camara. Ardeii nu vor fermenta, chiar daca se lasa mai mult timp borcanele dezlegate, cu conditia sa fie acoperite.
POFTA MARE SI BUNA !!!!!!
GOGOSARI IN SUC PROPRIU SI OTET
INGREDIENTE :
-1 kg gogosari fara cotoare
-100ml otet 9 grade
-100 grame zahar
-10 grame sare
-2 foi de defin
-1 lingurita boabe de mustar
-1 lingurita coriandru
MOD DE PREPARARE :
Speli, cureti si tai gogosari bucati. Ii pui intr-o cratita impreuna cu toate celelalte ingrediente.
Amesteci si lasi 1-2 ore cat sa lase gogosarii suc. Pui apoi vasul cu gogosari sa dea intr-un clocot (amesteci cat sta vasul pe foc) apoi ii scoti cu o paleta si ii lasi la racit.
Asezi gogosari in borcane pui deasupra 2 bete de hrean in forma de x, torni in fiecare borcan zeama in care au fiert gogosarii, capsezi borcanele si le depozitezi in camara .
POFTA MARE SI BUNA !!!!!
GOGOSARI DULCI
INGREDIENTE :
6 kg gogosari
1 litru otet
1 kg zahar
2 legaturi hrean
6 linguri de sare mare
foi de dafin
piper boabe
boabe de mustar
MOD DE PREPARARE:
Se spala si se curata gogosari se taie in 4 si se asaza intr-un lighean, otetul se amesteca intr-o cratita cu zaharul si sarea si se lasa pana se topesc. Dupa care lichidul se torna peste gogosari adaugandu-se piperul, foile de dafin, boabele de mustar si hreanul taiat fasii, se lasa de pe o zi pe alta 24 h intr-un vas adanc si acoperit.
A doua zi se asaza in borcane si se strang bine.
POFTA BUNA SI MARE !!!!
INGREDIENTE :
-5 kg de gogosari
-450 grame de bullion
-450 grame de zahar
-450 ml de ulei
-450 ml de otet
-sare dupa gust
-piper boabe
-foi de dafin
MOD DE PREPARARE :
Se amesteca ingredientele din componenta sosului si se pune la fiert pana se face o pasta , cam 15-20 minute .
Gogosarii se curata de samanta , se spala si se taie fideluta .
Apoi se pun gogosarii in sos si se fierb cam 10-15 minute .
Gogosarii se pun in borcane , se toarna sosul fierbinte peste ei .
Se leaga borcanele cu celofan si se pun la sterilizat in tava de la cuptor cu apa rece in ea cam 30 minute .
POFTA MARE SI BUNA !!!!
SALATA DE GOGOSARI PENTRU IARNA
INGREDIENTE :
-250 ml de otet
-250 ml de apa
-250 ml de ulei
-5 linguri mustar pasta
-5 linguri de bullion
-5 linguri de zahar
-sare dupa gust
-piper boabe si boabe de mustar
-foi de dafin
MOD DE PREPARARE :
Se amesteca ingredientele din compozitia sosului si se pune la fiert cam 15-20 minute .
Se pun gogosarii in sos si se lasa cam 10-15 minute .
Gogosarii se pun in borcane , se toarna sosul fierbinte peste ei si apoi se leaga borcanele si se pun la sterilizat in tava aragazului cu apa rece in ea , cam 30 minute .
POFTA MARE SI BUNA !!!!!
GOGOSARI INTREGI MURATI
Ingrediente :
Pentru un borcan de 10 l:
-6 - 8 kg gogosari
-frunze telina
Pentru 1 l de otet de murat:
-300 ml oţet (9 grade)
-700 ml apa
-30 g sare
-1 foaie de dafin
-5 boabe de piper
-1 boaba enibahar
-optional: 10 g zahar
Modul de preparare :
In functie de marime, forma si cat de sanatosi sunt, intr-un borcan de 10 l pot fi pusi la murat cam 6- 8 kg de gogosari.
Se aleg gogosarii, se reteaza codita si se spala. Se aranjeaza apoi gogosarii in borcane si se indeasa in gura borcanului cozi de telina sau ramuri de visin. Acestea se pot pune si dupa ce turnam otetul, ca sa fie mai usor sa il turnam in borcan (altfel trebuie turnat incet si va stropi).
Se fierbe apa cu otet, sare, zahar (optional) si mirodenii apoi se toarna peste gogosari. Pentru a nu crapa, se aseaza borcanul pe o tabla metalica sau lama a doua cutite puse in cruce. Se lasa borcanul sa se raceasca in bucatarie, apoi se leaga cu celofan si se dau la rece. Gogosarii murati pot fi consumati in cca. 4 saptamani.
POFTA MARE SI BUNA !!!!
GOGOSARI LA OTET
Ingrediente :
-1 kg gogosari
-3-4 lingurite zahar
-1/2 lingurita sare
-100 ml otet
-frunze telina
-10 boabe piper
Mod de preparare :
Se pun ingredientele la fiert .
Se curata si se spala gogosarii foarte bine , se taie in 4 sau in 6 sau in 8 daca sunt foarte mari , si se pun in zeama si se oparesc .
Se scot se lasa la racit .
Se pun in borcane cu hrean si frunze de telina si se toarna zeama peste ei si se leaga borcanele si se pun in camara .
Deasemenea daca va place puteti opari si conopida si o puneti printre gogosari in borcane .
POFTA BUNA SI MARE !!!!
BULION DE GOGOSARI
Ingrediente :
-5 kg gogosari
-50 - 100 g sare
Mod de preparare :
Se curata si se spala foarte bine gogosarii si se taie in bucati si se dau prin masina de tocat carne sau robotul electric .
Se pun la fiert cu sare , pana mai scade din zeama , la fel ca la bulionul de rosii .
Se lasa la racit , se pune in borcane , se leaga si se pune la sterilizat in tava de aragaz cu apa rece , cam 30 minute .
Se foloseste la orice mancare in loc de bulion de rosii .
POFTA MARE SI BUNA !!!!
GOGOSARI IN OTET CU STRUGURI
INGREDIENTE :
- 5kg gogosari
-2,5 kg struguri albi
-2,5 kg struguri negri
-2 l otet
-4 l apa
-500g zahar
-6 lingurite varfuite sare
-50g piper
-4 legaturi hrean
-3 legaturi frunze de telina
-500g morcov
-3 buc conopida
MOD DE PREPARARE :
Se scot cu grija coditele si semintele gogosarilor, astfel incat acestia sa ramana intregi.
Se pun la fiert apa, otetul, sarea, zaharul, si piperul. Cand amestecul clocoteste, gogosarii se introduc pe rand, timp de 4-5 min.
Se umplu cu boabe de struguri albi si negrii si in fiecare gogosar, se adauga o bucatica de hrean. Deasupra se pune o bucata de conopida si cateva frunze de telina.
Se aseaza in borcane si se decoreaza cu feliute de morcov. Se toarna in borcane amestecul caldut in care au fost opariti gogosarii.
POFTA MARE SI BUNA !!!!
GOGOSARI CU FRUCTE IN OTET
INGREDIENTE :
-5kg gogosari
-1kg struguri
-1kg prune
-1kg gutui
-1kg nectarine
-1kg pere
-2 l otet
-4 l apa
-500g zahar
-6 linguri varfuite sare
-50g piper
-4 legaturi hrean
-3 legaturi frunze de telina
-500g morcov
-3 buc conopida
MOD DE PREPARARE :
Se scot cu grija coditele si semintele gogosarilor, astfel incat acestia sa ramana intregi.
Se pun la fiert apa, otetul, sarea, zaharul, si piperul. Cand amestecul clocoteste, gogosarii se introduc pe rand, timp de 4-5 min.
Se umplu cu fructele taiate cublete si cu boabele de struguri.In fiecare gogosar, se adauga o bucatica de hrean. Deasupra se pune o bucata de conopida si cateva frunze de telina.
Se aseaza in borcane si se decoreaza cu feliute de morcov. Se toarna in borcane amestecul caldut in care au fost opariti gogosarii.
POFTA MARE SI BUNA !!!!
ARDEI CAPIA IN OTET
INGREDIENTE :
Ardeii bine spalati se taie in jumatati, pe lungime, se curata de cotoare si seminte, apoi se cintaresc.
Intr-o cratita 3 l, se pun otetul, apa si toate ingredientele, afara de hrean si se acopera cu capac.
Cind lichidul clocoteste, se pun ardeii capia, citi incap, ca sa intre bine in lichid, apoi se acopera si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Dupa aceea se scot cu spumiera si se pun intr-o cratita, acoperiti, continuindu-se la fel, pina cind se termina toata cantitatea. Se asaza apoi in trei borcane de cite 1 l fiecare sau intr-un borcan de 3 l. Dupa ce ardeii s-au asezat pina la jumatatea borcanului, se toarna circa 1/2 din lichid, ca sa intre bine printre felii; se completeaza cu ceilalti ardei si, la urma, se toarna tot lichidul, presarindu-l cu cite doua felii de hrean, ca lichidul sa iasa deasupra. Borcanele se leaga cu celofan dublu si se asaza in camara. Ardeii nu vor fermenta, chiar daca se lasa mai mult timp borcanele dezlegate, cu conditia sa fie acoperite.
POFTA MARE SI BUNA !!!!!!
GOGOSARI IN SUC PROPRIU SI OTET
INGREDIENTE :
-1 kg gogosari fara cotoare
-100ml otet 9 grade
-100 grame zahar
-10 grame sare
-2 foi de defin
-1 lingurita boabe de mustar
-1 lingurita coriandru
MOD DE PREPARARE :
Speli, cureti si tai gogosari bucati. Ii pui intr-o cratita impreuna cu toate celelalte ingrediente.
Amesteci si lasi 1-2 ore cat sa lase gogosarii suc. Pui apoi vasul cu gogosari sa dea intr-un clocot (amesteci cat sta vasul pe foc) apoi ii scoti cu o paleta si ii lasi la racit.
Asezi gogosari in borcane pui deasupra 2 bete de hrean in forma de x, torni in fiecare borcan zeama in care au fiert gogosarii, capsezi borcanele si le depozitezi in camara .
POFTA MARE SI BUNA !!!!!
GOGOSARI DULCI
INGREDIENTE :
6 kg gogosari
1 litru otet
1 kg zahar
2 legaturi hrean
6 linguri de sare mare
foi de dafin
piper boabe
boabe de mustar
MOD DE PREPARARE:
Se spala si se curata gogosari se taie in 4 si se asaza intr-un lighean, otetul se amesteca intr-o cratita cu zaharul si sarea si se lasa pana se topesc. Dupa care lichidul se torna peste gogosari adaugandu-se piperul, foile de dafin, boabele de mustar si hreanul taiat fasii, se lasa de pe o zi pe alta 24 h intr-un vas adanc si acoperit.
A doua zi se asaza in borcane si se strang bine.
POFTA BUNA SI MARE !!!!
Ultima editare efectuata de catre STEF30IASI in Vin Mar 12, 2010 5:14 pm, editata de 3 ori
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Re: Gogosari pentru iarna
eu pun gogosari in otet fiert
azi am facut salata asortata , adica cu de toate :trimite pupici
azi am facut salata asortata , adica cu de toate :trimite pupici
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Re: Gogosari pentru iarna
DA , ABSOLUT TOATE SUNT PROBATE DE MINE !!!!
GARANTAT , SUNT SUPER GUSTOASE !!!!
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
GARANTAT , SUNT SUPER GUSTOASE !!!!
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
Ultima editare efectuata de catre STEF30IASI in Mier Sept 09, 2009 5:15 am, editata de 1 ori
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Re: Gogosari pentru iarna
o sa incerc si eu MARINATA DE GOGOSARI , tare bine arata, imi ploua in gura, ce pofta mi-ai facut Stefi :pupicei:
elena- Mamica cocheta
Re: Gogosari pentru iarna
maeinata as face si eu...se pun in borcane de 800ml?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Gogosari pentru iarna
cum vrei, Teo, de obicei eu pun in borcane mai mari ce nu poate fi consumat repede, adica sa-l si consumi daca il deschizi.la mine muraturile nu prea rezista mult, manank f mult acru, eu am sa pun marinata in borcane de 800g, iar zacusca in borcane de 400g
elena- Mamica cocheta
Re: Gogosari pentru iarna
pai si la noi se manaca in grup....suntem innebuniti dupa muraturi
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Gogosari pentru iarna
Eu si Teodor mancam muraturi si salate, restul mai putin...ei prefera mai mult dulce.. :zambet larg:
elena- Mamica cocheta
Re: Gogosari pentru iarna
teo le poti pune si in borcane mai mari de 800 ml....sau mai mici ...
odata ce ai desfacut borcanul , daca nu se mananca tot din borcan , e bine sa il pui in frigider ....deoarece are sosul din bulion ....
dar daca le sterilizezi , le pui in camara ....este ok .....
tin .....
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
odata ce ai desfacut borcanul , daca nu se mananca tot din borcan , e bine sa il pui in frigider ....deoarece are sosul din bulion ....
dar daca le sterilizezi , le pui in camara ....este ok .....
tin .....
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Re: Gogosari pentru iarna
abia astept sa fac..o sa fac in borcane de 800ml
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Gogosari pentru iarna
felicitari iustina !!!!
arata foarte bine !!!! :pupicei: :pupicei: :pupicei:
:trimite pupici :trimite pupici :trimite pupici
arata foarte bine !!!! :pupicei: :pupicei: :pupicei:
:trimite pupici :trimite pupici :trimite pupici
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Re: Gogosari pentru iarna
harnicuta Iustina :pupicei:
Luni fac si eu reteta de gogosari marinati ,apoi zacusca de vinete, inca nu am reusit sa fac...
Luni fac si eu reteta de gogosari marinati ,apoi zacusca de vinete, inca nu am reusit sa fac...
elena- Mamica cocheta
Re: Gogosari pentru iarna
Ieri am facut marinata de gogosari, multumesc Stefi pentru reteta :pupicei: , sunt deliciosi.elena a scris:harnicuta Iustina :pupicei:
Luni fac si eu reteta de gogosari marinati ,apoi zacusca de vinete, inca nu am reusit sa fac...
elena- Mamica cocheta
Re: Gogosari pentru iarna
si eu fac acum/....
cum se sterilizeaza in cuptor elena?
cum se sterilizeaza in cuptor elena?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Gogosari pentru iarna
ULTIMA TA RETETA O FAC SI EU,DAR multumim si pt. restul,sunt tare faine..poate le incerc..sa vedem care...vreau sa fac si cu sfecla rosie,ca e buna pt. anemie!!!
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 47
Re: Gogosari pentru iarna
eu i-am sterilizat pe aragaz, intr-o cratita mare...
in aragaz ii sterilizezi in tava:asezi borcanele (eu pun pe fundul vasului pt sterilizat prosop, sau o panza, ceva subtire, ce ai, si printre borcane, sa nu se atinga unul de celalalt, ca se sparg) apoi adaugi apa rece pana sus, la< umerii >borcanelor. Eu prefer pe aragaz, dureaza mai putin :pupicei:
in aragaz ii sterilizezi in tava:asezi borcanele (eu pun pe fundul vasului pt sterilizat prosop, sau o panza, ceva subtire, ce ai, si printre borcane, sa nu se atinga unul de celalalt, ca se sparg) apoi adaugi apa rece pana sus, la< umerii >borcanelor. Eu prefer pe aragaz, dureaza mai putin :pupicei:
elena- Mamica cocheta
Re: Gogosari pentru iarna
multumesc elena si eu tot pe aragaz ii pun e mai usor ptmine :pupicei:
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Gogosari pentru iarna
si bunica mea steriliza borcanele in cuptor! scartaiau asa erau de clare!
eu pe aragaz in oala, cu prosoape!
eu pe aragaz in oala, cu prosoape!
mona_mami- Mamica cocheta
Re: Gogosari pentru iarna
cate borcane ti-a iesit elena?mie la 5 kg mi-au iesit7 borcane de 800 ml
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Gogosari pentru iarna
elena a scris:Ieri am facut marinata de gogosari, multumesc Stefi pentru reteta :pupicei: , sunt deliciosi.elena a scris:harnicuta Iustina :pupicei:
Luni fac si eu reteta de gogosari marinati ,apoi zacusca de vinete, inca nu am reusit sa fac...
...mie mi-au iesit 5borcane de 800g si 3de400g
elena- Mamica cocheta
Re: Gogosari pentru iarna
arata tare bine eu abia astept sa gust oare cand sa desfac un borcan...in cat timp se acresc?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Conservarea fructelor pentru iarna
» Idei de cadouri pentru sarbatorile de iarna
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Ce fac copiii în vacanţa de iarnă?
» Idei de cadouri pentru sarbatorile de iarna
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Ce fac copiii în vacanţa de iarnă?
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA