Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 23 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 23 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Concurs***Mamici cochete in bucatarie***
+15
roxanik
celina74
monica_2008
elena
popescumelinda
alinapopa1969
teodoraion
mona_mami
amalia-carmen
STEF30IASI
deriana
paula_mami
scumpetea
Maria
adriana
19 participanți
Pagina 7 din 12
Pagina 7 din 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Concurs***Mamici cochete in bucatarie***
CRESMIT
Tot in wekend am facut si o prajitura,am cumparat foile de aluat,celebrele foi de cresmit si eu am facut crema.Am incercat o crema noua pe care nu am mai facut-o dar pe care vo recomand si voua pentru ca este foarte buna.
Crema:1 l lapte,doua pliculete budinca de vanilie,3 galbenusuri de ou,4 linguri amidon alimentar,doua plicuri zahar vanilat,un plic frisca,300 gr. zahar,un cub margarina Rama.
Preparare:intr-o oala se pune zaharul,amidonul,cele doua plicuri de budinca ,zaharul vanilat ,frisca si galbenusurile si se toarna laptele putin cate putin amestecandu-se bine .Se pune apoi la fiert compozitia amestecandu-se permanent in oala.Se lasa pana da in clocot apoi se ia jos si se pune la racit.In compozitia racita se pune margarina.Se toarna crema intre cele doua foi si se lasa sa se moaie foile.Este cu mult mai buna a doua zi.
IMI PLACE ACEASTA ICONITA
Icoana realizata prin broderie cu ata de calitate superioara pe suport special de broderie, o reprezinta pe Sfanta Fecioara Maria.
Tot in wekend am facut si o prajitura,am cumparat foile de aluat,celebrele foi de cresmit si eu am facut crema.Am incercat o crema noua pe care nu am mai facut-o dar pe care vo recomand si voua pentru ca este foarte buna.
Crema:1 l lapte,doua pliculete budinca de vanilie,3 galbenusuri de ou,4 linguri amidon alimentar,doua plicuri zahar vanilat,un plic frisca,300 gr. zahar,un cub margarina Rama.
Preparare:intr-o oala se pune zaharul,amidonul,cele doua plicuri de budinca ,zaharul vanilat ,frisca si galbenusurile si se toarna laptele putin cate putin amestecandu-se bine .Se pune apoi la fiert compozitia amestecandu-se permanent in oala.Se lasa pana da in clocot apoi se ia jos si se pune la racit.In compozitia racita se pune margarina.Se toarna crema intre cele doua foi si se lasa sa se moaie foile.Este cu mult mai buna a doua zi.
IMI PLACE ACEASTA ICONITA
Icoana realizata prin broderie cu ata de calitate superioara pe suport special de broderie, o reprezinta pe Sfanta Fecioara Maria.
Maria- Administrator
maria, mi-ai furat farfuria gabena!! tocmai a spart lavinia una asemanatoare dar sa nu ma intrebati cum! era cu sotul!
mona_mami- Mamica cocheta
maria arata bestial!!!!!!!!!!!
vreau si eu...
ma omori
au dreptate fetele ce tin regim sa nu intre aici..eu sunt innebunita dupa prajituri
vreau si eu...
ma omori
au dreptate fetele ce tin regim sa nu intre aici..eu sunt innebunita dupa prajituri
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
ioanasimona_pop a scris:maria, mi-ai furat farfuria gabena!! tocmai a spart lavinia una asemanatoare dar sa nu ma intrebati cum! era cu sotul!
in privinta farfuriilor poate daca le adunam intregim setul caci nici ale mele nu sunt toate,am dat una la cineva cu prajituri si cred ca a mancat si farfuria ca nu mi-a mai dat-o.
Maria- Administrator
inseamna ca au fost tare bune prajiturile de au mancat si farfuria
probabil Teo,eu inca mai astept sa o aduca inapoi...
Maria- Administrator
speranta moare ultima, maria draga!!
mona asteptam poze si retete delicioase de la tine
fetele cred ca ieri a fost ziua de facut pizza....si eu aseara tot pizza am facut, a avut pofta sotul si gabita
Pizza
se face o coca din faina, 1 ou, drojdie, putina sare, zahar, o cescuta apa calda si putin ulei
pentru umplutura ; carnaciori, pastrama sau sunca, ciuperci, ardei gras sau gogosari, castraveti acri, cascaval. keceap dulce si pikant
Fecioara 01
Icoana o reprezinta pe Sfanta Fecioara Maria.
Icoana este realizata prin broderie cu ata de calitate superioara pe suport special de broderie.
Culori: 3...
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=11&cadou=fecioara%2001
Pizza
se face o coca din faina, 1 ou, drojdie, putina sare, zahar, o cescuta apa calda si putin ulei
pentru umplutura ; carnaciori, pastrama sau sunca, ciuperci, ardei gras sau gogosari, castraveti acri, cascaval. keceap dulce si pikant
Fecioara 01
Icoana o reprezinta pe Sfanta Fecioara Maria.
Icoana este realizata prin broderie cu ata de calitate superioara pe suport special de broderie.
Culori: 3...
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=11&cadou=fecioara%2001
super arata pizza ta Adriana din pacate eu o fac mai simpla ca nu mananca copii ciupercile
Maria- Administrator
Aoleu Adriana am zis ca nu mai intru pe topicul asta.
Ce bine arata , iar eu am mancat numai cartofi ieri.
Adriana ai papat si tu pizza?
Ce bine arata , iar eu am mancat numai cartofi ieri.
Adriana ai papat si tu pizza?
deriana- Mamica eleganta
- Varsta : 45
woow adriana!!ma omori!!
si tu nu ai mancat??
si tu nu ai mancat??
ieri am facut si eu pizza, si reteta e aceeasi ca si a Adrianei
500 gr faina, 1 ou, drojdie, putina sare, zahar, o cescuta apa calda, o cescuta de lapte si putin ulei.
Umplutura din legume carnaciori, masline, branza, cascaval
aceasta iconita imi place rau
https://2img.net/r/ihimizer/i/34icoana11.jpg/
500 gr faina, 1 ou, drojdie, putina sare, zahar, o cescuta apa calda, o cescuta de lapte si putin ulei.
Umplutura din legume carnaciori, masline, branza, cascaval
aceasta iconita imi place rau
https://2img.net/r/ihimizer/i/34icoana11.jpg/
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
papa alexia nu?
putin, are voie doar asa sa guste k e tare pofticioasa...nu prea ii dau carnati si chestii din astea nasanatoase
paul_A- Mamica cocheta
asta asa este eu ii dau larisei doar partea cu cascaval cu ciuperci si blat
pregatesc acum ceva! am facut si pozele, mai trebuie inca una cum papa lavinia!
asteptam cu interes..
eu desc pozele azi ca s-au strans ceva
eu desc pozele azi ca s-au strans ceva
super bine arata si pizza ta paul-a :pupicei:
ce sa va spun fetele....binenteles ca am mancat si eu....doar nu era sa ma uit la ea....dupa cum v-am spus vointa imi lipseste :lacrimi:
ce sa va spun fetele....binenteles ca am mancat si eu....doar nu era sa ma uit la ea....dupa cum v-am spus vointa imi lipseste :lacrimi:
sufleu plin de vitamine
ingrediente: taietei de supa (aproximativ cat incape intr-o cana de ceai), spanac - 250 grame, branzica de vaci - 3 linguri (de preferat cea facuta din calciu lactic), 2 oua, smantana - 3 linguri, gris - 1 lingura, sare dupa gust si putin usturoi (un varf din pliculet).
se fierb taieteii, separat, conopida si spanacul.
apoi se amesteca toate, pe rand, iar compozitia rezultata se pune intr-o tigaie tapetata cu unt si pesmet si se da la cuptor, aproximativ 20-3- minute, pana se face o crusta. eu am pus-o in tigaia doubleta (vezi imaginile). sunt obisnuita cu ea, se gateste foarte repede.
cand e gata se poate servi cu smantana.
pofta buna!
imi place acest set
Set botez personalizat 01
Setul contine panza pentru mir si batistuta.
Articolele vor fi personalizate cu broderia aleasa de cine doreste acest set.
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=61&cadou=set%20botez%20personalizat%2001
ingrediente: taietei de supa (aproximativ cat incape intr-o cana de ceai), spanac - 250 grame, branzica de vaci - 3 linguri (de preferat cea facuta din calciu lactic), 2 oua, smantana - 3 linguri, gris - 1 lingura, sare dupa gust si putin usturoi (un varf din pliculet).
se fierb taieteii, separat, conopida si spanacul.
apoi se amesteca toate, pe rand, iar compozitia rezultata se pune intr-o tigaie tapetata cu unt si pesmet si se da la cuptor, aproximativ 20-3- minute, pana se face o crusta. eu am pus-o in tigaia doubleta (vezi imaginile). sunt obisnuita cu ea, se gateste foarte repede.
cand e gata se poate servi cu smantana.
pofta buna!
imi place acest set
Set botez personalizat 01
Setul contine panza pentru mir si batistuta.
Articolele vor fi personalizate cu broderia aleasa de cine doreste acest set.
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=61&cadou=set%20botez%20personalizat%2001
arata bine mona !!!
am vazut-o p elavinia pe jos sta pe langa tine cuminte?ca a mea nu prea sta..o pun in scaun
am vazut-o p elavinia pe jos sta pe langa tine cuminte?ca a mea nu prea sta..o pun in scaun
yamyyy...super arata Ioana, si cred ca e si foarte gustos :yes!!:
paul_A- Mamica cocheta
ei ... cuminte lavinia! auzi acolo??!! ma faci sa rad! era pe la vasele de bucatarie! le tot scoate din dulap, le insira, inchide usa la dulapior si isi mai pirnde degetele! vai! vai! cam astea face cand sunt la bucatarie!
aaa..deci face exact ca larisa
reteta de azi
creier pane..reteta de la stef..am mancat de mi-a fost rau..
CREIER PANE
Ingrediente:
700g creier
2 oua
faina
pesmet
sare si piper dupa gust
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Punem creerul intr-o craticioara cu apa si il lasam asa aproximativ 2ore, pana iasa sangele din el.
Dupa 2 ore il spalam si il punem intr-un strecurator la scurs.
Dupa ce s-a scurs il putem muta intr-un castron .
Intr-o craticioara punem apa cu sare, adaugam creierul si lasam la fiert aproximativ 10 minute.
Daca intre timp se formeaza spuma in vasul in care fierbe, o indepartam cu spumiera.
Dupa fierbere scoatem creierul din apa si il lasam la scurs intr-un strecurator .
Luam fiecare bucatica de creier in parte, le asezam frumos pe o farfurie intinsa si le pudram cu putina sare.
Intr-o farfurie spargem 2 oua, saram si piperam dupa gust, dupa care le batem bine cu o furculita.
In alte farfurii, separat, punem faina si pesmetul.
Cand avem totul pregatit, luam cate o bucatica de creier, o dam prin faina pe ambele parti.
Dam creierul prin ou.
Apoi prin pesmet .
si de pe site..uitasem sa scriu c eimi place
Brosa black magic
Brosa este confectionata manual din banda satinata neagra cu aplicatii metalice. Aceasta va oferi oricarei tinute un plus de personalitate si este ideala pentru a fi oferita cadou.
Diametru aproximativ: 15 cm.
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=80&cadou=brosa%20black%20magic
reteta de azi
creier pane..reteta de la stef..am mancat de mi-a fost rau..
CREIER PANE
Ingrediente:
700g creier
2 oua
faina
pesmet
sare si piper dupa gust
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Punem creerul intr-o craticioara cu apa si il lasam asa aproximativ 2ore, pana iasa sangele din el.
Dupa 2 ore il spalam si il punem intr-un strecurator la scurs.
Dupa ce s-a scurs il putem muta intr-un castron .
Intr-o craticioara punem apa cu sare, adaugam creierul si lasam la fiert aproximativ 10 minute.
Daca intre timp se formeaza spuma in vasul in care fierbe, o indepartam cu spumiera.
Dupa fierbere scoatem creierul din apa si il lasam la scurs intr-un strecurator .
Luam fiecare bucatica de creier in parte, le asezam frumos pe o farfurie intinsa si le pudram cu putina sare.
Intr-o farfurie spargem 2 oua, saram si piperam dupa gust, dupa care le batem bine cu o furculita.
In alte farfurii, separat, punem faina si pesmetul.
Cand avem totul pregatit, luam cate o bucatica de creier, o dam prin faina pe ambele parti.
Dam creierul prin ou.
Apoi prin pesmet .
si de pe site..uitasem sa scriu c eimi place
Brosa black magic
Brosa este confectionata manual din banda satinata neagra cu aplicatii metalice. Aceasta va oferi oricarei tinute un plus de personalitate si este ideala pentru a fi oferita cadou.
Diametru aproximativ: 15 cm.
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=80&cadou=brosa%20black%20magic
Ultima editare efectuata de catre teodoraion in Mier Oct 21, 2009 2:14 am, editata de 1 ori
e bun Teo, am mancat si eu odata si chiar mi-a fost rau...de atunci sa nu mai vad, ii mai dau alexiei din cand in cand :pupicei:
paul_A- Mamica cocheta
Pagina 7 din 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Subiecte similare
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Produse pentru bucatarie
» Produse pentru baie si bucatarie
» Cochete cu burtica
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Produse pentru bucatarie
» Produse pentru baie si bucatarie
» Cochete cu burtica
Pagina 7 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA