Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Barfe din lumea mondena - Pagina 8 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Barfe din lumea mondena - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Barfe din lumea mondena - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Barfe din lumea mondena - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Barfe din lumea mondena - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Barfe din lumea mondena - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Barfe din lumea mondena - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Barfe din lumea mondena - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Barfe din lumea mondena - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 118 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 118 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Barfe din lumea mondena - Pagina 8 2466r05Ady.Biju

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 2quni4z hmshop.wordpress.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 Wkpzltartizele.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 Kaqpztbratari magice

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 69m8w9 Shop/candles

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 2moa4jsbiosens.ro

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 2ef53k2reginamaria.ro

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Barfe din lumea mondena

+38
mofturaki
bebelusha18
cecilia_7625
Rania
Raluca30
scumpetea
swe
anka9mai
tit.ioana
roxanik
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
blondyna
madalina
mary24
popescumelinda
panky(Laura)
izabela08
flo09
adriana
sandy
gepiza
marccora
muraru raluca
buburuza
theodora
mona_mami
elena
teodoraion
paul_A
monicardragan
deriana
amalia-carmen
alinapopa1969
ari05
STEF30IASI
Maria
42 participanți

Pagina 8 din 42 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Urmatorul

In jos

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 Empty Re: Barfe din lumea mondena

Mesaj Scris de ari05 Dum Ian 31, 2010 11:08 pm

nu contest ca e mai liniste la noi ... in provincie... Barfe din lumea mondena - Pagina 8 611610

chit ca ... acuma sa nu se supere fetele din Bucuresti... la cat se tin bucurestenii de grandomani , si ne numesc cinic "provinciali" si ne iau de sus... sa nu uitam ca multi din bucuresti nu sunt din bucuresti ci veniti din toata tara.. .asa ca.... Barfe din lumea mondena - Pagina 8 611610 (asta e o remarca doar la anumite persoane din capitala pe care le-am cunoscut si m-au luat cam de sus ca-s din provincie... :bataie: )
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Dum Ian 31, 2010 11:16 pm

calitatea de om ...nu tine de unde esti...asa este majoritatea celor din Bucuresti cred ca fiind din provincie...esti cu un nivel sub ei....dar sa nu generalizez...ca sunt si multi oameni...care desi locuiesc in Bucuresti...te privesc asa cum trebuie ,...ba mai mult...apreciaza felul tau de a fi/...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de amalia-carmen Dum Ian 31, 2010 11:45 pm

sa spunem doar ca unii uita de unde au plecat...si e valabil nu numai ptr bucuresteni...

mie mi-s dragi cochetele din bucuresti! Barfe din lumea mondena - Pagina 8 693395
amalia-carmen
amalia-carmen
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 52

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Dum Ian 31, 2010 11:57 pm

da ,,, asa este... la multele training-uri la care am fost ... cursurile erau tinute de asa zisi bucuresteni, veniti de prin alte parti ale tarii ,stabiliti in bucuresti poate de nici 2-3 ani... si ne luau de sus cu "provinciali" Barfe din lumea mondena - Pagina 8 9955

dar sa revenim la mondenitati Barfe din lumea mondena - Pagina 8 611610

De frica lui Măruţă, Anna Lesko nu merge la Dansez pentru tine

Anna Lesko continuă să aibă resentimente puternice faţă de Cătălin Măruţă, atât de puternice încât continuă să refuze invitaţiile de a participa la Dansez pentru tine.

Cică ani la rând a tot fost ofertată, însă ea a refuzat de fiecare dată.

Dar ce legătură are Dansezu’ cu Măgăruţă?

Concurenţii sunt obligatoriu duşi la Happy Hour ca să dea interviuri, să povestească despre cât de greu le este la repetiţii, să mai stoarcă două lacrimi şi trei bocete. Ori asta ar însemna ca Anna să ajungă faţă-n faţă cu Cătălin.

Imposibil!

Cântăreaţa îi poartă pică lui Cătălin încă de pe vremea când acesta toca vedetele la Tonomatul DP2 de la TVR. Atunci Cătălin a acuzat-o că nu poate cânta live şi i-a lansat o provocare de a-şi demonstra calităţile vocale în direct. De atunci cei doi sunt la cuţite.

Totuşi ar fi mişto s-o vedem pe Anna la Dansez pentru tine, dar numai dacă este lăsată să-şi facă singură coregrafiile. Ar ieşi mişto, ca la concertele ei! :zambet larg:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Lun Feb 01, 2010 4:20 pm

Nici o paguba! Sa ne lase!Si asa sunt prea multzi moldoveni de peste Prut!De parca la noi n-ar fi suficiente persoane talentate si cu probleme in familie care ar merita sa fie ajutati! Barfe din lumea mondena - Pagina 8 496116
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Feb 01, 2010 4:33 pm

aici cam ai dreptate Alina... la ultima editie m-am si enervat ca erau o gramada de moldovence de dincolo de peste Prut... pai cum vine asta ???? dk vor sa fie ajutati, sunt primii sa intinda mana ! dar cand e vorba sa se uneasca cu Romania, cum a fpst pe vremuri, urla k din gura de sarpe Barfe din lumea mondena - Pagina 8 9955 pai ori sunt romani ori nu sunt... sa se decida Barfe din lumea mondena - Pagina 8 611610
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Lun Feb 01, 2010 4:35 pm

Eu am fost la Chisinau...in urma cu ceva ani si nu stiau sa vorbeasca romaneste...nu intelegeau ce le spunem decat daca-i injuram Barfe din lumea mondena - Pagina 8 16974 Atunci imediat inteleau! vai , ca ei vorbesc "moldoveneste"...
Barfe din lumea mondena - Pagina 8 16974
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Lun Feb 01, 2010 4:46 pm

Mircea Băsescu, din culisele botezului: Nu m-a interesat că Bercea Mondialu' e ţigan. Dacă fură, nu-l scap eu

La sfârşitul unui weekend agitat, Mircea Băsescu, a decis, astăzi, să vorbească deschis despre botezul la care a luat parte sâmbătă. "Nu m-am gândit că îi fac un favor lui Bercea Modialu' şi nu m-a interesat că este ţigan", a mărturisit fratele preşedintelui Traian Băsescu, într-un interviu acordar jurnaliştilor de la Ring.

Cum aţi ajuns naşul nepoatei controversatului Bercea Mondialu’?

Povestea e una cât se poate de simplă şi s-a petrecut cu fix opt zile înainte de botez. Pe acest om, pe Bercea Mondialu', cum i se spune, l-am cunoscut prin intermediul unui prieten mai vechi. Prietenul acesta m-a sunat într-o zi şi mi-a spus că trece pe la birou să vorbim despre unele probleme tehnice de la fabrică. Mi-a mai zis că vine împreună şi cu acest Bercea Mondialu’ şi n-am avut nimic împotrivă, mai ales că pe moment nu ştiam de unde să-i iau numele. Oricum, omul ăsta nu a venit să facă afaceri cu piept de pui la mine la firmă. Pur şi simplu a venit aici însoţit de un prieten de-al meu. Cei doi se cunosc pentru că vin din aceeaşi zonă, sunt amândoi de pe lângă Slatina.

Cum s-a ajuns de la întâlnirea cu un necunoscut la ideea botezului?

Au venit şi am stat de vorbă aproape o oră. Recunosc că m-a surprins pe finalul discuţiei când, dintr-odată, Bercea s-a ridicat de pe scaun şi m-a întrebat: "Domnu’ Băsescu, am o nepoţică, n-aţi vrea să o botezaţi dumneavoastră?". Cum să vă spun… Nu era primul copil pe care îl botezam. Când omul ăsta m-a rugat să botez, nu m-am gândit că îi fac neapărat lui un favor. Nu m-a interesat că e ţigan. Eu un gest creştinesc pe care l-am făcut de fiecare dată când am fost rugat. Am fost de acord şi de data asta şi nu văd nicio problemă, dar poate că dă mai bine să spui că fratele preşedintelui a botezat nepoţica unui interlop.

Nu aţi considerat că ar fi trebuit să îi cereţi părerea şi fratelui dvs., preşedintele României ?

Eu doar mi-am anunţat soţia. I-am spus joi că sâmbătă botezăm. Ce treabă să aibă preşedintele ţării cu aşa ceva? Nu ne-am consultat niciodată în chestiuni din acestea.

Nu aţi luat în calcul că acest botez i-ar afecta totuşi imaginea preşedintelui?

Bercea Mondialu', dacă fură mâine, nu o să-l scap eu de poliţie pentru că i-am botezat nepoţica. În niciun caz fratele meu nu ar avea de ce să se supere sau să fie deranjat pentru că am botezat un copil de ţigan. În schimb, unele televiziuni au ales să trateze subiectul în nuanţe rasiste.

Glumind, aş spune că Bercea Mondialu' m-a păcălit puţin. Cred că a fost doar noroc pentru că m-a întrebat şi în secunda doi am fost de acord. Mi-a zis că durează puţin, că o să fie ceva restrâns, da’ uite că până la urmă tot a ieşit scandal.

La câţi a cununat şi fratele meu, ar trebui să însemne că are eventual de apărat în faţa justiţiei o mulţime de oameni...

Fratele preşedintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, a botezat-o, sâmbătă, pe nepoata din partea fiicei interlopului Anghel Sandu, zis Bercea Mondialu'. Ceremonia religioasă a fost susţinută de un sobor de preoţi, la Constanţa, unde locuieşte naşul, Mircea Băsescu. Petrecerea a fost una restrânsă, care a numărat în jur de 40 de persoane.

sursa : realitatea.net

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 540174 Barfe din lumea mondena - Pagina 8 540174 Barfe din lumea mondena - Pagina 8 540174
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Feb 01, 2010 4:48 pm

cine-i bercea mondialu' ? Barfe din lumea mondena - Pagina 8 611610
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Lun Feb 01, 2010 5:00 pm

un infractor borat! Barfe din lumea mondena - Pagina 8 16974
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Feb 01, 2010 5:13 pm

aaaa da? eu n-am auzit de el Barfe din lumea mondena - Pagina 8 611610 se vede ca nu prea am urmarit stirile de multa vreme incoace Barfe din lumea mondena - Pagina 8 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Lun Feb 01, 2010 5:52 pm

da...macar asa arata adevarata fata....k pana la urma si ei sunt la fel ca si mondialu'
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Lun Feb 01, 2010 7:09 pm

alinapopa1969 a scris:un infractor borat! Barfe din lumea mondena - Pagina 8 16974
mamaaaa alina ce expresii ai Barfe din lumea mondena - Pagina 8 377534 cum o fi dar nici chiar asa Barfe din lumea mondena - Pagina 8 377534

Bercea Mondialu' câştigă într-o noapte cât Obama într-un an

Care este diferenţa dintre Bercea Mondialu' şi Obama? Păi, şeful banilor, aşa cum se alintă Bercea, a câştigat într-o singură noapte cât ia preşedintele american Barack Obama într-un an! Aproape patru sute de mii de euro a primit şeful rromilor de la socrul mic pentru a-şi însura fiul. Aşa că a ieşit şi cu chef, şi cu profit!

Sotia lui Mircea Basescu: Aoleu, astia-s d-aia cu fuste!

Luni, 01 Februarie 2010, ora 10:59

Doinita Basescu, sotia lui Mircea Basescu, fratele presedintelui, a ramas surprinsa de tinuta persoanelor care au participat la botezul de sambata.

"Aoleu, astia-s d-aia cu fuste!", a declarat Doinita cand si-a vazut noile rude la poarta, anunta Ziua de Constanta.

Cumnatata lui Traian Basescu a mai spus ca le pregatise ceva de mancare oamenilor, insa acestia nu au vrut sa manance, pe motiv ca ei tin post inainte de botez.

"Eu i-am spus lui Mircea ca oamenii aia vin dimineata de la Slatina si mergem direct la biserica si ca ar trebui sa-i chemam la noi, macar sa manance ceva si sa schimbe copilul, sa-l spele inainte de a-l duce la biserica. Au venit la noi, deci. (...) Le-am pregatit o gustare, ca veneau de pe drum, insa nu au vrut sa manance. Au spus ca la ei se tine post inainte de botez", a spus Doinita Basescu.

Doamna Basescu spune ca a aflat abia joi ca sambata va fi nasa copilului.

"Asa face Mircea de obicei, imi spune joi sau vineri ca botezam sau cununam sambata. Oricum, nu m-am simtit in largul meu, mai ales din cauza mediatizarii. Eu nu-l cunosteam pe acest domn (n.r. - Bercea) si nu stiam cine este. Este treaba dumnealui ce face. In plus, Mircea mi-a povestit ca, atunci cand s-au intalnit prima data, in urma cu o saptamana, bunicul copilului i-a propus sa-l botezam noi. Mircea s-a uitat putin uimit, iar acesta i-a spus: Ce, pentru ca sunt tigan nu vreti sa-mi botezati nepoata?! Ce era sa mai spuna?"", a continuat cumnata presedintelui.

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 91489 Barfe din lumea mondena - Pagina 8 91489 Barfe din lumea mondena - Pagina 8 91489 Barfe din lumea mondena - Pagina 8 91489 Barfe din lumea mondena - Pagina 8 91489 Barfe din lumea mondena - Pagina 8 91489
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de marccora Lun Feb 01, 2010 7:24 pm

Fratiorul asta al presedintelui si-a gasit cumatru pe masura....unul mai hot ca altul,si la fel de interesati!
Niste jigodii!
Sunt atatea familii amarate si el a gasit cui sa boteze!
marccora
marccora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Lun Feb 01, 2010 7:31 pm

pai asa poate ii umple buzunarul si lui mircea saracu ca nu are el atatia bani...asta e mafia de la noi
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Lun Feb 01, 2010 8:51 pm

sa-i ia mama dracului pe toti!
hai sa schimbam subiectul ca mi-e rau de atatia tigani, infractori,lingai, politicieni si judecatori corupzti! Barfe din lumea mondena - Pagina 8 16974

Aflată cu familia la schi, pe pârtia Bradul din Poiana Braşov, prezentatoarea PRO TV a fost accidentată, sâmbătă seară, de un tânăr care se dădea cu placa.
Snowboarder-ul nu a mai reuşit să o evite şi i-a fracturat piciorul în zona genunchiului. Vedeta a refuzat îngrijirile medicale ale medicilor braşoveni şi a cerut să fie dusă de urgenţă cu o ambulanţă la o unitate sanitară din Bucureşti. Prezentatoarea ştirilor de la PRO TV a ajuns la secţia de ortopedie a Spitalului Clinic Sfântul Ioan.
„A venit cu o fractură în zona genunchiului stâng. Aici, i s-a acordat primul ajutor, i s-a pus atelă şi a fost internată pe secţie până ieri la prânz. A cerut să fie externată, în ultima clipă, pentru a primi îngrijiri medicale la o clinică particulară din Austria. Şi-a stabilit şi un zbor pentru această destinaţie“, au declarat, pentru „Click!“ surse din cadrul clinicii.

Informaţia că vedeta din Pache Protopopescu şi-a rezervat deja bilete de avion este confirmată şi de surse din anturajul prezentatoarei.

Pe toată perioada recuperării, Oana Andoni o va înlocui pe Esca la pupitrul ştirilor de la ora 19.00. Printre persoanele publice care s-au tratat în Austria se numără fosta şefă a Loteriei Române, Liliana Ghervasuc, preşedintele Traian Băsescu şi acţionarul de la Dinamo, Vasile Turcu.

Citiţi mai multe pe click.ro
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Feb 01, 2010 8:58 pm

vai de noi ... ce figuri avem Barfe din lumea mondena - Pagina 8 611610 daca nici o fractura nu pot "rezolva" drii de la noi .... nu zic ca si eu am mai mare incredere in drii de afara... dar nici chiar asa :lim:

pana una alta... ce ziceti de bijuteria asta? o ascundem aici ? :zambet larg:
Barfe din lumea mondena - Pagina 8 209649

http://bijuhoby.shopmania.biz/store.html?c=50007
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Lun Feb 01, 2010 9:03 pm

Eheiii, obrazul subtire cu cheltuiala se tine...una-i Esca in Tara Romaneasca!
parca am mai vazut undeva aceasta bijuterie ! Barfe din lumea mondena - Pagina 8 693395
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Feb 01, 2010 9:05 pm

Barfe din lumea mondena - Pagina 8 611610 asa-i ... una-i Esca.... :lim:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Feb 04, 2010 12:12 am

Că emisiunile tv promovează non-valori o ştie toată lumea. Că se bagă motive cum că asta ar cere poporul este la ordinea zilei.

Dar nu sunt mulţi moderatorii care recunosc asta pe faţă.

“Sunt neputincios…Recunosc!!! Am promovat in showurile mele adeseori non valori despre care nu s-a mai auzit nimic ! NIMIC!!!! Si de prea putine ori am chemat oameni care vor lasa urme…Nu sunt ipocrit…Imi place ce fac , sunt pasionat de jobul meu, stiu si ca in showurile mari de divertisment , de la noi , din America, Spania, Italia, de oriunde, rar ii intilnesti…Pe ei, cei care lasa urme…Sunt discreti, nu au zurgalai, nu bat tobe… [...]

Eu insumi, recunosc ca l-am invitat arareori pe Dan Spataru , spre pilda, in showurile mele preferind de-a lungul anilor sa chem tot soiul de pitipoance cu decolteuri care faceau ,pe moment, deliciul privitorilor. Pitipoancele au disparut, Spataru a ramas…”, scrie Dan Negru pe blogul său.

Este greu să înoţi împotriva curentului, dar nu imposibil. Tocmai de aceea, din când în când, trebuie scoase la înaintare şi exemplele bune, valorile ţării.

Problema este că oamenii de valoare nu prea mai sunt dispuşi să apară în emisiuni compromise…

…sau în cele în care moderatorul este o maimuţă urlătoare! :P
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Feb 04, 2010 12:32 am

o maimuta urlatoare......simpatica Barfe din lumea mondena - Pagina 8 230899 ....macar a recunoscut,...pai are dreptate puya... Barfe din lumea mondena - Pagina 8 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Feb 04, 2010 12:33 am

bine spune ... Barfe din lumea mondena - Pagina 8 870859
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Feb 05, 2010 1:34 pm

Dan asta...cum il cheama mai bine ar tacea! si ar ramane in bezna cu pitipoancele lui cu tot! Barfe din lumea mondena - Pagina 8 16974
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Feb 05, 2010 1:40 pm

eu nu prea mai reusesc sa citesc ziarele sau sa ma uit la tv...asa ca am ramas in urma cu stirile
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Vin Feb 05, 2010 7:20 pm

Daniela Gyorfi a pierdut sarcina

Daniela Gyorfi este urmarita de ghinion. Oricat ar incerca,
cantareata nu reuseste sa dea nastere unui copil.
In urma cu mai bine de un an, Daniela si iubitul ei, George Tal,
treceau printr-un moment dificil din viata lor,
acestia anuntand ca nu vor mai fi parinti
.
Astazi, povestea se repeta. Daca in urma cu doua luni cantareata
era fericita ca este din nou gravida, zilele trecute s-a simtit rau
si a fost internata, unde s-a descoperit ca aceasta nu
poate pastra sarcina din cauza unei hemoragii
puternice
.
"Da, este adevarat, am pierdut sarcina. Ne-am
bucurat enorm cand am aflat ca vom avea din nou un copil, dar ne-am
temut sa anuntam imediat vestea. Am preferat sa asteptam. Din
pacate, am suferit o hemoragie puternica, iar medicii mi-au spus ca
nu pot pastra nici aceasta sarcina", a declarat Daniela.

Cantareata spune ca, desi are 40 de ani, nu va renunţa si va face
tot posibilul sa devina mamica: "Medicul meu mi-a spus ca
pot duce o sarcina pana la capat. Sper sa reusesc data
viitoare."

In 2008, Daniela Gyorfi a fost nevoita sa intrerupa sarcina,
dupa aproape trei luni deoarce bebelusul nu s-a dezvoltat normal,
iar medicii i-au recomandat sa renunte la sarcina.

Sursa:
Libertatea Barfe din lumea mondena - Pagina 8 540174 Barfe din lumea mondena - Pagina 8 540174 Barfe din lumea mondena - Pagina 8 540174
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 42 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare