Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 122 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 122 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

+30
margelute- Anda
mona_mami
kamkrys75
victoradrian
lilique
theodora
alyna
narcy
adriana_1
paul_A
roxanik
alinapopa1969
deriana
AlinaS
pupkiss
macoveianca
STEF30IASI
panky(Laura)
celina74
paula_mami
ioanamanuela76
amalia-carmen
Maria
ari05
florares
adriana
scumpetea
elena
buburuza
teodoraion
34 participanți

Pagina 19 din 27 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

Mesaj Scris de Maria Mier Noi 11, 2009 5:02 am

va las fetelor caci dimineata la sapte e desteptarea
pe dimineata la cafea...
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

Mesaj Scris de ari05 Mier Noi 11, 2009 5:05 am

ne vedem la dimineata la cafea fetelor :pupicei:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Mier Noi 11, 2009 5:10 am

eu va las cafeluta,dupa placerea fiecaruia Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 377534 si calduta...

sa aveti o zi .....super buna!

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 2171626kd1upr5tq8
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Mier Noi 11, 2009 1:44 pm

Buna dimineata ! Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 4527
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mier Noi 11, 2009 1:55 pm

Vin si eu la cafea!!! Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 4527
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de scumpetea Mier Noi 11, 2009 2:05 pm

Vin si eu la o ☕
scumpetea
scumpetea
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Noi 11, 2009 2:16 pm

nu scapati de mine!!!!!!!!!
si eu sunt pe aici!
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 32694
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Noi 11, 2009 2:20 pm

buna dimineata!
daca tot ne-am adunat sa aducem inca o cafea Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 4527

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 998
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Noi 11, 2009 2:47 pm

am ajuns si eu la o cafea :pupicei:

eu nu stiu cat mai rezist asa,,, cu noptile astea nedormite :lacrimi: nu inteleg ce are copilul asta de urla in fiecare noapte :lacrimi: e imposibil s viseze urat noapte de noapte... o sa ii fac iar toate analizele si il duc si la un control, sa vad dk nu are ceva... desi nu sti uce ar putea avea
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Noi 11, 2009 2:53 pm

ari05 a scris:am ajuns si eu la o cafea :pupicei:

eu nu stiu cat mai rezist asa,,, cu noptile astea nedormite :lacrimi: nu inteleg ce are copilul asta de urla in fiecare noapte :lacrimi: e imposibil s viseze urat noapte de noapte... o sa ii fac iar toate analizele si il duc si la un control, sa vad dk nu are ceva... desi nu sti uce ar putea avea
dar ziua este mai cuminte acum Darius, Laura?
nu plange sa -l duceti din nou cu voi in pat...daca l-ati dus odata e posibil sa vrea si asta doar... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 825533
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Noi 11, 2009 3:02 pm

ah, nici ziua nu e mai bun, dar macar pana acum imi dormea noaptea :lacrimi:
nu cred ca vrea cu noi in pat... pt ca in primele ore dupa miezul noptii , urla in somn, il mai vad ca se freaca dupa o urechiusa, desi nu cred ca e relevant, poate e doar un tic... si pe la 3-4 incepe si tipa de-a binelea Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 16974 azi dimineata la 4 i-am dat un bibe de lapte, si apoi a adormit... langa mine probabil... dk nu o mai fi bantuit prin casa... nu inteleg ce poate avea Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 16974 ieri m-anm uitat la el in gurita si clar nu ii ies inca celelalte masele ...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Noi 11, 2009 3:26 pm

neatza, ne trezim cu o cafeluta tare?
te inteleg ari, am avut si eu astfel de perioade, acum doarme mai bine, dar nu stiu cat o tine... :bebe cu suzeta
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mier Noi 11, 2009 3:27 pm

Laura,apasa-l putin dupa ureche si vezi daca tipa,sa nu aiba otita :doctor:
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Noi 11, 2009 3:32 pm

eu cred ca si-a luat un narav,la fel am patit si eu cu ceva timp in urma, urla fara sa aibe nimic Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 16974
in astfel de perioade l-am dus la biserica si i-a citit preotul, s-a dezbracat de vesminte pe el si i-a citit ceva, apoi s-a mai linistit, poate l-a ajutat, poate nu.....de doua ori am procedat astfel, am zis ca poate o fi speriat...
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Mier Noi 11, 2009 3:43 pm

neata fetelor la cafeluta si eu
Laura poate tipa asa ca vrea in pat cu voi sau pur si simplu sa fii langa el
trebuie rabdare mult si o sa fie bine.
:pupicei: :pupicei:
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mier Noi 11, 2009 3:47 pm

De altfel nici patricia nu doarme...pana acum ceva vreme dormea fara probleme ,pe la 2 ii dadeam putin lapte si dormea pana dimineata,acum sta toata noaptea treaza ,se foieste,plange nu stiu ce are. :lacrimi:
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Noi 11, 2009 3:50 pm

buna fetele !!! :pupicei: :pupicei: :pupicei:

poate a visat uart intr-o noapte , sau poate vrea sa doarma cu voi in pat sau poate fi un inceput de otita ......
mergi cu el la medic , daca se plange ca il doare urechea sau ca il deranjeaza......

:pupicei: :pupicei: :pupicei:

Ultima editare efectuata de catre STEF30IASI in Mier Noi 11, 2009 3:52 pm, editata de 1 ori
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Noi 11, 2009 3:50 pm

Maria a scris:
teodoraion a scris:toate 3 facem analize..ca avem toate anemie
pupici fetele
noapte buna
sa umblati bine maine Teo! :ursuletul da p :ursuletul da p :ursuletul da p

ari05 a scris:cuscra, va tin pumnii pe maine , sa iasa bine analizele !!! :trimite pupici :ursuletul da p

si eu m=am uitat la "frumusete pe muchie de cutit" Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 377534

macoveianca a scris:teo,succes pe maine!
kamkrys,ai grija ca nu e de gluma...daca iti este urat,vino la mine,eu stau cu copii si tu la pat cu alexut,jucati o carte Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 377534
fetelor,salut!
am o durere de cap de inebunesc :lacrimi:

panky(Laura) a scris:Teo succes pt maine , sa fie totul bine :pupicei: :pupicei:

adriana a scris:aveti grija de voi teo si sa dea domnul ca totul sa iasa bine....multa sanatate....fetele va pup si eu si va doresc noapte buna, ne intalnim maine la cafeluta

multumesc mult fetele..
am fost..am stat vreo ora jumatate sa isi bea tanty alea cafeau...si noroc ca am ajuns devreme ca era cu nr de ordine si am fost nr 4,5,6

bianca a plans rau c aniciodata..nu stiu de ce ..dar cred ca a u luat-o prea repede,..

larisei i-au luat doar din deget ..a plans ca o tineau fortat apoi cand au intepat-o a tacut..

eu nu am plans Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 199844
vineri o sa luam rezultatele ..sa speram ca sunt bine Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 449374 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 449374 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 449374 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 449374 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 449374
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Noi 11, 2009 3:54 pm

bravo, ati fost curajoase, sper sa iasa bune rezultatele.. :doua inimioare
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de theodora Mier Noi 11, 2009 3:56 pm

succes :pupicei: dd ajuta sa fie bine :floricica roz:
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Noi 11, 2009 4:20 pm

bravo, ati fost curajoase,sper sa fie ok rezultatele la analize..........
cine vine la o cafea fierbinte. ☕
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Noi 11, 2009 4:32 pm

multumim..nu prea am fost curajoase...nnu ma asteptam ca bia sa planga asa..nu stiu ce a fost cu ea..

sa speram ca va fi bine...

cuscra ce face darius?are putin rasfat?ca si laris aintr-un timp vroia in pat cu noi dar nu i-am permis..am certat-o si a uitat..
bia si acum zice ca vrea cu noi....ca ea esingura..are patutul la vreun metru de noi..si cica e singura..larisa il are la capuil nostru...
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Noi 11, 2009 4:46 pm

bine ca ati scapat cuscra :pupicei: DD ajuta sa iasa bine analizele :pupicei:

Theodora, l-am apasat dupa ambele urechiuse, si nu are mimic... si ma gandesc dk ar avea ceva ar fi apatic... sau ar face temp... nu ? intreb si eu... ca dk nu am avut probl de sanatate cu el pana acum... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 16974

nah... nu stiu ce poate avea copilul asta... nu inteleg si dk ar fi rasfat... ce sa-l apuce asa dintr-o data sa doarma cu noi, sau cu mine in special, ca urla dupa mine noaptea, ca de cand s-a nascut doarme singur la el in camera...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Mier Noi 11, 2009 4:52 pm

off,ari,e posibil de la maselute,stii ca se spune ca un adult nu ar suporta durerea care o au piticii cand le cresc maselutele si dintisorii...
ati uitat cum era cand v-au iesit maselele de minte? Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 19 496116
noaptea,nu plang copii degeaba...mergi la medic sa vezi daca nu e ceva cu urechiusele...sau apasa tu...si aveti rabdare cu ei,cand plang luatii in brate ,iubitii si stati pana adorm cu ei....au nevoie de voi... :alinta bebe:
stiu ca e greu,si mie imi vine cateodata sa...dar ma calmez ,il i-au in brate si....multa iubire si liniste ii ofer sa simta ca e in siguranta :emotie:
teo,normal ca a plans ,ii frica mititica si e marisoara si stia ce urmeaza :zambet larg:
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Noi 11, 2009 5:04 pm

pai ANca, ce maselute ? ca sunt iesite... are 8 incisivi, 4 maselute si caninii... din cate stiu eu, urmatorul rand de masele ies pe la 2 ani , sau dupa... incerc sa dau de un ORL-ist la care am mai fost, sa vedem ce zice...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 19 din 27 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum