Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 23 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 23 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Concurs***Mamici cochete in bucatarie***
+15
roxanik
celina74
monica_2008
elena
popescumelinda
alinapopa1969
teodoraion
mona_mami
amalia-carmen
STEF30IASI
deriana
paula_mami
scumpetea
Maria
adriana
19 participanți
Pagina 6 din 12
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Concurs***Mamici cochete in bucatarie***
Eu nu mai pun ca nu am chef acum si imediat trebuie sa plec sa-mi aducteodoraion a scris:super arata maria
nici eu nu vin azi cu reteta c anu am poze
copii acasa de la o zi de nastere.Am pus-o pe aceasta ca v-am promis
ca va arat tortul cu trandafirii.
Maria- Administrator
Maria m-ai dat gata cu tortuletul....arata mult mai bine ca cel de la cofetarie....si sunt sigura ca este foarte bun....as vrea si eu o feliuta :zambet larg:
fetele eu zic ca reteta de tort a Mariei poate fi validata, deoarece ieri ne-a aratat poze cu trandafirasii care a decorat acum tortul
la fel eu zic ca se poate valida si poza cu cozonacul paulei.....eu sunt sigura ca este facut de ea in casa.....nu este o poza copiata de pe net....
ramane sa va dati si voi cu parerea
lilique te asteptam si pe tine cu pozici....cat priveste dieta....hmmmm cu cat se apropie mai mult ziua de maine cu atat imi vine sa dau inapoi vointa imi lipseste cu desavarsire!!!!
fetele eu zic ca reteta de tort a Mariei poate fi validata, deoarece ieri ne-a aratat poze cu trandafirasii care a decorat acum tortul
la fel eu zic ca se poate valida si poza cu cozonacul paulei.....eu sunt sigura ca este facut de ea in casa.....nu este o poza copiata de pe net....
ramane sa va dati si voi cu parerea
lilique te asteptam si pe tine cu pozici....cat priveste dieta....hmmmm cu cat se apropie mai mult ziua de maine cu atat imi vine sa dau inapoi vointa imi lipseste cu desavarsire!!!!
DE ACORD adriana sa le validezi pe amandoua mai ales ca am mai vazut poze cu paul-a cu cozonac :pupicei:
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
haideti fetele, mai asteptam retete....sau astazi nu ati gatit? :zambet larg:
CIORBA DE PESTE
Ingrediente:
1 kg peste
morcov, patrunjel, telina, o ceapa mare sau praz---eu am pus praz , 1-2 ardei grasi, 2 rosii de marime mijlocie , 2-3 cartofi taiati cubulete mici
bors sau zeama devarza
leustean
untdelemn
sare
Mod de preparare:
Pestele, curatat de solzi, intestine, branhii se taie in bucati potrivit de mari, pe grosime.
Eu am folosit 2 capuri de peste , restul l-am facut prajit .
Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari sau mici , impreuna cu ceapa, se caleste cu 2-3 linguri de untdelemn, 2 minute apoi se stinge cu 1/2 l apa fierbinte si se lasa sa fiarba bine.
Se adauga ardeii taiati in felii subtiri si rosiile taiate in felii de 2 cm grosime.
Ciorba se acreste imediat cu bors sau zeama de varza sau cu alta acreala si se sareaza, completind lichidul cu apa, ca ciorba sa nu fie prea deasa.
Substanta acra si sarea se adauga inainte de a se introduce carnea de peste, pentru ca acesta sa nu se sfarime la fiert.
Cind clocoteste ciorba, se adauga bucatile de peste impreuna cu capul si se fierb circa 20-30 minute, pina cind se moaie.
Daca furculita intra cu usurinta in carne, atunci inseamna ca aceasta este fiarta. Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean si patrunjel.
POFTA MARE SI BUNA !!!
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=51&cadou=felicitare%2001
Ideale pentru a fi oferite celor dragi, felicitarile sunt confectionate cu ata de cea mai buna calitate pe suport de carton.
Oferim reduceri de pret pentru cantitati insemnate....
Ingrediente:
1 kg peste
morcov, patrunjel, telina, o ceapa mare sau praz---eu am pus praz , 1-2 ardei grasi, 2 rosii de marime mijlocie , 2-3 cartofi taiati cubulete mici
bors sau zeama devarza
leustean
untdelemn
sare
Mod de preparare:
Pestele, curatat de solzi, intestine, branhii se taie in bucati potrivit de mari, pe grosime.
Eu am folosit 2 capuri de peste , restul l-am facut prajit .
Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari sau mici , impreuna cu ceapa, se caleste cu 2-3 linguri de untdelemn, 2 minute apoi se stinge cu 1/2 l apa fierbinte si se lasa sa fiarba bine.
Se adauga ardeii taiati in felii subtiri si rosiile taiate in felii de 2 cm grosime.
Ciorba se acreste imediat cu bors sau zeama de varza sau cu alta acreala si se sareaza, completind lichidul cu apa, ca ciorba sa nu fie prea deasa.
Substanta acra si sarea se adauga inainte de a se introduce carnea de peste, pentru ca acesta sa nu se sfarime la fiert.
Cind clocoteste ciorba, se adauga bucatile de peste impreuna cu capul si se fierb circa 20-30 minute, pina cind se moaie.
Daca furculita intra cu usurinta in carne, atunci inseamna ca aceasta este fiarta. Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean si patrunjel.
POFTA MARE SI BUNA !!!
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=51&cadou=felicitare%2001
Ideale pentru a fi oferite celor dragi, felicitarile sunt confectionate cu ata de cea mai buna calitate pe suport de carton.
Oferim reduceri de pret pentru cantitati insemnate....
Ultima editare efectuata de catre STEF30IASI in Vin Mar 12, 2010 10:46 pm, editata de 1 ori
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
wau stefy ce bine arata ciorbica....eu nu ar trebui sa mai intru pe la acest concurs....de astazi sunt cu caty la dieta.....sper!!!!
adriana si deriana , va doresc reusita in dieta pe care o urmati !!!!!!
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
si din partea mea si eu poate as avea nevoie sa dau jos cateva kg. dar nu rezist in fata ispitelor culinare.STEF30IASI a scris:adriana si deriana , va doresc reusita in dieta pe care o urmati !!!!!!
Maria- Administrator
Maria , daca nu reusesti sa tii diete , mananca putin si des ...... :pupicei:
daa,asa ar treui si eu sa pap,putin si des....si sa fac putina miscare sa mai dau si eu jos putin....asa cam vreo 5,6 kg -e.
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
ar trebui sa vii si cu retete aici melinda...te asteptam
nici nu incerc asta e problema,nu pot sa zic ca mananc prea mult ci poate dulciuri prea multe. :pupicei:
Maria- Administrator
mai vin si eu azi cu o reteta:
POALE-N BRAU
INGREDIENTE:
1kg faina
2 oua
drjdie cat o nuca
100 gr zahar
sare, un plic zahar vanilat
300 ml lapte
UMPLUTURA
3 oua , 500 gr branza telemea,zahar, coaja rasa de la o lamaie
Se amesteca drojdia cu o ceasca de lapte si putina faina , iar acest aluat se lasa putin la crescut
cand e gata se amesteca cu restul de faina, si se incorporeaza toate ingredientele.
Se lasa la crescut o ora dupa care se intinde o foaie si se taie patratele.
se pune umplutura facuta din oua, zahar si branza + coaja de lamaie
Se unge cu ou si se da la cuptor circa 35-40 min.
iar de pe sait imi place foarte mult
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=9&cadou=fecioara%20cu%20pruncul%2002
POALE-N BRAU
INGREDIENTE:
1kg faina
2 oua
drjdie cat o nuca
100 gr zahar
sare, un plic zahar vanilat
300 ml lapte
UMPLUTURA
3 oua , 500 gr branza telemea,zahar, coaja rasa de la o lamaie
Se amesteca drojdia cu o ceasca de lapte si putina faina , iar acest aluat se lasa putin la crescut
cand e gata se amesteca cu restul de faina, si se incorporeaza toate ingredientele.
Se lasa la crescut o ora dupa care se intinde o foaie si se taie patratele.
se pune umplutura facuta din oua, zahar si branza + coaja de lamaie
Se unge cu ou si se da la cuptor circa 35-40 min.
iar de pe sait imi place foarte mult
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=9&cadou=fecioara%20cu%20pruncul%2002
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
arata super bine paula....foarte interesante placintelele :pupicei: ..la noi poalele in brau se prajesc in cratita....se face o forma rotunda de coca se pune branza si se intoarce cealalta jumatate de coca peste branza....apoi se prajesc
eu acum am papat un cartof fiert....am dat comanda la bucatarie....mi-au fiert fetele 4 cartofi mari, mari,,,,cred ca au 2 kg toti
eu acum am papat un cartof fiert....am dat comanda la bucatarie....mi-au fiert fetele 4 cartofi mari, mari,,,,cred ca au 2 kg toti
reteta zilei-Spanac cu oua ochiuri
Ingrediente-1kg spanac proaspat, o ceapa, bulion, sare, piper, oua
Mod de preparare-se curata spanacul, se spala , se opareste...se scurge de apa si apoi se toaca marunt
se caleste putin ceapa, se adauga putn bulion, apoi spanacul si condimentele, se amesteca putin completati cu apa , dupa ce a fiert putin adaugati o lingurita de faina facuta intr-o cescuta cu putina apa....se baga la cuptor pana se fierbe spanacul
se prajesc oua si se pune deasupra
Fecioara cu pruncul 03
Icoana realizata prin broderie cu ata de calitate superioara pe suport special de broderie, reprezentand-o pe Sfanta Fecioara cu Pruncul Isus, poate fi un cadou de exceptie cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale.
Culori: 4...
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=8&cadou=fecioara%20cu%20pruncul%2003
Ingrediente-1kg spanac proaspat, o ceapa, bulion, sare, piper, oua
Mod de preparare-se curata spanacul, se spala , se opareste...se scurge de apa si apoi se toaca marunt
se caleste putin ceapa, se adauga putn bulion, apoi spanacul si condimentele, se amesteca putin completati cu apa , dupa ce a fiert putin adaugati o lingurita de faina facuta intr-o cescuta cu putina apa....se baga la cuptor pana se fierbe spanacul
se prajesc oua si se pune deasupra
Fecioara cu pruncul 03
Icoana realizata prin broderie cu ata de calitate superioara pe suport special de broderie, reprezentand-o pe Sfanta Fecioara cu Pruncul Isus, poate fi un cadou de exceptie cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale.
Culori: 4...
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=8&cadou=fecioara%20cu%20pruncul%2003
paul_A si adriana arata foarte bine bunatatile voastre ....... :pupicei: :pupicei: :pupicei:
pofta mare adriana ,.......sunt buni cartofii si mie imi plac sa ii mananc asa fierti .....
fetelor , am trecut si retetele la fiecare , sunt la zi .......
pofta mare adriana ,.......sunt buni cartofii si mie imi plac sa ii mananc asa fierti .....
fetelor , am trecut si retetele la fiecare , sunt la zi .......
super arata totul ..yami.
eu nu inteleg de ce nu intra toate mamicile pe aici sa ne arate ce gatesc...ca toate gatesc doar...
eu nu inteleg de ce nu intra toate mamicile pe aici sa ne arate ce gatesc...ca toate gatesc doar...
Pizza
Aluat:400 gr.faina,putina drojdie,o lingurita ulei,sare.Se pune faina intr-un bol,intre tlmp drojdia se pune in apa calduta si se amesteca bine,tot in apa se pune si putina sare.Se face un aluat care se framanta bine si se intinde in tava de pizza.
Se taie o ceapa mica foarte fin si se prajeste in putin ulei,apoi se pune suc de rosii si condimente pt.pizza.in acest sos eu pun doar sunca sau salam.Toate le pun peste aluat si le dau la cuptor.Cu 5 minute inainte de a fii gata pun cascavalul si mai bag la cuptor.
am ales de pe site acest tablou
Tablou realizat prin broderie cu ata de calitate superioara pe suport special de broderie.
Aluat:400 gr.faina,putina drojdie,o lingurita ulei,sare.Se pune faina intr-un bol,intre tlmp drojdia se pune in apa calduta si se amesteca bine,tot in apa se pune si putina sare.Se face un aluat care se framanta bine si se intinde in tava de pizza.
Se taie o ceapa mica foarte fin si se prajeste in putin ulei,apoi se pune suc de rosii si condimente pt.pizza.in acest sos eu pun doar sunca sau salam.Toate le pun peste aluat si le dau la cuptor.Cu 5 minute inainte de a fii gata pun cascavalul si mai bag la cuptor.
am ales de pe site acest tablou
Tablou realizat prin broderie cu ata de calitate superioara pe suport special de broderie.
Maria- Administrator
si eu am facut pizza azi, dar o sa pun reteta maine
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
O sa sa mai vin si eu cateva retete...Dar inca nu am descarcat pozele...
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
Va asteptam pe toate cu poze si retete. :pupicei:
Maria- Administrator
super arata pizza ta , Maria !!!!!!
trecut si aceasta reteta la Maria ..... :pupicei:
trecut si aceasta reteta la Maria ..... :pupicei:
Mersi fetelor ,dar eu o fac simpla ca nu mananca copii ciupercile. :pupicei:
Maria- Administrator
sunt multe feluri de sortimente de pizza .......
preferata mea este prosciuto , sau cu piept de pui sau cu usturoi si multa smantana ......
preferata mea este prosciuto , sau cu piept de pui sau cu usturoi si multa smantana ......
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Subiecte similare
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Produse pentru bucatarie
» Produse pentru baie si bucatarie
» Cochete cu burtica
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Produse pentru bucatarie
» Produse pentru baie si bucatarie
» Cochete cu burtica
Pagina 6 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA