Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 218 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 218 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Barfe din lumea mondena
+38
mofturaki
bebelusha18
cecilia_7625
Rania
Raluca30
scumpetea
swe
anka9mai
tit.ioana
roxanik
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
blondyna
madalina
mary24
popescumelinda
panky(Laura)
izabela08
flo09
adriana
sandy
gepiza
marccora
muraru raluca
buburuza
theodora
mona_mami
elena
teodoraion
paul_A
monicardragan
deriana
amalia-carmen
alinapopa1969
ari05
STEF30IASI
Maria
42 participanți
Pagina 3 din 42
Pagina 3 din 42 • 1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42
Re: Barfe din lumea mondena
Fostul premier al romaniei este in culmea fericirii de cand sotia lui, Silvia, a adus sambata pe lume un baietel sanatos.
Bebelusul, care va primi numele Petrus, a avut la nastere o greutate de 3,200 kg si a primit nota 10 de la Bogdan Marinescu, medicul care a asistat la nastere.
:buchet: :buchet: :buchet:
Bebelusul, care va primi numele Petrus, a avut la nastere o greutate de 3,200 kg si a primit nota 10 de la Bogdan Marinescu, medicul care a asistat la nastere.
:buchet: :buchet: :buchet:
Maria- Administrator
cuscra, cred ca m-am exprimat gresit ... cand am zis ca nu cred ca exista viata dupa moarte, ma refeream la chestiile astea cu fantome, reincarnari, cu suflete care cica comunica cu unii oameni vii... in astea sincer nu cred...
Maria, te referi la Petre Roman ??? are un baietel? nah... bravo lui, sa-i traiasca micutul !
Maria, te referi la Petre Roman ??? are un baietel? nah... bravo lui, sa-i traiasca micutul !
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
da la el ma refer are doar 63 de ani...ari05 a scris:cuscra, cred ca m-am exprimat gresit ... cand am zis ca nu cred ca exista viata dupa moarte, ma refeream la chestiile astea cu fantome, reincarnari, cu suflete care cica comunica cu unii oameni vii... in astea sincer nu cred...
Maria- Administrator
vai saracul ... DOAR 63 de ani ??? nu vreau sa judec pe nimeni... si normal ca nu stiu ce a fost in fosta lui casnicie cu Mioara Roman... DAR... nah , nu -i inteleg pe moshulicii astia... o iau razna la batranete???
ari05- Mamica cocheta
Botezatu si Bianca, noul cuplu de prezentatori tv
Celebrul designer vestimentar, Cătălin Botezatu se pare că are un nume predestinat. El a fost invitat să comenteze alături de iubita sa Bianca Drăguşanu la noua emisiune “Invitaţie la botez” de la Euforia TV.
Astfel, din 14 noiembrie îl vom cunoaşte într-o nouă postură, pe sticlă, şi anume aceea de moderator.
“Invitaţie la botez” este o incursiune în cea mai plăcută zona din vieţile vedetelor, cea mai intimă dar şi cea mai dragă lor. Emisiunea va fi un reality show şi va debuta pe 14 noiembrie, ora 22:00. Pentru prima dată împreună la o emisiune tv, designerul Cătălin Botezatu şi Bianca vor vorbi şi vor comenta cele mai frumoase petreceri de botez din viaţa vedetelor.
În fiecare ediţie două sau trei vedete vor povesti ce a însemnat pentru ei botezul copilului. Prieteni şi apropiaţi vor comenta imaginile, fotografiile de familie. Printre vedetele intervievate: Adriana Bahmuţeanu, Monica Tatoiu, M.Fedorca, Cristina Spătar, Adrian Enache, Narcisa Suciu.
Celebrul designer vestimentar, Cătălin Botezatu se pare că are un nume predestinat. El a fost invitat să comenteze alături de iubita sa Bianca Drăguşanu la noua emisiune “Invitaţie la botez” de la Euforia TV.
Astfel, din 14 noiembrie îl vom cunoaşte într-o nouă postură, pe sticlă, şi anume aceea de moderator.
“Invitaţie la botez” este o incursiune în cea mai plăcută zona din vieţile vedetelor, cea mai intimă dar şi cea mai dragă lor. Emisiunea va fi un reality show şi va debuta pe 14 noiembrie, ora 22:00. Pentru prima dată împreună la o emisiune tv, designerul Cătălin Botezatu şi Bianca vor vorbi şi vor comenta cele mai frumoase petreceri de botez din viaţa vedetelor.
În fiecare ediţie două sau trei vedete vor povesti ce a însemnat pentru ei botezul copilului. Prieteni şi apropiaţi vor comenta imaginile, fotografiile de familie. Printre vedetele intervievate: Adriana Bahmuţeanu, Monica Tatoiu, M.Fedorca, Cristina Spătar, Adrian Enache, Narcisa Suciu.
Maria- Administrator
Primul copil 100% “Noră pentru mama”
G. CristeaGabriela Cristea a botezat, sâmbătă 7 noiembrie, la Biserica Sf. Nina din Bucureşti, primul copil ai cărui părinţi sunt foşti concurenţi ai competiţiei “Noră pentru Mama”: Ema şi Cătălin!
Tinerii părinţi formează un cuplu din martie 2008, pe când erau concurenţi la competiţia “Noră pentru mama”. Deşi cei doi nu s-au ales cu premiul cel mare pus în concurs, aceştia au primit ceva mult mai important : pe fetiţa lor, Rebeca Gabriela, născută cu o zi înainte de Mihail şi Gavril.
Ema şi Cătălin s-au mutat în Suedia imediat după nuntă însă acum s-au întors în ţară pentru a pregăti botezul fetiţei. Părinţii spirituali ai Rebecăi sunt Gabriela Cristea Toader şi soţul ei, Marcel.
G. CristeaGabriela Cristea a botezat, sâmbătă 7 noiembrie, la Biserica Sf. Nina din Bucureşti, primul copil ai cărui părinţi sunt foşti concurenţi ai competiţiei “Noră pentru Mama”: Ema şi Cătălin!
Tinerii părinţi formează un cuplu din martie 2008, pe când erau concurenţi la competiţia “Noră pentru mama”. Deşi cei doi nu s-au ales cu premiul cel mare pus în concurs, aceştia au primit ceva mult mai important : pe fetiţa lor, Rebeca Gabriela, născută cu o zi înainte de Mihail şi Gavril.
Ema şi Cătălin s-au mutat în Suedia imediat după nuntă însă acum s-au întors în ţară pentru a pregăti botezul fetiţei. Părinţii spirituali ai Rebecăi sunt Gabriela Cristea Toader şi soţul ei, Marcel.
elena- Mamica cocheta
cand era editia cu Ema si Catalin mai trageam si eu cu ochiul la nora pentru mama
desi nu imi placea de ei in concurs..
sa le traiasca micutul...
desi nu imi placea de ei in concurs..
sa le traiasca micutul...
Maria- Administrator
cred ca e singurul cuplu care a ramas impreuna in urma concursului astuia..ori ma insel eu?
elena- Mamica cocheta
nu-si mai vinde Bote chilotii de s-a apucat de televiziune?
ari05- Mamica cocheta
elena a scris:cred ca e singurul cuplu care a ramas impreuna in urma concursului astuia..ori ma insel eu?
asa cred si eu :doua inimioare
cei din editia asta cred ca se vor ciufuli pana la urma... :halloween:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
fetelor, dar ce emisiune e asta , Nora pt mama ???
ari05- Mamica cocheta
ari05 a scris:nu-si mai vinde Bote chilotii de s-a apucat de televiziune?
altii le fac pe toate si altii nimic,tot ei sunt peste tot...
Maria- Administrator
da... si ne cam saturam... cel putin eu una
ari05- Mamica cocheta
Liz Hurley slăbeşte cu vodcă
Deşi are 44 de ani, Liz Hurley arată de 25. Se pare că actriţa britanică a găsit secretul tinereţii veşnice: vodca.
De curând, Liz Hurley a mărturist că a fost nevoită să-şi schimbe dieta, trecând de la vin roşu şi cafea la vodcă. Prezentă la un eveniment monden, actriţa a fost nevoită să refuze un pahar cu vin şi să ceară unul cu vodcă.
"Nu prea îmi place vodca, dar dacă sunt la o petrecere nu refuz un pahar de vodcă cu multă apă şi lămâie. La început nu mi-a plăcut deloc. Parcă ar fi fost un medicament, însă acum m-am obişnuit", a povestit Liz.
Fosta soţie a actorului Hugh Grant a recunoscut că a renunţat la vin şi cafea după ce a împlinit vârsta de 40 de ani. De asemenea, actriţa spune că după naştere a început să mănânce o dată pe zi, iar de cele mai multe ori merge la culcare flămândă. Anul trecut, Liz Hurley a ocolit dulciurile, o singură dată s-a răsfăţat cu o bucată de ciocolată organică şi o cupă de îngheţată.
Deşi are 44 de ani, Liz Hurley arată de 25. Se pare că actriţa britanică a găsit secretul tinereţii veşnice: vodca.
De curând, Liz Hurley a mărturist că a fost nevoită să-şi schimbe dieta, trecând de la vin roşu şi cafea la vodcă. Prezentă la un eveniment monden, actriţa a fost nevoită să refuze un pahar cu vin şi să ceară unul cu vodcă.
"Nu prea îmi place vodca, dar dacă sunt la o petrecere nu refuz un pahar de vodcă cu multă apă şi lămâie. La început nu mi-a plăcut deloc. Parcă ar fi fost un medicament, însă acum m-am obişnuit", a povestit Liz.
Fosta soţie a actorului Hugh Grant a recunoscut că a renunţat la vin şi cafea după ce a împlinit vârsta de 40 de ani. De asemenea, actriţa spune că după naştere a început să mănânce o dată pe zi, iar de cele mai multe ori merge la culcare flămândă. Anul trecut, Liz Hurley a ocolit dulciurile, o singură dată s-a răsfăţat cu o bucată de ciocolată organică şi o cupă de îngheţată.
ari05- Mamica cocheta
pai dati-o pe votca fetelor...
paul_A- Mamica cocheta
pai la asta ma si gandeam... s-o dau pe vodca ... dar macar de as sti ca slabesc hihihi...
ari05- Mamica cocheta
ce mi-a sarit mie prima data in minte... pai normal ca slabeste aia cu vodca, dk o duce din betzie in betzie, cui ii mai trebuie mancare ?
ari05- Mamica cocheta
da ar fi o idee sa o dam pe vodca,dar problema este daca ne mai vedem pe forum?
theodora- Mamica eleganta
- Varsta : 49
cuscra pai daca tot fumezi ..votca iti mai trebuie....
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
cred ca ti-ar sta foarte bine Ari...dar sa te vedem si noi, ne mai amuzam putin... :yes!!:
paul_A- Mamica cocheta
in loc sa fie intalnire la o cafeluta .... va fi la o vodca!!!! suntem tari fetelor!!!!!! si ce siluete vom avea!
mona_mami- Mamica cocheta
dar cum vom vedea tastatura oare atunci?ioanasimona_pop a scris:in loc sa fie intalnire la o cafeluta .... va fi la o vodca!!!! suntem tari fetelor!!!!!! si ce siluete vom avea!
Maria- Administrator
Pagina 3 din 42 • 1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42
Subiecte similare
» Barfe din lumea mondena(2)
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
Pagina 3 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA